Nintendo Wii
Elküldve: 2008. 09. 25. 21:51
BEST!
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451
Elküldve: 2008. 09. 30. 21:08
Ezzel jo lenne mar jatszani: Art Style: Orbient. Vajon mikor jon mar ki a WiiWare-re?
thundermix
Elküldve: 2008. 09. 30. 21:51
Idézet: thundermix - Dátum: 2008. szept. 30., kedd - 22:08
Ezzel jo lenne mar jatszani: Art Style: Orbient. Vajon mikor jon mar ki a WiiWare-re?
Én ezt várom WiiWare-re, de nagyon nagyon nagyon:
World of Goo TRAILER
World of Goo Video 1
Worlf of Goo Video 2
World of Goo Video 3
World of Goo Video 4
Acer Aspire 5024 WLMi | Nintendo Wii | Logitech x-230
Elküldve: 2008. 10. 01. 07:20
Bomberman Blast-ot toltottem le, az Orbient kene pedig.
Szoval Bomberman. Oruletes buli. Csak rohangaszol egy labirintusban, mindenutt bombak robbannak, kozben te is potyogtatsz itt-ott, hatha a tobbi luzer belefut.
Meg gyakorolni kell, ill. elolvasni egy leirast, hogy melyik powerup mire jo. Ha elkezdem razni a Wiimote-ot, akkor az emberem elrepul, gondolom igy lehet kikerulni egy vegzetes robbanast...
Nagyon jo a WiiFi mode, amikor online ellenfelekkel kell megkuzdeni. Hat nem egyszeru a felszinen maradas.
Osszessegeben jo moka, akinel esetleg elofordul 2-3-4 wiimote, mindenkeppen ajanlatos, igazi party game!
Szoval Bomberman. Oruletes buli. Csak rohangaszol egy labirintusban, mindenutt bombak robbannak, kozben te is potyogtatsz itt-ott, hatha a tobbi luzer belefut.
Nagyon jo a WiiFi mode, amikor online ellenfelekkel kell megkuzdeni. Hat nem egyszeru a felszinen maradas.
Osszessegeben jo moka, akinel esetleg elofordul 2-3-4 wiimote, mindenkeppen ajanlatos, igazi party game!
Szerkesztette: thundermix 2008. 10. 01. 07:21 -kor
thundermix
Elküldve: 2008. 10. 02. 16:34
Ajánlom figyelmedbe az alábbi cikket, biztos megörülsz, ha elolvasod:
Art Style's Bit Generation
Elküldve: 2008. 10. 13. 21:57
Kinek bugos a Mario Kart Wii? Letöltöm a világbajnok Ghost Datát, és bizonos pályákon rosszul játsza le. Elindul a játékos, csak egyenesen megy, és 1 idő után megáll. Ötlet / tapasztalat? És vannak irreális Top 10 eredmények is, pl. 00:00:453.
Elküldve: 2008. 10. 20. 21:23
Valaki magyarazza mar meg hogy miert nem latom a WiiWare-ben a Tetris Party-t meg az Orbient-et? Nemetorszagra van allitva. De csak a Wii Fit miatt, hogy kilokat merjen, es centiben lehessen megadni a magassagot. Hilfe!
thundermix
Elküldve: 2008. 10. 20. 23:08
Idézet: thundermix - Dátum: 2008. okt. 20., hétfő - 22:23
Valaki magyarazza mar meg hogy miert nem latom a WiiWare-ben a Tetris Party-t meg az Orbient-et? Nemetorszagra van allitva. De csak a Wii Fit miatt, hogy kilokat merjen, es centiben lehessen megadni a magassagot. Hilfe! 
Nem egyszerre jelennek meg a WiiWare címek Európában és az USA-ban. Nekem is kéne látnom már a World of Goo-t, de még csak náluk jelent meg.
1-2 infó a World of Goo-ról: Ha igazak a pletykák, fél évet késni fog a cím (anyátok! 1.), itt nem is lesz WiiWare kiadása (anyátok! 2.), csak dobozosban lehet megvenni 49 euróért (anyátok! 3.)
Nintendo elmehetne már a halálba ezzel a régiós szarságával, ez az egyetlen, ami nagyon fel tud cseszni. Szóval várj csak szépen arra az Art Style Orbientre, HA SZERENCSÉD VAN, egyszer lesz itt is.
(Én a Super Mario RPG-t szerettem volna letölteni, Square Enix-es SNES gamma. Amcsiknál 800 pont, nálunk 900. Hát nem töltöttem, rohadjanak meg.)
Elküldve: 2008. 10. 26. 21:45
A Tetris Party mar kijott. Mar csak az Orbient kene. NIncs vmi oldal ahol irjak a megjelenesek datumait regionkent?
thundermix
Elküldve: 2008. 11. 04. 18:12
Idézet: thundermix - Dátum: 2008. okt. 26., vasárnap - 22:45
A Tetris Party mar kijott. Mar csak az Orbient kene. NIncs vmi oldal ahol irjak a megjelenesek datumait regionkent?
