HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows Vista II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (156 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 133
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows Vista II. avagy Longhorn

#2681 Felhasználó inaktív   Inquisitor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 06. 21. 17:40

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2006. jún. 21., szerda - 18:34

Egyébként mehet kevésbé márkás pen drive-al is, mert szegény flash voyager-nek nagyon rossz a Random Access Time paramétere. Ha valakinek van egy kingston data traveler elite, megnézhetné hogy arra mit lép. :)

Hmmm, van olyan gyártó aki az oldalára ki meri írni a terméke mellé a Random Acces adatokat?  :think:
Amúgy valamiért nem bízom a Kingston flash cuccokban, főként pendriveokban nem.
.:: Close the World  . . . Open the nExt ::.

#2682 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 21. 17:51

Állítólag ezzel a cuccal megy a ReadyBoost:

http://www.lexar.com.../lightning.html

Corsair teszt (tudom toms meg minden, de tényleg elég lassú :D):

http://www.tomshardware.com/2005/05/20/dat...run/page10.html
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

#2683 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2006. 06. 21. 18:04

Idézet: debaj - Dátum: 2006. jún. 21., szerda - 16:37

Érdekes, aki ésszel használja, annak általában semmi gondja sincs vele. (Ha érdekel, bár úgysem hiteles a szavam, elvégre Microsoft-bérenc vagyok, mint ahogy rámutattál, velük fekszek, velük kelek, megmondani nem tudom, mikor fagyott le vagy vált instabillá utoljára a gépem rendszerhiba miatt.) Ha meg valaki nem bírálja (mit bírálja? fosozza) a Microsoftot, és ezért egyből lecsókosozod, az csak téged minősít. Ha fizetne a MS azért jó pénzeket, hogy MS párnával aludjak minden este, akkor érthető lenne, amit mondasz, de mivel nem így van, kizárólag arról van szó, hogy én, 20Joe20 és még rajtunk kívül sokan úgy vagyunk vele, hogy kis odafigyelés mellett nagyon is jó oprendszerek ezek. Megnéznélek, ahogy Linuxszal szívsz, mert a videókártyád és a hangkártyád driverét konzolból kell fölhegesztened a rendszerre, nem segítenek a Next gombocskák. Tudom, nagy divat a MS-fikázás, meg azok lecsókosozása, akik nem állnak be üvölteni a hordába, de javaslom fellapozni a Windows XP topicot, nem sok olyan problémát találsz benne, amit egy kis utánaolvasás vagy kérdezgetés után ne lehetne megoldani. Nem tökéletes oprendszer egyik Windows se, de mutass egy programot, ami az. (ANSI C-ben írt 'Hello World' nem ér.)

És most lássuk a problémádat: baromi lassú az oprendszer egy viszonylag erős konfigon. Rámutattak, hogy nálad van valami egyedi, speciális gebasz, hiszen a legtöbbünknél, még gyengébb gépeken is tűrhetően (nem, nem JÓL, de tűrhetően) fut. Mindezek után természetesen kizárólag arról lehet szó, hogy Redmondban basztak el valamit, és a Vista ugyanúgy fos, mint a többi.

Teljesen egyettértek veled. Amúgy meg nem érdemes a betűt fecsérelni rá... Nagyon új még itt, vagy megtanulja hogy köll itt beszélni(írni) vagy azok sorsára jut könnyen, akiket már kizártak. Én mindig azt tudom csak mondani, ha a win-fos csinálj jobbat wazze! Nincs igazam? Nekem amúgy nagyon bejön, még az Xp is, de a vista mindenképp.  :respect:

#2684 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 21. 18:09

Amúgy pont sokszor ez a hátránya a sok sok gyártó sokféle termékének, meg az otthoni hozzá nem értő gépösszerakásoknak. Uttánna meg itt nyavajog a fórumon hogy ez a baja, meg az a baja. Amúgy meg béta rendszerről van szó, -mint ahogy az már  kb 1000x elhangzott itt- mindenki a saját felelősségére használja!

