Idézet: Piftuka - Dátum: 2006. máj. 14., vasárnap - 16:06
Hát igen. Bár jobb volt az UTE, a tény az tény: egy elcsalt 11-essel nyerették meg a meccset a lilákkal.
Ha ez a csapat lesz a magyar bajnok, akkor először nem fogok drukkolni magyar csapatnak a bajnokok ligájában. Ugyanis nem érdemlik meg.
Azt pedig sokadszor írom, hogy mennyire elkeserít, nem akarják, hogy Székesfehérvár bármilyen sikert könyvelhessen el a magyar labdarúgásban. A mai gólösszefoglalóban a VIDI meccs alatti retekklubos kommentár cinikus, arrogáns stílusa is egy apró(nak tűnő), de fontos momentuma volt mindennek.

Benéztem.
Észrevételeim.
3 ziccert lesnek fújtak be az Újpest kárára.
A 11-es jogos volt. Az az érdekes, hogy senkinek nem tünt fel, hogy bár volt a kapsvári kapu mögött kamera, abból a szögből érdekes módon mem mutatták a vitatott 11-es szituációt. Érdekes..., nem???
Abban megegyezhetünk, hogy a labdához a védőnek semmi köze nem volt, Tóth Norbert megtolta a labdát, és a védő a 16-oson belül ütközött vele, úgy, hogy lábat is ért. Ezért nem mutatta a retek klub a kaposvári kapu mögött lévő kameraállásból a szituációt. Valahogy elfelejtették..... .
E-mailben küldök két képet, hogy lásd, a kaposvári védő lába elérte Tóth Norbert lábát is, tehát jogos 11-es volt.

Rád bízom, tudom, korrekt vagy. Megadható 11-es volt.
Nem tudok e-mailt küldeni, de azért a képek nálam vannak, de adok 2 linket, azon láthatod, ha kíváncsi vagy rá...., esetleg.
http://www.ujpestfc....library/988.bin
http://www.ujpestfc....library/989.bin
a .bin-t nevezd át .jpg-re.
"Ebben az esetben van egy vitatott 11-es, amit persze csak abból a szögből mutatnak, amiből nem lehet a szitut tisztán látni. Lenne lehetőség a kapu mögötti kamerával is bemutatni, mert van, de ezt nem teszi a retek, holott ez a legvitatottabb eset a mérkőzésen.
Van "3 lesziccer", ami nem les, a retek szerint sem, de ki nem xarja le, a 11-es a vitatott, és az a lényeg, hogy ezt szajkózza a média, mert a retek izgalmas bajnokságot akar, de inkább azt, hogy meglepetés legyen, azaz az Újpest bukja a bajnokságot, mert ezt ők a saját szenzációs sikerüknek könyvelnék el, mármint a retek klub. Azt is, hogy ha meglepetés eredmény születik egy meccsen, és persze a "kommentátor" e szerint kommentálja az eseményeket. Ilyenkor van a "hüly. Léderer szöveg" a topikokban.
Egy ilyen TV társaság "közvetítései" alapján vitázunk itt a fórumon, bizonyos eseteken, és ehhez tedd hozzá, néhány tagtárs ...... reagálását az így "megvezetett" közvetítések után.
Nem lenne jobb, ha egy korrektebb, minden tekintetben magasabb színvonalú TV közvetítés után, normálisan megvitatni a dolgokat. Normálisan, korrektebben, mert így bizony, csak a "........" megy.
Mi az igazság...., hát talán a kapu mögötti kamera megmutatta volna..., de a bíró a közelben állt, és egyből a 11-es pontra mutatott. Ez a nagy ...... igazság."
Ezt egy másik fórumon írtam, betettem ide is, vélemény a retek klubról.
Néhány helyen javítottam, ami nem erre a fórumra vonatkozó ténymegállapítás. A lényeg megmaradt.
Szerkesztette: Macska 2006. 05. 14. 22:23 -kor