Idézet: p3a - Dátum: 2006. jún. 22., csütörtök - 20:45
Ja én is kérdeztem ezt párszor, nekem program filesben nem enged törölni, sehogyse, sajnos így ügyel a windows a dolgokra, hogy nem lehet belenyúlkálni egyes cuccokba.
Azért az Administrative tools / Local security settings-ben próbálkozhatsz, hátha valamelyik paraméter megoldja a problémád.
HI!
KÖzben megtaláltam várj előkotrom

) mert persze elfelejtettem hol volt...
Na megvan...
AMikor belemenneél a könyvtárba ami ugye le van tiltva felugrik két ablak az egyike le "OK" olod a máésikon ott van hogy "Security tab"
A rra klikk elő jön a kiosztás kiválasztod azt hogy "Everyone" alul pedig "Advanced" ismét elő jön egy balak egy listával, hogy kiknek van joguk a könyvtárhoz az Everyone-on belül ott elvileg az első is Everyone lesz azonban balra ha megnézed "Deny" van na azt a Deny-s sort törlöd és akkor elvileg marad egy Allow-os Everyone-od is

és már kész is.
Ha bonyolult volt szólj és nyomomk screenshotot!
Egyébként észrevettétek, hogy gyakoltalitag nem lehet kilassítani a Visatat ugy mint az Xp-t?

ennek örülök.
ÉS minden game is fut rajta mint a kisangyal.. ahoz képest, hogy azt mondták nem fog
ASUS P4P800, Intel P4 3Ghz (overclock 3,3Ghz), 2X512M +2X 256 Kingstone DDR RAM 400Mhz, RAID 2X40G Maxtor 7200, ASUS v9999 GeForce 6800 GE (overclock 6800 Ultra), Acer AL732 TFT 17".