HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo II. (4.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (135 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo II. (4.)

#2481 Felhasználó inaktív   Hush... 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 18. 22:16

Ez ugyan különösebben nem extrém, de a bramble-rabbies-grief venom pb-s werewolf egy harapásától 6k life-ről se kell sok idő, hogy élve megrohadj :omg: . Nem világos, hogyan is játszik össze a venom és a rabbies, de az összhatás valamiért nagyon durva.
"Well, I am afraid it will have to wait. Whatever it was, I am sure it was better than my plan to get out of this by pretending to be mad. I mean, who would have noticed another madman around here? Good luck, everyone."

#2482 Felhasználó inaktív   Hush... 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 18. 22:19

Ez ugyan különösebben nem extrém, de a bramble-rabbies-grief venom pb-s werewolf egy harapásától 6k life-ről se kell sok idő, hogy élve megrohadj :omg: . Nem világos, hogyan is játszik össze a venom és a rabbies, de az összhatás valamiért nagyon durva.
"Well, I am afraid it will have to wait. Whatever it was, I am sure it was better than my plan to get out of this by pretending to be mad. I mean, who would have noticed another madman around here? Good luck, everyone."

#2483 Felhasználó inaktív   Leslysw 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 19. 15:43

Idézet: td - Dátum: 2006. jan. 18., szerda - 20:48

Nos ez egy light soso volt és dual dream viseletben volt.

Nagy az isten állatkertje :rolleyes:
Pont azt akartam kérdezni hogy a Fireball dmg éhez a Dragon cucc aurája ad e +dmg t ,de ezekszerint igen.
       "Inkább Hős egy pillanatig, mint rabszolga egy életen át"

#2484 Felhasználó inaktív   Leslysw 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 19. 15:44

Idézet: Ombuccmann - Dátum: 2006. jan. 18., szerda - 20:57

Bejön a pala, bo-zik, macivá alakul, esetleg bone armort is felvesz, aztán telézni kezd  :bolond: 

Maci formában lehet telézni?Én úgytudtam nem  :think:

#2485 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 01. 19. 15:55

Idézet: Leslysw - Dátum: 2006. jan. 19., csütörtök - 15:43

Nagy az isten állatkertje :rolleyes:
Pont azt akartam kérdezni hogy a Fireball dmg éhez a Dragon cucc aurája ad e +dmg t ,de ezekszerint igen.

Nem egészen így van. A fire mastery növeli a dragon cucc aurájának damage-át. Mintahogy a dream HS aurájának damage-át a lightning mastery.

Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#2486 Felhasználó inaktív   Leslysw 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 19. 15:59

Idézet: td - Dátum: 2006. jan. 19., csütörtök - 16:55

Nem egészen így van. A fire mastery növeli a dragon cucc aurájának damage-át. Mintahogy a dream HS aurájának damage-át a lightning mastery.

Jaaaaaaa :respect:  :confused:

Ez elég izgatóan hangzik nekem.

Szerkesztette: Leslysw 2006. 01. 19. 16:00 -kor

#2487 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 01. 19. 16:51

Idézet: Leslysw - Dátum: 2006. jan. 19., csütörtök - 15:59

Jaaaaaaa :respect:  :confused:

Ez elég izgatóan hangzik nekem.

Csinálsz egy fire sosot dragon shield-el meg HOJ-al? Az szép lesz :)

Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#2488 Felhasználó inaktív   Leslysw 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 19. 17:28

Idézet: td - Dátum: 2006. jan. 19., csütörtök - 17:51

Csinálsz egy fire sosot dragon shield-el meg HOJ-al? Az szép lesz :)

Igen arra gondoltam mert épp terveztem egy Fire sosot,de inkább a palát probálom ki elötte.Megteccet ez az auradin marhaság nagyon.Dream cucc még nincs csak dragon valoszinű csak fire aurás lesz.Bár ha nagyon teccik csinálok egy vegyeset is ami már dream cuccal lesz szerelve.
Este feljösz game?

