HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo II. (4.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (135 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo II. (4.)

#2441 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 14. 15:24

Akkor úgy látom én jelentem be: jön az 1.12-es pöcs.

Idézet

Dear Diablo Community!

The whole Blizzard Team wants to say "Thank you!" to all Diablo players for their loyality.

After spending several month on developing some new features for Diablo II - Lord of Destruction, we now proudly announce that the new patch 1.12 is in the final beta test phase.

The patch will be installed in the next few days on our sever and it will add new unique and set items and also some new runewords to the game content.

The patch also includes an improved engine to detect cheating and hacking to avoid any further duplication of items (ingame called "Duping").

Due to this new patch, all existing accounts will be modified, some might get deleted. Please save your accounts to avoid any problems during the patch.

To save your account, please write an e-mail to our support team, including the following information:

* Realm (US East, US West, Europe, Asia)
    * Accountname
    * Password

We wish you a happy new year and hope you will enjoy the new content patch.

Forrás: http://www.battlenet.eu.cx/

Szerkesztette: Cadaver 2006. 01. 14. 15:25 -kor

Faster! Harder! Cadaver!

#2442 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 14. 15:29

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. jan. 14., szombat - 15:24

:nevet2:

Ugye nem veszed komolyan, hogy bárkinek is elküldöm e-mailben az accountomat és a passwordömet? :D

#2443 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 14. 15:31

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2006. jan. 14., szombat - 15:29

:nevet2:

Ugye nem veszed komolyan, hogy bárkinek is elküldöm e-mailben az accountomat és a passwordömet? :D

Hát ezt én is furcsállottam...
Mondjuk ez a hivatalos weboldalon jelent meg.

Az eddigi peccseknél ilyen nem volt?
Faster! Harder! Cadaver!

#2444 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 14. 15:34

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. jan. 14., szombat - 15:31

Hát ezt én is furcsállottam...
Mondjuk ez a hivatalos weboldalon jelent meg.

Az eddigi peccseknél ilyen nem volt?

Ne nevetess, az nem hivatalos weboldal, csak egy fake weblap, halhattál már ilyenekről e-bay account lopások esetében, vagy banki weblapok megtévesztő másolataként.

Hivatalos weblap ez:
http://www.blizzard.com/

vagy ez:
http://www.battle.net/

#2445 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 14. 15:39

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2006. jan. 14., szombat - 15:34

Ne nevetess, az nem hivatalos weboldal, csak egy fake weblap, halhattál már ilyenekről e-bay account lopások esetében, vagy banki weblapok megtévesztő másolataként.

Hivatalos weblap ez:
http://www.blizzard.com/

vagy ez:

Pedig még úgy is néz ki, mintha az lenne. :mad:  :mad:

Akkor vissza az egész, nem szóltam egy szót se.
Persze az accountomat akkor se küldeném el, ha igazi lenne.
Faster! Harder! Cadaver!

#2446 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 14. 15:40

Ja, az ilyen csalásoknak phising nevet adtak, itt olvashatsz róla egy keveset.  ;)

#2447 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 14. 15:45

Hűű de ravaszul van megcsinálva
Érdemes összehasonlítani:
http://www.battlenet.eu.cx/

Ha ez utóbbi linken rákattintasz a Headlinesban lévő diabloII 1.12 patch hírre, akkor átkerülsz a rendes battlenetre, míg ha görgetsz, akkor látod a hírt, amit be copyztam. Én simán beszoptam, hogy mindjárt jön az 1.12 :reklamacio:  :reklamacio:  :reklamacio: .

szerk.: ja és a játékban is nyomulnak:

Csatolt képek:

• Csatolt kép: post-16-1137250013.jpg

Szerkesztette: Cadaver 2006. 01. 14. 15:46 -kor

Faster! Harder! Cadaver!

#2448 Felhasználó inaktív   fene_vad 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 14. 16:52

hat igen es sajna jo sokan beszpjak...

mas. most cuboltam egy offensive 45 life gc-t:D

#2449 Felhasználó inaktív   dujker 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 14. 16:52

Idézet: Hush... - Dátum: 2006. jan. 14., szombat - 14:36

"Ideális lenne egy craftolt hit power/ias knockback kesztyű, vagy ha nagyon biztonsági játékos vagy, egy draculs. Ceglaw is jó...
És igen, razortail. Perspektívikusan meg fortitude."

