HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo II. (4.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (135 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo II. (4.)

#2401 Felhasználó inaktív   Hush... 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 10. 19:31

Én a mai napig a dobálós barbárra esküszöm öntöltős Lacerator ( 33% amplify damage)+vmi rare elit csodadobófegyó/uppolt scalper kombóval és razortail pierce-el, knockback kesztyűvel. Tiszta fun. Nagyon szép sebzést lehet belőle kihozni, jóval nagyobbat, mint a ww töredéknyi ráfordítással, sokkal gyorsabb mint a concentrate és nem öngyilkos, mint a berserk fő skillként. IM immunis és távtámadó, teljesen megállja a helyét
"Well, I am afraid it will have to wait. Whatever it was, I am sure it was better than my plan to get out of this by pretending to be mad. I mean, who would have noticed another madman around here? Good luck, everyone."

#2402 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 10. 21:37

:offtopic:

5000 :)

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#2403 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 10. 21:40

Idézet: Evil. - Dátum: 2006. jan. 10., kedd - 21:37

5000 :)

:lol:
A jubilleumot a Diablo topikban ünnepled?  :D

#2404 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 10. 21:42

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2006. jan. 10., kedd - 21:40

:lol:
A jubilleumot a Diablo topikban ünnepled?  :D

Kocsmaba nem volt kedvem menni ebben a hidegben :D
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#2405 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 10. 22:43

Idézet: Evil. - Dátum: 2006. jan. 10., kedd - 21:42

Kocsmaba nem volt kedvem menni ebben a hidegben :D

Pedig ilyenkor egy-két rövidital (én a rumra szavaznék... de hát holnap dolgozni kell menni  :) ).

Amúgy kicsit elgondolkoztam a WarCry-os barbin, érdekes lenne egyszer kipróbálni (talán singlében összedobom egyszer).

Skillek (lvl85-ön nézve, ami 84+3*4=96 szétosztható skillpont):
Combat Masteries (5)
1 pont a választott fegyvernek megfelelő Mastery-re
1 Increased Stamina
1 Increased Speed
1 Iron Skin
1 Natural Resistance

Combat Skills (2-14)
1 Bash
1 Double Swing (illetőleg annyi, hogy a plussz skillekkel elérjük a -1 manás használatot ->slvl13)

Warcries (77-89)
14-20 Howl (attól függően, hogy a DS-re mennyit kell rakni)
20 Taunt
20 Battle Cry
20 War Cry
1 Shout
1 Battle Orders (maradék ide)
1 Battle Command

Amikor nem ordít, akkor Double Swingel két fegyverrel kell kalimpálni, ennek elsősorban a mana visszaszerzése a cél.

Fegyverek
Gazdagoknak rúnaszavak (BotD, Beast, Doom, Famine, HotO,  CtA is szóba jöhet, mert kicsi a BO szintje)
Én két hosszú kardot választanék, mondjuk Grandfather és Doombringer, de jó lehet az Azurewrath vagy egyéb nagy sebzésű kard, mindenesetre a DS miatt nem annyira lényeges a hosszú fegyver, úgyis közel kell menni. Weaponswitchen két +3warcries javelin természetesen, BO-záshoz.

Felszerelés
Armor: itt is a rúnaszavasak a nyerők, mindenestre a + skill lenne a fontos
Sisak: Arreat Face
Kesztyű: Soul Drainer (mana miatt)
Öv: Arachnid Mesh
Csizma: Marrowwalk, Sandstorm Trek, stb.
Amu: Mara, Seraph vagy Highlord
Ring: SoJ vagy Bul-Kathos tökéletes választás, de egy Ravenfrost se árthat.

Inventoryban minél több skiller, elsősorban warcries.

Amire figyelni kell:
- A War Cry nem túl nagy rádiuszban hat, íjjászokkal meggyűlhet az ember baja, főleg ha elrohangálnak
- bossok ellen nem túl tökéletes, úgy vettem észre, hogy stunolt állapotban is elég tevékenyek sajnos
- jókora a manaigénye ennek a skillnek, emiatt néha szükség lesz mana potikra, vagy mana stolen használatára
- sokmindent fel kell áldozni a War Cry miatt, egy átlagos barbárhoz képest kisebb lesz az élet (BO kevesebb), kevesebb a resist, fegyverrel pedig sokkal kevesebbet sebzünk.

