HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo II. (4.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (135 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo II. (4.)

#2081 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 12. 21. 15:57

A fenébe... Ha lenne bármilyen más lehetőségem a mostani netszolgáltató helyett... :(
10.255.255.200 ping-statisztikája:
    Csomagok: küldött = 57, fogadott = 32, elveszett = 25 (43% veszteség),
Oda-vissza út ideje közelítőlegesen, milliszekundumban:
    minimum = 2ms, maximum = 5ms, átlag = 2ms
CTRL+Break

Rohadtul nem foglakoznak semmivel, ennyit a monopolról... :(

#2082 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 21. 16:31

Melorin : Hali!
az előbb azért nem köszöntem a  battle.neten, mert nem voltam gépnél
Most meg nem enged be egy játékba se, folyamatosan failed to join game van, még a modem ki-be se segített rajta, pedig az általában szokott :reklamacio:  :reklamacio:
Faster! Harder! Cadaver!

#2083 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 21. 16:33

Idézet: rémlátó - Dátum: 2005. dec. 21., szerda - 16:43

újabb kérdésem lenne.

guen mutatott nem is olyan rég egy obidience-t ami felcsigázta az érdeklődésem.
csak én nem criptik axe-ből csinálnám hanem treasher-ből vagy giant treasherből a very fast miatt..
igaz így a sebzés kisebb, de megéri.
a kérdésem az hogy érdemes-e szervert csinálni neki, mennyi eséllyel jön be egy arc egy 5 sockos treasherrel? egyátalán hozzá lehet e jutni valahogy vagy csak találni lehet?
vagy ha találok fehéret akkor érdemes e sockolni a kockával vagy csak gem pazarlás?

Én is szeretm az obediancet :) Viszont ha mercnek lesz, akkor mindenképp eth-be rakd. A thesher aránylag gyakori tradeben, könnyű, viszont kicsi a range. Én is giant thresherbe akartam rakni anno, de azt soha nem találtam és tradeben se láttam. A CA elég jó megoldás a mercnek.
Az igazság az, amit a többség annak hisz.

#2084 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 21. 17:15

köszi a választ.

hát én ilyen kis önző vagyok, a macimnak szeretném. :)
egyelőre úgy tűnik bár a sebzése el fog maradni a bonehew-tól de összességében jobb választás lenne. (főleg a res meg a sebesség miatt)
akkor megpróbálok beszerezni egy 5lukas treashert, aztán vagy találok g treashert vagy nem.

lufi a bonehew-d még mindig nálam, elfér, de ha kéne vissza csak szólj máris adom.

szerk: ja igen és ha találok eladó 5lukast mennyit adjak érte?

Szerkesztette: rémlátó 2005. 12. 21. 17:30 -kor

"i saw god on TV"

#2085 Felhasználó inaktív   Melorin 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 21. 18:05

És ennek a hybrid amának kb hogy osszam el a Stat-pontjait?
És egyébként ezek mellé a skillek mellé milyen passziv skilleket nyomjak még?

Szerkesztette: Melorin 2005. 12. 21. 18:44 -kor

[HFRT]Melorin,Fecni
Fotóim
Weblapom+Verseim

#2086 Felhasználó inaktív   Hush... 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 21. 18:50

Idézet: rémlátó - Dátum: 2005. dec. 21., szerda - 16:43

újabb kérdésem lenne.

guen mutatott nem is olyan rég egy obidience-t ami felcsigázta az érdeklődésem.
csak én nem criptik axe-ből csinálnám hanem treasher-ből vagy giant treasherből a very fast miatt..
igaz így a sebzés kisebb, de megéri.
a kérdésem az hogy érdemes-e szervert csinálni neki, mennyi eséllyel jön be egy arc egy 5 sockos treasherrel? egyátalán hozzá lehet e jutni valahogy vagy csak találni lehet?
vagy ha találok fehéret akkor érdemes e sockolni a kockával vagy csak gem pazarlás?

Sajnos mivel az obedience nem bír semmilyen ias tulajdonsággal, túl lassú bármelyik shapeshifternek :( , viszont nagyon jó csicsó fegyó:).

Sebességmérő

8 frame-től azt mondom ok...

Szerkesztette: Hush... 2005. 12. 21. 19:24 -kor

"Well, I am afraid it will have to wait. Whatever it was, I am sure it was better than my plan to get out of this by pretending to be mad. I mean, who would have noticed another madman around here? Good luck, everyone."