Köszönöm a válaszokat.
Pedig azt hittem, hogy a gimmer baltákra elismerően fogtok bólogatni, de ezek szerint kicsit mellényúltam. Pedig nekem a legjobb dobófegyvernek tűnt. Kár... Akkor nézek laceratort :-)
Kesztyűnek azért választotam a lava goutot, mert ad 20% iast (úgy hallottam a "lövős" karaktereknek a legfontosabb), ráadásul a nagyon gyengusz resistjeimet +dobná +24% tűzellenállással. Igaz knockback- je nincs, pedig az is igen hasznosnak tűnik.
Ahogy így játszogatok, nekem úgy tűnik a legtöbb ellenség tűzzel (is) támad. A lightning enhancedes szörnyek szoktak még gondot okozni, bár most nem közelharcival játszom, úgyhogy talán ez sem annyira vészes. A méreg még sosem okozott gondot nálam, nem is szoktam foglalkozni vele. Legfeljebb iszok 1et. A hideg is inkább csak kellemetlen szokott lenni, mint veszélyes. Bár közelharcinál azért idegesítő, ha nagyon lelassulok. Persze ez csak az én véleményem/tapasztalatom.
Szóval azt hiszem nehezen nélkülözném azt a 24% tűzellenállást, és a +20% támadás- sebesség is hasznos lehet. A craftot még nem próbáltam. Lehet itt lesz az ideje :-)
A thundervigor a + erő miatt tetszene, mivel akkor az erőn tudnék "spórolni", továbbá nem gyengén ad életet, és a lightning res/absorb is barátinak tűnik.
Fortitude: hát igen! Ez az a páncél, amim még 1 ideig nem lesz szerintem :-) Főleg, ha szeretnék metalgird amut (márpedig szeretnék :-). Örülök, ha 1 duress- t össze tudok szedni valahogy. Főleg a többi cuccommal 1ütt. Még az arreat arcára is össze kell kaparnom azt a mal-ist rúnát (ha jól néztem az árát)  Lényegében elterveztem, hogy mi lesz rajtam, de a fedeze még nincs +.
Szóval igen jónak tűnnek az ajánlatok. Csak attól félek picit, hogyha razortailt, és cleglawot fölkapok, akkor -XX lesznek a resistjeim hellen. Attól tartok, hogy erre a karakterre senki nem kötne életbiztosítást :-)
Valami köztes +oldás nincs, hogy maradjanak a res.- ek, és legyen knockback, és piercing is?
Vagy túl sokat akarok igaz?
Még1*, köszi.

Szerkesztette: dujker 2006. 01. 14. 16:58 -kor

#2450 Felhasználó inaktív   Hush... 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 14. 17:09

Arreat (30)+metalgrid(25-35)+torch ha lesz(10-20)+natural resistance (lvl9-en már +52%)+par resist charm sztem hozza az a szintet, ami pvmben már elég, és ebben az armor még sehol nincsen.

Ami a sebességet, illeti, egy 15 ias jewel az arreatba és meg is van a 6 frame laceratorral (szigorúan jobb kézbe)+ uppolt scalper flying axe-al. 5.5 frame-nél pedig soha nem lesz gyorsabb, még 45 ias-os assa treachery armorral sem. Ha ütsz párat frenzyvel előtte, akkor persze tovább gyorsul.

Szerkesztette: Hush... 2006. 01. 14. 17:17 -kor

"Well, I am afraid it will have to wait. Whatever it was, I am sure it was better than my plan to get out of this by pretending to be mad. I mean, who would have noticed another madman around here? Good luck, everyone."

#2451 Felhasználó inaktív   dujker 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 14. 17:22

Idézet: Hush... - Dátum: 2006. jan. 14., szombat - 18:09

Arreat (30)+metalgrid(25-35)+torch ha lesz(10-20)+natural resistance (lvl9-en már +52%)+par resist charm sztem hozza az a szintet, ami pvmben már elég, és ebben az armor még sehol nincsen.

