HWSW Informatikai Kerekasztal: LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (121 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön Klubok, pályák, emberek, játék. Értékeld a témát: -----

#2221 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 05. 14. 15:06

Idézet: DzsiAr - Dátum: 2006. máj. 14., vasárnap - 13:29

Na, ezt is behúzták az Újpestnek  :mad:

Hát igen. Bár jobb volt az UTE, a tény az tény: egy elcsalt 11-essel nyerették meg a meccset a lilákkal.  :down:

Ha ez a csapat lesz a magyar bajnok, akkor először nem fogok drukkolni magyar csapatnak a bajnokok ligájában. Ugyanis nem érdemlik meg.

Azt pedig sokadszor írom, hogy mennyire elkeserít, nem akarják, hogy Székesfehérvár bármilyen sikert könyvelhessen el a magyar labdarúgásban. A mai gólösszefoglalóban a VIDI meccs alatti retekklubos kommentár cinikus, arrogáns stílusa is egy apró(nak tűnő), de fontos momentuma volt mindennek.  :down:
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#2222 Felhasználó inaktív   Csiresz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 14. 15:54

Grazie Alex! :respect:  :cool:
"Nem az tesz naggyá, ha sosem buksz el, hanem az, ha a bukás után képes vagy talpra állni..." - Vince Lombardi

#2223 Felhasználó inaktív   olaj 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 05. 14. 15:58

29.

#2224 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 14. 16:59

...

Szerkesztette: MarKinG 2006. 05. 14. 17:00 -kor

A man must accept his fate or be destroyed by it.

#2225 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 14. 17:00

Idézet: olaj - Dátum: 2006. máj. 14., vasárnap - 16:58

29

max pár hónap és csökkenni fog 27re van egy olyan érzésem  :cool:

#2226 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 14. 17:21

premierleague oldal cikke szerint 50-50 az esélye Shev leigazolására a cselszkinél :eek:

#2227 Felhasználó inaktív   Tinca 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 14. 17:52

Idézet: Piftuka - Dátum: 2006. máj. 14., vasárnap - 11:42

Számomra az egyik legutóbb látott VB-t népszerűsítő műsor legérdekesebb tanulsága az volt, hogy milyen nagy mértékben fejlődtek az elmaradott országok csapatai.

Éppen Togo csapatának kijutásáról szóló filmet adtak. Nos az összefoglalók alapján nekem nagyon úgy tűnik, hogy ezekben az Afrikai országokban is vége annak a tendenciának, hogy sok jó egyéni játékos, egy pocsék csapatot alkot.

Olyan akciókat követtek góljaik, olyan nagybetűs CSAPATJÁTÉKOT mutattak be ezek a fekete srácok, amely a legszervezettebb európai élcsapatok becsületére is válhatna.

Eurosporton volt az Afrika kupa. Bizony, az első 5-7 csapaton kívül a többi elég feledhető teljesítménnyel jö9tt elő. Ettől függetlenül, jobban szeretem, mint az európai focit :up: Amikor előjön a genetikusan adott higanymozgásuk, az kárpótol.
Tinca tinca: Szerényen háttérbe szorul ... holott előnyös tulajdonságai miatt  a mainál nagyobb megbecsülést érdemelne. (Pénzes - Tölg)

#2228 Felhasználó inaktív   Csiresz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 14. 18:26

Idézet: MarKinG - Dátum: 2006. máj. 14., vasárnap - 18:21

premierleague oldal cikke szerint 50-50 az esélye Shev leigazolására a cselszkinél :eek:

Tehát vagy megy, vagy nem :Đ
Ezt eddig is lehetett sejteni ;)

Szerkesztette: Csiresz 2006. 05. 14. 18:26 -kor

"Nem az tesz naggyá, ha sosem buksz el, hanem az, ha a bukás után képes vagy talpra állni..." - Vince Lombardi

#2229 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 14. 19:16

Idézet: Csiresz - Dátum: 2006. máj. 14., vasárnap - 19:26

Tehát vagy megy, vagy nem :Đ
Ezt eddig is lehetett sejteni ;)

nekem ez újdonság erejéve hatott, mert persze minden világsztárt meg akart már venni a cselszki ,de legutobb úgy emlékeztem hogy Shev azt mondta ő maradni szeretne....gyerekének keresztapja Berlusconi stb stb sok minden köti itáliához.... nekem szimpi csapat a milan, főleg Shev és nehogy már egy cselszkibe menjen...elég hogy Ballackot is megveszik, iszonyat középpályájuk lesz így.... :(

#2230 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 14. 20:28

Idézet: MarKinG - Dátum: 2006. máj. 14., vasárnap - 18:00

max pár hónap és csökkenni fog 27re van egy olyan érzésem  :cool:

Jól emlékszem, te voltál az, aki engem megvádolt, hogy Milan ellendrukker vagyok?

