Idézet: Vertigo - Dátum: 2008. aug. 8., péntek - 10:51
Haverommal dumalgatva (aki epp PCjet fejleszti, de elgondolkodott minek is amikor 10eves jatekokkal jatszik) eszembe jutott, hogy kivancsi lennek a Wii-re...
Elso kerdesem van valami bemutatoterem? (vagy csak MM, ha epp az van kiteve)
Masodik kerdezem, hogy technikailag mit tud e ketyere? Miyen felbontasban dolgozik? (16:9-es LCD-re kotnem) most igy gyrosba nem igazan kopott a gugli franko tech leirast (de vsz nehany percen belul csak talalok)... inkabb lehet az erdekelne, aki nagy LCD-n jatszik vele milyenek a benyomasai a keprol,,,
Harmadik kerdesem, hogy lattam hogy jott ra ki Mortal Kombat, viszont boltokat nezve sehol sem talalom
Olyan dolgok erdekelnek meg, hogy jatekon kivul hasznalhato e meg mas dolgokra, mint pl netezes a TV-n, DVD film, esetleg DivX, stb vackok...
Koszike!
Én MM-en kívül még sehol sem láttam.
A felbontás (a külön megvásárolható kábellel persze) 480p. Ugyanakkor láttam már 130cm-es plazmán is futni, és nem olyan rossz.
Általában behoznak minden játékot, max végig kell túrni az MM-et, ElectroWorld-öt, meg mondjuk az 576-ot.
Játékon kívül kb semmi másra nem jó, még DVD-t sem játszik le egyelőre.
Van Nintendo Internet Channel, ott gondolom lehet netezni, mivel van 1x-i díja, én még nem töltöttem le.

Súgó
A téma zárva.