Imádkozni lehet, hogy az jöjjön ki, mint az amcsiknál...
Tetris Party: letöltöttem, KEGYETLEN JÓ, főleg multiban, maximálisan megéri az 1200 pontot, ajánlom mindenkinek!
Elküldve: 2008. 11. 17. 23:43
Az Orbient-ről még nincs hír, de az Art Style: Cubello hamarosan érkezik - a Nintendo Channel-en már van róla reklám.
Ugyanígy december környékén érkezik a World of Goo is, meggondolták magukat a 2D Boy-nál, és nem dobozos verziót kapunk, hanem WiiWare-t. Jessz. 1500 pont lesz.
Tetris Party még mindig nagyon állat játék :Đ
Most rendeltem meg a PES 2008 Wii-t, dicsérik mindenhol, majd írok róla, ha meglesz.
No More Heroes-t próbálta valaki? Egyik barátom nagyon ajánlja, van is Suda51 játékom (Killer7), bejön, de a NMH nem kapott kimagasló értékeléseket... 10 ropi az 10 ropi, nem akarom kidobni az ablakon.
Animal Crossing kijött, Wii Speak iz on fájör.
Hamarosan jön a Skate It, a CoD: World at War nagyon jó érétkeléseket kapott; rokkol a Wii!
...nem árt megnézni a Smash Bros Brawl tutorial videókat a Nintendo Channelen, ha nem látom, nem is hiszem, hogy mi vannak benne...
Elküldve: 2008. 11. 24. 19:58
Idézet: Rodney - Dátum: 2008. nov. 18., kedd - 0:43
Az Orbient-ről még nincs hír, de az Art Style: Cubello hamarosan érkezik - a Nintendo Channel-en már van róla reklám.
Nos, a Cubello mar le is figyelt, nagyonzsir kategoria! En legalabbis elvezem.
Csinaltam is egy videot, amint jatszok vele, sajnos screen capture-t nem tudok, ezert elnezest a gyenge minosegert: http://www.youtube.c...h?v=dXRYEMJ_Fls
Ilyen game kellene meg sok sok, bizom is benne, hogy az Orbientet is benyomjak nemsokara. A Cubello pl 600 pont volt, es uberel sok f*st, amit 800 meg 1000 pontert toltottem le...
thundermix
Elküldve: 2008. 11. 24. 23:43
Idézet: thundermix - Dátum: 2008. nov. 24., hétfő - 20:58
Nos, a Cubello mar le is figyelt, nagyonzsir kategoria! En legalabbis elvezem.
Csinaltam is egy videot, amint jatszok vele, sajnos screen capture-t nem tudok, ezert elnezest a gyenge minosegert: http://www.youtube.c...h?v=dXRYEMJ_Fls
Ez lényegében a látvány mögött egy Tetris klón? Nagyon pofás, de minden pálya végén herótot kapnék.
Szerkesztette: spidey 2008. 11. 24. 23:47 -kor
Elküldve: 2008. 11. 25. 21:42
Idézet: spidey - Dátum: 2008. nov. 25., kedd - 0:43
Ez lényegében a látvány mögött egy Tetris klón? Nagyon pofás, de minden pálya végén herótot kapnék. 
Ha 4 v tobb egyszinu kocka egymas melle kerul, akkor azok lepotyognak. Eloszor 5 db lovesed van, de minden sikeres leszedessel 3 ujabbat kapsz. Persze ha elfogynak a tarbol a kockaid amiket kilohetsz, akkor vege a palyanak. Kozben a szerkezet kozeledik hozzad, es ha tul kozel kerul, az is veget vet a palyanak.
Szerintem ez nem Tetris klon egyaltalan. De nem akarok senkit se rabeszelni, csak leirtam, hogy nekem tetszik.
thundermix
Elküldve: 2008. 11. 25. 23:40
Idézet: thundermix - Dátum: 2008. nov. 25., kedd - 22:42
Ha 4 v tobb egyszinu kocka egymas melle kerul, akkor azok lepotyognak. Eloszor 5 db lovesed van, de minden sikeres leszedessel 3 ujabbat kapsz. Persze ha elfogynak a tarbol a kockaid amiket kilohetsz, akkor vege a palyanak. Kozben a szerkezet kozeledik hozzad, es ha tul kozel kerul, az is veget vet a palyanak.
Szerintem ez nem Tetris klon egyaltalan. De nem akarok senkit se rabeszelni, csak leirtam, hogy nekem tetszik.