#2231 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 14. 21:59

Idézet: Piftuka - Dátum: 2006. máj. 14., vasárnap - 16:06

Hát igen. Bár jobb volt az UTE, a tény az tény: egy elcsalt 11-essel nyerették meg a meccset a lilákkal.  :down:

Ha ez a csapat lesz a magyar bajnok, akkor először nem fogok drukkolni magyar csapatnak a bajnokok ligájában. Ugyanis nem érdemlik meg.

Azt pedig sokadszor írom, hogy mennyire elkeserít, nem akarják, hogy Székesfehérvár bármilyen sikert könyvelhessen el a magyar labdarúgásban. A mai gólösszefoglalóban a VIDI meccs alatti retekklubos kommentár cinikus, arrogáns stílusa is egy apró(nak tűnő), de fontos momentuma volt mindennek.  :down:

Benéztem.

Észrevételeim.

3 ziccert lesnek fújtak be az Újpest kárára.

A 11-es jogos volt. Az az érdekes, hogy senkinek nem tünt fel, hogy bár volt a kapsvári kapu mögött kamera, abból a szögből érdekes módon mem mutatták a vitatott 11-es szituációt. Érdekes..., nem???
Abban megegyezhetünk, hogy a labdához a védőnek semmi köze nem volt, Tóth Norbert megtolta a labdát, és a védő a 16-oson belül ütközött vele, úgy, hogy lábat is ért. Ezért nem mutatta a retek klub a kaposvári kapu mögött lévő kameraállásból a szituációt. Valahogy elfelejtették..... .

E-mailben küldök két képet, hogy lásd, a kaposvári védő lába elérte Tóth Norbert lábát is, tehát jogos 11-es volt. :) Rád bízom, tudom, korrekt vagy. Megadható 11-es volt. :)

Nem tudok e-mailt küldeni, de azért a képek nálam vannak, de adok 2  linket, azon láthatod, ha kíváncsi vagy rá...., esetleg.

http://www.ujpestfc....library/988.bin

http://www.ujpestfc....library/989.bin

a .bin-t nevezd át .jpg-re. :)

"Ebben az esetben van egy vitatott 11-es, amit persze csak abból a szögből mutatnak, amiből nem lehet a szitut tisztán látni. Lenne lehetőség a kapu mögötti kamerával is bemutatni, mert van, de ezt nem teszi a retek, holott ez a legvitatottabb eset a mérkőzésen.

Van "3 lesziccer", ami nem les, a retek szerint sem, de ki nem xarja le, a 11-es a vitatott, és az a lényeg, hogy ezt szajkózza a média, mert a retek izgalmas bajnokságot akar, de inkább azt, hogy meglepetés legyen, azaz az Újpest bukja a bajnokságot, mert ezt ők a saját szenzációs sikerüknek könyvelnék el, mármint a retek klub. Azt is, hogy ha meglepetés eredmény születik egy meccsen, és persze a "kommentátor" e szerint kommentálja az eseményeket. Ilyenkor van a "hüly. Léderer szöveg" a topikokban.
Egy ilyen TV társaság "közvetítései" alapján vitázunk itt a fórumon, bizonyos eseteken, és ehhez tedd hozzá, néhány tagtárs ...... reagálását az így "megvezetett" közvetítések után.

Nem lenne jobb, ha egy korrektebb, minden tekintetben magasabb színvonalú TV közvetítés után, normálisan megvitatni a dolgokat. Normálisan, korrektebben, mert így bizony, csak a "........" megy.

Mi az igazság...., hát talán a kapu mögötti kamera megmutatta volna..., de a bíró a közelben állt, és egyből a 11-es pontra mutatott.  Ez a nagy ...... igazság."

Ezt egy másik fórumon írtam, betettem ide is, vélemény a retek klubról.

