Attila the Hun
Nintendo Wii
Elküldve: 2008. 06. 09. 09:10
Mii Contest Channel versenykiírás:
Attila the Hun
Attila the Hun
Acer Aspire 5024 WLMi | Nintendo Wii | Logitech x-230
Elküldve: 2008. 06. 09. 18:54
sziasztok
mostanság gondolkozok wii vásárláson, de nagyon nem világos hogy melyik controller mihez is kell, melyikből hányat érdemes venni (2 főre).
chip-ről lehet itt kérdezni, vagy tabu? (milyet érdemes, és honnan?)
esetleg valami boltot tudtok ajánlani, ahol minél jobb áron van wii+tartozékok? bár használt, apronetes hirdetéseket is nézegetem.
mostanság gondolkozok wii vásárláson, de nagyon nem világos hogy melyik controller mihez is kell, melyikből hányat érdemes venni (2 főre).
esetleg valami boltot tudtok ajánlani, ahol minél jobb áron van wii+tartozékok? bár használt, apronetes hirdetéseket is nézegetem.
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
Elküldve: 2008. 06. 09. 20:24
Idézet: WiZARD - Dátum: 2008. jún. 9., hétfő - 19:54
sziasztok
Chip tabu.
Ha két főre vásárolsz, akkor kell venned még pluszba egy Wiimote-ot (11.000) és egy Nunchuk-ot (6.000). Én a gépemet anno az 576-ban vettem, mert akkoriban mindenhol ugyanannyiba került, de érdemes sűrűn nézegetni a Gamepark oldalát, mert sokszor van náluk akció, sőt, előrendelésekben verhetetlenek. Minden hozzájuk fut be először, szinte ők a nemhivatalos magyarországi Nintendo márkabolt
Elküldve: 2008. 06. 09. 20:30
thx.
abból kiindulva hogy 60 körül van wii, rá kellett jönnöm, hogy jóval többe lesz.
+wiimote+nunchuk+wii fit +game/chip és kapásból 100k vagy több
picit lehet hogy csúszik így a dolog.
abból kiindulva hogy 60 körül van wii, rá kellett jönnöm, hogy jóval többe lesz.
+wiimote+nunchuk+wii fit +game/chip és kapásból 100k vagy több
picit lehet hogy csúszik így a dolog.
Szerkesztette: WiZARD 2008. 06. 09. 20:31 -kor
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
Elküldve: 2008. 06. 10. 01:22
Idézet: WiZARD - Dátum: 2008. jún. 9., hétfő - 21:30
Nem kell egyszerre megvenni, ott az alap cucc, mire belemelegedtek, arra túrsz occsóért FIT-et, meg néha 1-1 gáma.
Alap wiihez első körben a 2 darab plusz remote már teljesen jó.
Make love not Wor.
Elküldve: 2008. 06. 10. 06:21
igaz.
Elküldve: 2008. 06. 10. 07:50
Mi a nagybátyáméknál egy remote-al is tök jókat játszottunk. Golf, bowling, stb.
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Elküldve: 2008. 06. 10. 13:18
Idézet: Jahno - Dátum: 2008. jún. 10., kedd - 2:22
Nem kell egyszerre megvenni, ott az alap cucc, mire belemelegedtek, arra túrsz occsóért FIT-et, meg néha 1-1 gáma.
Jahno, hol lehet olcsoer FIT-et turni, ez engem is erdekelne?
thundermix
Elküldve: 2008. 06. 10. 22:02
no megvan a wii 
az miért van, hogy "WiiConnect24 and Wii Shop Channel service is not currently being offered"?
ah megvan, ha azt hazudom, hogy nem a balkánon vagyok, akkor müxik.
az miért van, hogy "WiiConnect24 and Wii Shop Channel service is not currently being offered"?