#2685 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 21. 18:25

Tegnap kaptam egy vaskos csomagot Seattle-bol. Most jott meg a beta2 dvd-n

#2686 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 21. 18:28

Idézet: ion - Dátum: 2006. jún. 21., szerda - 18:25

És miko rendelted meg?  :think:

#2687 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 21. 18:31

Idézet: ion - Dátum: 2006. jún. 21., szerda - 19:25

Mennyit kellett fizetned érte? :)
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

#2688 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 21. 18:46

Legalabb 2 hete rendeltem meg, es ingyen kuldtek azoknak a betatesztereknek, akik beraktak a pipat a dvdrendeles melle. Ez kb ilyen promocios anyagnak felel meg, a boritekon meg egy matrica is van, hogy elhanyagolhato erteku kuldemeny. :lol:

#2689 Felhasználó inaktív   Gaspy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 21. 18:51

:lol:
Asus A7N8X rev 2.0, AMD Athlon XP 3200+, 2*512 Mb DDR400 RAM(Samsung+Hynix), Chaintech 6800GT, 200GB Samsung PATA 133+60GB Samsung PATA 100, LG DVD-ROM, NEC 4550A DVD-RW(black), SB Live! 24 bit, Creative Inspire P5800 5.1, LG 1730B TFT, Macron 400W, Windows XP hun with Service Pack 2

#2690 Felhasználó inaktív   HeNtEs21 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 21. 20:18

Sziasztok!

Nincs kedvem nagyon végigolvasni a fórumot csak két kérdésem lenne:

1. Miként lehetne átállítan a FOnt Renderinget a Vista-ban hogy ne úgy nézzen ki mint LInux altt, ilyen kicsit homályosan, hanem legyen olyan tű élse mint XP-ben.
(A betűtípus simítást meg ezeket próbáltam az Effects menüben)

2. HOgyan lehet rávenni a Windows Live Messengert, hogy megjegyezze a FOnt méretet mert mindig vissza áll 10-esre..

Egyenlőre ennyi lenne ha tudtok segíteni akkor köszi :)

Egyébként nem lesz ez rossz oprendszer bárki bármit mond.. :) csak szokni kell.. de 10 perc alatt át lehet konfigolni XP-s elrendezére szóval nem para, ha valaki nem akarja szokni :)

Várom a válaszotokat előre  is köszi!
ASUS P4P800, Intel P4 3Ghz (overclock 3,3Ghz), 2X512M +2X 256 Kingstone DDR RAM 400Mhz, RAID 2X40G Maxtor 7200, ASUS v9999 GeForce 6800 GE (overclock 6800 Ultra), Acer AL732 TFT 17".

#2691 Felhasználó inaktív   bigsee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 21. 20:54

Milyen összefüggés lehet a videokártya (Leadtek GF6800GT-88.61 for Vista X64) és az egér (Logitech G7) között? :think:  Amint leszedem a videokártyát, az egér megszűnik létezni... :hemuveg:  Amint fenn van a jó graf. driver, az egér újra működik.

Tudom, béta, de...

Szerkesztette: bigsee 2006. 06. 21. 20:55 -kor

GA-990FXA-UD3*FX4100*HD6950 2 GiB*Vengeance DDD3-1866 8GiB kit*X-FI ExtremeMusic*L22W-6SA*HyperX 120*5000AAKS*10EACS*GSA-H62N*DeathAdder3,5*ip4200*A800 X-Touch*X-530*VA8000BWS*BQ DP Pro10 550 W

#2692 Felhasználó inaktív   p3a 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 21. 21:01

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2006. jún. 21., szerda - 18:34

Egyébként mehet kevésbé márkás pen drive-al is, mert szegény flash voyager-nek nagyon rossz a Random Access Time paramétere. Ha valakinek van egy kingston data traveler elite, megnézhetné hogy arra mit lép. :)

Hát nekem nem jön be a readyBosst, lehet, hogy annyira gagyi flash memóriáim vannak, hogy fel se ajánlja a lehetőséget? vagy túl kicsik? van min. méret?
Magyar GTA 4 (IV) oldal! / Userbar
Abit KN8 Ultra, Athlon64 3200+, 1Gb Kingston, Club3D X800XL, Creative Audigy Live!, Pioneer DVR108, Maxtor 120Gb, Western Digital 250Gb SATA, BenQ TFT   /   Asus A6R: 1,5 celeron M, 768Mb DDR-2 533Mhz, Ati X200M, 40Gb HDD, 8x DVDRW, WLAN, 15,4" WXGA LCD

#2693 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 21. 21:04

Idézet: Civilization - Dátum: 2006. jún. 21., szerda - 15:30

debaj es 20joe20 okoskodas helyett akkor halljunk valami hozzaertobb szoveget is mert ez a magas lorol lenezes mindent elmond rolatok azon tul hogy csak a szatok jar.....

udv

Civ

ui.: a winfost igazan kierdemli mind a mai napig egy igazan jo rendszert meg nem tudtak osszehozni redmondiak szal nem ertem ezt , de biztos MS parnaval alszol el minden este :DD LOL

Ezt elolvastad nagyokos?

