HWSW Informatikai Kerekasztal: Nintendo Wii - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (84 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nintendo Wii

#1171 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 12. 23. 23:35

18+ !!!!

:reklamacio:  :nevet:

Szerkesztette: dani83 2007. 12. 23. 23:36 -kor

Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#1172 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 24. 00:04

Idézet: Rodney - Dátum: 2007. dec. 23., vasárnap - 23:23

Akartam játszani, sok játékot meg az emulátort hozzájuk meg is találtam, de a Super Metroid nincs meg  :( Pedig most, hogy nemsokára befejezem a Prime 3-mat, érdekelne mivel is indult szőke bombázónk kalandja :D

Ment egy PÜ! :cool:
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#1173 Felhasználó inaktív   Rodney 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 24. 00:45

Idézet: Csokis - Dátum: 2007. dec. 24., hétfő - 1:04

Ment egy PÜ! :cool:

:respect: KÖSZI  :D

Ha már a régi gammáknál tartunk... A 2000 pontos VC kártyáknak van régiókódjuk? Ez érdekelne, ugyanis az Amazonon átszámítva ~ 3.200 Ft-ra jön ki egy 2000 pontos "feltöltőkártya", ami itthon kemény 6.900 Ft-ba kerül  :omg:
HA lehet használni az usás feltöltőt is, mindjárt jobb színben tűnne fel nekem az egész VC biznisz :)
Acer Aspire 5024 WLMi | Nintendo Wii | Logitech x-230

#1174 Felhasználó inaktív   Vaj001 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 26. 11:52

Sziasztok!
Nektek nem keltette még fel az online lehetőség az érdeklődéseteket? Valamiért én nem találok semmi használható infót, és nem is értem mikor mit akar egy-egy lehetőség... pl mi az a mii plaza?  és az a channel ahol  gyártani kell a mii ket ott hogyan csinálnak egyesek olyan fejeket amikhez még csak hasonló fejek sincsenek? és egyáltalán mik a lehetőségek még online?
:)
Köszi előre is!

#1175 Felhasználó inaktív   Roltii 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 12. 26. 18:06

Idézet: Vaj001 - Dátum: 2007. dec. 26., szerda - 10:52

Sziasztok!
Nektek nem keltette még fel az online lehetőség az érdeklődéseteket? Valamiért én nem találok semmi használható infót, és nem is értem mikor mit akar egy-egy lehetőség... pl mi az a mii plaza?  és az a channel ahol  gyártani kell a mii ket ott hogyan csinálnak egyesek olyan fejeket amikhez még csak hasonló fejek sincsenek? és egyáltalán mik a lehetőségek még online?
:)
Köszi előre is!

szia, dehogynem
Mii contestek tényleg érdekesek, lehet, hogy a japó verziókban kicsit több fajta Mii van...bár például a Mario készítésénél teljesen standard miik voltak...
az everybody votes meg csak simán fun, mi csináljuk mindig:D nem mintha bármi haszna is lenne...

#1176 Felhasználó inaktív   Vaj001 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 26. 19:33

Én most a contestbe csináltam egy Lajos királyt, de  nagyon érdekelne hogyan lehet pl kenit, vagy pókembert, vagy pingvinarcú embert csinálni mint a top 50-ben is vannak.. de már azzal is beérném ha találnék valahol koronát mint a kleopátrákon is mindegyiken volt! :) és a mii plaza az mire jó? hogy tudok barátokkal találkozni ott?
ha valamelyik mii-t imprtálom, az azt jelenti hogy tudok vele kommunikálni, vagy csak ott lesz és kész?

#1177 Felhasználó inaktív   Rodney 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 26. 22:02

Szerintem a Mii Channel mindenhol ugyanaz, nincsenek extrák... Különben nem lenne fair a verseny sem. Okosan kell használni azt, ami van, ennyi  :D
Kenny Mii
Naruto Mii

Villámupdate:
Darth Vader
Nem gondoltam volna hogy ezt kihozza belőle a srác :nevet2:

Szerkesztette: Rodney 2007. 12. 26. 22:12 -kor

#1178 Felhasználó inaktív   Vaj001 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 26. 22:43

hááát.. nem semmi.. de újra gondolom ezt és meglátom így mit hozhatok ki belőle.. :)