Szerkesztette: WiZARD 2008. 06. 10. 22:09 -kor
Elküldve: 2008. 06. 10. 22:30
Idézet: WiZARD - Dátum: 2008. jún. 10., kedd - 23:02
no megvan a wii 
Igen, valami "európai" országot lőj be, akkor minden rendben lesz
Wii Shop-ban való vásárláshoz erősen ajánlott bankkártyával pontot venni; nagyon sokat lehet spórolni úgy! Már ha akarsz Virtual Console játékot vagy WiiWare-t.
Elküldve: 2008. 06. 11. 22:48
hülye kérdés lesz, és nagy jelentősége sincs, de érdekel.
mitől függ, hogy mikor, és milyen ütemben világít kéken a dvd-slot?
Elküldve: 2008. 06. 11. 23:38
Idézet: WiZARD - Dátum: 2008. jún. 11., szerda - 23:48
hülye kérdés lesz, és nagy jelentősége sincs, de érdekel.
1. A WiiConnect24-ben be lehet állítani, hogy hogyan világítson (Slot Illumination)
2. Akkor világít, ha üzenetet kaptál / frissítette a firmware-t / letöltött valamit / etc.
Milyen gammákat szereztél hozzá indulásképp?
Elküldve: 2008. 06. 12. 00:16
thx.
game az jó kérdés. mario kart egyelőre tetszik nagyon.
kéne még pár más, csak mi?
nagyjából végigolvasgattam a topicot, de mire a végére értem totál elfelejtettem hogy ki milyen játékot ajánlott
nagyjából végigolvasgattam a topicot, de mire a végére értem totál elfelejtettem hogy ki milyen játékot ajánlott
Elküldve: 2008. 06. 12. 00:50
Idézet: WiZARD - Dátum: 2008. jún. 12., csütörtök - 1:16
Rayman, Olimpiás, Kororinpa az jó. Kororinpáról linkeltem videót, golyó alatt kell a pályát irányítani, de dulván.
Make love not Wor.
Elküldve: 2008. 06. 12. 08:11
Idézet: WiZARD - Dátum: 2008. jún. 12., csütörtök - 1:16
thx.
mondd, hogy milyen műfaj érdekelne, aztán megpróbálunk okosat mondani
Elküldve: 2008. 06. 12. 09:01
nemtom mi érdekel az a baj, nincs semmi konkrét típus.
jah nem is mondtam, boltban jól mexopattak. nem volt komponens kábelük, mondták hogy van vga helyette. mondom jó, legyen. erre hazajövök, megnézem mit adtak. valami "d port" és olyan csatlakozó amit még életemben nem láttam. (az más kérdés, hogy a tv-n rendes vga csati sincs, csak dvi)
no mind1, mondták jövőhéten kapnak komponenst akkor vigyem vissza és kicserélik. addig meg élvezem a kompozit csodát a 32"es lcd tévén
(jah és d portot még guglival se találtam meg. most már komolyan érdekel, hogy miez, szóval ha valaki tudja, akkor írja meg
)
jah nem is mondtam, boltban jól mexopattak. nem volt komponens kábelük, mondták hogy van vga helyette. mondom jó, legyen. erre hazajövök, megnézem mit adtak. valami "d port" és olyan csatlakozó amit még életemben nem láttam. (az más kérdés, hogy a tv-n rendes vga csati sincs, csak dvi)
no mind1, mondták jövőhéten kapnak komponenst akkor vigyem vissza és kicserélik. addig meg élvezem a kompozit csodát a 32"es lcd tévén
(jah és d portot még guglival se találtam meg. most már komolyan érdekel, hogy miez, szóval ha valaki tudja, akkor írja meg
Szerkesztette: WiZARD 2008. 06. 12. 09:02 -kor
Elküldve: 2008. 06. 12. 12:09
Mario Kart Wii nagyon jó móka. Mikor megvettem, az első hónapban játszhattam vele vagy 2-3 órát ÖSSZESEN, nem éreztem rá mi a lényege. Aztán olvasgattam fórumokon, hogy hagyni kell a francba a WiiWheel-es irányítást, és a jól megszokott analógkaros megoldással jó is a játék. Itt már kezdtem rákapni a dologra, tényleg jobb köröket mentem, aztán tudomást szereztem arról is, hogy mennyi titkos útvonal, taktika létezik minden pályára. Így viszont már hihetetlen jó játék, töltöm le a Ghost Data-kat a Mario Kart Channelről és próbálom legyűrni őket több-kevesebb sikerrel. Mindenképp ajánlom a játékot.
