HWSW Informatikai Kerekasztal: Nintendo Wii - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (84 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nintendo Wii

#1381 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 05. 19. 12:25

Idézet: Roltii - Dátum: 2008. máj. 19., hétfő - 13:07

végtelenségig. Wii Sports, wii fit, mario kart <- már ezért a háromért is megéri megvenni.  De van még bőven jó játék.
(persze túlsúlyban vannak a pocsék játékok, de ez szerintem mindenhol így van)

Ezt a Kartot többen írtátok, hogy jó, de pár gámával befürödtem, ami nem jó semmire, most félek újakat venni. Lassan megpróbálom.

Azt meg ne feledjük el, hogy a Wii futtatja a GameCube játékokat, aztán lehet lőni occsóért használtakat is, de megvettem a 3D Pacmant, aztán toltam ezerrel.
Make love not Wor.

#1382 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 05. 19. 12:36

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. máj. 18., vasárnap - 22:10

Mert a futópadon olyan valósak az élmények, mi? Látnál egy rendes boxmeccset, mikor sógorék beleélték maguakt, aztán szakadt róluk a víz. Meg élmény is volt, bár Mekka felé térdeplős/leborulós képet most hirtelen nem találtam, de ez sem szar:

Nem kívánom degradálni a Wii által nyújtott élményt, nagyon is jó poén egymás ellen teniszezni, boxolni vagy egy jobb golf progival játszani, de továbbra sem mondanám azt, hogy helyettesíti a rendszeres sportolást. (A futópad sem helyettesíti az igazi futást.)
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#1383 Felhasználó inaktív   Roltii 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 05. 19. 20:37

Idézet: LightBringer - Dátum: 2008. máj. 19., hétfő - 11:36

Nem kívánom degradálni a Wii által nyújtott élményt, nagyon is jó poén egymás ellen teniszezni, boxolni vagy egy jobb golf progival játszani, de továbbra sem mondanám azt, hogy helyettesíti a rendszeres sportolást. (A futópad sem helyettesíti az igazi futást.)

természetesen nem helyettesíti a sportolást, az csak pár idióta cikk volt, és azok is arról szóltak, hogy pár ember lefogyott vele. A Wii Fit egyébként érdekes eset, mert eléggé lelehet izzadni vele elég hamar, de az igazi mozgást nem igazán lehet pótolni. Ahogy a futópad, a szobabicikli és egyéb cuccok sem helyettesítenek, de ettől még kiváló eszközök.
Mellesleg arra jók ezek talán, hogy pár emberrel megkedveltetik a testmozgást.

#1384 Felhasználó inaktív   Rodney 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 19. 22:00

Idézet: JonesC - Dátum: 2008. máj. 18., vasárnap - 11:16

Épp ez az. Ha amúgy abszolút nem mozogsz, akkor valóban kifáraszthat. Épp ez a baj. Ha kétnaponta egy órát legalább rászánsz (rendszeresen) a mozgásra, akkor viszont nem igazán számít.

Sport szakos (is) vagyok egyetemen, gyúrok, futok, táncolok, és még így is kifáraszt. De nem foglak meggyőzni, nem is célom, főleg úgy, hogy látom, eléggé Wii ellenes vagy :) De legalább 1x próbáld ki. Veszíteni nem vesztesz semmit  ;)
Acer Aspire 5024 WLMi | Nintendo Wii | Logitech x-230

#1385 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 19. 22:18

Idézet: Rodney - Dátum: 2008. máj. 19., hétfő - 23:00

Sport szakos (is) vagyok egyetemen, gyúrok, futok, táncolok, és még így is kifáraszt. De nem foglak meggyőzni, nem is célom, főleg úgy, hogy látom, eléggé Wii ellenes vagy :) De legalább 1x próbáld ki. Veszíteni nem vesztesz semmit  ;)

Ne fárassz már. Nem arról van szó, hogy nem fáraszt ki a mozgás, hanem arról, hogy nem helyettesíti a testedzést. És nem vagyok wii ellenes, hanem határozottan tetszik, csak a hülyeséget nem szeretem.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#1386 Felhasználó inaktív   Rodney 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 19. 22:19

Na, nem nézek fórumot 2 napig és máris pörögnek az események :D

1. Mad World - azoknak, akik szerint csak cuki játék meg Mario készül Wii-re

2. The Conduit - azoknak, akik szerint csak szar grafikájú játékok vannak Wii-re

3. Aki nem próbálta a Wii Fit-et, inkább ne nyilatkozzon. Leizzaszt és kész, a futáson kívül (amit egyébként ugyancsak tartalmaz a Fit) mindenfajta mozgás helyettesítésére alkalmas. PROFI PROGRAM. Izomcsoportonként vannak a gyakorlatok is, bicepsz, tricepsz, comb, has, váll, mell, hát, MINDEN. ÉÉÉRTEM? :smoker:

Jahno: nagyon jó a Kart, főleg multiban. GC kontrollerrel viszont profibban lehet tolni, mint Wiimote-tal.

