HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo II. (4.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (135 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo II. (4.)

#2421 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 12. 11:06

Idézet: Athos - Dátum: 2006. jan. 12., csütörtök - 9:01

Tegnap ejjel mikor mar mindenki nyugovora tert, Mephy megajandekozott egy LO runaval  :D . Eloszor nem is ujjongtam mert azt hittem IO de aztan ahogy felemeltem a foldrol es lefujtam rola a port.... :D

GZ!  :up:

Mi lesz belőle? Grief babádnak vagy Forti amádnak? :D

Szvsz el ne add, ez egy legit hr. Űlhetsz rajta jó sokat, nem fog eltünni :)

Üdv: Dan

Szerkesztette: td 2006. 01. 12. 11:07 -kor

Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#2422 Felhasználó inaktív   fene_vad 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 12. 11:53

kis modositas a gf babahoz: csicsora inkabb eth forti es eth giant skull 2x 15ias jewellel
~9K dmg, egy council max 4 utes

#2423 Felhasználó inaktív   Athos 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 12. 12:30

Idézet: td - Dátum: 2006. jan. 12., csütörtök - 10:06

GZ!  :up:

Mi lesz belőle? Grief babádnak vagy Forti amádnak? :D

Szvsz el ne add, ez egy legit hr. Űlhetsz rajta jó sokat, nem fog eltünni :)

Üdv: Dan

Inkabb grief lesz belole, az amat le akarom bontani atomjaira :D Babat meg ujrainditom mert most kardos van es gyenge mint a harmat.

#2424 Felhasználó inaktív   dujker 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 13. 19:03

Üdv!
Van 4lukas drótfilcem (448 def). Kell valakinek? Ér valamit?
Más.
Dobálós barbárnak érdemes rakni natural resistance- re? Azt tudom, hogy a duble swinget/throw- t és a masteryt nyomatni kell. És valami kiabálást is. Én modjuk favorizálnám a resistet, de ha azt mondjátok, hogy nem jó, akkor nam pazarlom a skilleket.
Köszi.

Szerkesztette: dujker 2006. 01. 13. 19:08 -kor

#2425 Felhasználó inaktív   Hush... 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 13. 21:30

Idézet: dujker - Dátum: 2006. jan. 13., péntek - 20:03

Üdv!
Van 4lukas drótfilcem (448 def). Kell valakinek? Ér valamit?
Más.
Dobálós barbárnak érdemes rakni natural resistance- re? Azt tudom, hogy a duble swinget/throw- t és a masteryt nyomatni kell. És valami kiabálást is. Én modjuk favorizálnám a resistet, de ha azt mondjátok, hogy nem jó, akkor nam pazarlom a skilleket.
Köszi.

Én egyet raktam a nat. resistre, egyet a war cry-ra- jobb oldalon ez volt beállítva- és maxoltam a bo-t, ami kimarad, az a többi felszerelésedtől függ, hova kerül. Shout nem igazán kell, egyet raktam a frenzyre, ugyanis ha ütök párat frenzyvel, azután sokkal gyorsabban dobál.
"Well, I am afraid it will have to wait. Whatever it was, I am sure it was better than my plan to get out of this by pretending to be mad. I mean, who would have noticed another madman around here? Good luck, everyone."

#2426 Felhasználó inaktív   yooccoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 13. 21:54

nem kell shout? :think:
pedig elég szépen megnöveli a def-et
yooccoo#2929

#2427 Felhasználó inaktív   Hush... 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 14. 00:33

Idézet: yooccoo - Dátum: 2006. jan. 13., péntek - 22:54

Ez nem az a kari, aminek jobban kell, mint lvl1. Ha távtámadók fenyegetik, közéjük ugrik és knockback effekt. Ha siman nekirontanak, akkor war cry és távtámadó alapból, inkább akkor már több nat res. Sose éreztem vele a kihuzatott shout hiányát . Ha van rajta hit power/ceglaw kesztyű vagy giant skull, a knockback-el is szépen távol tudja tartani a problémás egyéneket.
"Well, I am afraid it will have to wait. Whatever it was, I am sure it was better than my plan to get out of this by pretending to be mad. I mean, who would have noticed another madman around here? Good luck, everyone."

#2428 Felhasználó inaktív   Hush... 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 14. 00:34

Idézet: yooccoo - Dátum: 2006. jan. 13., péntek - 22:54

Ez nem az a kari, aminek jobban kell, mint lvl1. Ha távtámadók fenyegetik, közéjük ugrik és knockback effekt. Ha siman nekirontanak, akkor war cry. Inkább akkor már több nat res. Sose éreztem vele a kihuzatott shout hiányát . Ha van rajta hit power/ceglaw kesztyű vagy giant skull, a knockback-el is szépen távol tudja tartani a problémás egyéneket.

