Aki teheti, REGELJEN BE annak érdekében, hogy ne a cenzúrázott változatot kapja Európba... Vissza fogom mondani az előrendelésem, ha így marad a helyzet.
Nintendo Wii
Elküldve: 2007. 12. 11. 21:12
NO MORE HEROES
Aki teheti, REGELJEN BE annak érdekében, hogy ne a cenzúrázott változatot kapja Európba... Vissza fogom mondani az előrendelésem, ha így marad a helyzet.
Acer Aspire 5024 WLMi | Nintendo Wii | Logitech x-230
Elküldve: 2007. 12. 12. 13:28
Nekem a NFS-sorozatbol eddig a Most Wanted jott be ami szerintem nagyon asz volt, a tobbi egyaltalan nem tetszett, kivancsi vok viszont a Pro Street-re, bar ha tenyleg annyira gagyi akkor valoszinuleg az is kimarad.
A felesegem elkezdett jatszani a Super Paper Mario-val es azt mondja hogy tul van cifrazva es bonyolitva. Fura volt ezt hallani tole hiszen direkt azert vettem meg mert szerette a sima Mario-t is, de amikor leultem es vegigkovettem ahogy jatszott, hat tenyleg neha el kell gondolkodni es nagy szerencsednek kell lenni ahoz hogy egy palyat befejezz. Nem beszelve arrol hogy perfekt angol tudassal sem ertunk semmit mert neha a szovegek ertelmetlenul vannak leirva (mintha a betuk ossze lennenek cserelve), igy nem csoda hogy mar amikor mindenhova benezett, mindent atkutatott es a feliratokbol sem (utolag is csak veletlenul jott ra) derul ki hogy mit es hol kell csinalni egy palya lezarasahoz akkor mar egy kicsit idegesito. Kiscsit csalodas lett meg kell valljam, kozel sem annyira ugyessegi mint tulbonyolitott keresgelos, enyhe logikai jatek lett belole.
A felesegem elkezdett jatszani a Super Paper Mario-val es azt mondja hogy tul van cifrazva es bonyolitva. Fura volt ezt hallani tole hiszen direkt azert vettem meg mert szerette a sima Mario-t is, de amikor leultem es vegigkovettem ahogy jatszott, hat tenyleg neha el kell gondolkodni es nagy szerencsednek kell lenni ahoz hogy egy palyat befejezz. Nem beszelve arrol hogy perfekt angol tudassal sem ertunk semmit mert neha a szovegek ertelmetlenul vannak leirva (mintha a betuk ossze lennenek cserelve), igy nem csoda hogy mar amikor mindenhova benezett, mindent atkutatott es a feliratokbol sem (utolag is csak veletlenul jott ra) derul ki hogy mit es hol kell csinalni egy palya lezarasahoz akkor mar egy kicsit idegesito. Kiscsit csalodas lett meg kell valljam, kozel sem annyira ugyessegi mint tulbonyolitott keresgelos, enyhe logikai jatek lett belole.
IBM T42, Nintendo Wii & an old Xbox
Elküldve: 2007. 12. 12. 23:08
http://www.youtube.c...h?v=hT97MWvnVLs
The Passion of the Wii
Lol... szigorúan csak annak aki bírta a Passiót.
The Passion of the Wii
Lol... szigorúan csak annak aki bírta a Passiót.
JóSebesség
Elküldve: 2007. 12. 12. 23:34
WiiUK: osztom a véleményed, a NFS sorozat a Most Wanted-ban érte el a top-ot, a Carbon úgy-ahogy hozta a szintet, a Pro Street viszont már semmi rendkívülit nem tud felmutatni.
Hallottam én is, hogy a Super Paper Mario nem könnyű, RENGETEG a szöveg, könnyű elakadni benne. Ennek ellenére elég jó pontokat kapott mindenhol, azt írják róla, hogy még vicces is. Kipróbálnám.
Most, hogy parkolópályára tettem a No More Heroes-t (nem fogom megvenni, ha cenzúrázott) és még a SSBB is csúszik, az ezekre félretett összeget azt hiszem levásárolom másra...
Az első, amin nagyon-nagyon gondolkozom, az a WarioWare. Tudom, már kérdeztem, de még 1x utoljára megkérdezném: tényleg olyan jó és vicces?
Ilyen partyjátékom _még_ nincs Wii-re, ez is egy érv amellett, hogy ezt szerezzem be. (a RRR drága)
Wiimote-ból és nincsakuból 2-2 van, az elég, hogy egy társaság ellegyen a WarioWare-el?
