Üdv minden fórumozónak!
Néhány gyors kérdésem lenne a gurukhoz: (XP Home)
1. Meg lehet oldani azt, hogy egy fájl/mappa tulajdonságainál lehessen látni & módosítani a jogosultságokat is, ahogyan a Pro-ban? Elég idegesítő, hogy ha állítgatni akarom ezeket, mindig újra kell indítani az OS-t csökkentett módban... (Ott ugyanis lehetséges, mert megjelenik a Biztonság fül. De csak ott...)
2. Ha már itt tartunk... Ha normál módban megy a gép, nem tudok bejelentkezni a Rendszergazda fiókjába. De miért nem?
3. Valami rohadt tweak program kb. két hete megint letörölte a /windows/prefetch mappámat. Bár ettől függetlenül van prefetch, mert az OS újraépítette a .PF fájlokat, a Layout.ini fájl elveszett, nincs többé; az XP-nek pedig esze ágában sincs újra létrehozni azt...

Gondolom fontos lehetett, mert már telepítés után is ott figyelt. Csak azt nem tudom, hogy egyfelől mi volt ebben a fájlban, másrészt hogyan állítsam vissza...
4. Lehet-e valahogy közvetlenül a Vezérlőpultba és a Sajátgépbe parancsikonokat regisztrálni?
5. Örömmel tapasztaltam, hogy valamilyen oknál fogva három új "lakó"

is bekerült az Indítópultba. Ezek:
Imjpmig8.1, C:\WINDOWS\ServicePackFiles\i386\lang\IMJPMIG.exe, HKEY_LM\Run
Phime2002a, C:\WINDOWS\system32\IME\TINTLGNT\TINTSETP.EXE /IMEName, HKEY_LM\Run
PHIME2002ASync, C:\WINDOWS\system32\IME\TINTLGNT\TINTSETP.EXE /SYNC, HKEY_LM\Run
Azt már kiderítettem, hogy ezek az MSOffice részei, az ázsiai, kínai stb. írásjegybevivőkért felelnek. A dolog azonban kétségkívül érdekes, már csak azért is, mivel több mint egy éve aktívan használom az MSOffice 2003-at (
TELJES telepítés+SP1), de ezekkel a fájlokkal csak
MOST, kb. két hete találkoztam először az Indítópultban. Másrészt, hogy hiába törlöm ki ezeket, pár nap után csak visszatérnek és újra a rendszerrel együtt indulnak.

Tehát: Szeretném megtudni, hogy mégis melyik program felelős mindezért, valamint hogy hogyan és miként tudnék ezektől a fájloktól egyszer s mindenkorra megszabadulni. (Letörölni azért nem merem őket, mert félek, hogy utána a Word, Excel stb. el sem indul többet

) A nyelvi beállításokat már 1000x átnéztem a Winben és a MSO-ban is, de semmi sincs elállítódva (minden a default magyar beállításon van).
Mindenkinek köszönöm előre is a segítséget!
szerk. Az utolsó problémához --> Most látom, hogy nem is 3, hanem
4 fájlról van szó...
Szerkesztette: SonicXP 2005. 10. 10. 16:46 -kor