HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo II. (4.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (135 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo II. (4.)

#1961 Felhasználó inaktív   -Oli- 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 12. 18. 14:41

Lenne 1 kérdésem, szeretnék csinálni 1 macit :) (druid-macira átalakulva). Soha nem csináltam és fogalmam sincs mire kell tenni a skill pontokat és hogy mit érdemes rátenni (ruha, fegyver, stb).
ha valaki tuna segíteni annak nagyon tudnék örülni. :) előre is köszönöm.

Oli

Szerkesztette: -Oli- 2005. 12. 18. 14:42 -kor

#1962 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 12. 18. 15:36

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2005. dec. 18., vasárnap - 12:41

Jáj, hogy én mennyire nem szeretem a Guiness-t... :D  Egyszer próbáltam, elég is volt.
Eddig a délelőtt folyamán egy kis rumozás volt csak, de nagyon nem lehet itókázni, holnap sajnos korán reggel munkába kell menni...

Vazzee, nem is neked szantam :D  ,szvsz egyszer tuti kimegyek irorszagba egy faxa kis pubba es hordoszamra vedelem eme nedut.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#1963 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 18. 15:57

Idézet: -Oli- - Dátum: 2005. dec. 18., vasárnap - 14:41

Lenne 1 kérdésem, szeretnék csinálni 1 macit :)
[...]
Oli

pont az előző oldalon találsz eggyet
Faster! Harder! Cadaver!

#1964 Felhasználó inaktív   pixreactor 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 12. 18. 17:18

Hammerdin készítéshez keresek infokat, akinek van valami tippje irjon. Igazság szerint olyan karit akarok  amelyik a monsterek ellen erős pvp-nem lényeg.
A skil elosztást tudom, a cuccok érdekelnének miket horjak majd hozzá...pl. Shoto asszem.
Köszike

#1965 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 18. 17:27

Idézet: pixreactor - Dátum: 2005. dec. 18., vasárnap - 17:18

Hammerdin készítéshez keresek infokat, akinek van valami tippje irjon. Igazság szerint olyan karit akarok  amelyik a monsterek ellen erős pvp-nem lényeg.
A skil elosztást tudom, a cuccok érdekelnének miket horjak majd hozzá...pl. Shoto asszem.
Köszike

Szerintem:
Satyinak csako, fegyo hoto+spirit valami faxa pala pajzsba, esetleg hoz,2*soj, arachnid,mara vagy serapy 2/2, csukanak szerintem jo a water,sand esetleg wt, ki mire gyur, armornak enigma ,+2 valor, coh esetleg ga, kesztyu magefist, masodlagos fegyo cta+spirit.Fcr re figyelni kell, mert ha alacsony nagyon lassan pergeted a kalapacsokat.
9*combat sk, anni+torch, ilyen osszeallitassal utni lehet a 16k t, 3 session elott a hammerdinemnek meg nem volt torcha es megvolt a 14-15k sebzes.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#1966 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 18. 17:54

Idézet: -Oli- - Dátum: 2005. dec. 18., vasárnap - 14:41

Lenne 1 kérdésem, szeretnék csinálni 1 macit :) (druid-macira átalakulva). Soha nem csináltam és fogalmam sincs mire kell tenni a skill pontokat és hogy mit érdemes rátenni (ruha, fegyver, stb).
ha valaki tuna segíteni annak nagyon tudnék örülni. :) előre is köszönöm.

Oli

En igy csinalnam, de nem kotelezo, ez csak egy a sok lehetoseg kozul:

Fire Claw Maci mini guide :]

by szabinar :smoker:

--- statpont elosztas ---

Strength:eleg legyen a legnehezebb targyadhoz. Mi a Fire Claw maci uthat jarjuk, nem lesz magas defense-unk (lentebb kifejtem miert nem), szoval nem kell nehez pancel.