#2087 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 21. 20:41

Idézet: rémlátó - Dátum: 2005. dec. 21., szerda - 18:15

köszi a választ.

hát én ilyen kis önző vagyok, a macimnak szeretném. :)
egyelőre úgy tűnik bár a sebzése el fog maradni a bonehew-tól de összességében jobb választás lenne. (főleg a res meg a sebesség miatt)
akkor megpróbálok beszerezni egy 5lukas treashert, aztán vagy találok g treashert vagy nem.

lufi a bonehew-d még mindig nálam, elfér, de ha kéne vissza csak szólj máris adom.

szerk: ja igen és ha találok eladó 5lukast mennyit adjak érte?

Hát, nem tudom. Én azért haszsnálo, a csicsónak, mert azért ezzel is oda tud sózni, aránylag jó a damage, plusz 40% CB, alapból fire (sorcom meg light-cold).
De ha te akarsz ezzel nyomulni, akkor nem biztos, hogy jobb, mint a bonehew. Én nem tudom, sose nyomutam polearmmal, majd az okosok megmondják ;)
Asszem td-nek volt polearmos barbija, ő biztos ért hozzájuk.
Az igazság az, amit a többség annak hisz.

#2088 Felhasználó inaktív   Hush... 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 21. 20:52

Idézet: pig - Dátum: 2005. dec. 21., szerda - 21:41

Hát, nem tudom. Én azért haszsnálo, a csicsónak, mert azért ezzel is oda tud sózni, aránylag jó a damage, plusz 40% CB, alapból fire (sorcom meg light-cold).
De ha te akarsz ezzel nyomulni, akkor nem biztos, hogy jobb, mint a bonehew. Én nem tudom, sose nyomutam polearmmal, majd az okosok megmondják ;)
Asszem td-nek volt polearmos barbija, ő biztos ért hozzájuk.

A mostani maci druidom polearmos (ha olyan kedve van), a bonehew teljesen korrekt 2 shael-el. Alacsony költségű és érezhető tűzerőbeli növekedés talán az ik maul lenne szintén 2 shael rúnával, a 40% cb és +200ed vs demons/undead és az elemental sebzés a többi setdarabból általában megteszi a magáét.
"Well, I am afraid it will have to wait. Whatever it was, I am sure it was better than my plan to get out of this by pretending to be mad. I mean, who would have noticed another madman around here? Good luck, everyone."

#2089 Felhasználó inaktív   dujker 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 21. 21:18

Üdvözlet!
Lehet, hogy már lerágott csont, de az "ilyenek is diablóznak" témában lenne pár kis "sztorim".
Ma néhány cuccomat +hírdettem. Én már "kinőttem " őket, de azért aki nm elején, normál végén tart éppen, annak jó. Tudom, mert rajtam is az volt ugye. Szóval gondoltam, néhány pgemet +érnek. A játék nevébe beleírtam, hogy mit kínálok, és mit kérek cserébe. Addig is játszom kicsit.
1. Bejön a gyerek. Rögtön írom: hi. Válaszol. Közben +érkezem. Mennék mutatni a cumót, de nem hagyja. Aztán kiböki, hogy menjek vele kinyírni a Baal- t. Mondom még csak a 2. act- ban vagyok, úgyhogy köszi nem. Erre azt mondja, nem itt nm- en, hanem menjünk vissza normálra. Szépen +köszöntem a lehetőséget, de nem éltem vele. Erre azt mondta, hogy gyáva vagyok. Persze lehet, de mi köze ennek az én tréd játékomhoz? Nem talál máshol pajtásokat? Vagy mi? Nem értettem. (különben a normál bál elpusztítása közben összesen 5 db életerőitalt ittam +, úgyhogy nm 2. act után annyira azért nem tartanék a kihívástól)
2.    Ismét látogató. Visszacaplatok. Berakom az ablakba a cuccokat (kb 6 p gem értékben), máris nyomja a pipát. Küldtem neki 1:  :-)  -t. Erre berak 1 életerö italt. Kérdezem: "it is a joke?" erre: "fuckyou!" és távozik. Szintén értetlenül álltam.
3.    Eleje uez. Berak 1 db flawlesst. Mondom: "minimum 6 pgems". Erre ő: "after" Én: "?" Ő: "noob", és megy a ládához. Mivel türelmes fajta vagyok, írtam neki, hogy: "don't understand". Visszajön tréd ablakba,  és mondja, hogy kellenek neki a cuccok. Én: "6 pgems". Erre berakja ugyanazt az 1 db flawlesst. Újabb kérdőjelet küldtem neki. Majd még1*: "it is 6 pgems". Azt válaszolja, hogy ok, igen ezek a cumók annyit érnek.            Várok.              Írom: "it is 1 flawless. i need 6 pgems". Erre valami copy/multiply hülyeséget elkezd zagyválni. Írja, hogy cseréljem el vele bátran, mert ezt a gemet lehet sokszorosítani, és én milyen jól fogok járni. Lesz belőle sok p gemem. Na erre már azt válaszoltam neki, hogy: thx, bye!
Mindez kb 1-1,5 óran belül játszódott le. Azt hiszem átmenetileg elég a trédelésből. Főleg, mivel a múltkor r*pa voltam, és még át is vertek. És lényegében elajándékoztam a csapat 1. összekuporgatott UM rúnáját. De ez hosszú történet. Nem is szívesen emlékszem rá. Főleg mert csakis az én hibám és figyelmetlenségem miatt történt. Persze azért kellett hozzá az is aki úgy akar "vagyonhoz" jutni, hogy átb*sz másokat.