#1387 Felhasználó inaktív   Rodney 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 19. 22:23

Idézet: JonesC - Dátum: 2008. máj. 19., hétfő - 23:18

Ne fárassz már. Nem arról van szó, hogy nem fáraszt ki a mozgás, hanem arról, hogy nem helyettesíti a testedzést. És nem vagyok wii ellenes, hanem határozottan tetszik, csak a hülyeséget nem szeretem.

Aki szokott edzeni, az tudja, hogy kb. a futáson kívül minden egyebet nagyon unalmas egyedül végezni; gyorsan megunja az ember, nincs motiváció, stb. Mióta 200 km lett a kondipartnerem és a köztem lévő távolság, nagyon ritkán edzettem. Meglett a Fit -> újra napi 1 óra edzés, keményen. :) Én sem hittem, míg nem próbáltam...

#1388 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 19. 22:31

Idézet: Rodney - Dátum: 2008. máj. 19., hétfő - 22:19

1. Mad World - azoknak, akik szerint csak cuki játék meg Mario készül Wii-re

2. The Conduit - azoknak, akik szerint csak szar grafikájú játékok vannak Wii-re

1. Ez aranyos, tetszik :) Kár, hogy fekete-fehér minden és csak pár másodperc koncentrálás után lehet kivenni hogy mi is tortént valójában az elobb.

2. Nem szar a grafikája csak 5 évet késett (kb. a hat éves NOLF2 szintjén van) :p

Gondolom Wii-re mindketto kellemes változatosságot ígér és ez a lényeg :up:
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#1389 Felhasználó inaktív   Rodney 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 19. 22:52

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. máj. 19., hétfő - 23:31

1. Ez aranyos, tetszik :) Kár, hogy fekete-fehér minden és csak pár másodperc koncentrálás után lehet kivenni hogy mi is tortént valójában az elobb.

2. Nem szar a grafikája csak 5 évet késett (kb. a hat éves NOLF2 szintjén van) :p

Gondolom Wii-re mindketto kellemes változatosságot ígér és ez a lényeg :up:

1. Kár, hogy nem csak sablon játékok készülnek Wii-re; elég sok az egyedi is :)

2. SZVSZ egy Source motort simán hoz megjelenítésben; az meg azt hiszem nem kérdés, hogy meg vannak-e elégedve a játékosok azzal a grafikával még mind a mai napig is :)

Azt nem értem csak, hogy miért jöttök osztani ide, mikor tök nem abból a szemszögből látjátok a dolgokat, mint mi :) Neked pl., mint X360 tulajnak elhiszem, hogy a grafika a minden, és kétségtelen, hogy nagyon jól fogsz szórakozni a GoW2-vel, ami eszméletlen látványos és akciódús lesz (még nekem is nagyon bejön), de hidd el, az ide járók 1 hónap múlva 24/7 Super Smash Bros Brawl-t fognak tolni, és K*RVÁRA L*SZARJÁK, hogy az "csak" egy 2D-s fighter - ami mellesleg a jelenleg kapható legjobb cím az összes verekedős játék közül - beleértve minden platform minden verekedősét.  :p Mások az igények.

#1390 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 19. 23:09

Idézet: Rodney - Dátum: 2008. máj. 19., hétfő - 23:23

Aki szokott edzeni, az tudja, hogy kb. a futáson kívül minden egyebet nagyon unalmas egyedül végezni; gyorsan megunja az ember, nincs motiváció, stb. Mióta 200 km lett a kondipartnerem és a köztem lévő távolság, nagyon ritkán edzettem. Meglett a Fit -> újra napi 1 óra edzés, keményen. :) Én sem hittem, míg nem próbáltam...

Szerintem a futás is baromi unalmas :)

Én amíg versenyszerűen sportoltam, mindig is csapatjátékokat űztem, szal unalom nemigen jött számításba.

Ha megfigyelted szó nem volt osztásról játékélmény, vagy szórakozás szintjéről, és boxosként készséggel elismerem, hogy a wii élvezeti bármikor felveszi a versenyt, sőt soxor rendesen oda is ver bármelyik másik konzolnak :) Pláne, ha nem egy ember játszik, hanem társaság.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#1391 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 21. 00:35

Idézet: Rodney - Dátum: 2008. máj. 19., hétfő - 23:19

Ha már öldöklünk, akkor Red Steel:

http://www.youtube.c...h?v=3cGRBTxS0Tk

Bár nekem unalmas, de aki tud, azt nézni jó, ahogy tolja :-)
Make love not Wor.