"Megjegyzés: A bétaverziós program vállalati környezetben vagy otthoni főszámítógépen való telepítése nem ajánlott. A Beta 2 kiadás a Windows Vista rendszert tesztelő fejlesztőknek, informatikai szakembereknek és technológiai szakértőknek készült. A Beta 2 kiadást csak abban az esetben használja, ha tisztában van az operációs rendszerek telepítésének és az illesztőprogramok frissítésének mikéntjével, valamint általános hibaelhárítási tapasztalatokkal is rendelkezik. A bétaverziós operációs rendszerek használatakor szoftverkompatibilitási, illetve rendszerstabilitási problémákat észlelhet. Ha bizonytalan a jelen bétaverziós szoftver számítógépére történő telepítésével kapcsolatban, ajánlott megvárnia a Windows Vista rendszer végleges, 2007-ben megjelenő kiadását."

:mad:

Szerkesztette: Basic 2006. 06. 21. 21:23 -kor

#2694 Felhasználó inaktív   p3a 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 21. 21:05

Idézet: HeNtEs21 - Dátum: 2006. jún. 21., szerda - 21:18

1. Miként lehetne átállítan a FOnt Renderinget a Vista-ban hogy ne úgy nézzen ki mint LInux altt, ilyen kicsit homályosan, hanem legyen olyan tű élse mint XP-ben.
(A betűtípus simítást meg ezeket próbáltam az Effects menüben)

Hát erre én is kiváncs lennék, de attól tartok hogy ez vanm és kész. Én már megszoktam, kicsit nehezen veszi a tft néha beszinesít is nálam ha közelről nézem...
Magyar GTA 4 (IV) oldal! / Userbar
Abit KN8 Ultra, Athlon64 3200+, 1Gb Kingston, Club3D X800XL, Creative Audigy Live!, Pioneer DVR108, Maxtor 120Gb, Western Digital 250Gb SATA, BenQ TFT   /   Asus A6R: 1,5 celeron M, 768Mb DDR-2 533Mhz, Ati X200M, 40Gb HDD, 8x DVDRW, WLAN, 15,4" WXGA LCD

#2695 Felhasználó inaktív   Civilization 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 06. 21. 22:28

Udv

Akkor vegyuk szepen sorban.Nem olyan magas lorol mint itt egyesek dehat nekik mar megengedett hisz tobb ezer hozzaszolassal mar minden. :/ Na.

20joe20
"Jaj de jo volt megint egy kis winfosozat olvasni megint.Valaki legyszives valaszolja meg nekem azt a kerdest,hogy miert a lamak kezdik mindig ezt?"

nem hinnem hogy ismerjuk egymast igy lelamazni igencsak meresz dolog volt.de te biztos a lamazok nepes taborat gyarapitod, ugye ismered a mondast...

----------

Inquisitor
"A nevükben nem beszélhetek, viszont mint eladó elmondhatom, hogy a reklamációk és hibák nagyon nagy részét tényleg user error okozza."

evvel teljesen egyet ertek engem is idegesit ha valaki nem ert hozza es meg neki all feljebb hogy igy szar ugy szar valami ,eleg erdekes lenne ha valakit azert ugatnek le mert nem ert hozza, ugye ti ertetek hozza vagyis ez ratok nem vonatkozik :DD viccedt felreteve evvel egyet tudok teljes mertekben erteni

ja es nem hiszem hogy oprendszer install nextek nyomogatasabol all, sosem hittem azt remelem nem celzas volt hogy esetleg ha nem nextet latok akor ketsegbeesem :D rosszindulatu megjegyzesnek mindenesetre azert megteszi, valakinek ezt is szabad, ez ugy latom egyenes aranyos a hozzaszolasok szamaval :DDDD
(zarojelben hozzateszem hogy meg semmit sem installaltam fel hozza mikor ezt az igencsak 10mpes ablak mozgatos varogatos lassuzos problemat okozta, meg teljesen szuz volt, azota se tettem ra fel semmit mert nincs turelmem 3 percet varni minden egyes mozdulatomra. kivetel ezalol az ati beta drivere amivel ugyszinten lassu ahogy a sajatjaval es a hangkartya beta drivere amivel es nelkule szinten ugyanolyan lassu maradt.)

