HWSW Informatikai Kerekasztal: TV sorozatok TOPIC - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (125 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

TV sorozatok TOPIC amiket vetitenek itthon, es amiket nem.. Értékeld a témát: -----

#1 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 04. 08:50

Tudom, hogy mar van egy tv-s topic, de ezt kifejezettem a sorozatok gyujtotopicjanak szantam es ezekbol sokat nem is jatszanak itthon beloluk. Masreszt utalom a kereskedelmi teveket, nem is szeretnek szot vesztegetni rajuk, ide csak az alkotasokrol irjunk. ;)

Tehat, amiket en szoktam nezni jelenleg:

Buffy The Vampire Slayer - (Buffy a vampirok reme)

Azt hiszem ez a sorozat eleg ismert itthon is, leadtak par evadot belole.  Poenos, nem komolyan vevos, vampirokkal teli sorozat. Foszerepben Buffy (Sarah Michelle Gellar), aki amellett, hogy modszeresen teszi el lab alol a verszivokat, meg a kozepiskolaban is helyt kell allnia. :)

Angel

A Buffy tarssorozata. Angel egy lelekkel megaldott vampir, Buffy volt szerelme, aki most Los Angelesben tevekenykedik, amolyan ejszakai igazsagosztokent. Ez mar joval komolyabb, sotetebb sorozat, de igy is eleg poenos maradt azert.

Stargate SG-1 - Csillagkapu

Ezt a sorozatot tenyleg nem hiszem, hogy be kell mutatni. Itthon is jatszak, topicja is van. .) Akinek a film tetszett, annak ez is fog. :)

Stargate Atlantis

Azt tudom ra mondani, mint feljebb, azt kiveve, hogy itthon nem jatszak.

Battlestar Galactica

A 70-es evekben keszult filmbol, ill. az azt kovetoen leadott sorozat ujrafeldolgozasa, mai kontosbe helyezese.

Firefly

Hihetetlen jo hangulatu sci-fi/western sorozat, a tavolabbi jovoben. A foszereplorol, ill. a karakterrol nekem mindig Han Solo jut az eszembe. :D A sorozat befejezesekeppen kesz lesz nemsokara a mozifilm.

Joey

Jobaratokbol megismert Joey Tribbiani a foszereplo, aki szerette a Jobaratokat, ezt is fogja. Bar sztem ez mokasabb sokkal.  :cool:

Desperate Housewives

Amerikaban az egyik legnepszerubb sorozat volt tavaly, 4 haziasszonnyal es egy titokzatos halalesettel a hatterben. Most indult a 2. evad, mindenkepp erdemes megnezni...

Carnivale - Vandorcirkusz

Aki szereti a Jo es Rossz harcat annak ez a film nagyon be fog jonni. Eleg komoly sorozat, neha igen veres jelenetekkel.

Lost

Mivel itthon is leadjak vegre, nem kell sokat beszelni rola, max. annyit, hogy mar a 2. resznel tart az uj evad es eleg durvan kezdodik. :)

Gilmore Girls

Itthon is megy, de jocskan elmaradva, mivel kint mar a 6. evadot adjak. Az amerikai kisvaros kedvesen kulonc hoseivel egyutt elhetjuk at a temperamentumos, vonzoan fiatal mama, Lorelai es 16 eves lanya, Rory kalandos mindennapjait. Ajanlott. :cool:

Rome

Az Elit alakulathoz hasonlo minisorozat Caesar korabeli Romarol. Allitolag megprobaltak korhuek lenni, majd kiderul mennyire jott ez be, de egyelore eleg korrekt sorozatnak tunik.  :up:

Elsore ennyi, ezenkivul van meg nagyon sok jo sorozat, ide irogathatnank roluk, ki mit latott, ajanl, stb. Sajnos ido hianyaban nem jut mindenre ido. Pl. Arrested Development, Numb3rs, Scrubs, Prison Break, House, Boston Legal, etc.
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#2 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 04. 08:58

Nem az én stílusom, öreg vagyok talán, vagy különc, nem érdekel. De ezek a sorozatok sem :D Nem akarok senkinek a lelkébe gázolni, aki él hal ezekért, ezért inkább nem is írom le a véleményem.

