Nintendo Wii
Elküldve: 2006. 11. 19. 19:34
8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.
Elküldve: 2006. 11. 19. 19:43
Menyibe fáj egy ilyen??
Amúgy csak én érzem úgy hogy nagyon szar a graf vagy csak rosz képeket nézek.
Vagy az én készülékemben van a hiba :Đ
Amúgy csak én érzem úgy hogy nagyon szar a graf vagy csak rosz képeket nézek.
Vagy az én készülékemben van a hiba :Đ
Elküldve: 2006. 11. 19. 19:44
kit érdekel a grafika. na jó, egy szintet meg kell ütni, de a wii meg is üti ezt. xbox1nél jobb. ez a lényeg.
legolcsóbb helyen 68ért láttam. én amúgy asszem bepróbálok 1et egy zeldával és cod3al.
legolcsóbb helyen 68ért láttam. én amúgy asszem bepróbálok 1et egy zeldával és cod3al.
JóSebesség
Elküldve: 2006. 11. 19. 19:49
Hát nem tom.
40k-50K ért még talán megérné egy ilíen szint.
Igazából nem tom menyire fasza játékok jönne ki rá.
De ha nagyon jók akor még a 70K is megéri graf ide vagy oda.
40k-50K ért még talán megérné egy ilíen szint.
Igazából nem tom menyire fasza játékok jönne ki rá.
De ha nagyon jók akor még a 70K is megéri graf ide vagy oda.
Elküldve: 2006. 11. 19. 19:50
azért gondolom tudsz a kontrolleréről. nagyon jók a tapasztalatok ezzel a kapcsolatban, teljesen más élményt nyújt. a billentyűzettel és gamepaddal való bohóckodást gyak el is lehet felejteni..
Szerkesztette: -Turbo- 2006. 11. 19. 19:51 -kor
JóSebesség
Elküldve: 2006. 11. 19. 21:55
acu: van gyorsabb mód is a szétszedésre... :Đ

ezek a smashmy-os srácok örültek. oké, wii, nem kerül sokba, van belőlük bőven, de bazz egy ps3at is szétbarmoltak. marhák.

ezek a smashmy-os srácok örültek. oké, wii, nem kerül sokba, van belőlük bőven, de bazz egy ps3at is szétbarmoltak. marhák.
JóSebesség
Elküldve: 2006. 11. 20. 08:57
azért vannak még kis apró bugok...
Idézet
I set everything up and was playing around the Wii menus, only to notice some really wonky behaviour with the pointer. The cursor would jitter a lot and sometimes jump large distances on the screen randomly.
After a lot of frustration, we found the culprit to be the glass-topped IKEA coffeetable in front of our TV. The infra-red light from
the Wiimote was reflecting off the glass and causing extra interference with the sensor bar. Moving the table out of the way a
few feet solved the troubles completely. Now it works flawlessly!
After a lot of frustration, we found the culprit to be the glass-topped IKEA coffeetable in front of our TV. The infra-red light from
the Wiimote was reflecting off the glass and causing extra interference with the sensor bar. Moving the table out of the way a
few feet solved the troubles completely. Now it works flawlessly!
8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.
Elküldve: 2006. 11. 20. 08:59
hát igen, ez a szenzor, hogyismondjam... lehetne jobb. sokan panaszkodnak rá.
amúgy viszonylag gördülékenyen zajlott le a launch, nagyon ritka a hibás wii.
és akkor sem a hardver a hibás, hanem egész egyszerűen nincs beállítva rendesen a konzol...(pár embernél nem indul el, mert kéri a setup disket, amit viszotn nem csomagoltak be)
és akkor sem a hardver a hibás, hanem egész egyszerűen nincs beállítva rendesen a konzol...(pár embernél nem indul el, mert kéri a setup disket, amit viszotn nem csomagoltak be)
JóSebesség
Elküldve: 2006. 11. 20. 13:42
Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 8:59
Ez egy felpiszkalt GC ,azt meg mar gyartjak egy par eve... mi lehetne hibas benne?
Wii store now open for business
Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!
Elküldve: 2006. 11. 20. 16:53

