Nintendo Wii
Elküldve: 2008. 06. 24. 09:03
ha valaki wii-t venne nézze meg az aláírásom...
(sajnos nem jött be, mást vártunk)
(sajnos nem jött be, mást vártunk)
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
Elküldve: 2008. 06. 24. 09:43
Hogy kell érteni,h mást vártatok? :confused:
Nem az az élmény, amit vártál?
Nem az az élmény, amit vártál?
Bodony :) a majdnem otthonom...
Karcos a CD? DIY videjó. :)
2004 Matts Sport 500
Rezsicsökkentés? Priv.
Karcos a CD? DIY videjó. :)
2004 Matts Sport 500
Rezsicsökkentés? Priv.
Elküldve: 2008. 06. 24. 10:42
nem az az élmény. barátnőm is akarta, merhogy kicsi mozgás meg ilyesmi. de mozgásnak kevés. wii fit elsőre jónak tűnt (bár addig se jutottunk el, hogy megvegyük), de végiggondolva ha valaki nagyon edzeni akar akkor vesz 3ezer forintért egy norbidvd-t betolja a dvdlejátszóba és ugyanott van...
eddig nem volt konzolom soha. mindig is motoszkált bennem, hogy kéne egy, ki kéne próbálni. xbox/ps-ről barátnőm hallani se akart. wii őt is érdekelte, engem is.
rájöttem hogy nem kell nekem konzol. se wii se ps se xbox
eddig nem volt konzolom soha. mindig is motoszkált bennem, hogy kéne egy, ki kéne próbálni. xbox/ps-ről barátnőm hallani se akart. wii őt is érdekelte, engem is.
rájöttem hogy nem kell nekem konzol. se wii se ps se xbox
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
Elküldve: 2008. 06. 24. 11:03
Akkor foleg a Fit miatt akartatok? Es mi van a sok mas jatekkal amit ketten tudnatok jatszani? Azok sem jottek be vagy egyaltalan nem is lettek beprobalva?
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")
Elküldve: 2008. 06. 24. 11:18
barátnőm a mozgás és fit miatt akarta, én meg a játék miatt 
legalább 10 játékot kipróbáltam. volt 1-1 amivel elvagyok (mario kart, resident evil umbrella chronicles), de annyira egyik game se köt le, és nem is érdekel, amennyibe a wii kerül...
legalább 10 játékot kipróbáltam. volt 1-1 amivel elvagyok (mario kart, resident evil umbrella chronicles), de annyira egyik game se köt le, és nem is érdekel, amennyibe a wii kerül...
Elküldve: 2008. 06. 24. 17:45
Idézet: Jahno - Dátum: 2008. jún. 15., vasárnap - 0:42
De lehet. Én általában Csepelen lakom, ha az van közel. Mario Partyt megleshetjük, Zeldát nem láttam. Ami van, azt lízingelheted.
Irtam neked PU-t de tele a mailboxod. Email cimedet megtudhatom valahogy? Koszi!
thundermix
Elküldve: 2008. 06. 24. 21:42
Close the world. Open the nExt.
Megtudtam, hogy "Köcsög pösti" vagyok. Ujjé!
Megtudtam, hogy "Köcsög pösti" vagyok. Ujjé!
Elküldve: 2008. 06. 26. 18:11
Idézet: DGabor_ - Dátum: 2008. jún. 24., kedd - 22:42
Kovetkezo merfoldko az lesz, amikor nem manga karakterekkel lesz telerakva a korokre osztott RPG.
thundermix
Elküldve: 2008. 06. 30. 06:27
Felakasztotta magát, mert nem játszhatott a Nintendójával
2008. június 30., hétfő 5:20 InfoRádió / Daily Telegraph
Az iskolai nyakkendőjével akasztotta fel magát egy fiú Nagy-Britanniában, mert nem tudott játszani az új videojátékával. A törvényszéki szakértő szerint halála baleset miatt következett be, sokak szerint azonban öngyilkos lett.