Néhány helyen javítottam, ami nem erre a fórumra vonatkozó ténymegállapítás. A lényeg megmaradt.

Szerkesztette: Macska 2006. 05. 14. 22:23 -kor

P3 Versus K7 ; p4 Versus K8 :) :)
Rögös a macskaköves út....

#2232 Felhasználó inaktív   tolvaly 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 14. 22:26

Látom nem zavar, hogy a labda a védőnél van. Már az furcsa volt, hogy a mikor kovácszoli feldobta, magát akkor miért fordult meg szabókettő, mert már az be akarta fújni, csak röhögött az egész stadion.
Feljött a Kaposvár, vezethetett volna, csak Zsolnai balfék volt. Mindhárom kontra les volt.

A Reac kapusának lerúgásáért ha Rajci eltiltást kap, az idén nem lép pályára. Tatabányán addig rúgtátok a 11-eseket amíg nem vezettetek. A Füzi ügy külön vicc. Szánalmas.hu  ;)
És mégvalami!

Tápiószecső, Nagyberki, Bodajk  :up:  :Đ
Ezt még nem éred föl, azt a kanyart ne is próbáld, maradj itt a helyeden.

#2233 Felhasználó inaktív   Windy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 14. 22:49

Idézet: Satriani - Dátum: 2006. máj. 14., vasárnap - 21:28

Jól emlékszem, te voltál az, aki engem megvádolt, hogy Milan ellendrukker vagyok?

Én mondtam hasonlót, de az nem vád volt hanem az a tény, hogy nem a szíved csücske a Milan  :Đ

#2234 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 14. 23:07

A kaposvári védő hozzá sem ért a labdához..... . :D
Lelassították, mindhárom Újpesti lefordulást, és nem volt les.

A 11-est vitatták, erről szóltam bővebben.

A Füzi ügy kölön vicc. Milyen alapon szólna bele egy barátságos edzőmeccs kiállítása is bármilyen tétmeccsbe, bajnokiba, kupába, vagy válogatott meccsbe??? Érzed azért a lényeget. (Az Újpest leadott időben minden papírt, és Füzi jogosan játszott a magyar szabályok szerint. Ezt ne ragozzuk, nézz utánna.)
Erról szólt a FIFA ajánlás is, azaz nemzetközi barátságos meccsről tiltható el. Az a meccs ugye félbeszakadt a körülmények sem voltak ideálisak, ezért lett a 3 meccsből Füzi meghallgatása után 1 meccses eltiltás.

Kövesfalvira gondolsz??? Azért ott a védő is dolgozott hátulról, és Kövesfalvi sem jött ki a legszabályossabban. Ilyen van a fociban, nem volt szándékos, de azért Rajczi vigyázhatna egy kicsit jobban. Az ő elmondása szerint a védő is löktet, ezért nem volt a végén teljes kontroll a mozgásában.

Ha arra gondolsz, amikor a vetődő kapusnál a labdát akarta elrúgni, és valóban hozzáért az arcához, az nem volt szép, de ha jól emlékszem komoly baja nem esett, szóval inkább jelzésértékű volt a kapus részéről sérülés jelzése... .
Azt elismerem, hogy Rajczi jobban vigyázhatna, és gondolom, ő is tanult az esetekből, de senki nem mondta rá, hogy bárkinek szándékosan sérülést akart okozni. Van amikor a túlzott igyekezet néha picit túlzásba megy, erre vigyáznia kell.

Keller jobban átrendezte egy játékostársa arcát anno, Keller... Killer????? Emlékszel??

Szerkesztette: Macska 2006. 05. 14. 23:10 -kor

#2235 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 14. 23:09

Idézet: tolvaly - Dátum: 2006. máj. 14., vasárnap - 23:26

Látom nem zavar, hogy a labda a védőnél van.

Az a baj, hogy macska elfelejtette az ez előtti képet belinkelni. Itt lehet keresgélni. :rolleyes: Egyébként szerintem határeset volt. A Kaposvárnál viszont sokkal jobban játszott az Újpest. A Kaposvárban egyetlen figyelemre méltó teljesítmény volt, aki tényleg játszott ez pedig az Alves volt, a többi csak összevissza kóválygott. Igazságtalan lett volna a döntetlen. Ennyi. A bíró meg monnyon le! A Fehérvár sajnos túl sok pontot vesztegetett el :( Nagyon szimpi csapat, de a bajnokság véleményem szerint az UTE és a Debrecen közt fog eldőlni.