#2489 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 01. 19. 17:48

Idézet: Leslysw - Dátum: 2006. jan. 19., csütörtök - 17:28

Igen arra gondoltam mert épp terveztem egy Fire sosot,de inkább a palát probálom ki elötte.Megteccet ez az auradin marhaság nagyon.Dream cucc még nincs csak dragon valoszinű csak fire aurás lesz.Bár ha nagyon teccik csinálok egy vegyeset is ami már dream cuccal lesz szerelve.
Este feljösz game?

jaja megyek :)

Kép

#2490 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 19. 18:17

Idézet: Leslysw - Dátum: 2006. jan. 19., csütörtök - 16:44

Maci formában lehet telézni?Én úgytudtam nem  :think:

Megesküdni nem mernék rá, de szerintem így volt az eset. Jól szórakoztam rajtuk, abban a játékban csupa ilyesmi hibrid csóka bohóckodott, én meg csak figyeltem és néha vonyítottam egyet nagy jókedvemben. :D Kezdte egy sorci, férhihangon eleresztett néhány bo-t, az egyből megalapozta a hangulatot  :smoker:

#2491 Felhasználó inaktív   zimbo3 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 21. 09:19

+3 warcry kisbalta mibe fáj?? ( nemrég egy umért akarták eladni nekem ) most npcnél vettem 2-t...

#2492 Felhasználó inaktív   yooccoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 22. 01:05

nah, ma(tegnap :)) toltam pár runt, de a szokásos, semmi nem esett :Đ
yooccoo#2929

#2493 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 22. 11:31

Tolnam mar en is :)

#2494 Felhasználó inaktív   zimbo3 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 01. 22. 11:32

szép jó reggelt mindenkinek  ;)

egy leírás kéne ( nagy vonalakban ) furys druidaról, továbbá mennyire életképes ez a char?
még soha nem volt druidom, de most szeretném kipróbálni  :cool:

#2495 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 22. 11:53

Idézet: zimbo3 - Dátum: 2006. jan. 22., vasárnap - 12:32

egy leírás kéne ( nagy vonalakban ) furys druidaról, továbbá mennyire életképes ez a char?

http://strategy.diab...php?id=570#Fury

Mennyire életképes? Az átlagba belefér  :D

#2496 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 22. 12:07

Idézet: zimbo3 - Dátum: 2006. jan. 22., vasárnap - 11:32

még soha nem volt druidom, de most szeretném kipróbálni  :cool:

Nem volt még Fury-s druidám, de gondolom nem tévedek nagyot a leírásával...

Maxolni a Werewolf, Lycanthropy és Fury skilleket (60 skillpont). Ami probléma, hogy ezzel csak fizikai sebzésed lesz egyelőre (már ha nem számítjuk a használt felszerelést), én a Rabies-t javasolnám maxolni, bár hellen nem tudom mekkor hatása van a mérgezéseknek, de ezeket úgyis csak physical immun dögöknél kell elővenni. Amit viszont érdemes magasabb szintre felvinni, és felváltva használni a Fury-val, az a Feral Rage. 20 másodpercig (a piros gömb mutatja) megnövekszik a damage, AR, w/r speed és life stolent is ad, ezt mindenféleképpen érdemes használni és utántöltögetni szvsz.

Fegyvernek nem tudom mi lenne a legjobb, egy elite polearm-ba rakott rúnaszó talán (ezek a druidáknál alapban fast vagy very fast sebességűek), vagy valami nagysebzésű és gyors unique fegyver, mindenesetre a Fury miatt nagyon fontos, hogy az attack speed a lehető legnagyobb legyen.

Sisak természetesen Jalal, shapeshifter esetében talán csak a teljesen maxos Cerebus Bite lehet hasonlóan jó.

A többi felszerelésnél érdemes az IAS, +dam, +AR, life/mana stolenre és resistre hajtani, a plussz skillek nem annyira fontosak szvsz, azokat esetleg skillerekkel is lehet pótolni.

#2497 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 22. 12:08

Egyébként szivatóra vesz a summon necro projectem. A fegyver (valami king leroic wand) folyton bone prisont rak mindenfelé ha valaki megüt. Amikor egy ranged kerül bele az még elmegy, max forgalmi akadályt képez, de ha egy közelharcos üt meg, akkor egy prisonba juthatok vele, ami nem a hosszú élet titka hellen. Ilyenkor rendszerint csak egy gyors save&exit segít...
Ez jobb mint a random teleport by oculus  :omg:  Mindegy, free kaptam a cuccot, nem nézem a fogát  :D  De hellen nagyon résen kell lenni.

#2498 Felhasználó inaktív   zimbo3 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 01. 22. 13:12

köszönöm a válaszokat  :respect:
a macis druika jobb mint ez a furys?