Hát ja. Mondjuk ebben van valami. Bár annyi skillt nem akartam a resistbe rakni, de lehet mégis az lenne jó.
Ez az 1. "lövős" karakterem, úgyhogy nagy tapasztalatom még nincs. Ezért is kérdeztem :-)
Viszont ezeket találtam (a diablo.hu- n):
Kesztyű: Laying of Hands
Sapi: Demonhorn’s Edge
Páncél: Duriel’s Shell
Csuka: Gore Rider
Öv: Immortal King’s Detail
Ez elég jónak is tűnik, ráadásul nem is drága. Lényegében csak a sisak nincs +. Bár gore rider is kényelmesebb lenne még1, mert akkor játék előtt mindig át kéne adogatnom a másik karakteremről.
Viszont újra olyan ismerettel is gazdagodtam, amiről finoman fogalmazva is: gőzöm sem volt.
"Mint minden fegyvernek a játékban, a hajítófegyvereknek is van Statpont követelménye:
Akkor adnak 100% sebzést, ha Erőnk 50 és Ügyességünk is 50; 200%-ot, ha Erő/Ügyesség 100, 300%-ot, ha Erő/Ügyesség 150...és így tovább."
Hogy mik vannak!! :-)

szerk.: OK. Akkor tehát lator és scapler, valamint razortail és knockback kesztyű.
Köszi az infókat.

Szerkesztette: dujker 2006. 01. 14. 17:27 -kor

#2452 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 14. 17:38

A Demonhorn's Edge szerintem nem a legjobb választás - esetleg ha perfekt (vagyis tulajdonképpen +3 all skilles) - mert az Arreat's Face bele egy IAS(+akármi) jewellel jobb.

#2453 Felhasználó inaktív   Hush... 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 14. 17:51

Idézet: dujker - Dátum: 2006. jan. 14., szombat - 18:22

Hát ja. Mondjuk ebben van valami. Bár annyi skillt nem akartam a resistbe rakni, de lehet mégis az lenne jó.
Ez az 1. "lövős" karakterem, úgyhogy nagy tapasztalatom még nincs. Ezért is kérdeztem :-)
Viszont ezeket találtam (a diablo.hu- n):
Kesztyű: Laying of Hands
Sapi: Demonhorn’s Edge
Páncél: Duriel’s Shell
Csuka: Gore Rider
Öv: Immortal King’s Detail
Ez elég jónak is tűnik, ráadásul nem is drága. Lényegében csak a sisak nincs +. Bár gore rider is kényelmesebb lenne még1, mert akkor játék előtt mindig át kéne adogatnom a másik karakteremről.
Viszont újra olyan ismerettel is gazdagodtam, amiről finoman fogalmazva is: gőzöm sem volt.
"Mint minden fegyvernek a játékban, a hajítófegyvereknek is van Statpont követelménye:
Akkor adnak 100% sebzést, ha Erőnk 50 és Ügyességünk is 50; 200%-ot, ha Erő/Ügyesség 100, 300%-ot, ha Erő/Ügyesség 150...és így tovább."
Hogy mik vannak!! :-)

szerk.: OK. Akkor tehát lator és scapler, valamint razortail és knockback kesztyű.
Köszi az infókat.

Én ragaszkodnék a duress+gore kombinációhoz. Az oka a következő, a 30% cb és a 15% ds jól fog jönni hell 8 playerben, vagy szolóban is bossok ellen, mert azokba szinte kár lenne a sok dobóbalta valami plussz sebzésnövelő mod nélkül. A cold dam is kellemes rajta, amíg ki nem pattan az amplify laceratorból, addig is sebez valamit az immunokon. Eth war shrike-al (csak el dobáld az összeset...)a ds felugorna 65%-ra. De a csúcs uniqban az uppolt eth scalper lenne, de még én sem láttam olyat soha, noha elvileg létezik. Persze ha bejön az amplify (sűrűn fog), az ismét gyakorlatilag 100% ds...Might merc ajánlott.

Ha megfogod az Isten lábát és találsz mondjuk egy cruel/fools ethereal, replenish quantity, ias stb modos rare dobófegyót (winged harpoon, balrog spear stb), azt irgalmatlanul fel kell uppolni elitre, ha nem az. Egy ilyen többe kerülne az egész karakteremnél...

