HWSW Informatikai Kerekasztal: Nintendo Wii - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (84 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nintendo Wii

#1501 Felhasználó inaktív   Lewes 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 08. 08. 12:57

Idézet: Vertigo - Dátum: 2008. aug. 8., péntek - 10:51

Szevasztok!

Haverommal dumalgatva (aki epp PCjet fejleszti, de elgondolkodott minek is amikor 10eves jatekokkal jatszik) eszembe jutott, hogy kivancsi lennek a Wii-re...

Elso kerdesem van valami bemutatoterem? (vagy csak MM, ha epp az van kiteve)

Masodik kerdezem, hogy technikailag mit tud e ketyere? Miyen felbontasban dolgozik? (16:9-es LCD-re kotnem) most igy gyrosba nem igazan kopott a gugli franko tech leirast (de vsz nehany percen belul csak talalok)... inkabb lehet az erdekelne, aki nagy LCD-n jatszik vele milyenek a benyomasai a keprol,,,

Harmadik kerdesem, hogy lattam hogy jott ra ki Mortal Kombat, viszont boltokat nezve sehol sem talalom :(

Olyan dolgok erdekelnek meg, hogy jatekon kivul hasznalhato e meg mas dolgokra, mint pl netezes a TV-n, DVD film, esetleg DivX, stb vackok...

Koszike! ;)

Én MM-en kívül még sehol sem láttam.
A felbontás (a külön megvásárolható kábellel persze) 480p. Ugyanakkor láttam már 130cm-es plazmán is futni, és nem olyan rossz.
Általában behoznak minden játékot, max végig kell túrni az MM-et, ElectroWorld-öt, meg mondjuk az 576-ot.
Játékon kívül kb semmi másra nem jó, még DVD-t sem játszik le egyelőre.
Van Nintendo Internet Channel, ott gondolom lehet netezni, mivel van 1x-i díja, én még nem töltöttem le.

#1502 Felhasználó inaktív   Roltii 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 08. 08. 18:45

Szóval a wii max 480p-t tud, ez igaz.
A játékok nagyon jók rá, de vannak szörnyűek i (mint mindegyik konzolra).
Ha játékmániás vagy, és kell a hang, kép meg minden, ne vedd meg. De ha nem vagy nagy játékos, de kell valami újdonság, "jópofa" és van rá pénzed, akkor jó bolt lehet. MM-ben vagy Gamepark-ban kipróbálható, de sok egyéb boltban is.

Film lejátszás és hasonlókra vannak "homebrew" megoldások, de lássuk be, nem erre van. De talán nem is baj. Netezni tudsz vele (Internet channel fizetős, de bizonyos csillagokkal letölthetők, amiket már akkor is kapsz, ha megvetted a játékot. Asszem kb még 1 eredeti Nintendo játékot kell venned, hogy kijöjjön ingyenre...nem olyan nagy befektetés). Jah, netezni bármilyen controllerrel elég hülyén hangzik, bár kezel USB-s billentyűzetet...de nem kell nagy matek ahhoz, hogy belássuk, 480p-vel netezni elég retro dolog...

Warez téma is gondolom érdekel, itt ezért tiltás jár, úgyhogy maradjunk annyiba, hogy egy játék árából megoldható.

Hiányosságok: van sok játékban netes meg offline multiplayer is, de pl hangos chat már nincs. Engem igazából ez zavar, meg hogy nagyon sok gagyi játék van, mindenképpen ajánlott neten körbenézni vásárlás előtt, hogy mik a vélemények. PL az istenített WarioWare szerintem egy trágya, de ez csak az én véleményem.

Legjobb dolog benne: akár több haverral órákon át nyomhatod, vicces, jópofa. Teljesen más élmény mint az Xbox360 vagy ps3

#1503 Felhasználó inaktív   Rodney 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 09. 00:21

Idézet: Vertigo - Dátum: 2008. aug. 8., péntek - 12:51

Szevasztok!

Haverommal dumalgatva (aki epp PCjet fejleszti, de elgondolkodott minek is amikor 10eves jatekokkal jatszik) eszembe jutott, hogy kivancsi lennek a Wii-re...

Elso kerdesem van valami bemutatoterem? (vagy csak MM, ha epp az van kiteve)

Masodik kerdezem, hogy technikailag mit tud e ketyere? Miyen felbontasban dolgozik? (16:9-es LCD-re kotnem) most igy gyrosba nem igazan kopott a gugli franko tech leirast (de vsz nehany percen belul csak talalok)... inkabb lehet az erdekelne, aki nagy LCD-n jatszik vele milyenek a benyomasai a keprol,,,

Harmadik kerdesem, hogy lattam hogy jott ra ki Mortal Kombat, viszont boltokat nezve sehol sem talalom :(

Olyan dolgok erdekelnek meg, hogy jatekon kivul hasznalhato e meg mas dolgokra, mint pl netezes a TV-n, DVD film, esetleg DivX, stb vackok...