#2499 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 22. 14:28

Még 1.09-ben a farkas druida volt a kedvenc karakterem.
Fejlesztése pofonegyszerű volt: max lycantrophy, werewolf,fury,oak sage, 3 pont carrion vine,páros szinten erőre, páratlanon vitára rakni, aztán ha már jó magas a erő, akkor csak vitára, és kész is.  ;) Rengeteg életerő, hatalmas sebzés, gyors támadás, a feralrage miatt implementált life steal, gyakorlatilag kinyírhatatlan volt.

Sajnos 1.10-ben, és 1.11-ben sokkal nagyobb AR-re van szükség, így már ez a build nem életképes. Oak sage helyett a Heart of Wolverinet érdemes fejleszteni,  ez ad AR-t, és Dam-ot egyaránt, valamint Angelic ring+amu kombinációt ajánlom, így talán nem a levegőt fogod püfölni. Mivel oak sage nélkül maradtunk rengeteg pontot kell a vitába pakolni.

Fegyvernek maul, axe, vagy polearm kategóriák jöhetnek szóba. Hellslayer baltával pl igen jól lehet aprítani (az én kis kedvencem).
Igaz a hellslayernek jókora erőkövételménye van, de egy hel rúna sokat segít a dolgon. Ha pedig megvan a szükséges erő, akkor mehet bele a klasszikus 40ED/15IAS jewel.

A másik gyűrűd legyen Ravenfrost, sisaknak Jalal, övnek thundergod jó választás. Mivel resistből elég szarul állunk, ezért érdemes vmi sok resistes páncélt viselni, mint pl.: uppolt Vipermagi, Smoke rúnaszó ezek nem is drága cuccok, de ha gazdag vagy akkor chanis of Honor-t viselj. Csizmából Goreridert ajánlom, míg kesztyű ügyben nem nagyon tudok tanácsot adni.

A kari nagy hátránya, hogy nem tud mit kezdeni a phy immunis szörnyek ellen. A maci druidát a fire claws skillre szokták kihegyezni (Szabinar rittyentet is hozzá egy jó kis guideot nem is oly régen ;) ).
Meg lehet próbálni esetleg egy hibrid fire claw+fury farkas druidát, ekkor nem nagyon marad skillpont a lychantrophyra, meg a werewolfra, de nem hiszem, hogy működő képes lenne.
Faster! Harder! Cadaver!

#2500 Felhasználó inaktív   Hush... 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 22. 17:51

Három főirány van.

Fire claw (lásd fentebb), alapvetően pvp, alternatív cuccok kellenek fire immunok ellen. Alacsonyabb life (nincs kimaxolt oak/lycanthropy), viszont veszett gyors. 120 ias/6 shael phase blade az alapfegyver.

Fury-rabbies hibrid werewolf maxolt oak sage-el. Az ilyen csak 1-e trak a werewolfra (csak ar-t veszít, sebességet gyakorlatilag nem)és dual angelicet hord. A kimarado skillekeket a poison creeperre nyomja. Ez a típus a játék legpusztítóbb erejű közelharcos karija, de tömeg ellen a nagy életerejére, life leech-re/life tap-re van utalva.

Maul-fireclaw hibrid werebear. Általában how-os, a fő skillek maxolása után 1-1 pontot tesz a synergie fire skillekre és amennyi marad, a fireclawra. Felpörgetett maul-al is működik a fire claw. Fire claw helyett opcionális az állatidézés, vagy a hunger (im nem öli meg, de ha van life tap, nem muszáj), cyclone armor. Lvl1 shockwave, maullal lassabb ölési sebesség, de lerohanhatatlan. Normálisnak mondható defense, bazi nagyot üt. Ő inkább a "smart player". Pvm-ben amit pofoz és nem actboss/über, az már nem üt neki vissza. Magasabb szinteken viszont egy ias temető...

Az utóbbi kettő tipus skillektől függetlenül is életképes ikset-helm+jalal-ban (shael-hel ik maul, hel ik armor, werebearnél shael-shael ik maul és mondjuk pul/pruby ik armor.) Minden, csak ne Hellslayer. Shael-hel bonehew, shael ribcracker, tomb reaver, amit akarsz.

Itt visszaolvasol pár oldalt, máris jóval többet tudsz.

http://www.diablo.hu...main/index.html

Szerkesztette: Hush... 2006. 01. 22. 18:00 -kor

Téma megosztása:

• (135 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.