#2429 Felhasználó inaktív   dujker 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 14. 10:02

Idézet: Hush... - Dátum: 2006. jan. 14., szombat - 1:34

Ez nem az a kari, aminek jobban kell, mint lvl1. Ha távtámadók fenyegetik, közéjük ugrik és knockback effekt. Ha siman nekirontanak, akkor war cry. Inkább akkor már több nat res. Sose éreztem vele a kihuzatott shout hiányát . Ha van rajta hit power/ceglaw kesztyű vagy giant skull, a knockback-el is szépen távol tudja tartani a problémás egyéneket.

Köszi a segítséget.
Úgy látom végre sikerült "érdekes" témát elindítanom, mert többen is hozzászóltak :-)
Akkor leírom a terveszett szerkót is, hátha azt is véleményezitek:
Arreat face sisak, duress páncél, lava gout kesztyű, gore rider csizma, thunergod öv.
Scaplerem szerencsére már van, de nekem nagyon bejött a gimmershred is. Ahogy elnéztem a legjobb a sebzése, főleg ha a fire/lightning/cold- ot is hozzávesszük.
Csak azt nem tudom még pontosan, hogy mit lukasszak majd a sisakba, és a fegyverekbe. Bár 1. körben ed/ias- re gondoltam. De tényleg nem tudom még. Ahogy a gyűrűket, és az amuletet sem. Bárgondolkodtam az angelic kombón, de akkor a másik gyűrűnek valami resistesnek kéne lennie, mert azt nem nagyon adnak ezek a cuccok. Vagy esetleg metalgird (mondjuk így már messze +haladja a költségvetésemet a felszerelés, de majd 1*...), és még valami frankó gyűrű-páros. Mert nem szeretem, ha hellen mínuszos resistekkel szaladgálok. Inkább picivel öljek lassabban, de jobb kényelmesen játszani.
1előre úgyis csak pvm- re tervezem a karaktereimet. Ott nem annyira baj, ha piszmogok kicsit.
Szóval én azt hiszem, hogy nagyon frankón kitaláltam a szerkót. De majd mindjárt kiderül...

Szerkesztette: dujker 2006. 01. 14. 10:06 -kor

#2430 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 14. 10:07

Idézet: dujker - Dátum: 2006. jan. 14., szombat - 10:02

[...]
Csak azt nem tudom még pontosan, hogy mit lukasszak majd a sisakba, és a fegyverekbe.
[...]

Dobálós fegyvereket nem lehet lyukasztani, vagy nem a Gimmershredre és Scalper-re gondoltál?  ;)

A Gimmershrednek viszont megvan az a baja, hogy nincs feltöltődés, így menni kell gyakran a kovácshoz (ha jól emlékszem 240-es töltete van, azért egy baalrunon annyit el lehet dobálni.  :think: )

#2431 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 14. 10:13

Más. Tud valaki olyan helyet, ahonnan single karikhoz való itemeket (*.d2i) lehetne letölteni, lehetőleg 1.10-es vagy régebbi verziókhoz? Lenne néhány ötletem kipróbálásra (mint a múltkori WarCry barbi), de elég behatárolt item bázisom van, skillerem például nincs is nagyon.

#2432 Felhasználó inaktív   dujker 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 14. 10:21

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2006. jan. 14., szombat - 11:07

Dobálós fegyvereket nem lehet lyukasztani, vagy nem a Gimmershredre és Scalper-re gondoltál?  ;)

%*#@;*#!!!
Sejtettem, de nem mertem +kérdezni, nehogy hülyének nézzetek.
Azt hiszem ez nem jött be :-). Hiába no! Nem megy ez még nekem. Akkor nem lukasztok bele.
Töltögetés: sajnos ezt nem úszom +. Bár lehet, hogy gyakrabban kell töltögetni, de én inkább a kedvezőbb sebzést választom (és azt, hogy a fizikál immunokat is gyorsan kiírtom). Persze gondolkodtam azon is, hogy 1ilyen, 1 olyan. A scapler már + is van szerencsére. Vagy ha 1* nagggyon gazdag leszek, akkor 2 gimmer/2 scapler swapra! :-) És akkor majd ritkán töltök. És választ6ok, hogy elementálsebzést, vagy life stolent/ow- t akarok :-) De különben szerinted jól gondoltam a cuccokat?
Köszi.

szerk.: Most nézem. A scaplernak jól látom, hogy 130 a készlete? Bár igaz, hogy 3 másodpercenként tölt, de sokkal alacsonyabbról indul. Akkor lehet mégsem tart tovább, mint a gimmer? Nem okoskodok, csak kérdezem, mert nem tudom.

