HWSW Informatikai Kerekasztal: TV sorozatok TOPIC - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

TV sorozatok TOPIC amiket vetitenek itthon, es amiket nem.. Értékeld a témát: -----

#541 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 30. 16:18

Idézet: Lipton - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 14:21

...
A kedvetekért ezentúl pirosozni fogom az ilyen dolgokat, de kb 100%, hogy úgyis el fogja olvasni az is, aki elvileg nem akarja elolvasni. :p

Hopp. Most látom csak.

Köszönjük szépen. :up:

(Így kellett volna kezdeni...)

RE: egyébként én megszokásból átugrom azokat a hozzászólásokat, amikben ott virít a spoiler szó, szóval az a 100% már most megdőlt. :D

Szerkesztette: Etele 2006. 03. 30. 16:21 -kor

#542 Felhasználó inaktív   joshua7 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 16:21

Idézet: des - Dátum: 2006. márc. 29., szerda - 19:24

15 resz.

Pontosabban 14 rész + egy Special Features rész.
Semper Fi

#543 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 16:29

Ja, Prison Break ep. 15 megvolt nektek? :D

Szerintem kicsit kiszámítható lett, én sejtettem hogy ez lesz, de azért várom a 16. részt, mert a feszültséget azért tartani tudják a készítők. :)
Nem is tudom mikor volt utoljára olyan sorozat, aminek ennyire vártam volna hétről hétre az új részeit. :)

Az HBO-féle Rome-ot meg ajánlom mindenkinek, Deadwood-al egyetemben. Nagyon kafa kis sorozatok. A Deadwood übereli a Rome-ot, de nem sokkal. :D

#544 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 16:52

Idézet: Etele - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 16:16

Folyamatos logikai bakugrásokkal szökellsz. :D

Tehát ha szerinted nem hibás a prekoncepciód, az bizonyítja, hogy valóban nem az? De ha én írom azt, hogy hibás, akkor tévedek?
Talán el kellene gondolkodni, hogy nem azon van a hangsúly, hogy ki mit és hogyan értelmez, hanem hogy ha többen megkérnek itt a topikban, hogy ne spoilerezz, vagy csak figyelmeztetés után, akkor nem kellene magyarázni a bizonyítványt és bizonygatni hogy szerinted mi a spoiler és mi nem az és különben is abcug mindenki, hanem annyit mondani, hogy "bocs, oké". Ilyen rettentő egyszerű a dolog.

(Spoiler =  A remark which reveals important plot elements from books or movies, thus denying the reader (of the article) the proper suspense when reading the book or watching the movie.)

Könyörgöm, már megint miről beszélsz? :D Ha figyelmeztetést nélkül elárulsz egy fontos eseményt (pl. a 24-ben meg fog halni az elnök), akkor engem - és másokat, akik még nem látták az ominózus részt - fosztasz meg attól az élménytől, hogy meglepetésként érjen a dolog mikor majd én is megnézem a filmet. Ergo spoiler. Amit nem szeretünk. Sokan.

Bocs, de a "fissek" nem tudom mi a csoda, szóval nem tudok reagálni rá.

Az vagy. De ha így állsz a dologhoz, akkor már az eddigieket is értem. Gratula.

Ha a BSG az a Battlestar Galactica, akkor nem igazán vágom miről van szó. A részek elején megmutatják az adott részben? :think:
Vagy figyelmetlen vagyok (simán elképzelhető :D ), vagy csak a főcím után szoktam bekapcsolódni. Én úgy emlékszem, hogy emlékeztető van, hogy mi történt az eddigi részekben. :think:

Egészségedre. Sajna a gúny nem talált.

Na én itt befejeztem mert értelmetlenné kezd válni a dolog. :omg:

Csak Te kifogásoltad amit írtam, más csak rábólintott, az azért nem ugyanaz. :) Egyszerűen nem értem, hogy miért akarod rámerőltetni azt amit Te gondolsz erről a dologról. Kénytelen leszel elfogadni, hogy én máshogy gondolom, bármennyire is nehéz lesz. Nem fogok bocsánatot kérni olyan dologért amiért úgy érzem, hogy nem kell.

Azt, hogy szerintem mi számít friss infónak már leírtam, felesleges volt értetlenkedni. Az éppen aktuális, vagy a következő rész tartalma. Éppen ezért egy több hónapos rész már nem tartozik bele ebbe a kategóriába.