Dexterity:ha nem tervezel pajzsot hasznalni, akkor alap. Ha tervezel pajzsot hasznalni akkor eleg legyen a max blokkhoz. Altalaban egy 90 szintu karinak 200 korul eleg (itemekkel egyutt) de ez pajzsfuggo. Attack ratinget es defense-t is noveli a dexterity, de a fire claw macinak szep Ar bonusz jon magabol a Fire Claw (tovabbiakban FC) skillbol is. Defense pedig nem fontos, mivel a FC a hatekonysaghoz sok kimaxolt synergy skillt feltetelez, igy nem fog jutni pont a Werebear skillre, ezert semmikeppen sem lesz magas defense-unk.

Energy:semmi. Fo attack skilljeink, a FC es a Shock Wave (tovabbiakban SW) 4 illetve 7 manapontot fogyasztanak, fuggetlenul a skill szintjetol.

Vitality:minden ami nem kell a strength-re es dexterity-re az ide jon. Clvl 90 kornyeken egy maci-druidnak ez kb 400 feheren...

--- skillpont elosztas ---

Shape Shifting Tree:

Werewolf: 1 pont, mert muszaly.

Lycanthropy: 5 pont, attol fugg meddig viszed el a karit. Ha Clvl 99 a cel, akkor ez lesz (majdnem) maxolva utoljara. En eloszor 5 pontot nyomtam bele, ez mar jo elet es ido bonuszt ad, erdemes kesobb visszanezni ide mikor mar a FC es synergy-jei maxolva vannak.

Maul:
1 pont, mert muszaly, bar eleinte ezt hasznosabbnak talaltam mint a FC-t, ezert ezt hasznaltam (kb Clv 25-ig)

Feral Rage:
1 pont, mert muszaly.

Fire Claws: MAX, asap. Elsodleges skill. Synergy-k nelkul nem valami latvanyos eleinte a sebzes, de az AR bonusz karpotol ezert.

A Fire Claws skill +22% Fire Damage bonuszt kap a kovetkezo synergy-kbol:
Firestorm, Molten Boulder, Fissure, Volcano.

Varhato sebzes:
FC maxolva, 1 synergy maxolva: 1400
FC maxolva, 2 synergy maxolva: 2550
FC maxolva, 3 synergy maxolva: 3630

(ezeket a windows szamologeppel szamoltam ki, mindig lefele kerekitve egy kicsit. Azt vettem alapul, hogy egyaltalan nincs + skill item a macin, szoval a sebzes ennel sokkal magasabb lesz a valosagban)

Shock Wave: 1 pont, de nem azert mert muszaly: ez egy elso osztaly crowd controll skill a macinak, de csak 1 pontot er, mert kesobb +skill itemekkel mar 5-os szint kornyeken hasznalhato lesz.

Osszesen 29 skillpont itt

Elemental Tree:

Firestorm:
1 pont. Synergyje ugyan a FC-nak, de nem synergyje a Volcanonak, az pedig egy hasznos skill, leven, hogy nem csak fire de physical sebzest is okoz.

Molten Boulder:
Maxolni, azonnal ahogy a FC maxolva van. 22% extra sebzes/skillpont a FC-nak, 12% physical sebzes bonusz/skillpont a Volcanonak :ninja: Onmagaban hasznalhatatlan, egy-ket extrem esettol eltekintve (Maggot Lair, ACT 2, na itt hasznaltam, de soha maskor/mashol)

Fissure: Maxonli ezt is, bar hasznalni nem fogjuk, (PvP-ben hasznos a stun effect miatt, mondjuk ha feled kozeledik egy paladin vagy barbar, akkor a sajat talpad ala castolsz egy Fissure-t, es azonnal maciformaba valtasz. A tuzsebzes az assa tuzcsapdajahoz hasonloan stunol, 4 frame sebessegu FC-val siman megfogsz egy palat is, mikozben a lavamezon all, amugy nem biztos)

Volcano: Maxolni ezt is, nagyon jo boss-killer skill. Fele sebzese fizikai, nem tuz. Lenyege, hogy csak egyhelyben allo foszornyek ellen jo, de ellenuk nagyon. A kiirt sebzes ugyanis nem per castolas, hanem minden egyes tuzgolyo amit a Volcano kilo, kulon-kulon ennyit sebez. Ehhez persze az kell, hogy az aldozat ne mozduljon tul sokat, szal PvP-re nem jo.