Amik nekem megvannak, és tudok róluk teljesen szeméyes véleménnyel szolgálni:
The Legend of Zelda: Twilight Princess
Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 2
Wii Sports ( :Đ )
Wii Play ( :Đ )
Metroid Prime 3: Corruption
Killer7 (GC)
Viewtiful Joe 2 (GC)
Sims 2 (GC) --- EZT HUGOMNAK VETTEM, NEM FÉLREÉRTENI
Hallottam én is, hogy a Super Paper Mario nem könnyű, RENGETEG a szöveg, könnyű elakadni benne. Ennek ellenére elég jó pontokat kapott mindenhol, azt írják róla, hogy még vicces is. Kipróbálnám.
Most, hogy parkolópályára tettem a No More Heroes-t (nem fogom megvenni, ha cenzúrázott) és még a SSBB is csúszik, az ezekre félretett összeget azt hiszem levásárolom másra...
Az első, amin nagyon-nagyon gondolkozom, az a WarioWare. Tudom, már kérdeztem, de még 1x utoljára megkérdezném: tényleg olyan jó és vicces?
Wiimote-ból és nincsakuból 2-2 van, az elég, hogy egy társaság ellegyen a WarioWare-el?
Amik nekem megvannak, és tudok róluk teljesen szeméyes véleménnyel szolgálni:
The Legend of Zelda: Twilight Princess
Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 2
Wii Sports ( :Đ )
Wii Play ( :Đ )
Metroid Prime 3: Corruption
Killer7 (GC)
Viewtiful Joe 2 (GC)
Sims 2 (GC) --- EZT HUGOMNAK VETTEM, NEM FÉLREÉRTENI
Elküldve: 2007. 12. 13. 09:19
Rodney: A Wario ware az egy jo jatek, de akkor mar inkabb a Rayman Ravin' Rabbits 2 vagy a Mario Party8 - ezt nagyon ajanlom! van benne jopar tarsasjatek(Hotel-monopoly, Ghoist vadasz stb...) A tarsasjatek reszet az szinesiti hogy minden fordulo utan van (ezt ki is lehet kapcsolni) mini game (1 jatekos, 2 jatekos, paros, mindenki-mindenki ellen) amelyek nagyon jol el vannak talalva! Rengeteg opcio van es ez egy tenyleg szorakoztato game, max 4en lehet jatszani amihez elvileg 4 kontroller is kellene de mi jatszottuk 4en(2 kontrollerrel) ugy hogy egymas+a gep ellen , persze fordulonkent valtottuk az iranyitast.
A warioware-ben van egy-ket olyan jatek ahol lehet tobben is 1 kontrollerrel jatszani ha ez szamit valamit
A jatekok amelyek megvannak es tudok nyilatkozni :
> > EA PLAYGROUND
> > HEATSEEKER
> > RAYMAN RAVIN RABBITS 1 ES 2
> > RESIDENT EVIL 4
> > SUPER PAPER MARIO
> > TRAUMA CENTRE
> > MONKEYBALL BANANA BLITZ
> > BRUNSWICK PRO BOWLING
> > RAPALA TOURNAMENT FISHING
> > MARIO PARTY 8
> > WARIO WARE
> > WII PLAY
> > RED STEEL
> > BLAZING ANGELS SQUADRONS OF WWII
> > MEDAL OF HONOUR VANGUARD
> > MARIO STRIKERS CHARGED FOOTBALL
> > ZELDA TWILIGHT PRINCESS
> > WII SPORT
A warioware-ben van egy-ket olyan jatek ahol lehet tobben is 1 kontrollerrel jatszani ha ez szamit valamit
A jatekok amelyek megvannak es tudok nyilatkozni :
> > EA PLAYGROUND
> > HEATSEEKER
> > RAYMAN RAVIN RABBITS 1 ES 2
> > RESIDENT EVIL 4
> > SUPER PAPER MARIO
> > TRAUMA CENTRE
> > MONKEYBALL BANANA BLITZ
> > BRUNSWICK PRO BOWLING
> > RAPALA TOURNAMENT FISHING
> > MARIO PARTY 8
> > WARIO WARE
> > WII PLAY
> > RED STEEL
> > BLAZING ANGELS SQUADRONS OF WWII
> > MEDAL OF HONOUR VANGUARD
> > MARIO STRIKERS CHARGED FOOTBALL
> > ZELDA TWILIGHT PRINCESS
> > WII SPORT
Elküldve: 2007. 12. 13. 09:23
Milyen ez a Metroid Prime ? Jol nez ki Youtube-on..olyan... Doom-szeru
Elküldve: 2007. 12. 13. 14:29
Idézet: WiiUK - Dátum: 2007. dec. 13., csütörtök - 10:23
Milyen ez a Metroid Prime ? Jol nez ki Youtube-on..olyan... Doom-szeru 
Egy szóval: istenkirály
Játszok vele 20 órája (igaz nem annyira intenzíven) és még csak 50%-nál tartok. Gyönyörű a grafika, szuper a sztori, ESZMÉLETLEN AZ ARTWORK (nagyon brutál pályakidolgozások vannak benne) és kifogástalan az irányítás. Tipikusan olyan, mint a Zelda: mikor már azt hiszed, mindent láttál és nem tud újat mutatni a játék, akkor valami olyan következik, ami teljesen hanyattvág :Đ
Ahogy az IGN-en írták, nem is FPS, hanem inkább FPA ~ "First Person Adventurer". Azért nem kell félni, FPS-nek is elég hardcore, 40.000 lövedéket lőttem eddig ki (az alapfegyverről tudni kell, hogy 1 gombnyomás 1 lövedék, szóval kell ám tappelni az A gombot), 1300+ szörnyet tűntettem el, izzasztó is helyenként. Volt olyan boss-battle, ami 25 percig tartott
Röviden és tömören: MUST HAVE GAME.
