Üdvözlet!
Lehet, hogy már lerágott csont, de az "ilyenek is diablóznak" témában lenne pár kis "sztorim".
Ma néhány cuccomat +hírdettem. Én már "kinőttem " őket, de azért aki nm elején, normál végén tart éppen, annak jó. Tudom, mert rajtam is az volt ugye. Szóval gondoltam, néhány pgemet +érnek. A játék nevébe beleírtam, hogy mit kínálok, és mit kérek cserébe. Addig is játszom kicsit.
1. Bejön a gyerek. Rögtön írom: hi. Válaszol. Közben +érkezem. Mennék mutatni a cumót, de nem hagyja. Aztán kiböki, hogy menjek vele kinyírni a Baal- t. Mondom még csak a 2. act- ban vagyok, úgyhogy köszi nem. Erre azt mondja, nem itt nm- en, hanem menjünk vissza normálra. Szépen +köszöntem a lehetőséget, de nem éltem vele. Erre azt mondta, hogy gyáva vagyok. Persze lehet, de mi köze ennek az én tréd játékomhoz? Nem talál máshol pajtásokat? Vagy mi? Nem értettem. (különben a normál bál elpusztítása közben összesen 5 db életerőitalt ittam +, úgyhogy nm 2. act után annyira azért nem tartanék a kihívástól)
2. Ismét látogató. Visszacaplatok. Berakom az ablakba a cuccokat (kb 6 p gem értékben), máris nyomja a pipát. Küldtem neki 1:

-t. Erre berak 1 életerö italt. Kérdezem: "it is a joke?" erre: "fuckyou!" és távozik. Szintén értetlenül álltam.
3. Eleje uez. Berak 1 db flawlesst. Mondom: "minimum 6 pgems". Erre ő: "after" Én: "?" Ő: "noob", és megy a ládához. Mivel türelmes fajta vagyok, írtam neki, hogy: "don't understand". Visszajön tréd ablakba, és mondja, hogy kellenek neki a cuccok. Én: "6 pgems". Erre berakja ugyanazt az 1 db flawlesst. Újabb kérdőjelet küldtem neki. Majd még1*: "it is 6 pgems". Azt válaszolja, hogy ok, igen ezek a cumók annyit érnek. Várok. Írom: "it is 1 flawless. i need 6 pgems". Erre valami copy/multiply hülyeséget elkezd zagyválni. Írja, hogy cseréljem el vele bátran, mert ezt a gemet lehet sokszorosítani, és én milyen jól fogok járni. Lesz belőle sok p gemem. Na erre már azt válaszoltam neki, hogy: thx, bye!
Mindez kb 1-1,5 óran belül játszódott le. Azt hiszem átmenetileg elég a trédelésből. Főleg, mivel a múltkor r*pa voltam, és még át is vertek. És lényegében elajándékoztam a csapat 1. összekuporgatott UM rúnáját. De ez hosszú történet. Nem is szívesen emlékszem rá. Főleg mert csakis az én hibám és figyelmetlenségem miatt történt. Persze azért kellett hozzá az is aki úgy akar "vagyonhoz" jutni, hogy átb*sz másokat.