Arctic Blast: 1 pont, mert muszaly. Egyebkent 1.11-ben is eppugy bugos maradt mint a Sorc Inferno skillje, azaz a kiirt sebzesnek csak egy reszet sebzi valosagban.

Cyclone Armor: 1 pont, ez nagyon hasznos skill, letfontossagu! +skill itemekkel eletmento lehet.

Osszesen 63 skillpont itt

Summoning Tree:

Raven: 1 pont. Nagyon hasznos a kismadar, vakitja az ellent. PvP-ben is hasznos, zavarni az ellent (blokkolhato a madar tamadasa ;) )

Poison Creeper: 1 pont. PvM es PvP egyarant hasznos, a replenish life kikuszobolesere. Sebzese nem mindig annyi ami ki van irva, Nightmare-en es Hellen is kap bonuszt, valamint abbol is ha tobben vannak a jatekban.

Oak Sage: 1 pont. Nem fog jutni tobb pont ra, inkabb a Lycantrophy-ba erdemes a pontokat nyomni, a passziv life bonusz miatt. Raadasul nekunk nem kell tank merc, es nem lesznek nagyon allataink sem, szoval alig van haszna. Azert mindig legyen castolva egy, mert +skill itemekkel 5-10es szinten mar hasznos lesz.

Summon Spirit Wolf: 1 pont, ezt nem igazan fogod hasznalni, de nagyritkan hasznos lehet feltertoztatni egy Fana auras tomeget (kb fel masodpercre, de az is eletmento)

Osszesen 4 skillpont itt

Osszesen 96 skillpntot igenyel ez a build, azaz 85-os szintre van kesz. Ha tovabbviszi valaki, akkor edemes a Lycantrophyba (life bonusz) vagy Firestormba (damage bonusz) nyomni a maradek pontokat.

--- ajanlott felszereles ---

Fegyver - egykezes:

Eleinte hasznalj Steel Flail-t (2 socketes lancos buzogany, Tir es El runakkal socketelve)
Hasznalj Flailt, mert gyors alapbol, es 3-as a range-e, ami a maximum range egykezes fegyverek kozott.
Ez mar 10-es szint kornyeken hasznalhato, es szep bonuszokat ad:
20% Enhanced Damage
+3 To Minimum Damage
+3 To Maximum Damage
+50 To Attack Rating
50% Chance Of Open Wounds
25% Increased Attack Speed
+2 To Mana After Each Kill
+1 To Light Radius

A fegyvered a vegjatekban (Hellen es PvP-ben) valoszinuleg egy 6 shael-el socketelt Phase Blade lesz (Clvl requirement: 54)
(Elite crystal Sword, -30 WSM, Range: 2, max sockets: 6). Ennek a fegyvernek alacsony a str requirementje (a dex viszont 136 IIRC). Idealis fegyver PvP vagy PvM egyarant.

Fegyver - ketkezes:

31-es szinttol tudsz hasznalni Ribcracker-t, socketeld meg SHAEL-el, es kesobb (Hellen) upgrade-eld
(1 Lum Rune + 1 Pul Rune + 1 Perfect Emerald + Exceptional Unique Weapon = Elite Version of Weapon)

Ha PvP-zni is akarsz, akkor fegyvervaltason egy Giant Thresher polearm legyen, 6 sockettel (5 x SHAEL, 1 x HEL) A HEL rune ellenere is fajdalmasan magas lesz a strength requirement, szoval Etheral jobb lenne. Persze az elhasznalodik egy ido utan, de ha csak duelre hasznalod, akkor egy szezont kibir.

Pajzs:
Stormshield (socketed HEL-el), Rhyme (ha nincs Ravenfrost ez kell a CBF miatt), PvP-re ha nincs Stormshield akkor csodakra kepes egy Swordback Hold (SHAEL vagy Ptopaz, izles szerint, nekem SHAEL)

Armor:
Lionheart vagy Duress (Duress jobb imho)

Sapka:
Jalal's Mane (SHAEL vagy UM, attol fugg hogy all a maci FHR es RES teren)

Amulett:
Rare amu +2 skill, Life, Stat es Resistek. Addig is, mar 10-es szinttol ott a jo oreg Nokozan Relic.