Mielőtt megkövezés jönne, hogy akkor miért írtam be, mert a topikot meglátva megörültem és azt hittem értelmes sorozatokról van benne szó.

#3 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 04. 09:07

Idézet: Mumia - Dátum: 2005. okt. 4., kedd - 9:58

Nem az én stílusom, öreg vagyok talán, vagy különc, nem érdekel. De ezek a sorozatok sem :D Nem akarok senkinek a lelkébe gázolni, aki él hal ezekért, ezért inkább nem is írom le a véleményem.

Mielőtt megkövezés jönne, hogy akkor miért írtam be, mert a topikot meglátva megörültem és azt hittem értelmes sorozatokról van benne szó.

Varjuk az ertelmes sorozatokat is...
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

#4 Felhasználó inaktív   Csücsök 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 04. 09:23

Idézet: Mumia - Dátum: 2005. okt. 4., kedd - 9:58

-II-

(Gyk: macskaköröm) ;)
Múltkor beállított hozzám egy T-Rex és Hamlet! Volt nagy dínóm, dánom!

#5 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 10. 04. 09:23

Idézet: Joey - Dátum: Jobaratok S8E19

Ujsagiro: Melyik még a kedvenc szappanoperája?
Joey: Nem nézek szappanoperákat. Bocs, de van saját életem!

Konnyen fuggo leszek, ezert megvalogatom mibe kezdek bele... ;) Jobaratok, Remrendes, Simpsons, South Park. Ezek tobbsegeben mar megvannak archivalt formaban... szoval akkor nezem, amikor eppen kedvem van hozzajuk. Mostanaban az "Allitolag" (Mythbusters) sorozatot nezem a Discovery-n... de az inkabb tudomanyos ismeretterjeszto, szorakoztato musor, mint fikcios sorozat.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#6 Felhasználó inaktív   babe__me 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 04. 09:35

én a szex és new yorkot szeretem, persze örülök, h van HBOm, mert így 2005ös részeket láthatok...

illetve a spektrumon a csináld magad sorozatok, illetve a fürdőkről, lazításról, illetve jógáról szóló műsorok még azok, amik érdekelnek...

a gilmore girls egész jó, csak mindig elfelejtem nézni :p
"A legjobb barát az aki a legszebb mosolyodat látja az arcodon és tudja, hogy valami baj van."

"A bűnöket, mindet bánom, és ha lehet, újracsinálom. Mert tettem, amit hittem, velem megtörtént a minden..."

#7 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 04. 09:47

Én a Discovery összes tudományos sorozatát szeretem, bár ezek ugye nem szappanoperák.

A Lost nekem nagyon bejön, csak igazi kínlódás hogy a full első évadot egyben végignéztem, és most minden bajom van, hogy a második évadot csak normál tempóban tudom nézni.
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#8 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 04. 09:53

Elnök emberei...

Szerintem zseniális, kár, hogy a második évadto nem vette meg az MTV. :(

#9 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 04. 10:03

Idézet: Etele - Dátum: 2005. okt. 4., kedd - 10:53

Elnök emberei...

Adja/adta az RTL. :) Igaz ott hagytam abba, mikor éjjel 1-kor kezték adni.
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

#10 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 04. 10:06

Az már nem embernek való. :(

Még egy kimaradt, ami szerintem szintén megéri a pénzét: Maffiózók. :) Mindig megnézem. :)

És az örök kedvenc: 24. :respect:

Egyébként rengeteg nívós sorozat van külföldön, csak hát nincsen rá igény/pénz itthon. :(

Pl. a Drót című is remek, az csak DVD-n jelent meg.

A Kés/Alatt (Nip/Tuck) is zseniális, azt adta/adja a Viasat3 azt hiszem, bár én DVDn láttam. Jobb, mert nincsen reklám.