WarioWare-t rendelem, mert az "csak" 9.900, szegényes karácsonyom van sajnos. Inkább jövő tavasszal fogok pár játékot beújítani. Addig meg megy a Metroid, ha megunom, akkor DBZ, ha azt is, Wii Sports és gondolkozom azon, hogy újrakezdem a Zeldát. Ja, a Killer7-t nem is említettem, azt is nyomom közben, csak fel tud idegesíteni helyenként, mert NAGYON nehéz ~ nekem legalábbis.
Elküldve: 2007. 12. 13. 15:07
Akkor ugy erzem hogy ezt is be kell szereznem majd
... jelenleg nagyon jol elvagyok a Resident Evil 4-el
- Rodney ezt mindenkeppen szerezd majd be, es persze a Medal of honor Vanguard ot sem fejeztem meg be, ugy nez ki tul sokat dolgozom!
Elküldve: 2007. 12. 13. 22:36
Idézet: WiiUK - Dátum: 2007. dec. 13., csütörtök - 16:07
Akkor ugy erzem hogy ezt is be kell szereznem majd
... jelenleg nagyon jol elvagyok a Resident Evil 4-el
- Rodney ezt mindenkeppen szerezd majd be, es persze a Medal of honor Vanguard ot sem fejeztem meg be, ugy nez ki tul sokat dolgozom! 
Hú, hallottam, hogy zsír a RE4, de az az igazság h engem nagyon befo*atna
Ja, a MOH:H2 elvileg fényévekkel jobb, mint a Vanguard, holott gondolom az se rossz
Szerkesztette: Rodney 2007. 12. 13. 22:37 -kor
Elküldve: 2007. 12. 14. 10:42
Idézet: Rodney - Dátum: 2007. dec. 13., csütörtök - 22:36
Hú, hallottam, hogy zsír a RE4, de az az igazság h engem nagyon befo*atna

Ja, a MOH:H2 elvileg fényévekkel jobb, mint a Vanguard, holott gondolom az se rossz
Probald ki eloszor, nagyon hangulatos es felelmetes helyenkent de elvezettel fogod szetloni a zombik es kulonbozo teremtmenyek fejet
Mas...Tobb forumon is lattam mar a vitat hogy melyik a legjobb konzol , a Wii igy szar-ugy szar, a PS3 a kiraly , az XBOX360 a kiraly ez azert az azert xar... mondjuk csak melyebben belegondolva, es ez csak egy gondolat tolem, ha a Nintendo visszaforgatja azt a hatalmas profitot par even belul amit eddig a Wii csinalt... es kidobja az uj konzolt (valoszinuleg nagyobb tamogatassal talan HD?
Szerkesztette: WiiUK 2007. 12. 14. 10:48 -kor
Elküldve: 2007. 12. 16. 16:40
WiiUK:
Milyen a Trauma Centre? Videók alapján tetszik, csak attól félek lehet kicsit monoton... Vagy változatos bajokat kell orvosolni benne?
Annyiba kerül itthon, mintha Angliából hozatnám.
Milyen a Trauma Centre? Videók alapján tetszik, csak attól félek lehet kicsit monoton... Vagy változatos bajokat kell orvosolni benne?
Elküldve: 2007. 12. 16. 21:13
Sziasztok! Uj Wii tulaj vagyok, es lenne egy lama (?) kerdesem. Leszedtem a Wii shopbol egy ingyenes trailert vmelyik jatekra, es most szeretnem az elfoglalt channel slot-ot felszabaditani. Hogyan kell csinalni?