Rings:
Ravenfrost es Dwarf Star, vagy rare ringek, amire erdemes hajtani: life, replenish life, strength, AR, resistek.

Belt:
Verdungo's Hearty Cord, amig nincs addig fasza rare ov, 24%FHR-el es life +res bonusszal. Ilyen soxor esik Shenk es kornyeken.

Boots:
Gore Rider PvP-hez, Aldur's Boots PvM-hez.

Gloves:
Itt bizony nem nagyon van esszeru alternativaja a jo oreg Bloodfistnek. Life + FHR: a ket legfontosabb dolog nekunk.

--- Maci Breakpointok: ---

Faster Hit Recovery: 86 FHR kell, ilyenkor 6 frame a hit recovery animacio (1/4 sec). Nem art tudni, hogy a Hit Recovery animacio csak akkor fut le, ha a karakter egy tamadas hatasara elvesziti az eletereje 1/12-ed reszet vagy annal tobbet. Egy magas 3-5K elettel rendelkezo macinal ez extrem modon ritkan kovetkezik be, leginkabb PvP-ben.

Faster Blokk Rate: Ha Nincs FBR rajtunk (illetve a shieldunkon) akkor 12 frame a blokk animacio a macinak, ez eleg lassu. Egy SHAEL-nek a pajzsba torteno socketelesevel ez felgyorsul 9 frame-re. Ha Ravenfrost hianyaban Rhyme shieldet hasznal a Maci, annak alapbol van 40% FBR-je, es igy 7 frame a blokk animacio hossza.

Faster Cast Rate: Nem hasznaljuk. A Shock Wave-hez hasznos lenne, de mukodik az FCR nelkul is. 16 frame a cast a druidnak Maci alakban, 0% FCR eseten. Pont eleg ;)

Udv: szabinar

#1967 Felhasználó inaktív   Hush... 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 18. 18:55

Shaeles stormshield, az már 55 fbr. Damred miatt úgyis kelleni fog. Vagy szinten shael-es whistan guard, ahoz sokkal kevesebb dex kell.

Szerkesztette: Hush... 2005. 12. 18. 18:55 -kor

"Well, I am afraid it will have to wait. Whatever it was, I am sure it was better than my plan to get out of this by pretending to be mad. I mean, who would have noticed another madman around here? Good luck, everyone."

#1968 Felhasználó inaktív   Lufibohoc 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 18. 20:00

Summer: Gratula!

Kiderült, keddtől oktatok Mátraszentistvánon. dec 24-25 jövök haza, aztán megint vissza. Szal kedves rémlátó, nyugodtan használd a fegyót, egyenlőre nem kell. kb márciusig tuti h ráér, addig meg csak lesz valami rémlátónap vagy valami ilyesmi és arra nekedadom ajándékba.

És itt megragadom az alkalmat: Kedves Jézus, kérek 50 Ber-t és 50 Jah-ot. Kösz!
Ui:ha véletlenül nagyot kértem, akkor küldj a Conty nevű híved által legalább egy umot!

Szerkesztette: Lufibohoc 2005. 12. 18. 20:01 -kor

#1969 Felhasználó inaktív   -Oli- 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 12. 18. 20:05

nagyon szépen köszönöm a gyors helpet :) alkalmazni fogom ;)

Oli

#1970 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 18. 20:53

Ma teljesen raizgultam, hogy kirakok egy nl cta t az assamnak, kinkeservesen osszeszedem a low runakat es a gem eket a kockazashoz, mert mint tapasztaltam, nagyobb a ciganykodas, mint ladderben.Meg is van minden, azt man le se szarom, hogy a lag miatt veletlenul olyan runat raktam a nehezen megszerzett 5 sockos flailba, amit nem kellett volna, szal kockaznam ossze a 2 gul runamat, erre semmi  :think: kis arreat banyaszas utan kiderul, hohy normal kariknal nem muxik a runak heggesztese :(  :reklamacio:

#1971 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 18. 21:01

Idézet: szabinar - Dátum: 2005. dec. 18., vasárnap - 17:54

[...]