#1392 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 21. 09:24

Idézet: Rodney - Dátum: 2008. máj. 19., hétfő - 22:52

Azt nem értem csak, hogy miért jöttök osztani ide, mikor tök nem abból a szemszögből látjátok a dolgokat, mint mi :) Neked pl., mint X360 tulajnak elhiszem, hogy a grafika a minden, és kétségtelen, hogy nagyon jól fogsz szórakozni a GoW2-vel, ami eszméletlen látványos és akciódús lesz (még nekem is nagyon bejön), de hidd el, az ide járók 1 hónap múlva 24/7 Super Smash Bros Brawl-t fognak tolni, és K*RVÁRA L*SZARJÁK, hogy az "csak" egy 2D-s fighter - ami mellesleg a jelenleg kapható legjobb cím az összes verekedős játék közül - beleértve minden platform minden verekedősét.  :p Mások az igények.

Én nem akarok kiosztani senkit csak elmondtam a véleményemet a videokról. Végén oda is biggyesztettem, hogy Wii-re ezek biztosan nagyon jók :)

Szvsz a PS3 és az Xbox 360 nem igazán vetheto ossze egy Wii-vel mert totálisan más a koncepció és a játékosok elvárása/igénye. Ez olyan mint azon veszekedni, hogy a Starcraft vagy a Half-Life jobb mikor az egyik RTS a másik meg FPS és mindketto a legjobb a maga stílusában/mufajában.
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#1393 Felhasználó inaktív   Rodney 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 21. 11:01

Ugye tudjátok / észre vettétek, hogy elindult a WiiWare?  :cool:

#1394 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 21. 19:54

Idézet: Rodney - Dátum: 2008. máj. 19., hétfő - 23:19

Szerintem ez baromi jól néz ki, csak oltári HL2 nyúlás.... :p

#1395 Felhasználó inaktív   hajsza 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 22. 15:55

:offtopic: Nemrég volt GoodSpeed-nek egy kérdése, erre most kijött az új clichequest epizód ezzel: MMORPG fogyókúra. Micsoda egy időzítés!
Az összetartás olyan erõ, ami hegyeket képes megmozgani. Feltéve, hogy legalább a fele egy irányba tolja. (Idézet egy régi CoV-ból)

#1396 Felhasználó inaktív   Rodney 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 23. 15:33

Idézet: spidey - Dátum: 2008. máj. 21., szerda - 20:54

Szerintem ez baromi jól néz ki, csak oltári HL2 nyúlás.... :p

Nem vitás, hogy 99%-ig HL nyúlás-érzése van az embernek, de ha a valve nem hajlandó portolni a HL-t, én nagyon szivesen elleszek ezzel! :) Grafikailag, hangulatilag rendben van, ha nem cseszik el az irányítást (mint pl. a Red Steel-ben) akkor zsír kis cím lesz ez!

#1397 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 24. 19:41

Ennyit a sportolásról. Reggel Obiban vettem mindeféle falazócuccokat, sógornál bödönbe belapátoltam 12 talicskányi sógert a kocsiba, meg 8 zsák cementet a ktert végéből. Aztán odahaza kocsiból ki, kert végébe be, bekever, leönt, odarak. Meg túrtam kis földmunkát, bár jómunkásember besegített.

Most meg Nintendózunk. Ennyit a mindenféle edzőkről, asszem teljesen jól vagyok :-)
Make love not Wor.

#1398 Felhasználó inaktív   Rodney 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 25. 11:33

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. máj. 24., szombat - 20:41

Ennyit a sportolásról. Reggel Obiban vettem mindeféle falazócuccokat, sógornál bödönbe belapátoltam 12 talicskányi sógert a kocsiba, meg 8 zsák cementet a ktert végéből. Aztán odahaza kocsiból ki, kert végébe be, bekever, leönt, odarak. Meg túrtam kis földmunkát, bár jómunkásember besegített.

Most meg Nintendózunk. Ennyit a mindenféle edzőkről, asszem teljesen jól vagyok :-)

"Most meg Nintendozunk"  :Đ

#1399 Felhasználó inaktív   Rodney 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 27. 08:53

Nagyon jó a Toki Tori, letöltöttem, ajánlom mindenkinek :) Persze, akik szeretik a platformer puzzle-t...

#1400 Felhasználó inaktív   Rodney 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 29. 10:13

Rayman Raving Rabbids: TV Party

Rabbids Balance Board Teaser LEGJOBB!! :D

Szerkesztette: Rodney 2008. 05. 29. 10:18 -kor

Téma megosztása:

• (84 Oldal)