------

debaj:

nem vagy microsoft berenc.ide nem mutogatni jottem hanem kerdezni gondolvan arra hogy esetleg itt valaki hatha tud ra valami problemat nem en kezdtem mutogatni, x valaki felkapta a fosozast.hat ez van kierdemelte nem fogom ezt a velemenyem megvaltoztatni csak mert itt van olyan ember aki annyira lol windows manias hogy mas oprendszert nem ismer es hudeszuper vagyok benne lol stbstb.

nalam sem szokott ugy egyebkent xp instabil kek halal lenni ambar emlekszem mikor volt utoljara melyik gepen stb.ez most nem fontos.igen, kis odafigyelessel turheto oprendszerek ezek es mivel egyenlore rengeteg software nem erheto el masfelekeppen csak ezalatt igy kenytelen kelletlen en is sokmindenre ezt hasznalom.

"Megnéznélek, ahogy Linuxszal szívsz, mert a videókártyád és a hangkártyád driverét konzolból kell fölhegesztened a rendszerre, nem segítenek a Next gombocskák."

tunderi ember vagy :DDDD MEGALOL :DDDD, latom most nagyon okosnak erzed magad :DDDD
Maskulonben pl itthon xp mellett Debiant hasznalok, es konzolt sok esetben bar van rajta ablakkezelo is. ott tenyleg nincsenek next gombocskak :DDDDD (remelem most nem jon az a resz hogy idekeveredett egy linuxos aki fosozza windowst szo nincs errol ami jo az jo, barmikor alairom elismerem,, csak brahibol divatbol semmit sem fosoznek)
Maskulonben:
egyeni szoc problem ki szereti es ki nem es ki hogy nevezi es ki hogy maskepp windowst!!! :DDDDd

zarojelben jegyzem csak meg felve :D linuxba az instabil is stabilabb mint msnel barmi, kivetel ezalol talan win2000et az egy jo rendszer volt, es xp se olyan gaz ambar egyik sem annyira szuper onmagaval mindkettovel torodni kell kulonben azok is egy rakas kaki lennenek maguktol ugy boltban vasarolva.
Redmondban ugy altalaban nem tudnak programozni nem tudom esetleg valaki latott e mar megoldasokat amiket windowsba hasznalnak vagy atvett dolgokat linuxbol ertem ezalatt vistat is, hat ez a redmondiak szegyene de nem akarok off lenni igy nem is akarok elkanyarodni.

"Mindezek után természetesen kizárólag arról lehet szó, hogy Redmondban basztak el valamit, és a Vista ugyanúgy fos, mint a többi."

ezt most gondolom ismet szarkasztikusan toltad, mindenfele rossz indulat hianyaval igaz? :DDD

---

Basic:

te sem vagy valami regi arc 286 hozzaszolassal, de ugye egy ember tudasa nyilvan a hozzaszolasainak szamatol fugg :DDD LOL

es nem fogok jobbat csinalni mert nem az en dolgom , azert vagyunk tobb milliardan a foldon hogy ne nekem kelljen evvel foglalkozni, ha valaki nem kepes csinalni valamit aruljon cukorkat ertem ezalatt mst pl mint ahogy sok minden mas cegre erthetnem de itt senki sem jotekonykodik kokemeny uzletrol van szo es penzrol, nincsenek illuzioim...

azert elgondolkodtato hogy mig regen abban a korban ahol TALAN te meg flinstoneson eltel es rajzfilmekkel mulattad az idot valahogy nem voltak ilyen problemak tudott minden mukodni rendesen pedig akkor is meg volt mar szorva a piac (igaz nem ugy mint most), de vehetnem peldara eppugy a hardware reszet is nem ugy mint manapsag a sok szar tajvani kamu alkatreszekkel ahogy valaki itt oly talaloan megjegyezte, valahogy tudtak mitol doglik a legy.de biztos en vagyok tul igenyes.hat ez van.. -------------------------------------------

es vegul amit csak mondani akartam.
ki szerettem volna probalni vista betat, nem vagyok kezdo megneztem mindent amit tudtam azt is amit itt ajanlottak.azert irtam hatha itt talalkozott valaki hasonlo problemaval es tud segiteni ennyi. a tobbi csak rizsa es fel ora elvetele az eletembol vegigolvasasra, valaszra stb.

ennyi. ha valaki felul tud emelkedni sajat gyarlosagan es esetleg valami epito jellegu tanacsot tud adni azt szivesen fogadnam, ha nem ugyis jo, majd talan kovetkezo betaban mar jobb lesz vagy rc-1ben passz.nem fogom rosszul erezni magam hogy nem megy.ahogy azt irtatok ez meg ugyis csak egy beta.

