Idézet: Miki - Dátum: 2006. ápr. 29., szombat - 20:19
Nem!
A 43% = a proci ennyire terhelt
Az ablakban a szolgaltatasok proci hasznalatat latod, vagyis azt, hogy a 100%-bol milyen aranyban reszesulnek. Nem pedig azt, hogy a 43%-bol, hogy reszesulnek! A rendszer uresjarat a valosagban nem terheli a procit.
A vinyod kornyeken kellene korul nezned a villagito lampabol itelve.
- PIO vagy UDMA modban megy a vinyo?
- SMART ertekek ellenorzese
- Scandisk es defrag
Idézet: Signal - Dátum: 2006. ápr. 29., szombat - 20:49
Nem tudom, hogyan csinálja a géped (43+64=107), én ilyet nem tudok előidézni, max. 101-et, amint már írtam is. A többivel kapcsolatban Miki leírta a lényeget, egyébként még mielőtt a hozzászólását láttam volna, épp arra gondoltam, hogy talán vinyóhaldoklás (Maxtor esetleg?), szóval az a SMART valóban nem mellékes szerintem sem.
Amúgy én ilyen esetben igyekszem egy másik oprendszerrel is megnézni a gépet (nem formázás útján, hanem multibootban feltolni egy másik Windowst, egy másik partícióra), így jobban behatárolható a hiba.
Idézet: Zolcsi Baba - Dátum: 2006. ápr. 29., szombat - 23:12
Persze, mert nincs annyi vér a pucádban, hogy PIO-ban járasd a vinyóidat ! wink_2.gif d3.gif
Sztem kevés RAM + PIO-módtól lassú vinyó esetén a VM-ból nem tudja elég gyorsan kiolvasni az adatokat, ezért a lassul le a kijelzési frissítés is, és jön ki a 108,2 % procihasználatnak... tongue_2.gif
Szerintem ti félreértelmezitek a feladatkezelőt, a folyamatok ablakban azt mutatja hogy oszlik szét a folyamatok között a cpu-hasznáalt vagyis ebben az esetben a 47%. Így nem csoda hogy 43+67 az 107.
Nem tudom miért gondoljátok máshogy hiszen akkor nem lenne semmi értelme, mert amikor nem fut "semmi" akkor a rendszer üresjárási folyamata 99% körül van, vagyis a ti értelmezésetekben akkor full lenne a cpu használat ami nem igaz.
Hogy a vincsivel lehet valami az bennem is megfordult, bár elég furcs hiba lehet.
Ööö nem tudom mi az a PIO, UMDA meg SMART. Szerintem azóta mióta ez a probléma van volt scandisc meg defrag, előte kevéssel meg biztos.