Mekkora sebzést lehet elérni:
Tegyük fel, hogy nincs egy skillerünk se, és +skill nem jön tárgyakból se, akkor lvl20 a WarCry és 20/20/14 a synergy-k. Szintenként adnak 6%-ot, vagyis 120+120+84=324%. A lvl20-as WarCry sebzése 177-188, vagyis a sebzés lesz 573-609. Ez kevésnek tűnhet, de ha elég sok +skill jön össze, akkor olyan 1100-1200-as sebzésekre lehet számítani, ami ráadásul komolyan stunol is.
Azért látszik, hogy túlzottan nem lehet erős egy ilyen kari, players8-nál meg egy egyszerű fallenre is többször rá kell ordítani, bossok ellen meg nagyon kevés ez a sebzés, miközben nem is nagyon lehet védekezni. Igazi fun kari lenne ez... ;) 

#2406 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 01. 11. 08:55

Bocs, hogy beleszólok, de nem éppen így kéne ezt a buildet megépíteni.
Inkább úgy kell megközelíteni mint egy caster buildet, pl. a sorcot.
Nem vetted figyelembe, hogy a war cry-ok is fcr függőek, vagyis a 105 fcr-t el kell érni hogy elég gyorsan tudd üvölteni a war cry-t ahhoz hogy a gyorsaságával jól damoljon.
A problémásabb szörnyeket a csicsónak kell lenyomnia, akárcsak a sorcnál ha egy immunissal találkozik.
Ugyanúgy ajánlott a mana problémára egy insight a csicsó kezébe.
Így a cuccok és a skillek is másképp alakulnak:

skillek: bo20,wc20,taunt20,bcry20, maradék howlba
egy pontos skillek: bcommand, natres, ironskin, increased speed,

cuccok(jópárban megegyezik a véleményünk):
Armor:  + skill lenne a fontos, egyetértek, a legjobb egy enigma akkor van tele, de ha csak a skill fontos jó ide az új baba rw is
Sisak: Arreat Face, vagy 5-6 bo helm
Öv: Arachnid Mesh
Csizma: Marrowwalk, Sandstorm Trek, WateWalk
Amu: +3WC 10fcr
Ring: 2x SoJ vagy Bul-Kathos + Raven
fegyver: 2xwizzy, vagy 1x wizzy spirit esetén
Kesztyű: frostburn, vagy magefist ha spirit
pajzs: spirit ha nem a két wizzy-t választjuk

Stílus: jól leordítjuk az ellen fejét aki ezt túléli azt a csicsó szurkálja agyon :)

Üdv: Dan

Szerkesztette: td 2006. 01. 11. 08:56 -kor

Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#2407 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 11. 15:51

Idézet: td - Dátum: 2006. jan. 11., szerda - 8:55

Bocs, hogy beleszólok, de nem éppen így kéne ezt a buildet megépíteni.
[...]

Igazad lehet, fcr-re nem igazán gondoltam... Ami biztos, hogy nagyon sok mana kell ehez a karihoz, én még azt se tartanám kizártnak, hogy erőre csak a páncélnak megfelelőt rakni, dexre a fegyvernek, a többi vegyesen menne vita és energy pontokba.
Sajnos két dolog biztos a világegyetemben: az adók és hogy a csicsó nem halhatatlan.  ;)  Ennél a karinál különösen baj a csicsó halála, mert ha nincs tele (Enigma) és Leap/Leap Attack sincs, akkor ha elfogy a mana és nincs már csicsó se Insight-al a kezében, borítékolható a halál, főleg ha minotauroszok (pl.: Death Lord) maszírozzák az ember hátát.

A Wizardspike viszont egész jó, ha kettőt használ a barbi, akkor maxos lesz valószínűleg a rese, elég rendes fcr is összejön, és manát is ad elég rendesen, megfontolandó... :)

#2408 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 01. 11. 16:08

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2006. jan. 11., szerda - 15:51

Sajnos két dolog biztos a világegyetemben: az adók és hogy a csicsó nem halhatatlan.  ;)  Ennél a karinál különösen baj a csicsó halála, mert ha nincs tele (Enigma) és Leap/Leap Attack sincs, akkor ha elfogy a mana és nincs már csicsó se Insight-al a kezében, borítékolható a halál, főleg ha minotauroszok (pl.: Death Lord) maszírozzák az ember hátát.