a winfosrol meg annyit, jogom van azt gondolni winfosrol hogy az ami.es aki meg vedi annak is joga van vedeni, hogy de az nem winfos. nem latom a kulonbseget nem rabszolgatarto tarsadalom vagyunk lehet sajat velemenyem vagy evvel van aki talan nem ert egyet??? nem hiszem barmelyikonket is jobban kene vedeni, sot nem hiszem hogy van miert, mindenki azt gondol ms softwarerol amit akar, aldassek sajat szive joga engem nem zaar de eppugy ha linuxot fikazzak is peldanak okaert ambar ott tobbet lehetne irni a user ellenere, hogy nem ert hozza ott nincsenek next gombocskak.
udv mindenkinek es akinek nem inge ne vegye magara.

Civ

#2696 Felhasználó inaktív   hekkerbarbi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 22. 01:06

ezzel a beta 2 -es 32 bites vista -val valami nem stimmel mert ha nem egy 1 vinyás 1 particiós konfigra akarod felrakni a következőket produkálja:

1. Bebootol a lemez és heves csekkdiszkeléssel megállapítja, hogy az 'C' javításra szorúl majd fogja és seszósebeszéd ledörgöli.  :eek:  Serial után autómatán menne a C -re ill. lehet választani is csak akkor végeredmény=0 mert oda nem bootol.  :rolleyes:

Mostmár nem csodálkozom, hogy Bill visszavonúl 2008 -ig ettől az egész sz@rtalicskától.  :omg:  :think:  :rolleyes:
Nagy lehetőség elött állunk...
Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szímát, melyin serenrodbn vnanak a bteűk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslő és az ultosó bteűk a hölyeükn lneegyek, A tböbi bteű lheet tljees összevabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovallusk el mniednigyk bteűt mgaát, hneam a szót eszgébéen ltjáuk.

#2697 Felhasználó inaktív   hekkerbarbi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 22. 01:07

--------------

Szerkesztette: hekkerbarbi 2006. 06. 22. 01:08 -kor

Nagy lehetőség elött állunk...
Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szímát, melyin serenrodbn vnanak a bteűk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslő és az ultosó bteűk a hölyeükn lneegyek, A tböbi bteű lheet tljees összevabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovallusk el mniednigyk bteűt mgaát, hneam a szót eszgébéen ltjáuk.

#2698 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 22. 06:05

Idézet: Basic - Dátum: 2006. jún. 21., szerda - 19:04

Amúgy meg nem érdemes a betűt fecsérelni rá... Nagyon új még itt, vagy megtanulja hogy köll itt beszélni(írni) vagy azok sorsára jut könnyen, akiket már kizártak.  :respect:

bocs, LESLIE, de ezt a tovabbi hozzaszolasok fenyeben....
:lol: :pokeas: :lol: :nevet: :nevet2:

Szerkesztette: -Turbo- 2006. 06. 22. 06:06 -kor

JóSebesség

#2699 Felhasználó inaktív   bon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 22. 07:09

Idézet: hekkerbarbi - Dátum: 2006. jún. 22., csütörtök - 2:06

ezzel a beta 2 -es 32 bites vista -val valami nem stimmel mert ha nem egy 1 vinyás 1 particiós konfigra akarod felrakni a következőket produkálja:

1. Bebootol a lemez és heves csekkdiszkeléssel megállapítja, hogy az 'C' javításra szorúl majd fogja és seszósebeszéd ledörgöli.  :eek:  Serial után autómatán menne a C -re ill. lehet választani is csak akkor végeredmény=0 mert oda nem bootol.  :rolleyes:

Mostmár nem csodálkozom, hogy Bill visszavonúl 2008 -ig ettől az egész sz@rtalicskától.  :omg:  :think:  :rolleyes:

Nállad van a gond pedig, nállam soha se csinált ilyen, még egyszer se tünt el egy particiom se semelyik winyomról. Pedig párszor már telpítettem a gépemre. Szerintem ha javítani akarta a winyodat elképzelhető, hogy valami gondja van és most nem szoftveres hibára gondolok első sorban.
A számítógépnek lelke van by BON
Gép: ASUS P6X58D-E, Intel CoreI7 930 2.8Ghz, 6x2GB DDR3 1333MHZ Kingston, Asus GTX275 2DI/896MD3, Sound Blaster X-Fi XtremeGamer, Coolermaster Stacker STC-T01

#2700 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 22. 08:03

Vista Betas To Be Released Monthly
http://www.apcstart.com/site/dwarne/2006/0...eleased-monthly

Téma megosztása:

• (156 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 133