Koszike! ;)

A konzol a jelenlegi generáció leggyengébbje, de a különlegessége nem az erejében, hanem az irányításban rejlik. Van rá egyébként sok szép progi, a programozókon múlik, hogy mit hoznak ki a vasból...
16:9-et tud; ezen kívül ha úgy van megírva a játék, akkor ezt 480p-ben futtatja is. Én sajnos 4:3-ban, 576i-ben tolom; azt mondják ég és föld a különbség az interlaced meg a progresszív között.
Alapból DVD-t és DivX-et nem tud, a saját lemezein kívül mást be se olvas. Azt nem tudom milyen homebrew cuccok vannak rá, nem kisérletezem. Netezni viszont lehet vele, teljes értékű Opera böngésző van hozzá, de azt a Wii Shop-ból kell megvásárolni.
Ha szereted a retro NES / SNES / N64 / NeoGeo / TurboGrafx / C64 játékokat, akkor azokat letöltheted a Virtual Console szolgáltatásból, illetve van már ún. WiiWare szekció is, ahol kifejezetten Wii-re készült, letölthető játékokat érhetsz el.
Mortal Kombat Armageddon Wii itt található, nem is drága. Ugyanitt most látom, hogy 60-ért kapsz Wii-t is. Egyébként kapásból 3 verekedős játékot tudok Wii-re, amik jobbak, mint a MK: Super Smash Bros. Brawl, Naruto: Clash of Ninja Revolution, Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 2 és 3. Ezek közül csak a SSBB a Wii exklúzív, és az a legjobb is :D
Acer Aspire 5024 WLMi | Nintendo Wii | Logitech x-230

#1504 Felhasználó inaktív   Vertigo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 12. 11:11

Koszi szpeen a felhomalyositasokat! :)

...lehet, hogy a kevesbbe mozgalmas teli estekre beujitok egyet

(nem vagyok nagy jatekos, okorkodes celzattal erdekel a dolog, igy remelem az elkovetkezendo nehany honapban meg jocskan lejjebb kuszik az ara... lattam mar 52-55k -ert is, de ha 40k ala megy karacsonyig, akkor szerintem mindenkeppen beujitok egyet...)

#1505 Felhasználó inaktív   carr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 12. 21:25

Karácsonyig ~10e pénzt essen az ára?
Kizárt.:(
Bár én is azt várom.  :Đ

#1506 Felhasználó inaktív   Rodney 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 12. 21:48

0,00001% esélye van  :D A remény hal meg utoljára... :p

#1507 Felhasználó inaktív   Rodney 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 16. 23:42

Lemez beolvasáskor, sőt, mostmár egyre többet, játék alatt is olyan hangot ad ki a Wii, mint egy kávédaráló (kerreg). Találkozott már valaki ilyen jellegű problémával? Záros határidőn belül tönkre fog menni az olvasó?

#1508 Felhasználó inaktív   Lewes 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 17. 20:55

Idézet: Rodney - Dátum: 2008. aug. 16., szombat - 22:42

Lemez beolvasáskor, sőt, mostmár egyre többet, játék alatt is olyan hangot ad ki a Wii, mint egy kávédaráló (kerreg). Találkozott már valaki ilyen jellegű problémával? Záros határidőn belül tönkre fog menni az olvasó?

Nekem is van ilyen zörgés, de egyelőre csak Smash Braws alatt. másik játéknál még nem hallottam.

#1509 Felhasználó inaktív   Rodney 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 17. 21:08

Idézet: Lewes - Dátum: 2008. aug. 17., vasárnap - 21:55

Nekem is van ilyen zörgés, de egyelőre csak Smash Braws alatt. másik játéknál még nem hallottam.

Nekem is a Smash-nél kezdődött, eleinte csak ott volt, de már Wii Sports, RE4, Killer7, stb stb tehát már mindenhol  :eek: Direkt kipróbáltam mindenfajta játékot: sok adatosat (RE), alap gammát (Sports) és még GC játékot is. Kezdek aggódni  :reklamacio:

#1510 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 18. 22:03

RROD? :Đ

#1511 Felhasználó inaktív   Rodney 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 20. 11:53

Idézet: spidey - Dátum: 2008. aug. 18., hétfő - 23:03

RROD? :Đ

:( Persze nemrég járt le a gari...
Ja és okosan megírta nekem a NOE, hogy ez a cigifüsttől is lehet stb stb. SENKI sem dohányzik a családban. De még a szomszédok se.  :omg:

Szerkesztette: Rodney 2008. 08. 20. 11:55 -kor

#1512 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 21. 21:43

Idézet: Rodney - Dátum: 2008. aug. 20., szerda - 12:53

Ja és okosan megírta nekem a NOE, hogy ez a cigifüsttől is lehet

:omg:

#1513 Felhasználó inaktív   Rodney 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 28. 09:10

Hátha segítek valakinek ezzel:
Magyarországi Nintendo képviselet: Stadlbauer Kft. (1 / 260 - 3960)
Hivatalos Nintendo szervíz: 1118 BP, Pecz Samu u. 2/B (H - CS, 14:00 - 16:00)

Szerkesztette: Rodney 2008. 08. 28. 09:11 -kor

#1514 Felhasználó inaktív   Rodney 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 03. 12:02

Disaster: Day of Crisis megjelenési dátum, 1-2 tudnivaló, és rengeteg kép! Remélem hamarosan lesz róla videó is, jó játéknak tűnik. Már a Wii startkor lehetett pár másodpercet látni belőle, az pedig nem most volt, bízom benne, hogy azóta nagyon-nagyon csiszolgatják, elvégre Nintendo kiadásról van szó :)

#1515 Felhasználó inaktív   Rodney 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 05. 07:44

HELP! Infóra van szükségem!
Van különbség a 8.000 Ft-os eredeti Nintendo komponenskábel és a 3.300 Ft-os utángyártott komponenskábel között? Ki milyet használ?
Tényleg fontos, mivel én vettem már eredeti GC kontrollert 8.000 Ft-ért és kb. semmivel sem tartok előrébb, mintha az utángyártottat vettem volna meg 2.500 Ft-ért... Olyantól várnám a választ, aki esetleg utángyártottat használ; mik az észrevételek? Mondjuk az lenne a legszerencsésebb, aki mindkettővel találkozott már :)

#1516 Felhasználó inaktív   Lewes 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 05. 12:51

Idézet: Rodney - Dátum: 2008. szept. 5., péntek - 6:44

HELP! Infóra van szükségem!
Van különbség a 8.000 Ft-os eredeti Nintendo komponenskábel és a 3.300 Ft-os utángyártott komponenskábel között? Ki milyet használ?
Tényleg fontos, mivel én vettem már eredeti GC kontrollert 8.000 Ft-ért és kb. semmivel sem tartok előrébb, mintha az utángyártottat vettem volna meg 2.500 Ft-ért... Olyantól várnám a választ, aki esetleg utángyártottat használ; mik az észrevételek? Mondjuk az lenne a legszerencsésebb, aki mindkettővel találkozott már :)

Nekem utángyártott van, gyönyörű a képe egy 100 centi feletti plazmán. Nem hiszem, hogy bármennyivel gyengébb lenne, mint az eredeti.

#1517 Felhasználó inaktív   Rodney 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 10. 14:17

Idézet: Lewes - Dátum: 2008. szept. 5., péntek - 13:51

Nekem utángyártott van, gyönyörű a képe egy 100 centi feletti plazmán. Nem hiszem, hogy bármennyivel gyengébb lenne, mint az eredeti.

Húha, valami gáz van, mert nekem egy 82 centis LCD-n irtó ronda az egész. A TV csak HDReady, de 720p-t azt tuti tud, mert a box úgy fut, és elég szép. Viszont 480p-ben nagyon gáz, valamit rádolgozik a TV szoftveresen, összevissza állítgattam, hogy hagyja békén a képet, de nem, tiszta "recés" az egész, pedig ha jól tudom, a progresszívnek pont az az előnye, hogy az nem nagyon lehet, mivel az egész képet egyszerre frissíti :/ Nem pedig felváltva a sorokat. Valami orvosság erre esetleg? Samsung LCD TV, és ahogy írtam, csak 82 centis. Tehát ha nálad a 100 feletti plazmán szép a kép, akkor itt tényleg nagy gáz lehet. Ronda a Metroid Prime 3, a Mario Galaxy, a Smash Bros., és akkor az "alapból nem is szép" játékokról nem is beszélek... Komolyan mondom, a 72 centis CRT TV-n 5x szebben nézett ki az egész, igaz, hogy csak 576 interlaced-ben  :think:

#1518 Felhasználó inaktív   Rodney 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 25. 18:56

Wario rombol :D

#1519 Felhasználó inaktív   thundermix 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 25. 19:58

Idézet: Rodney - Dátum: 2008. szept. 25., csütörtök - 19:56

Nagyon jo!!!!  :D
thundermix

#1520 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 25. 20:34

De rohadt jó :D
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

Téma megosztása:

• (84 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.