A lacerator monster flee mod miatt pedig nem kell aggódni, legfeljebb a hátukba kapják :help:

Szerkesztette: Hush... 2006. 01. 14. 17:53 -kor

"Well, I am afraid it will have to wait. Whatever it was, I am sure it was better than my plan to get out of this by pretending to be mad. I mean, who would have noticed another madman around here? Good luck, everyone."

#2454 Felhasználó inaktív   dujker 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 14. 23:53

Idézet: Hush... - Dátum: 2006. jan. 14., szombat - 18:51

Ha megfogod az Isten lábát és találsz mondjuk egy cruel/fools ethereal, replenish quantity, ias stb modos rare dobófegyót (winged harpoon, balrog spear stb), azt irgalmatlanul fel kell uppolni elitre, ha nem az. Egy ilyen többe kerülne az egész karakteremnél...

Köszönöm az infókat.
Különben 1 rare franciskát már találtam. Loath Slayer. Ad "némi" AR- t +sebzést,  10% ias- t,  8% mana stolent. És "mellékesen" 2 barbarian skill levels- t. És ennek örülök.  :-)

#2455 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 01. 15. 12:04

Idézet: Hush... - Dátum: 2006. jan. 14., szombat - 17:51

...eth scalper lenne, de még én sem láttam olyat soha, noha elvileg létezik...

Csak neked ! ;)

Kép

D2jsp-n 2 ist-ért ment el, noha rubix szerint egy pul-t ér, ebből is látszik mennyire ritka, ráadásul ez a példány nemhogy csak eth, de még az ed-je is perf.

Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#2456 Felhasználó inaktív   Hush... 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 15. 18:31

Pihent agyakban látom itt sincs hiány... :think:

Kép

http://www.kepfeltoltes.hu/view/060115/hel...ltoltes.hu_.jpg

Szerkesztette: Hush... 2006. 01. 15. 18:32 -kor

#2457 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 01. 15. 20:33

LoL most látom egy scalperről beszéltél én meg laceratort linkeltem be :omg:

Sry!

Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#2458 Felhasználó inaktív   Verghaust 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 16. 09:23

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. jan. 14., szombat - 16:45

Hűű de ravaszul van megcsinálva
Érdemes összehasonlítani:
http://www.battlenet.eu.cx/

Ha ez utóbbi linken rákattintasz a Headlinesban lévő diabloII 1.12 patch hírre, akkor átkerülsz a rendes battlenetre, míg ha görgetsz, akkor látod a hírt, amit be copyztam. Én simán beszoptam, hogy mindjárt jön az 1.12 :reklamacio:  :reklamacio:  :reklamacio: .

szerk.: ja és a játékban is nyomulnak:

:lol:
látom amióta felhagytam a Diablóval, nem lettek kevesebben a férgek!

Azt még megértem valahol (igaz nem értek vele egyet), hogy az emberek bankot rabolnak, lopnak, csalnak az igazi életben... DE EZ EGY JÁTÉK!!!

Hihetetlen  :(
"Mielőtt megszólalsz, gondold meg, hogy amit mondani akarsz, szebb-e, mint a csend, amit meg akarsz törni."     Hölderin

#2459 Felhasználó inaktív   zimbo3 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 16. 16:50

vkinek vmi mid sorc cuccli ami felesleges?? ( coldos ) :(

#2460 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 16. 18:47

Idézet: Verghaust - Dátum: 2006. jan. 16., hétfő - 9:23

...

Azt még megértem valahol (igaz nem értek vele egyet), hogy az emberek bankot rabolnak, lopnak, csalnak az igazi életben... DE EZ EGY JÁTÉK!!!

Hihetetlen  :(

Pontosan. Ahhoz, hogy besetalj egy bankba fegyverrel a kezedben,
fasza gyereknek kell lenned, mert par dolog azert benne van a pakliban....
Ahhoz, hogy itt kocsogoskodjon valaki, nem kell, hogy fasza gyerek legyen, szimplan csak fasz. :fuck2: (lol, ezt a szmajlit fel sem fedeztem eddig :D )

Téma megosztása:

• (135 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.