Super Mario Galaxy: nem mondok róla semmit, 2007 év játéka
Ez mindent elmond. Egyik barátom eljött Wii-zni, kiválasztotta mit akar kipróbálni, ez közte se volt. Mondtam neki: Peti, próbáld ki, legalább 1 pályát menj. Ebből az lett, hogy 2,5 órán keresztül gyűrte.
Ha meg partyjáték, akkor tényleg Rayman (habár az nekem sajnos nincs meg) vagy a WaioWare (ami viszont megvan, imádjuk, de egyfajta "BETEGSÉG" szükséges hozzá, hogy élvezze az ember :Đ )
SZVSZ WiiFit nagyon állat, musthave. Ajánlott beszerezni egyet.
2 hét múlva pedig a legjobb, legnagyobb, legszebb, legösszetettebb, leg... leg... leg... leg... leg... játék érkezik végre hozzánk is: Super Smash Bros. Brawl. A jelen piac legjobb verekedős játéka. Minden platformot beleértve.
---
Alone in the Dark Wii Trailer - Habár grafikailag semmi, az élvezeti faktora tuti ennek lehet a legmagasabb!!! És még ronda grafikával is félelmetes lehet
Super Mario Galaxy: nem mondok róla semmit, 2007 év játéka
Ha meg partyjáték, akkor tényleg Rayman (habár az nekem sajnos nincs meg) vagy a WaioWare (ami viszont megvan, imádjuk, de egyfajta "BETEGSÉG" szükséges hozzá, hogy élvezze az ember :Đ )
SZVSZ WiiFit nagyon állat, musthave. Ajánlott beszerezni egyet.
2 hét múlva pedig a legjobb, legnagyobb, legszebb, legösszetettebb, leg... leg... leg... leg... leg... játék érkezik végre hozzánk is: Super Smash Bros. Brawl. A jelen piac legjobb verekedős játéka. Minden platformot beleértve.
---
Alone in the Dark Wii Trailer - Habár grafikailag semmi, az élvezeti faktora tuti ennek lehet a legmagasabb!!! És még ronda grafikával is félelmetes lehet
Szerkesztette: Rodney 2008. 06. 12. 12:14 -kor
Elküldve: 2008. 06. 12. 13:36
thx.
wiifit tervben van, csak a $$$
egyelőre remote/nunchuk is csak 1 db van
normál komponens kábel meg nincs sehol (ahol kérdeztem), majd talán jövőhéten... :grr:
normál komponens kábel meg nincs sehol (ahol kérdeztem), majd talán jövőhéten... :grr:
Elküldve: 2008. 06. 12. 13:46
Idézet: WiZARD - Dátum: 2008. jún. 12., csütörtök - 14:36
thx.
Itt van raktáron 2900HUF-ért!
Szerk.: Itt is van raktáron.
Szerkesztette: Csokis 2008. 06. 12. 13:49 -kor
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451
Elküldve: 2008. 06. 12. 13:51
thx, csak 1 a gond, hogy a konzolvilágnál nincs (ott vettem a wii-t meg a "rossz" kábelt)
másikat lehet hogy felhívom, hogy van-e, bár előbb konzolvilághoz kéne mennem, hogy ennek visszaadják-e az árát (úgy hoztam el a rosszat, hogy ha nemjó, akkor vissaviszem és kicserélik komponensre jövőhéten)
másikat lehet hogy felhívom, hogy van-e, bár előbb konzolvilághoz kéne mennem, hogy ennek visszaadják-e az árát (úgy hoztam el a rosszat, hogy ha nemjó, akkor vissaviszem és kicserélik komponensre jövőhéten)
Szerkesztette: WiZARD 2008. 06. 12. 13:53 -kor

Súgó
A téma zárva.