:) le kell őket stunolni. Egy lvl31-es WC sztem összehozható, főleg torchal az meg már 7 másodpercig stunol. Amíg ők szédelegve a cipőjüket bámúlják, addig simán el lehet spurizni. Érdekes build ez a wcbaba lehet egyszer kipróbálom.

Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#2409 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 11. 16:23

Idézet: td - Dátum: 2006. jan. 11., szerda - 16:08

:) le kell őket stunolni. Egy lvl31-es WC sztem összehozható, főleg torchal az meg már 7 másodpercig stunol. Amíg ők szédelegve a cipőjüket bámúlják, addig simán el lehet spurizni. Érdekes build ez a wcbaba lehet egyszer kipróbálom.

A stun kevesebb ideig tart nighton/hellen nem?

szerk.: battle.neten sehol sem találok infót a stunról :(

Szerkesztette: Cadaver 2006. 01. 11. 16:27 -kor

Faster! Harder! Cadaver!

#2410 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 11. 17:13

Na összeraktam egyet single-ben, sajnos nem túl jó... A WarCry fizikai sebzésnek minősül, ezért az első physical immun lénynél megakadtam.

Single-ben nincs Insight, így a mana rettentő gyorsan fogy, ráraktam olyan 50-60 pontot az energyre pedig. A skillpontokat úgy osztottam szét, ahogy te írtad, így maradt még 9 pontom (lvl85-ön) ezeket lehet, hogy mégis Double Swingre kellene rakni, hogy legalább egy támadóskillje legyen. Tárgyak: amiket singlében össze vannak szedve, sajnos egy darab skillerem sincs, de azért elég jó cuccok vannak így is (például wizzy helyett két HotO, így +17 all skillem van  ;) ). Azt hiszem ez a kari nem sokat érne neten.

#2411 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 11. 20:52

Es mi van akkor, ha az a maradek kilenc pont a Berserkbe megy? Olcso megoldas a physical immune szornyek ellen, es a berserk nagy AR-t is ad. Pajzs es fegyver is lehet Spirit, igy van FCR es FHR is dogivel, manarol nem is beszelve. Armor (az olcso megoldas) lehet treachery, abbol jon + poison damage, es Fade.
Ha telik ra akkor Enigma.

#2412 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 11. 20:55

:)

Vazz, tegnap amikor odaadtad a pajzsot es engem kidobott a jatek, az alaplapom szallt el, par napig afk vagyok :reklamacio:

Szerkesztette: szabinar 2006. 01. 11. 20:56 -kor

#2413 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 11. 21:44

A vége az lesz, hogy elkap a gépszij és gyártanom kell egy dobálós kompadrét :D Double Throw egész becsületesnek tűnik, a többi meg majd kiötlöm, de a War Cries nekem kimarad, üvöltök én eleget az életben, nem kell még a karakterem is óbégasson :D :D :D

#2414 Felhasználó inaktív   Hush... 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 11. 22:34

Idézet: 2-More - Dátum: 2006. jan. 11., szerda - 22:44

A vége az lesz, hogy elkap a gépszij és gyártanom kell egy dobálós kompadrét :D Double Throw egész becsületesnek tűnik, a többi meg majd kiötlöm, de a War Cries nekem kimarad, üvöltök én eleget az életben, nem kell még a karakterem is óbégasson :D :D :D

Pedig obégatnia kell, ha másképp nem is, de alapszinten. Az védi az életét pajzs híján ;)
"Well, I am afraid it will have to wait. Whatever it was, I am sure it was better than my plan to get out of this by pretending to be mad. I mean, who would have noticed another madman around here? Good luck, everyone."

#2415 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 11. 22:55

Észnél kell lenni, ne m óbégatni :D

#2416 Felhasználó inaktív   yooccoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 11. 23:14

cta bow-t látott már vki? :think: :bolond: :Đ :Đ :Đ
holnap megnézem singlében, mit lehet vele csinálni
yooccoo#2929

#2417 Felhasználó inaktív   fene_vad 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 12. 01:17

war cry babahoz: idemasolom amit a dia.hu-n irtam vmikor:

Goldfinder Barbar Guide 1.0 by *fenevad

Skills:

Howl: 20
Taunt:20
Battle Cry: 20
War Cry: 20
Item Find: 1
BattleCommand: 1 pont
Többi: Battle Orders, speed

Items:

Armor: wealth rw bármilyen armorban (lem-ko-tir)
Gloves: chanceguard
Belt: Goldwrap (uppolva, h 16 box legyen)
rings: 2*dwarfstar
boots: infernostride jo gf-al
helm: IK-helm (lem-lem)
Weapon1: 2*Wizardspike (lem)
Weapon2: 2* ali baba (lem-lem)
amu: bármi, ami ad wc sk-t es gf-ot (ideális: 2 wc, 5+fcr, 70-80 gf)
inventory: baba torch, gf charmok, gheed, annyi hely maradjon legalább, h 2 armor beférjen

cél: ~2000% körüli gf, ~400% körüli mf
A két wizzynek köszönhetõen 100%fcr-ünk van, a breakpoint 105%-nál van, ezért hasznos az 5+% fcr amu. Manát is ad a 2 wizzy, kb. ~400-at, de jó ha az amu is ad. Resistek szintén a két wizzy miatt hellen is: 85-75-75-75. Mivel a councilok hydrái tûzzel támadnak, kifejezetten elõnyös a 85% fire res, illetve a 30% fire absorb a gyûrûkbõl.

Stats:

str: amennyi kell az armorhoz (torchal együtt)
dex: amennyi kell a wizardspike-hoz (torchal együtt)
vita: maradék ide
nrg: semmi

Csicsó items:
(might auras csicsó)

Weapon: eth obedience (hel-ko-thul-eth-fal)
Armor: eth uppolt shaftstop
Sisak: eth gaze

Stratégia:

Két út van:

1. nm travi runok:

Megvan max. 1 perc alatt, ekkor te magad ölsz, nem kell a csicso sem, de ekkor csak kb. 300K-t dobnak átlagban, és hiába a magas Mf, alig dobnak értékes cumót, hiszen nm. Elõnye, h biztonságos.

2. hell travi runok:
Ekkor mar a csicsó öl, te csak besegítesz azzal, hogy a wc skill-t használva stunolod õket.
Ez már kicsit keményebb, eltarthat 2-3 percig is, plusz ha kifogsz fiz. immun-t, vagy convictiont+lightning ench.-et , akkor a csicso naggyon gyorsan képes megdegleni. Én ebben az esetben egyszerûen kilépek, és kreálok újat, nem éri meg szenvedni velük.

Travi wp-n elsüt ebben a sorrendben: Battle Command-Battle Orders-Shout, majd mehet a kill. Folyamatosan figyelni kell a csicsó életét, itatni, ha szarban van, lehetõleg rejuvval. Ha megdeglettek, váltás ali babákra, es item find. Hellen átlagban kb. 500K-t dobnak egy run alkalmával, eddigi rekordom: ~1400000:). Kaput csak akkor nyiss haza, ha már dobattad a hullákat, mert amíg a városban vagy, eltûnhetnek.

Ha megvan a 3 milla, wizardspike-okat lecserélni Edge rw-re (tir-tal-amn), és mehet a gamble.

Várom a kérdéseket:)

#2418 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 01. 12. 07:34

Idézet: 2-More - Dátum: 2006. jan. 11., szerda - 22:55

Észnél kell lenni, ne m óbégatni :D

Ha bneten nyomulnál olyan babával aminek nincs bo-ja, hamarosan kikerülnél a partikból szerintem :) Sőt nem kizárt hogy lol meg noob kifejezéseket vágnának hozzád. A bo olyan a babának mint a sorcinak a teleport, kötelező.

Kép

#2419 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 01. 12. 07:36

Idézet: yooccoo - Dátum: 2006. jan. 11., szerda - 23:14

cta bow-t látott már vki? :think: :bolond: :Đ :Đ :Đ
holnap megnézem singlében, mit lehet vele csinálni

A CTA-nak csak a BO miat van értelme, így senki nem teszi íjba, mivel a cta mellé egy spirit pajzs dukál a magasabb bo elérése miatt. Íj mellé meg nem mehet pajzs ugyi.

Szabinar: remélem a pajzs nem veszett el.

fene_vad: jó ez a leírás, lehet csinálok egy ilyen gf babát gamblera.

Szerkesztette: td 2006. 01. 12. 07:38 -kor

Kép

#2420 Felhasználó inaktív   Athos 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 12. 09:01

Tegnap ejjel mikor mar mindenki nyugovora tert, Mephy megajandekozott egy LO runaval  :D . Eloszor nem is ujjongtam mert azt hittem IO de aztan ahogy felemeltem a foldrol es lefujtam rola a port.... :D

Téma megosztása:

• (135 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.