Idézet
Be warned: Sweaty hands + faulty Wiimote wrist strap = broken ass TV.
JóSebesség
Elküldve: 2006. 11. 20. 17:18
Remélem lesz rá sok értelmes játék, mert akkor jó lesz
De ha a GC-s felhozatal jön megint, akkor cseszhetik a forradalmukat
Dehát csak nem...
|Asus P5B|C2D E6300@7x430|2x1GB DDR2|Asus ATi HD3870|
Elküldve: 2006. 11. 20. 17:58
huhh.... ezt a wii-s irányítót kipróbálnám mint atom... 
folyamatosan olvasgatom a 3 konzol hírverését, mi hogyan alakul... hát több, mint érdekes...
de idéznék az indexről pár sort ami szerintem 100% telibe találta és leképezte ezt az egész
konzol háborúsdit :
"A Nintendo ugyanis nem a hardverben alkotott nagyot, ráadásul a célközönség kómába esik, ha olyanokat mondanak nekik, hogy anizotropikus filtering, vagy Power-alapú, 90 nanométeres SOI gyártástechnológiával készült csip. A célközönség ugyanis csak kardozni akar. "
ennyi
folyamatosan olvasgatom a 3 konzol hírverését, mi hogyan alakul... hát több, mint érdekes...
de idéznék az indexről pár sort ami szerintem 100% telibe találta és leképezte ezt az egész
konzol háborúsdit :
"A Nintendo ugyanis nem a hardverben alkotott nagyot, ráadásul a célközönség kómába esik, ha olyanokat mondanak nekik, hogy anizotropikus filtering, vagy Power-alapú, 90 nanométeres SOI gyártástechnológiával készült csip. A célközönség ugyanis csak kardozni akar. "
ennyi
A számítógépes játékok nincsenek hatással ránk!!!
Ha kiskorunkban hatott volna ránk a PacMan akkor most sötét termekben rohangálnánk tablettákat rágcsálva miközben repetatív ritmusú elektronikus zene szól!!!
Ha kiskorunkban hatott volna ránk a PacMan akkor most sötét termekben rohangálnánk tablettákat rágcsálva miközben repetatív ritmusú elektronikus zene szól!!!
Elküldve: 2006. 11. 20. 18:00
Azért a dolgok nem ennyire egyszerűek. valjuk be, hogy a grafika igenis fontos. Nehezen tudom elképzelni ,hogy 5 év múlva is ilyen jól fogják az emberek fogadni a wii grafikáját - már most is van hőbörgés, végülis jogosan.
Aztán meg, amit Havocs is mondott. A játékok. A nintendonak mindig is a játékokkal gyűlt meg a baja. Mario, Zelda... oké. De ettől még nem lesz egy konzol jó.
Aztán meg, amit Havocs is mondott. A játékok. A nintendonak mindig is a játékokkal gyűlt meg a baja. Mario, Zelda... oké. De ettől még nem lesz egy konzol jó.
JóSebesség
Elküldve: 2006. 11. 20. 18:35
Nem a Mario meg a Zelda a baj. A Final Fantasyról, meg Burnoutról is lehúztak jópár bőrt (és akkor sorolhatnám a kimondhatatlan japán nevű RPG-ket PS1-2-re), és mind remek lett. A probléma a célközönség kijelölésében van. A nintendo leragadt az ovis partijátékoknál, amik partiban ugyan tényleg nagyon szórakoztatóak tudnak lenni, de egyedül ki játszik velük? Azt meg minimális piackutatással fel lehet mérni, hogy mennyi a single player-multiplayer játékosok aránya. Sok a kevéshez, ebben biztos vagyok. Főleg az ilyen játékokban, mert ezek ráadásul online nem is szórakoztatóak, csak úgy, ha együtt röhöghetsz a többiekkel. Nem igaz?
|Asus P5B|C2D E6300@7x430|2x1GB DDR2|Asus ATi HD3870|
Elküldve: 2006. 11. 20. 18:43
Ki mondta hogy a marioval és a zeldával baj van. pont ellenkezőleg.azok jók. más alig van.
JóSebesség

Súgó
A téma zárva.