#2090 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 21. 22:14

Az ilyen embereket én se értem, tegnapelőtt Baalrunba becsatlakozott egy 14.szintű gyerek, és sírt, hogy segítsünk neki kinyírni Andarielt. Mondtam neki, h. én segítek szívesen, ha letudtuk a Baalrunt, erre az sírt tovább, hogy segítsünk neki, megint mondtam neki, hogy Baal után segítek, erre meg kiakadt elkezdett mindenfélét írkállni, és kilépett. Mondtam a többieknek, hogy aki ennyire :bolond: az meg se érdemli a segítséget.
De ha segítség kell, miért nem indít egy olyan játékot, hogy helpmeAndy_plz vagy valami. :confused:  Párnapja jutottam el odáig a javamámmal, hogy kinyírjam az ancikat, de közületek nem volt fent senki, így hírdettem egy játékot, becsatlakozott egy 70akárhanyadik szintű varázslónő, rögtön dőlt utána a nép, hogy akkora nyüzsi lett hírtelen hogy csak na :D  :D (szóval értitek) lement az egész kábé kétperc alatt, és mindenki jól járt.
Most egyébként is mintha nagyobb lenne a jótékonykodás, 70.szintű karakterek hírdetnek Itombyou, meg Ibaalyou cymű játékokat, ilyen ősszel még nem volt. Sokan unják a játékot, vagy csak karácsonyi jótékonykodás? :think:

Másik érdekes dolog ez még egy-két hete esett meg: szintén javama, de még tombrun. Volt egy srác aki csak spanyolul beszélt, se angol, se német se semmi, és volt mellette egy másik gyerek aki fordította az eseményeket... Jópofa volt amikor kérdeztek valamit a spanyol sráctól, a segítője meg visszaírt, hogy ő nem ért titeket, de majd mindjárt lefordítom neki:D  :D
Faster! Harder! Cadaver!

#2091 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 21. 23:39

na akkor tisztázzunk egy két dolgot :)

az ias értem mi. de akkor micsoda a faster hit recovery, szavanként le tudom fordítani de úgy nincs sok értelme.

tehát akkor egyikőtök sem ajánlja az obidience-t a mackónak?
inkább bone 2 shaellel?

más cuccba mondjuk armorba tett valamivel nem lehet az iast növelni?

(megnéztem az ik-t is elképesztően tápos egy set. szerintem)
"i saw god on TV"

#2092 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 22. 06:45

Idézet: rémlátó - Dátum: 2005. dec. 21., szerda - 23:39

na akkor tisztázzunk egy két dolgot :)

az ias értem mi. de akkor micsoda a faster hit recovery, szavanként le tudom fordítani de úgy nincs sok értelme.

inkább bone 2 shaellel?

más cuccba mondjuk armorba tett valamivel nem lehet az iast növelni?

(megnéztem az ik-t is elképesztően tápos egy set. szerintem)

Fhr, ha kapsz egy sallert es nincs fhr ed, akkor egy par masodpercig csak kovalyogsz es nem tudsz semmit se csinalni, minnel nagyobb ez az ertek, annal gyorsabban ter eszhez a karid.Persze erdemes elotte az adott cast hoz valo fhr breakpointokat atnezni.
Jo pelda erre a sorci, ha keves az fhr es beletelezik egy monstacsoport kozelebe es nyakon vagjak, onnan keves esellyel jon ki.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#2093 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 12. 22. 07:43

Idézet: rémlátó - Dátum: 2005. dec. 21., szerda - 23:39

Jó az obed, sztem egy próbát megér, annyira nem drága, hogy kipróbáld.
Jó alapanyagot hell boci pályán találhatsz nagy eséllyel, én a tresher-t ajánlom a nagyobb maxdam miatt és mivel ebbe 5 luk mehet, nem kell bűvészkedni vele, egyszerűen larzuknál kilukasztod és kész.