#1179 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 26. 22:49

Super Mario Galaxyt tolom... nagyon jó ez a játék , bár kzöel sem akkora a varázs mint anno a Super Mario World vagy Mario 64 esetén ... :)

de ezért meg a mariokartért nekem már érdemes volt wiit venni :D

paper mario egyébként milyen? Próbálta valaki? Milyen hosszú?
JóSebesség

#1180 Felhasználó inaktív   Rodney 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 26. 23:04

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2007. dec. 26., szerda - 23:49

Super Mario Galaxyt tolom... nagyon jó ez a játék , bár kzöel sem akkora a varázs mint anno a Super Mario World vagy Mario 64 esetén ... :)

de ezért meg a mariokartért nekem már érdemes volt wiit venni :D

paper mario egyébként milyen? Próbálta valaki? Milyen hosszú?

Én januárban szerzem be a Galaxy-t, 10-ért jutok hozzá, remélem tetszeni fog... Nem volt szerencsém semmilyen "új" Mario részhez eddig (64, Sunshine), de most megijesztettél :D Csak nem olyan rossz (!?)
Super Paper Mario-ról pont ma néztem sok-sok videót és review-t, elég poénos, az eddigiekhez képest viszont nem RPG + platformer elemek, hanem platformer + RPG elemek. RENGETEGET (és még annál is többet) kell benne olvasni, de szép, mókás, dicséri mindenki (bár nem olyan könnyű, mint amilyennek tűnik). Picivel 9 alatti pontokat kapott (GT = 8.7, IGN = 8.9), 20 óra alatt lehet kitolni "csak úgy", de ha mindent meg akarsz csinálni benne akkor akár a duplája is lehet.

Nem tudja valaki a usert + a passt a nintendo pressroom-hoz? Nem emlékszem melyik fórumon találtam még anno, nem rossz  :Đ Körbenéznék mi újság...

#1181 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 26. 23:15

Köszi, akkor azt is megveszem.

nem kell megijedni, ez a korral jár :D fiatalon visítva rohantam körbe a lakáson amikor meglett az N64 a Mario64-el együtt, fantasztikus élméyn volt. A SMW pedig szerintem minden idők egyik legjobb játéka.

A Galaxy Miyamoto mester első munkája hosszú idő után és bizony nem okoz csalódást - csak már én viszonyulok máshogyan a játékhoz. :)
JóSebesség

#1182 Felhasználó inaktív   Rodney 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 26. 23:34

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2007. dec. 27., csütörtök - 0:15

Köszi, akkor azt is megveszem.

nem kell megijedni, ez a korral jár :D fiatalon visítva rohantam körbe a lakáson amikor meglett az N64 a Mario64-el együtt, fantasztikus élméyn volt. A SMW pedig szerintem minden idők egyik legjobb játéka.

A Galaxy Miyamoto mester első munkája hosszú idő után és bizony nem okoz csalódást - csak már én viszonyulok máshogyan a játékhoz. :)

Metroiddal hogy állsz? Én 99%-nál tartom, nyomnám, de nem akarom befejezni...  :D Mindegy, majd elkezdem veteranon is. ESZMÉLETLEN JÁTÉK ESZMÉLETLEN GRAFIKÁVAL. Nem tudok betelni vele. Pedig sima 576i-ben nyomom 4:3-mas tv-n. De még így is  :eek:
MÁS:
Kár, hogy késik a SSBB, mondjuk nem ismerem a Smash Bros. sorozatot, de mindenhol istenítik, szóval már látatlanban is előrendeltem. Várok. Ja, és No More Heroes? Valaki követi? MÉG nem mondtam vissza az előrendelésem, de nagyon hezitálok. Menjenek a francba a cenzúrázott verziójukkal.
Gamecard-dal kapcsolatban senki nem tud konkrétat? Pár posstal előbb kérdeztem, hogyan működik; ha nem régió alapú a kód, akkor megéri a külföldit megvenni, több, mint 50%-ot lehet(NE) rajta spórolni.

ápdét:
Jó órányi keresés után meglett; tudtam, hogy valami egyszerű, de olyan régen néztem, hogy elfelejtettem...
TEHÁT aki nézelődni szeretne a hivatalos Nintendo közlemények között, annak

Nintendo Pressroom
User: guest
Password: nintendo

Hajrá  :smoker:

Szerkesztette: Rodney 2007. 12. 27. 00:32 -kor

#1183 Felhasználó inaktív   Rodney 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 27. 23:51

-Turbo-:
ATTENSÖN!