Ebbe én is beleőrülnék, annyira nem "látok" ebben a játékban, hogy az már idegesítő
PES 2008 Wii mégsem lesz, helyette vettem Medal of Honor Heroes 2-t, NAGYON ÁÁÁSZ! Mind irányítás, hangulat, grafika szempontjából. Csak ajánlani tudom. Valószínűleg befigyel még a The Godfather: Blackhand Edition, meglepem magam karácsonyra...
Elküldve: 2008. 11. 26. 14:45
Sziasztok, én új volnék a konzolok világában, most tervezem az első konzolom megvételét, és mivel van egy viszonylag jó PC-m (fps-re és rts-re ha játék) úgy gondoltam hogy talán veszek egy Wii-t - a visszafelé-kompatibilitása nagyon tetszik. Még nem döntöttem el 100%-osan, a vételt kb két hét múlvára tervezem, ezért szeretnék egy-két felmerülő kérdést tisztánzi...
Elsőre azt szeretném kérdezni, hogy a GC kontrollerekkel milyen játékokat lehet irányítani? (persze a natív GC játékokon kívül
) Wii natív (pl Mario Kart) / WiiWare (pl Bomberman Blast) / Virtual Console (klasszikus Mario)?
Elsőre azt szeretném kérdezni, hogy a GC kontrollerekkel milyen játékokat lehet irányítani? (persze a natív GC játékokon kívül
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12 GCA/MU d(--) s+: a-- C++ UL P L+>++ E-- W++ N+ o-- K- w O- M- V? PS++(+++) PE++ Y-- PGP- t+ 5- X+ tv- b+ DI+++ D+++ G++ e* h+ r y++
------END GEEK CODE BLOCK------
Gigabyte GA-MA78GM-S2H | AMD X2 5400+ BE | Geil Black Dragon CL4 - 800 2x1 GB | Sapphire HD4670
Hitachi 320GB SATA2 16M | ASUS DRW-2014B1LT
Version: 3.12 GCA/MU d(--) s+: a-- C++ UL P L+>++ E-- W++ N+ o-- K- w O- M- V? PS++(+++) PE++ Y-- PGP- t+ 5- X+ tv- b+ DI+++ D+++ G++ e* h+ r y++
------END GEEK CODE BLOCK------
Gigabyte GA-MA78GM-S2H | AMD X2 5400+ BE | Geil Black Dragon CL4 - 800 2x1 GB | Sapphire HD4670
Hitachi 320GB SATA2 16M | ASUS DRW-2014B1LT
Elküldve: 2008. 11. 27. 18:49
Idézet: DaniH - Dátum: 2008. nov. 26., szerda - 15:45
Sziasztok, én új volnék a konzolok világában, most tervezem az első konzolom megvételét, és mivel van egy viszonylag jó PC-m (fps-re és rts-re ha játék) úgy gondoltam hogy talán veszek egy Wii-t - a visszafelé-kompatibilitása nagyon tetszik. Még nem döntöttem el 100%-osan, a vételt kb két hét múlvára tervezem, ezért szeretnék egy-két felmerülő kérdést tisztánzi...
) Wii natív (pl Mario Kart) / WiiWare (pl Bomberman Blast) / Virtual Console (klasszikus Mario)?
Teljesen játék-függő, de elég sok gammát lehet irányítani vele.
(szerintem) Az összes Virtual Console játék kompatibilis a GC kontrollerrel, biztos van olyan WiiWare is, amit lehet vele. Én Kartozni és Smash-ezni szoktam a GC kontrollerrel, az utóbbit szinte lehetetlen játszani egyéb módon.
MÁS:
SMASH KÓDOKAT IDE! Szeretnék már játszani online, de ha ismeretlenekkel akarok, SOHA NEM KAPCSOL BE SENKIT
Én kódom:
1547 - 6682 - 8373
Elküldve: 2008. 11. 30. 00:33
Nektek tetris party működik rendesen?
néha szó nélkül lefagy, de csak online módban. wifivel nincs semmi probléma, adó 4 méterre van wiitől, nincs mi árnyékoljon, jelerősség 100%.
egyébként 7000 pont felett vagyok, sorra nyomom le a japokat
néha szó nélkül lefagy, de csak online módban. wifivel nincs semmi probléma, adó 4 méterre van wiitől, nincs mi árnyékoljon, jelerősség 100%.
Close the world. Open the nExt.
Megtudtam, hogy "Köcsög pösti" vagyok. Ujjé!
Megtudtam, hogy "Köcsög pösti" vagyok. Ujjé!
Elküldve: 2008. 11. 30. 17:04
Idézet: DGabor_ - Dátum: 2008. nov. 30., vasárnap - 1:33
Nektek tetris party működik rendesen?
Nekem még sosem fagyott le, pedig küldöm az online-t én is!
Kemény 4700 pont körül vagyok, mire én rájöttem, hogy mi is a taktika a Battle módban...

Súgó
A téma zárva.