Elore is koszi a segitseget!
Elore is koszi a segitseget!
thundermix
Elküldve: 2007. 12. 16. 21:20
Bemesz a Wii beallitasokba, a bal oldali menun belul, az adatok kozott tudod torolni a csatornakat...
Krinyo
Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m
Elküldve: 2007. 12. 17. 15:03
Ó, nem is lehet olyan rossz a Battalion Wars 2! Lehet, hogy nagy fannak kell lenni ahhoz, hogy az ember sokat gyűrje, de elég hangulatosnak és pörgősnek tűnik videók alapján.
Co-op videó via Nintendo Wi-Fi
Szép grafika
Objektív home-made review
Amiatt lehet kétsége akárkinek is (mint pl nekem), hogy a review csak külcsönzésre méltatja a játékot... Európai megjelenés 2008. február 15.
Co-op videó via Nintendo Wi-Fi
Szép grafika
Objektív home-made review
Amiatt lehet kétsége akárkinek is (mint pl nekem), hogy a review csak külcsönzésre méltatja a játékot... Európai megjelenés 2008. február 15.
Elküldve: 2007. 12. 17. 16:54
Idézet: Rodney - Dátum: 2007. dec. 16., vasárnap - 16:40
WiiUK:
Annyiba kerül itthon, mintha Angliából hozatnám.
Erdekes jatek a Trauma Centre. Kiprobaltuk, egy orvosi karriert kell vegigcsinalnod. Eloszor kisebb seruleses mutetek majd kesobbiekben daganatok stb eltavolitasa. Mondjuk nekem megmurdalt a beteg az asztalon 3x egymas utan mire rajottem hogy fertotleni kellene... akkor jot rohogtunk azota viszont nem vettem elo...
Elküldve: 2007. 12. 18. 16:54
Mi is csináltuk a Trauma Centert, de kb 20 műtét után abbahagytuk, kezdett nehezedni,meg már baromságok voltak...a második részt ettől függetlenül várom
Elküldve: 2007. 12. 18. 18:49
Idézet: WiiUK - Dátum: 2007. dec. 14., péntek - 11:42
Mas...Tobb forumon is lattam mar a vitat hogy melyik a legjobb konzol , a Wii igy szar-ugy szar, a PS3 a kiraly , az XBOX360 a kiraly ez azert az azert xar... mondjuk csak melyebben belegondolva, es ez csak egy gondolat tolem, ha a Nintendo visszaforgatja azt a hatalmas profitot par even belul amit eddig a Wii csinalt... es kidobja az uj konzolt (valoszinuleg nagyobb tamogatassal talan HD?
) amely Wii-game-kompatibilis lesz, akkor a sony/microsoft vakargathatja majd a fejet. Eh remelem nem hangzott elfogultan, de nem fognak a baberjukon ulni, mig a Sony-nak mindig kell ido ahoz hogy a felhalmozodott deficitet ledolgozza. Sztem mondjuk jo a PS3 es gyonyoru jatekok vannak ra de uzleti szempontbol eleg gatyan csinaltak az egeszet.
Az N, ha van egy kis esze, egy Wii 2-t csinál, és nem fejleszti szénné a következő gépet, csakhogy bukjon, mint a PS3... Persze, egy teljesen új alapokról induló hardver kellesz majd.
Elküldve: 2007. 12. 20. 16:10
Idézet: spidey - Dátum: 2007. dec. 18., kedd - 18:49
Az N, ha van egy kis esze, egy Wii 2-t csinál, és nem fejleszti szénné a következő gépet, csakhogy bukjon, mint a PS3... Persze, egy teljesen új alapokról induló hardver kellesz majd.
Ebben egyetertunk.
Elküldve: 2007. 12. 20. 21:59
WarioWare hatalmas :Đ Akkorákat röhögök rajta, hogy nemigaz, pedig még csak egyedül tolom
WiiUK: Metroidot beszerezted már?
WiiUK: Metroidot beszerezted már?
Elküldve: 2007. 12. 20. 23:00
Vettem egy wii-t, új mario cucc miatt. Természetesen azonnal is vettem mellé Super Mario Galaxyt. Megérte. Nagyon jó játék, pedig a körítésen kívűl egy az egyben ugyanaz mint a Super Mario 64. A kontroller amúgy tetszeik, elég kényelmes. Xbox360al szemben viszont lenyűgözött a csomagolás minősége illetve az egész konzol letisztultsága, és ez a menürendszerére is értendő. Ráadásul bazihalk.
JóSebesség

Súgó
A téma zárva.