HWSW Informatikai Kerekasztal: Nintendo Wii - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (84 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nintendo Wii

#1391 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 05. 21. 00:35

Idézet: Rodney - Dátum: 2008. máj. 19., hétfő - 23:19

2. The Conduit - azoknak, akik szerint csak szar grafikájú játékok vannak Wii-re

Ha már öldöklünk, akkor Red Steel:

http://www.youtube.c...h?v=3cGRBTxS0Tk

Bár nekem unalmas, de aki tud, azt nézni jó, ahogy tolja :-)
Make love not Wor.

#1392 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 05. 21. 09:24

Idézet: Rodney - Dátum: 2008. máj. 19., hétfő - 22:52

Azt nem értem csak, hogy miért jöttök osztani ide, mikor tök nem abból a szemszögből látjátok a dolgokat, mint mi :) Neked pl., mint X360 tulajnak elhiszem, hogy a grafika a minden, és kétségtelen, hogy nagyon jól fogsz szórakozni a GoW2-vel, ami eszméletlen látványos és akciódús lesz (még nekem is nagyon bejön), de hidd el, az ide járók 1 hónap múlva 24/7 Super Smash Bros Brawl-t fognak tolni, és K*RVÁRA L*SZARJÁK, hogy az "csak" egy 2D-s fighter - ami mellesleg a jelenleg kapható legjobb cím az összes verekedős játék közül - beleértve minden platform minden verekedősét.  :p Mások az igények.

Én nem akarok kiosztani senkit csak elmondtam a véleményemet a videokról. Végén oda is biggyesztettem, hogy Wii-re ezek biztosan nagyon jók :)

Szvsz a PS3 és az Xbox 360 nem igazán vetheto ossze egy Wii-vel mert totálisan más a koncepció és a játékosok elvárása/igénye. Ez olyan mint azon veszekedni, hogy a Starcraft vagy a Half-Life jobb mikor az egyik RTS a másik meg FPS és mindketto a legjobb a maga stílusában/mufajában.
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#1393 Felhasználó inaktív   Rodney 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 21. 11:01

Ugye tudjátok / észre vettétek, hogy elindult a WiiWare?  :cool:
Acer Aspire 5024 WLMi | Nintendo Wii | Logitech x-230

#1394 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 21. 19:54

Idézet: Rodney - Dátum: 2008. máj. 19., hétfő - 23:19

2. The Conduit - azoknak, akik szerint csak szar grafikájú játékok vannak Wii-re

Szerintem ez baromi jól néz ki, csak oltári HL2 nyúlás.... :p

#1395 Felhasználó inaktív   hajsza 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 22. 15:55

:offtopic: Nemrég volt GoodSpeed-nek egy kérdése, erre most kijött az új clichequest epizód ezzel: MMORPG fogyókúra. Micsoda egy időzítés!
Az összetartás olyan erõ, ami hegyeket képes megmozgani. Feltéve, hogy legalább a fele egy irányba tolja. (Idézet egy régi CoV-ból)

#1396 Felhasználó inaktív   Rodney 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 23. 15:33

Idézet: spidey - Dátum: 2008. máj. 21., szerda - 20:54

Szerintem ez baromi jól néz ki, csak oltári HL2 nyúlás.... :p

Nem vitás, hogy 99%-ig HL nyúlás-érzése van az embernek, de ha a valve nem hajlandó portolni a HL-t, én nagyon szivesen elleszek ezzel! :) Grafikailag, hangulatilag rendben van, ha nem cseszik el az irányítást (mint pl. a Red Steel-ben) akkor zsír kis cím lesz ez!

#1397 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 05. 24. 19:41

Ennyit a sportolásról. Reggel Obiban vettem mindeféle falazócuccokat, sógornál bödönbe belapátoltam 12 talicskányi sógert a kocsiba, meg 8 zsák cementet a ktert végéből. Aztán odahaza kocsiból ki, kert végébe be, bekever, leönt, odarak. Meg túrtam kis földmunkát, bár jómunkásember besegített.

Most meg Nintendózunk. Ennyit a mindenféle edzőkről, asszem teljesen jól vagyok :-)
Make love not Wor.

#1398 Felhasználó inaktív   Rodney 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 25. 11:33

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. máj. 24., szombat - 20:41

Ennyit a sportolásról. Reggel Obiban vettem mindeféle falazócuccokat, sógornál bödönbe belapátoltam 12 talicskányi sógert a kocsiba, meg 8 zsák cementet a ktert végéből. Aztán odahaza kocsiból ki, kert végébe be, bekever, leönt, odarak. Meg túrtam kis földmunkát, bár jómunkásember besegített.

Most meg Nintendózunk. Ennyit a mindenféle edzőkről, asszem teljesen jól vagyok :-)

"Most meg Nintendozunk"  :Đ

#1399 Felhasználó inaktív   Rodney 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 27. 08:53

Nagyon jó a Toki Tori, letöltöttem, ajánlom mindenkinek :) Persze, akik szeretik a platformer puzzle-t...

#1400 Felhasználó inaktív   Rodney 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 29. 10:13

Rayman Raving Rabbids: TV Party

Rabbids Balance Board Teaser LEGJOBB!! :D

Szerkesztette: Rodney 2008. 05. 29. 10:18 -kor

#1401 Felhasználó inaktív   Lewes 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 29. 10:33

Megvettem a WiiWare-ből a LostWinds nevű játékot, mindenkinek ajánlani tudom, aranyos mászkálós, ötletes távirányító-használattal.
Nincs még valaki, aki megvette? Sajnos elakadtam egy vízesésnél, ahol a barlang ajtaja zárva van...

