Tehat, amiket en szoktam nezni jelenleg:
Buffy The Vampire Slayer - (Buffy a vampirok reme)
Azt hiszem ez a sorozat eleg ismert itthon is, leadtak par evadot belole. Poenos, nem komolyan vevos, vampirokkal teli sorozat. Foszerepben Buffy (Sarah Michelle Gellar), aki amellett, hogy modszeresen teszi el lab alol a verszivokat, meg a kozepiskolaban is helyt kell allnia.
Angel
A Buffy tarssorozata. Angel egy lelekkel megaldott vampir, Buffy volt szerelme, aki most Los Angelesben tevekenykedik, amolyan ejszakai igazsagosztokent. Ez mar joval komolyabb, sotetebb sorozat, de igy is eleg poenos maradt azert.
Stargate SG-1 - Csillagkapu
Ezt a sorozatot tenyleg nem hiszem, hogy be kell mutatni. Itthon is jatszak, topicja is van. .) Akinek a film tetszett, annak ez is fog.
Stargate Atlantis
Azt tudom ra mondani, mint feljebb, azt kiveve, hogy itthon nem jatszak.
Battlestar Galactica
A 70-es evekben keszult filmbol, ill. az azt kovetoen leadott sorozat ujrafeldolgozasa, mai kontosbe helyezese.
Firefly
Hihetetlen jo hangulatu sci-fi/western sorozat, a tavolabbi jovoben. A foszereplorol, ill. a karakterrol nekem mindig Han Solo jut az eszembe.
Joey
Jobaratokbol megismert Joey Tribbiani a foszereplo, aki szerette a Jobaratokat, ezt is fogja. Bar sztem ez mokasabb sokkal.
Desperate Housewives
Amerikaban az egyik legnepszerubb sorozat volt tavaly, 4 haziasszonnyal es egy titokzatos halalesettel a hatterben. Most indult a 2. evad, mindenkepp erdemes megnezni...
Carnivale - Vandorcirkusz
Aki szereti a Jo es Rossz harcat annak ez a film nagyon be fog jonni. Eleg komoly sorozat, neha igen veres jelenetekkel.
Lost
Mivel itthon is leadjak vegre, nem kell sokat beszelni rola, max. annyit, hogy mar a 2. resznel tart az uj evad es eleg durvan kezdodik.
Gilmore Girls
Itthon is megy, de jocskan elmaradva, mivel kint mar a 6. evadot adjak. Az amerikai kisvaros kedvesen kulonc hoseivel egyutt elhetjuk at a temperamentumos, vonzoan fiatal mama, Lorelai es 16 eves lanya, Rory kalandos mindennapjait. Ajanlott.
Rome
Az Elit alakulathoz hasonlo minisorozat Caesar korabeli Romarol. Allitolag megprobaltak korhuek lenni, majd kiderul mennyire jott ez be, de egyelore eleg korrekt sorozatnak tunik.
Elsore ennyi, ezenkivul van meg nagyon sok jo sorozat, ide irogathatnank roluk, ki mit latott, ajanl, stb. Sajnos ido hianyaban nem jut mindenre ido. Pl. Arrested Development, Numb3rs, Scrubs, Prison Break, House, Boston Legal, etc.

Súgó
A téma zárva.