Költői kérdés volt, nem vagyok bunkó.

Igen, a BSG elején van egy nagyon rövid vágás, hogy abban a részben mi lesz. A főcím előtt van közvetlenül, az adott rész lényegét lövi le. :) Milyen bunkók a készítők. :)

Akkor végülis mit lehet írni? Milyen klassz ez meg az a sorozat? Milyen jó ez az vagy az rész? Mert ezen kívül minden más olyan lehet, amit valaki nem tud még.

#545 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 17:14

Idézet: Lipton - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 16:52

Csak Te kifogásoltad amit írtam, más csak rábólintott, az azért nem ugyanaz. :)

Ja, akkor ők nem úgy gondolják ahogy én, sőt, nem is kifogásolták, csak bólogató jánosok?
Ne csináld már, ez kezd gázos lenni.

Egyébként valószínűleg azért pont én tettem szóvá az ominózus hozzászólást, mert személy szerint az én szórakozásomba rondítottál bele vele.

Idézet

Egyszerűen nem értem, hogy miért akarod rámerőltetni azt amit Te gondolsz erről a dologról. Kénytelen leszel elfogadni, hogy én máshogy gondolom, bármennyire is nehéz lesz. Nem fogok bocsánatot kérni olyan dologért amiért úgy érzem, hogy nem kell.

Franc se akar ráderőltetni akármit is, egyszerűen tévedésben leledzel a spoiler fogálmát illetően. Erre próbáltam rávilágítani. Lásd zöld szöveg.

Idézet

Azt, hogy szerintem mi számít friss infónak már leírtam, felesleges volt értetlenkedni. Az éppen aktuális, vagy a következő rész tartalma. Éppen ezért egy több hónapos rész már nem tartozik bele ebbe a kategóriába.

Aham, látom még mindig nem érted.

A spoiler nem egyenlő a neked friss infóval. :omg:  Ami neked már lerágott csont, az másnak még soha nem hallot dolog. :omg: Teszem azt egy hónapnál régebbi filmből már lehet kulcsjeleneteket elárulni, mert azt már mindenki látta úgyis, aki meg nem, az magára vessen, így ez már nem spoilerkedés? Ezt te sem gondolod komolyan.

Idézet

Költői kérdés volt, nem vagyok bunkó.

Akkor visszafelé sült el a költői kérdésed, mert a bunkósághoz közeli a vislekedésed. De ne legyünk szigorúak, fogalmazzunk inkább úgy, hogy érzéketlen, jó? :)

Idézet

Igen, a BSG elején van egy nagyon rövid vágás, hogy abban a részben mi lesz. A főcím előtt van közvetlenül, az adott rész lényegét lövi le. :) Milyen bunkók a készítők.

Megint logikailag ugribugrizol.
Gondolom a készítők koncepciójának a része a dolog, kulcsjeleneteket gondolom nem árulnak el (ha eddig nekem fel sem tűnt a dolog, így lehet :D ) - és valóban összehasonlítható a BSG film elején látható ízelítő azzal, hogy a Lipton nevű fórumozó spoilerkedik a HwSw-n... :)

Idézet

Akkor végülis mit lehet írni? Milyen klassz ez meg az a sorozat? Milyen jó ez az vagy az rész? Mert ezen kívül minden más olyan lehet, amit valaki nem tud még.

Hát igen, ahhoz kéne egy kis figyelmességet tanúsítani mások irányában, hogy belegondolj, hogy lehet, hogy valaki xy részt még nem látta, és az ő szórakozását rontod el azzal, hogy bebököd egy kulcsfigura halálát, pl.
Spoilerkedj nyugodtan, csak jelezd előtte.
Nem mellesleg ha visszaolvasol a topikban, láthatod, miről is van szó itt, és miről lehet írni. :omg:

Na písz, én abbafejeztem már tényleg. :beer:

Ja, még mielőtt valaki kitalálja, hogy utáljuk egymást Liptonnal, erről szó sincs, kedvelem a srácot, legtöbbször egyezik is a véleményünk. Pont ezért magyarázok neki ennyit. :D

#546 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 17:36

Idézet

Ja, akkor ők nem úgy gondolják ahogy én, sőt, nem is kifogásolták, csak bólogató jánosok?
Ne csináld már, ez kezd gázos lenni.

Egyébként valószínűleg azért pont én tettem szóvá az ominózus hozzászólást, mert személy szerint az én szórakozásomba rondítottál bele vele.