Szerkesztette: Lewes 2008. 05. 29. 10:39 -kor

#1402 Felhasználó inaktív   Rodney 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 29. 13:57

Idézet: Lewes - Dátum: 2008. máj. 29., csütörtök - 11:33

Megvettem a WiiWare-ből a LostWinds nevű játékot, mindenkinek ajánlani tudom, aranyos mászkálós, ötletes távirányító-használattal.
Nincs még valaki, aki megvette? Sajnos elakadtam egy vízesésnél, ahol a barlang ajtaja zárva van...

Én csak meg AKARTAM venni, de elvette a kedvem az, hogy 3 óra alatt kitolható... Így esett a Toki Tori-ra a választás. Ha átnézel a Gémeskútra, ott megtalálod prezzey-t, aki szintén letöltötte; szerintem tudtok egymásnak segíteni. Egyébként bejelentették, hogy lesz következő Lost Winds is majd :)

#1403 Felhasználó inaktív   thundermix 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 30. 07:14

Letoltheto a Nintendo Channel! Kiprobaltam klafa.
thundermix

#1404 Felhasználó inaktív   Rodney 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 30. 08:45

Idézet: thundermix - Dátum: 2008. máj. 30., péntek - 8:14

Letoltheto a Nintendo Channel! Kiprobaltam klafa.

Én most szedem, tolom is mindjárt :) Aztán egy laza másfél órás reggeli WiiFit, hogy jól induljon a nap  :D
A Toki Tori egyre jobb, tényleg ajánlom mindenkinek. Ja, és ha valaki ráérez a Mario Kart-ra, az is istenkirály. Nekem a time trial a kedvencem, állat. De a WiiWheel-es irányítás kaki; sokkal jobb a GC kontroller vagy a Wiimote + nuncsaku kombó...  :smoker:

update:
ÁÁÁÁ megőrülök ... Átállítottam a Wii-t Németországra, DE angol nyelvre, hogy kilóban és centiben mérjen a Wii Fit. Letöltöttem a Nintendo Channelt, az meg nem hajlandó máshogy működni, csak németül. Szóval most vissza az egész ...  :omg:

Szerkesztette: Rodney 2008. 05. 30. 08:56 -kor

#1405 Felhasználó inaktív   Roltii 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 06. 03. 10:08

Idézet: Rodney - Dátum: 2008. máj. 30., péntek - 7:45

ÁÁÁÁ megőrülök ... Átállítottam a Wii-t Németországra, DE angol nyelvre, hogy kilóban és centiben mérjen a Wii Fit. Letöltöttem a Nintendo Channelt, az meg nem hajlandó máshogy működni, csak németül. Szóval most vissza az egész ...  :omg:

Miért tetted? átlehet állítani, hogy kilóba mérjen angol régió beállításával is...egyedül a magasságot kell lábban megadni, de hát minden jóravaló SE telefonba van konverter:D Játék közbe meg tényleg fontot adsz meg, de azt is könnyű fejben átszámolni...

#1406 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 03. 20:25

Idézet: Rodney - Dátum: 2008. máj. 29., csütörtök - 11:13

Na ez már gyépé a lumbágós apukával meg a tévétornával... Mi jön legközelebb, Guitar Hero Wii Fit padon?  :Đ

#1407 Felhasználó inaktív   Rodney 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 04. 11:03

Idézet: spidey - Dátum: 2008. jún. 3., kedd - 21:25

Na ez már gyépé a lumbágós apukával meg a tévétornával... Mi jön legközelebb, Guitar Hero Wii Fit padon?  :Đ

Ha az nem is, de Guitar Hero: Metallica az lesz  :cool: Annak ellenére, hogy nem komálom a GH-t, a Metallicat szeretem, szóval simán rápróbálnék a dologra!

#1408 Felhasználó inaktív   thundermix 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 06. 22:24

Most toltottem Actionloop Twist-et WiiWare-rol. Aki szereti a Zuma-stilusu golyolovoldozosdit annak tetszeni fog, bar gyanus hogy egy az egybe a DS-es verzio, meg csak nagyon a Wii-re sem igazitottak...

WiiFit kerdesem lenne. Az oke hogy 4 db AA elem kell bele, de hogyan kommunikal a Wii-vel? Bele kell dugni egy zsinort a wiimote-ba, vagy egy zsinort a Wii-be? Mennyi ideig birja a 4 elem kb?
thundermix

#1409 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 07. 01:29

Pedig a gitárhíró ownz  :Đ
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#1410 Felhasználó inaktív   Rodney 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 08. 02:08

Idézet: thundermix - Dátum: 2008. jún. 6., péntek - 23:24

Most toltottem Actionloop Twist-et WiiWare-rol. Aki szereti a Zuma-stilusu golyolovoldozosdit annak tetszeni fog, bar gyanus hogy egy az egybe a DS-es verzio, meg csak nagyon a Wii-re sem igazitottak...

WiiFit kerdesem lenne. Az oke hogy 4 db AA elem kell bele, de hogyan kommunikal a Wii-vel? Bele kell dugni egy zsinort a wiimote-ba, vagy egy zsinort a Wii-be? Mennyi ideig birja a 4 elem kb?

Bekapcsolod a Fit padot, és kész. Semmit se kell sehova dugni. Nekem megjelenés napja óta megvan  a Wii Fit, csak én használtam 12 órát, hugom még olyan 3-4-t, anyum 1-2-t, szal 15-17 működési óra terheli az elemeleket, és a kijelzőn még mindig fullosnak írja. A gyári, hozzá kapott elemek vannak benne. A padot csak akkor tudod bekapcsolni, ha elindult a Wii Fit program, nem tud menni "üresjáratban". Mikor benyomod, beteszi magát a 4. kontroller helyre. Ennyi.

Téma megosztása:

• (84 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.