#2236 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 14. 23:16

Idézet: Warton - Dátum: 2006. máj. 15., hétfő - 0:09

Az a baj, hogy macska elfelejtette az ez előtti képet belinkelni. Itt lehet keresgélni. :rolleyes: Egyébként szerintem határeset volt. A Kaposvárnál viszont sokkal jobban játszott az Újpest. A Kaposvárban egyetlen figyelemre méltó teljesítmény volt, aki tényleg játszott ez pedig az Alves volt, a többi csak összevissza kóválygott. Igazságtalan lett volna a döntetlen. Ennyi. A bíró meg monnyon le! A Fehérvár sajnos túl sok pontot vesztegetett el :( Nagyon szimpi csapat, de a bajnokság véleményem szerint az UTE és a Debrecen közt fog eldőlni.

Igen, a hozzászólásodban szereplő  "itt" oldalon lévő 021 és 022.jpg-ről van szó. :)
Simán megadható 11-es volt, és nem kamu 11-es, hanem megadható, minimum.

#2237 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 14. 23:17

Idézet: Windy - Dátum: 2006. máj. 14., vasárnap - 23:49

Én mondtam hasonlót, de az nem vád volt hanem az a tény, hogy nem a szíved csücske a Milan  :Đ

Ez egy másik eset ;) Egyszer szóvá tettem, hogy remélem, Ancelotti megbukik végre (szerintem nem olyan szintű edző, hogy egy ilyen csapatot irányítson; az ellenszenvem nem a Milanhoz kötődik, a Juvénál sikerült a jó Carlónak kivívnia), kolléga pedig jól leszúrt, hogy ejnye-ejnye. (Neki persze szabad a Chelsea-t és bármi mást visszatérően pocskondiázni, vagy mondjuk előre örömködni a Juve lehetséges kizárásán.)

Tény, nem a szívem csücske a Milan, egyike a pár klubnak (a többiek: Bayern, MU, és a lilák), amelyiknek képtelen lennék bármikor is szorítani, de azért igyekszem nem rosszindulatú és kárörvendő lenni.

Szerkesztette: Satriani 2006. 05. 14. 23:19 -kor

#2238 Felhasználó inaktív   tolvaly 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 15. 07:10

Idézet: Macska - Dátum: 2006. máj. 15., hétfő - 0:07

A kaposvári védő hozzá sem ért a labdához..... . :D

Látod ez a foci szépsége. Nem kell ide videobíró meg semmi. Elég ha az ember máshol ül, másképpen is látja egyből. (az elfogultságok nélkül is)

Az viszont szánalmas, hogy csak így tud nyerni hétről hétre a társaság. Az MTK remélem lerendezi ezt a kérdést, a Fehérvár meg végkép lemossa ezt a  lila betegséget a dobogóról is.  :Đ

Az mindent elmond ha ide kattintasz www.ute.hu  :D
Ezt még nem éred föl, azt a kanyart ne is próbáld, maradj itt a helyeden.

#2239 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 05. 15. 08:33

Idézet: Warton - Dátum: 2006. máj. 15., hétfő - 0:09

Csakhogy ez nem így működik. A "sok elvesztegetett pont" (egészen pontosan az az 5 pont) is olyan mérkőzéseken született, amelyen az eredmény igazságtalan volt a VIDI-re nézve. A Kaposvár ellen az X, a Honvéd ellen a sima győzelem lett volna reális.

Ez persze szerencse dolga (kimaradt helyzetek) is, meg benne van a balfaxság is, de hát a VIDI mögött nem áll senki, aki még az ilyen mérkőzéseket is meg tudja fordítani, ha már a csapatnak nem sikerül. Sőt... de hát leírtam ezerszer.

Gusztustalan, hogy mennyire feltűnően nem tudnák elviselni, ha a VIDI nyerné a bajnokságot. Mondjuk a Lokinak sem fogják engedni. Most az UTE-nak kell nyernie, s így is lesz.  :down:

#2240 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 05. 15. 08:35

Shevo meg szerintem nem a Cselszkibe igazol. Megveszi majd a Diósgyőr! Most talán már befér a keretbe.  :Đ :lol:

Téma megosztása:

• (121 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • Utolsó »