Nem tisztázottak a körülményei és az indítékai annak a 13 éves brit fiú halálának, akit édesapja talált meg a gyermek szobájában. A fiú az iskolai nyakkendőjénél fogva lógott saját emeletes ágya vázán.
A haláleset nem sokkal azután történt, hogy a gyermek összeveszett saját szüleivel és nővérével is.
Jake Roberts, akit mindenki egy érzékeny gyermekként ismert, születésnapjára pénzt kapott, amelyen megvette magának az új Nintendo Wii játékot. Amikor azonban hazaért, nővére tévét nézett, így nem tudta kipróbálni új játékszerét.
Emiatt az egész családdal összeveszett, majd felment a saját szobájába. Édesapja nézett rá röviddel ezután, ekkor látta, hogy fia a nyaka köré tekert nyakkendőn lóg a szobájában. A gyermek életét már nem tudták megmenteni.
Szülei szerint Jake Roberts érzékeny, de élénk fantáziájú gyermek volt. Szeretett rövidebb történetek papírra vetni és verseket is írt.
2008. június 30., hétfő 5:20 InfoRádió / Daily Telegraph
Az iskolai nyakkendőjével akasztotta fel magát egy fiú Nagy-Britanniában, mert nem tudott játszani az új videojátékával. A törvényszéki szakértő szerint halála baleset miatt következett be, sokak szerint azonban öngyilkos lett.
Nem tisztázottak a körülményei és az indítékai annak a 13 éves brit fiú halálának, akit édesapja talált meg a gyermek szobájában. A fiú az iskolai nyakkendőjénél fogva lógott saját emeletes ágya vázán.
A haláleset nem sokkal azután történt, hogy a gyermek összeveszett saját szüleivel és nővérével is.
Jake Roberts, akit mindenki egy érzékeny gyermekként ismert, születésnapjára pénzt kapott, amelyen megvette magának az új Nintendo Wii játékot. Amikor azonban hazaért, nővére tévét nézett, így nem tudta kipróbálni új játékszerét.
Emiatt az egész családdal összeveszett, majd felment a saját szobájába. Édesapja nézett rá röviddel ezután, ekkor látta, hogy fia a nyaka köré tekert nyakkendőn lóg a szobájában. A gyermek életét már nem tudták megmenteni.
Szülei szerint Jake Roberts érzékeny, de élénk fantáziájú gyermek volt. Szeretett rövidebb történetek papírra vetni és verseket is írt.
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν
What do stars do? They shine.(Yvaine)
What do stars do? They shine.(Yvaine)
Elküldve: 2008. 06. 30. 06:30
áhá, szóval emo gyerek volt. kivéáncsi vagyok melyik wii játékért éri meg ezt csinálni
JóSebesség
Elküldve: 2008. 06. 30. 07:55
Mit nyomunk most éjjel-nappal? SMASH BROS. BRAWL!!!
Acer Aspire 5024 WLMi | Nintendo Wii | Logitech x-230
Elküldve: 2008. 07. 04. 22:59
Akinek esetleg megvan a Smash Bros. Brawl az írjon, vegyük fel egymást barátnak!
Elküldve: 2008. 07. 10. 19:03
Juj-juj micsoda címek / bejelentések / demok lesznek az idei E3-mon! Alig várom
Újabb "The Conduit" videó!!!
Mégis van a hardverben szufla?
Újabb "The Conduit" videó!!!
Mégis van a hardverben szufla?
Elküldve: 2008. 07. 13. 22:55
El tudna vki magyarazni nekem, hogy hogy mukodnek a blokkok a Wii-ben? Ha fel akarok szabaditani nehanyat, akkor atmasolhatom a cuccot a gaming card-ra? Vagy csak szimplan torlom a channel-t, aztan majd ugyis letolthetem megint, hiszen a Wii shopping megjegyzett? Kicsit nem ertem teljesen
thundermix
Elküldve: 2008. 07. 18. 20:47
El sem hiszem, de lassan befejezem a Super Mario Galaxyt. Van még Wii-re hasonlóan hosszú, és persze szórakoztató játék?