Egyedül Te csinálod itt a hisztit mintha valami nagy bűnt követtem volna el. Megtörtént, kész, mit kell ezen ennyit problémázni?
Írtál egy lényeges dolgot, azért írtál mert a Te szórakozásodba rondítottam bele. :) Ha az első évadról írtam volna valamit, akkor nem írtál volna semmit, mert azt már láttad. :p

Idézet

Franc se akar ráderőltetni akármit is, egyszerűen tévedésben leledzel a spoiler fogálmát illetően. Erre próbáltam rávilágítani. Lásd zöld szöveg.

Pedig erőleteted, még most is mondod, hogy mit kéne gondolnom erről a dologról. A zöld szöveg nekem semmit se mond, azt a megfogalmazást is egy ember találta ki, hogy véleménye szerint mi az előzetes.

Idézet

A spoiler nem egyenlő a neked friss infóval.   Ami neked már lerágott csont, az másnak még soha nem hallot dolog.  Teszem azt egy hónapnál régebbi filmből már lehet kulcsjeleneteket elárulni, mert azt már mindenki látta úgyis, aki meg nem, az magára vessen, így ez már nem spoilerkedés? Ezt te sem gondolod komolyan.

Pedig komolyan gondolom, hogy egy sorozat aktuális részéhez képest egy 15 részel korább infó leírása nem baj. :eek:

Idézet

Megint logikailag ugribugrizol.
Gondolom a készítők koncepciójának a része a dolog, kulcsjeleneteket gondolom nem árulnak el (ha eddig nekem fel sem tűnt a dolog, így lehet  ) - és valóban összehasonlítható a BSG film elején látható ízelítő azzal, hogy a Lipton nevű fórumozó spoilerkedik a HwSw-n...

Elolvastad amit írtam? A kulcsjelenetekből van egy gyors vágás, és mint írtam a főcím előtt van közvetlenül, ezért nem láthattad.

Idézet

Hát igen, ahhoz kéne egy kis figyelmességet tanúsítani mások irányában, hogy belegondolj, hogy lehet, hogy valaki xy részt még nem látta, és az ő szórakozását rontod el azzal, hogy bebököd egy kulcsfigura halálát, pl.
Spoilerkedj nyugodtan, csak jelezd előtte.
Nem mellesleg ha visszaolvasol a topikban, láthatod, miről is van szó itt, és miről lehet írni.

Ne akard, hogy keressek olyan spoilert amit Te írtál, mert biztos találok. :D

Idézet

Ja, még mielőtt valaki kitalálja, hogy utáljuk egymást Liptonnal, erről szó sincs, kedvelem a srácot, legtöbbször egyezik is a véleményünk. Pont ezért magyarázok neki ennyit.

:up:

Szerkesztette: Lipton 2006. 03. 30. 17:38 -kor

#547 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 17:49

Idézet: Lipton - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 17:36

Egyedül Te csinálod itt a hisztit mintha valami nagy bűnt követtem volna el. Megtörtént, kész, mit kell ezen ennyit problémázni?

Hm, azt hiszem ez nagyon nem kell.
Hisztizik a tudodkid, én azt hittem a spoiler mibenlétéről beszélgetünk.
De ha nincs érv, jön a személyeskedés? Ennél felnőttebbnek gondoltalak azért.

Idézet

Írtál egy lényeges dolgot, azért írtál mert a Te szórakozásodba rondítottam bele. :) Ha az első évadról írtam volna valamit, akkor nem írtál volna semmit, mert azt már láttad. :p

Hm. Ezt a kis teóriádat mire alapozod, meséld már el kérlek! Vagy megint költesz, mint amikor a spoiler fogalmát találtad ki?
Ha. Tudod: ha a nagyanyádnak pöcse lett volna, ő lenne a nagyapád. :D

RE: visszanéztem, buktad a teóriádat, mert Turbo tette szóvá a spoilert, nem is én. :omg:

Idézet

Pedig erőleteted, még most is mondod, hogy mit kéne gondolnom erről a dologról. A zöld szöveg nekem semmit se mond, azt a megfogalmazást is egy ember találta ki, hogy véleménye szerint mi az előzetes.

És mindenki hülye, csak te vagy a villamos... Értem én.