Szerkesztette: Etele 2005. 10. 04. 10:08 -kor

#11 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 04. 10:08

Idézet: Etele - Dátum: 2005. okt. 4., kedd - 11:06

Még egy kimaradt,ami szerintem szintén megéri a pénzét: Maffiózók. :) Mindig megnézem. :)

Tenyleg, a Sopranost en is kihagytam. Mar az 5. evad megy, lassan arra is idot kellene szakitanom. :cool:  :respect:

#12 Felhasználó inaktív   babe__me 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 04. 10:08

Idézet: Etele - Dátum: 2005. okt. 4., kedd - 11:06

Még egy kimaradt, ami szerintem szintén megéri a pénzét: Maffiózók. :) Mindig megnézem. :)

És az örök kedvenc: 24. :respect:

Egyébként rengeteg nívós sorozat van külföldön, csak hát nincsen rá igény/pénz itthon. :(

Pl. a Drót című is remek, az csak DVD-n jelent meg.

A Kés/Alatt (Nip/Tuck) is zseniális, azt adta/adja a Viasat3 azt hiszem, bár én DVDn láttam. Jobb, mert nincsen reklám.

azt én is szeretem, de 1 körül kezdődik... :(
"A legjobb barát az aki a legszebb mosolyodat látja az arcodon és tudja, hogy valami baj van."

"A bűnöket, mindet bánom, és ha lehet, újracsinálom. Mert tettem, amit hittem, velem megtörtént a minden..."

#13 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 04. 10:11

Igaz, hogy nem adnak le egy csomo mindent itthon, de en jobban is szeretem a szelesvasznu, eredeti nyelven megnezni a sorozatokat, reklam nelkul, amikor en akarom. :)

Aliast kihagytam, 4. evad elejen lealltam vele, mert nem jottek a feliratok, most meg mar az 5. kezdodott abbol is. Teli esteken lesz mit bepotolni. :omg:

#14 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 04. 10:14

Idézet: Etele - Dátum: 2005. okt. 4., kedd - 10:53

Elnök emberei...

Nem az RTL adta? :think:
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#15 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 04. 10:17

Könnyen lehet, mert így visszagondolva, a 24 első évadját adta az MTV. :)

Keverem kicsit a dolgokat, sorry. :)

#16 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 04. 10:19

x-akták, végtelen határok, rémrendes, south park <-ezek a kedvencek :)
Nameg szoktam nézni a barátok köztet is (nem röhög! :Đ )
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#17 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 04. 10:39

Idézet: Valdy - Dátum: 2005. okt. 4., kedd - 11:19

x-akták, végtelen határok, rémrendes, south park <-ezek a kedvencek :)
Nameg szoktam nézni a barátok köztet is (nem röhög! :Đ )

Vegtelen hataroknak mi az angol cime? Outer Limits? Abbol az elso ket resz meg van, de nem volt ra idom meg. X-Files kategoria?

#18 Felhasználó inaktív   7of9 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 04. 10:40

Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2005. okt. 4., kedd - 9:50

Rome

Az Elit alakulathoz hasonlo minisorozat Caesar korabeli Romarol. Allitolag megprobaltak korhuek lenni, majd kiderul mennyire jott ez be, de egyelore eleg korrekt sorozatnak tunik.  :up:

Ez jól hangzik. Van róla bővebb infó, honlap, valami?
"Egy macskát mindenre megtaníthatsz, amit ő szeretne csinálni."
"Ha nem kérdeznek, ne válaszolj."

#19 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 04. 10:46

Idézet: 7of9 - Dátum: 2005. okt. 4., kedd - 11:40

Ez jól hangzik. Van róla bővebb infó, honlap, valami?

http://www.imdb.com/title/tt0384766/

#20 Felhasználó inaktív   7of9 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 04. 10:47

THX.
"Egy macskát mindenre megtaníthatsz, amit ő szeretne csinálni."
"Ha nem kérdeznek, ne válaszolj."

Téma megosztása:

• (125 Oldal)
  • +