Szerkesztette: dujker 2006. 01. 14. 10:27 -kor

#2433 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 14. 11:14

Lacerator legyen az egyik fegyvered, az Amplify Damage miatt a physical immunis lényeket is lehet vele kezelni, és az töltődik is magától.

Egyébként nem csak két dobóbaltát lehet használni a Double Throw-nál, hanem két bármilyen dobófegyvert. Egy elég jó unique javelin a Wraith Flight, nagy sebzése mellett van life stolen is, bár lassab mint más fegyverek, IAS kellene máshonnan, de a Demon Arch is szépen sebez, mindemellett van elementál sebzése is bőven.

#2434 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 14. 12:09

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2006. jan. 14., szombat - 10:13

Más. Tud valaki olyan helyet, ahonnan single karikhoz való itemeket (*.d2i) lehetne letölteni, lehetőleg 1.10-es vagy régebbi verziókhoz? Lenne néhány ötletem kipróbálásra (mint a múltkori WarCry barbi), de elég behatárolt item bázisom van, skillerem például nincs is nagyon.

Van egy csokorra való, ha gondolod átzavarom mail -en.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#2435 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 14. 12:09

Idézet: dujker - Dátum: 2006. jan. 14., szombat - 10:02

...
Akkor leírom a terveszett szerkót is, hátha azt is véleményezitek...

Beltnek sokkal jobb lenne a Razortail a pierce miatt.

#2436 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 14. 12:22

Idézet: Evil. - Dátum: 2006. jan. 14., szombat - 12:09

Van egy csokorra való, ha gondolod átzavarom mail -en.

A fórumos e-mail címre jöhet, megköszönném.  :)

#2437 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 14. 12:35

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2006. jan. 14., szombat - 12:22

A fórumos e-mail címre jöhet, megköszönném.  :)

Ment.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#2438 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 14. 12:44

Idézet: Evil. - Dátum: 2006. jan. 14., szombat - 12:35

Ment.

Nem tudom mekkor a mérete, a freemailesre 50MB jöhet azt hiszem, kiürítettem a fiókit mindenesetre.

#2439 Felhasználó inaktív   Hush... 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 14. 13:36

Idézet: dujker - Dátum: 2006. jan. 14., szombat - 11:21

%*#@;*#!!!
Sejtettem, de nem mertem +kérdezni, nehogy hülyének nézzetek.
Azt hiszem ez nem jött be :-). Hiába no! Nem megy ez még nekem. Akkor nem lukasztok bele.
Töltögetés: sajnos ezt nem úszom +. Bár lehet, hogy gyakrabban kell töltögetni, de én inkább a kedvezőbb sebzést választom (és azt, hogy a fizikál immunokat is gyorsan kiírtom). Persze gondolkodtam azon is, hogy 1ilyen, 1 olyan. A scapler már + is van szerencsére. Vagy ha 1* nagggyon gazdag leszek, akkor 2 gimmer/2 scapler swapra! :-) És akkor majd ritkán töltök. És választ6ok, hogy elementálsebzést, vagy life stolent/ow- t akarok :-) De különben szerinted jól gondoltam a cuccokat?
Köszi.

szerk.: Most nézem. A scaplernak jól látom, hogy 130 a készlete? Bár igaz, hogy 3 másodpercenként tölt, de sokkal alacsonyabbról indul. Akkor lehet mégsem tart tovább, mint a gimmer? Nem okoskodok, csak kérdezem, mert nem tudom.

A többieknek maximálisan igaza van a laceratorral kapcsolatban, gimmershredet nem muszáj erőltetni. Ha mindkét dobófegyver öntöltős és fogytán a skuló, átváltasz double swingre, amíg maguktól vissza nem töltődnek kellő mértékben a dobófegyvereid. Ha híján vagy fegyvernek, lehet hell act5ben Anyat vagy Malahot runolni egy elit magic cruel/fools modos dobófegyóért. Rare dobófegyókat beazonosítani persze kötelező, mert a laceratort leszámítva sokkal jobbak lehetnek, mint a többi uniq. Eth war shrike is beválik -ez magában tud piercing attackot..

Ideális lenne egy craftolt hit power/ias knockback kesztyű, vagy ha nagyon biztonsági játékos vagy, egy draculs. Ceglaw is jó...

És igen, razortail. Perspektívikusan meg fortitude.

#2440 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 14. 14:22

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2006. jan. 14., szombat - 12:44

Nem tudom mekkor a mérete, a freemailesre 50MB jöhet azt hiszem, kiürítettem a fiókit mindenesetre.

Felveszlek msn -re és átküldöm ott.

Téma megosztása:

• (135 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.