Kérdeztél az über diablóról is, nos itt egy leírás(klikk dióbácsira ;) ):
Kép

Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#2094 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 22. 08:39

evil köszi a felvilágosítást, így már értem.

td, neked is köszi már csak egy kérdésem maradt.
ezek szerint larzuk mindig a max socketet teszi bele? tehát treasherbe 5-öt, giant tr-be 6-ot, de mondjuk bardichbe csak 3-at?

és mi van a kockás socketeléssel? az véletlen szerű vagy ott is a max megy bele?

bocs ha alap dolgokat kérdezek, de az angolom nem túl jó és nem mindent értek az arreaton.
"i saw god on TV"

#2095 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 12. 22. 09:13

Idézet: rémlátó - Dátum: 2005. dec. 22., csütörtök - 8:39

ezek szerint larzuk mindig a max socketet teszi bele? tehát treasherbe 5-öt, giant tr-be 6-ot, de mondjuk bardichbe csak 3-at?

és mi van a kockás socketeléssel? az véletlen szerű vagy ott is a max megy bele?

bocs ha alap dolgokat kérdezek, de az angolom nem túl jó és nem mindent értek az arreaton.

Larzuk mindig a maxot teszi bele, de(!) a tárgy szintjétől függően. Egy tárgy szintje pedig attól függ hol találta az ember, ugyanis minden fokozat minden helyszinének van egy szintje, pl hell worldstone keep level-ek lvl 85-ös területek. Mondok példát: mindenki tisztában van vele hogy egy monarchba 4 luk a maximum ami belekerülhet. De ha ez a monarch mondjuk crude monarch Larzuk nem négyet hanem 3 vagy 2 lukat tesz bele. Minden fokozaton norm/night/hell Larzuk a max lukat teszi a tárgyakba, de olyan tárgyat érdemes lukasztani, ami hellen esett és normal vagy superior minőségü.
A kockás lukasztás teljesen véletlenszerű, hülyét is kaptam múltkor amikor az eth archon platembe egy lukat tett és a def meg 1200-as lett neki, jájj de jó lett volna 4 lukkal csicsóra stone-hoz pedig.
Érdekesség, lehet nem tudod: 1.11-ben van egy bug a kockás lukasztásnál, ha nem superior eth armort vagy pajzsot lukasztasz akkor lukasztáskor mégegyszer rászámolja az 50% eth bónuszt, vagyis nagyobb lesz a defje mint lukasztás előtt. Ez jó kis bug, láttam már jópár 4000 def feletti stone rw-s armorokat :)
Hush-nak asszem van is egy ilyen nl-ben.

Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#2096 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 22. 10:06

köszönöm.

akkor nálam ez egyszerű, hiszen ha jól tudom threasher csak hellen eshet.
(de örökké nem :D )
"i saw god on TV"

#2097 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 22. 13:15

na ez viszonylag gyorsan ment:

Kép

valóban lassabb mint a bone, de majd meglátjuk élesben hogy mire megyek vele.
sajnos pont a res lett kevés.
"i saw god on TV"

#2098 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 22. 14:30

Idézet: rémlátó - Dátum: 2005. dec. 22., csütörtök - 13:15

[...]

:up:  :up:
Veryfast attack speed egy ekkora "fűnyíróval" :eek:
Faster! Harder! Cadaver!

#2099 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 12. 22. 14:30

Idézet: rémlátó - Dátum: 2005. dec. 22., csütörtök - 13:15

kép obedről

valóban lassabb mint a bone, de majd meglátjuk élesben hogy mire megyek vele.
sajnos pont a res lett kevés.

Sztem szép lett :up:
A gyorsaságon meg tudsz javítani, tegyél ias jewelt még a maci füle mögé is, aztán jó gyors lesz :)

Szerkesztette: td 2005. 12. 22. 14:30 -kor

Kép

#2100 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 22. 14:41

az lesz szerintem, bár szabad lukam már nincs, majd egy luk jön még larzuktól, de az még oddébb van.
bár amilyen áron árulják ezeket az ias jeweleket, legalább lesz időm spórolni :)
"i saw god on TV"

Téma megosztása:

• (135 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.