Elküldve: 2008. 07. 19. 00:17
Idézet: Lewes - Dátum: 2008. júl. 18., péntek - 21:47
El sem hiszem, de lassan befejezem a Super Mario Galaxyt. Van még Wii-re hasonlóan hosszú, és persze szórakoztató játék?
Amiket hasonlóan sokáig nyomtam, mellette, hogy mennyi időt fecceltem beléjük:
The Legend of Zelda: Twilight Princess (76 óra, és nem 100%-os kijátszottság)
Metroid Prime 3: Corruption (25 óra, 100%-os kijátszottság, legkönnyebb fokozat)
Érdemes még olyanokat nyomtani, amiket "végtelenségig" lehet játszani, pl. Mario Kart Wii, Super Smash Bros. Brawl. Na az utóbbit NAGYON NAGYON NAGYON ajánlom, eszméletlen játék.
Ja, és: Resident Evil 4 Wii Edition - ezt még nyomatom, kb a játék háromnegyedénél lehetek, de már így is vagy 20 órája küldöm (persze még csak legkönnyebben), nagyon jó a sztori meg a graf is (ahhoz képest, hogy ez egy GC cím átportolva). Így hirtelen ennyi.
Remélem mindenki megnézte, hogy már megint milyen hihetetlen finomságokat mutatott be a Nintendo az idei E3-mon!!! Direkt nem írok le semmit, hiába fáradok, sose érdekel senkit, hogy állandóan töröm magam az infók szolgáltatásával
Elküldve: 2008. 07. 20. 19:37
Idézet: Rodney - Dátum: 2008. júl. 18., péntek - 23:17
Amiket hasonlóan sokáig nyomtam, mellette, hogy mennyi időt fecceltem beléjük:
Metroid Prime 3: Corruption (25 óra, 100%-os kijátszottság, legkönnyebb fokozat)
Érdemes még olyanokat nyomtani, amiket "végtelenségig" lehet játszani, pl. Mario Kart Wii, Super Smash Bros. Brawl. Na az utóbbit NAGYON NAGYON NAGYON ajánlom, eszméletlen játék.
Ja, és: Resident Evil 4 Wii Edition - ezt még nyomatom, kb a játék háromnegyedénél lehetek, de már így is vagy 20 órája küldöm (persze még csak legkönnyebben), nagyon jó a sztori meg a graf is (ahhoz képest, hogy ez egy GC cím átportolva). Így hirtelen ennyi.
Remélem mindenki megnézte, hogy már megint milyen hihetetlen finomságokat mutatott be a Nintendo az idei E3-mon!!! Direkt nem írok le semmit, hiába fáradok, sose érdekel senkit, hogy állandóan töröm magam az infók szolgáltatásával
Köszi az ajánlatokat!
Ne keseredj el, a Wii tulajok annyira casualok, hogy még ezt a fórumot sem találják meg
Elküldve: 2008. 07. 20. 23:11
Idézet: Lewes - Dátum: 2008. júl. 20., vasárnap - 20:37
Köszi az ajánlatokat!
Ne keseredj el, a Wii tulajok annyira casualok, hogy még ezt a fórumot sem találják meg
lol
Elküldve: 2008. 07. 20. 23:38
2 hónapja nem nyúltam a Wiihez, no meg itt a nyár, nem teppedünk a szobában, de család már kérdezgette, hogy mikor visszük, lesz ebből még nagy parti.
Make love not Wor.
Elküldve: 2008. 07. 24. 12:20
Megvettem a Boom Blox-ot, este ki is próbálom, mire ment Spielberg atyánk az EA-val közösen. Majd beszámolok.

Súgó
A téma zárva.