Fire Claw Maci mini guide :]

by szabinar :smoker:
[...]

wow :eek:
nagyon bejöhetett neked ez a maci, ha ilen guidot rittyentettél hozzá :up:  ;)
Ha egyszer ne addj Isten valahol összefutunk ezen a világon(és nem a battle.neten) vendégem vagy egy nyalókára :lollypop:

szerk.: De tényleg ;)

Szerkesztette: Cadaver 2005. 12. 18. 21:03 -kor

Faster! Harder! Cadaver!

#1972 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 12. 18. 22:43

Boldog szülinapot SuMMer :)

Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#1973 Felhasználó inaktív   sKeLeToR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 12. 18. 22:47

SuMMer
Kép

Szerkesztette: sKeLeToR 2005. 12. 18. 22:47 -kor

Ha Chuck Norris beleesik a vízbe, akkor ő nem lesz vizes, hanem a víz lesz Chuck Norris-os! :-D

#1974 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 18. 22:59

Thx mindenkinek a szülinapi jókívánságokat!  :)  :beer:

#1975 Felhasználó inaktív   7of9 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 19. 01:52

Szabinar!

Nagyon kösz a macis összefoglalót!
De miért kell werewolfra pont?

Hm, csapdás assáról valaki bővebben? Azt hallottam hellen már nagyon szenved szegény...szóval érdemes belevágni?

Werwolfcucc visszavonva, ahogy elnézem, eredetiben más egy kissé a skill-tree, mint Edmod-ban.
Télleg senki nem nyomja ezt a modot?

Szerkesztette: 7of9 2005. 12. 19. 01:54 -kor

"Egy macskát mindenre megtaníthatsz, amit ő szeretne csinálni."
"Ha nem kérdeznek, ne válaszolj."

#1976 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 12. 19. 09:21

Idézet: 7of9 - Dátum: 2005. dec. 19., hétfő - 1:52

De miért kell werewolfra pont?

Télleg senki nem nyomja ezt a modot?

Mert előfeltétele a fire clawnak.

Mi closed bneten nyomjuk a d2-őt, szóval modok így kizárva.

Üdv: Dan

Szerkesztette: td 2005. 12. 19. 09:22 -kor

Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#1977 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 19. 09:46

Utólag is : Boldog szülinapot :Đ

Biztos volt már, csak nem találom, de valami leírást tudna adni vki fighter assaról? Igazából cuccos kari, de azokkal is mindíg játszom :)

Ja, Hush, tudok adni Whistant, ha kell.
Az igazság az, amit a többség annak hisz.

#1978 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 19. 10:34

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2005. dec. 18., vasárnap - 23:59

Thx mindenkinek a szülinapi jókívánságokat!  :)  :beer:

OOOO yeah  :birthday2:

#1979 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 19. 10:56

Idézet: 7of9 - Dátum: 2005. dec. 19., hétfő - 2:52

Hm, csapdás assáról valaki bővebben? Azt hallottam hellen már nagyon szenved szegény...szóval érdemes belevágni?

Azt rosszul hallottad. Teljesen életképes PvM assa-t lehet csinálni trap vagy martial arts vonalon, de azokat keverve is. Vannak tömegirtó és pontlövő skillek, simán megél hellen. Mf-re nem alkalmas, vagy csak elég korlátozottan.
Nekem most van egy light-death sentry és martial arts hibrid, amivel elsősorban kulcsokat és rúnákat gyűjtögetek. Most 88-as, általában 2-3 szereplős trade játékokba lépek be portyázgatni mert player1 már nem elég durva neki  :smoker:  Így a drop is jobb.

Szerkesztette: Ombuccmann 2005. 12. 19. 10:58 -kor

#1980 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 19. 10:59

Idézet: Cadaver - Dátum: 2005. dec. 18., vasárnap - 21:01

...vendégem vagy egy nyalókára :lollypop:

szerk.: De tényleg ;)

Koszi, imadom az edessegeket.

BTW, a shape shifting tree-nel kifelejtettem a Werebear skillt, arra is kell egy pont, szoval egyel magasabb szinten van kesz a kari. :up:

Téma megosztása:

• (135 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.