brd: Nos, ahogy említettem a kiszolgáló beállítások rendben. Az új felhasználói fiókot az XP-n belül ugyanazon a számítógépen hoztam létre
levelezőprogram nélkül , és nem a saját Thunderbird-ben, hiszen akkor a saját fiókomban maradok (kicsit bekeverdtek a felhasználói-, és postafiókok

.) Jeleztem, ha bejövő-kimenő levelek kiszolgálóinak rossz beállítást adtam volna nem tudnám sem lehívni, és elküldeni az üzeneteket. Az felhasználó-jelszó elírás kizárva. De még azt is ellenőriztem, hogy a felugró ablakok engedélyezve legyenek, mert pl. a t-email-es fiókomnál ha tiltva van, blokkol a rendszer. Ugyanis a mozilla alapszolgáltatása a kéretlen spam-ek ellen. De nem bonyolítok, lényeg, hogy KÖZVETELENÜL NEM érem el a postafiókjaimat, a jelenség olyan, hogy rendkívül szívélyesen közvetít oda-vissza a Th.bird, de a többit leírtam. Hogy TELJESEN ÉRTHETŐ LEGYEK: KIJELENTKEZÉS>FELHASZNÁLÓVÁLTÁS>stb.>így érem el a pf.-omat.
A folyamatjelzőről: küldés, várakozás, betölt, stb., anyám tyúkja, de képtelen betölteni az oldalt.
A kiszolgálókról: a bejövő leveleké mindig maga a postafiók, típus szerint legtöbbször POP3, esetleg IMAP - mail.freemail.hu, a kimenőké az internet szolgáltató - nálam smtp.(vagy mail.)isp.hu
Tehát kissé összetettebb a probléma (vagy nem

). Nos tragédia nincs, de baromi idegesítő, ha valaminek nem tudom a miértjét. (Ebből pedig van bőven

-)