Idézet

Említettem ugye, hogy karácsonyra kaptam a Super Paper Mario-t, melyet ezúton ideiglenesen felfüggesztek. Fel a karácsonyfára, kötéllel. Ugyanis az 5. pálya (Merlee's Mansion) egy bizonyos pontján lefagy az egész játék, sőt, az egész Wii, olyan jó Windózosan (kép van, hang van, mozgás nincs). Ki kell húzni az áramot, visszadugni, dontworrybehappy, próbálhatod újra. Miután 5ödszörre is felhúztam magam ezen, elkértem a blokkot, el a Westendbe az 576 Kbyte boltba, ahol közlik, sajnáljuk elfogyott, a Póluscenterben van 1db, vagy elmegyek, vagy felírják a telefonszámom, és szólnak, ha lesz. Én inkább az utóbbit választottam, már csak idő hiánya miatt is. Majd január elején lesz. Hurrá! Egyébként jó játék, egyelőre ajánlom mindenkinek.
from nintendowii.blog.hu
Eddig még nem hallottam, de ki tudja :confused: WiiUK-nak is megvan a Super Paper Mario, ha fontolgatod, dobj rá PÜ-t, biztos szivesen válaszol :) Ő nem panaszkodott semmi ilyesmire.

MÁS:
RÉGIÓKÓDOS A FELTÖLTŐKÁRTYA IS  :reklamacio:  :omg:

Szerkesztette: Rodney 2007. 12. 27. 23:55 -kor

#1184 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 28. 08:52

Idézet: Rodney - Dátum: 2007. dec. 27., csütörtök - 23:51

MÁS:

Üdvözlet a balkánon.  :)
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#1185 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 28. 11:18

Idézet: Rodney - Dátum: 2007. dec. 27., csütörtök - 23:51

MÁS:

Ez ilyen DVD féle régiókód? :confused: Mert akkor nem lenne baj. :)
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#1186 Felhasználó inaktív   WiiUK 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 12. 28. 11:18

Hya, megvan a Super PM a felesegem jatszik vele de meg fagyas nem volt... passzolok melyik palyan tart though...
A RE4-et meg mindig nem fejeztem be, iszonyat hosszu ez a jatek de valami fantasztikusan jo nem is tudom melyik jatekot elveztem ennyire legutobb (sztem a C&C generalst- bar az mas teszta volt)!!!!

Rodney be kell szerezned! :)  A metroid prime-ot most vadaszom sztem a 7vegen megveszem most lesz egy kis idom vegre!

Alig varom az Alone in the Dark -ot !!!

Boldog uj evet sracok!
IBM T42, Nintendo Wii & an old Xbox

#1187 Felhasználó inaktív   Rodney 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 28. 12:27

Idézet: Csokis - Dátum: 2007. dec. 28., péntek - 12:18

Ez ilyen DVD féle régiókód? :confused: Mert akkor nem lenne baj. :)

Olyan "régiókódos", hogy a PAL-os gépre egyszerűen használhatatlan ha beírsz egy NTSC-s feltöltőkártyát  :(

#1188 Felhasználó inaktív   Rodney 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 28. 12:28

Idézet

Rodney be kell szerezned! :)
Már elkezdtem róla videókat nézegetni, ami nálam az első lépést jelenti  :D

Idézet

A metroid prime-ot most vadaszom sztem a 7vegen megveszem most lesz egy kis idom vegre!
Most nyomtam ki normal-on, hihetetlen jó :up:

Szerkesztette: Rodney 2007. 12. 28. 12:29 -kor

#1189 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 28. 12:29

Idézet: Rodney - Dátum: 2007. dec. 28., péntek - 12:27

Olyan "régiókódos", hogy a PAL-os gépre egyszerűen használhatatlan ha beírsz egy NTSC-s feltöltőkártyát  :(

Pech! :(

#1190 Felhasználó inaktív   Rodney 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 30. 10:51

A sok Dragon Ball (Budokai Tenkaichi 2) és Wii Sports (főleg bowling) után nem ritka, hogy ropog a csuklóm, néha FÁJ is. Nektek?  :think:

Téma megosztása:

• (84 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.