Idézet

Pedig komolyan gondolom, hogy egy sorozat aktuális részéhez képest egy 15 részel korább infó leírása nem baj. :eek:

Oké. Gondold így. Csak jelezd előtte, ahogy megbeszéltük. Ennyi.
Tudod: ami neked nem baj, az másnak még lehet az. Erről szól ez az egész.

Idézet

Elolvastad amit írtam? A kulcsjelenetekből van egy gyors vágás, és mint írtam a főcím előtt van közvetlenül, ezért nem láthattad.

Láthattam, mondom: max. nem emlékszem rá.
De most szombaton megnézem tüzetesen, és akkor beszélgetünk róla.

A logikai párhuzamod butaságát látom te is beláttad.

Idézet

Ne akard, hogy keressek olyan spoilert amit Te írtál, mert biztos találok. :D

Keress nyugodtan, sok sikert. (Én egy félig-meddig spoilerre emlékszem a prison break kapcsán, de ott pirossal figyelmeztettem mindenkit előre, hogy spoiler következik...)

Közben meg nézd meg a Deadwood-ot, korrekt nagyon. Már ha nem zavar, ha sokat káromkodnak egy sorozatban.

Szerkesztette: Etele 2006. 03. 30. 18:08 -kor

#548 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 19:31

Ígérem ez lesz az utolsó. :)

Idézet

Hm, azt hiszem ez nagyon nem kell.
Hisztizik a tudodkid, én azt hittem a spoiler mibenlétéről beszélgetünk.
De ha nincs érv, jön a személyeskedés? Ennél felnőttebbnek gondoltalak azért.

Kim kisztizik?
Nem személyeskedés volt, komolyan gondolom, nagyon túldramatizálod már ezt a dolgot.

Idézet

Hm. Ezt a kis teóriádat mire alapozod, meséld már el kérlek! Vagy megint költesz, mint amikor a spoiler fogalmát találtad ki?
Ha. Tudod: ha a nagyanyádnak pöcse lett volna, ő lenne a nagyapád.

Ő elintézte egy fél sorral.

Idézet

És mindenki hülye, csak te vagy a villamos... Értem én.

Fedítés. Senkit se hülyéztem le, csupán nem értek egyet azzal a dolggal amit írsz, és ezt nem akarod elfogadni.

Idézet

Láthattam, mondom: max. nem emlékszem rá.
De most szombaton megnézem tüzetesen, és akkor beszélgetünk róla.

A logikai párhuzamod butaságát látom te is beláttad.

Mit láttam be? Mire írtad ezt? Annyit írtam, hogy a sorozat készítői lelövilk a kulcsjeleneteket és ez így is van. Erre írtam, hogy akkor ők is milyen hülyék ezek szerint.

Idézet

Keress nyugodtan, sok sikert. (Én egy félig-meddig spoilerre emlékszem a prison break kapcsán, de ott pirossal figyelmeztettem mindenkit előre, hogy spoiler következik...)

Írtad, hogy van a Losban van jegesmedve. :D Ne már? A trópusokon? Hogy? Bahhh... most nem fogok rajta meglepődni. :D

Ha válaszolsz, akkor már inkább privit fogok írni.

#549 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 20:00

Jaj. Szerintem zarjuk le ezt az egesszel annyival, hogyha vki spoilerezik, nyomjon elotte egy figyelmeztetest. mondjuk vhogy igy

Ki latta az uj Lost-ot(S2e17)? Szerintem ez nagyon oda lett rakva.

SPOILER

erdemes megnezni ezt . Hehe. :D
JóSebesség

#550 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 20:04

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 21:00

Ki latta az uj Lost-ot(S2e17)?
SPOILER

Ilyenkor a tudat alattim már görgeti is tovább az oldalt :p
Ps.: Már megint nem bírtam ki  :Đ

Szerkesztette: Poopa 2006. 03. 30. 20:05 -kor

Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

#551 Felhasználó inaktív   Lance 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 20:10

Ugye a tegnapi Született Feleségekben nem volt új adalék, csak az eddig történteket foglalta össze?

#552 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 20:37

Idézet: Etele - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 18:49

Közben meg nézd meg a Deadwood-ot, korrekt nagyon. Már ha nem zavar, ha sokat káromkodnak egy sorozatban.

Ha jol emlekszem azt irtak, hogy a keszitok probaltak a valodi vadnyugatot bemutatni ilyen teren. Biztos igazuk van, en tul fiatal vagyok. :D Egyebkent meg nem lattam a sorozatot, de sokan dicsertek mar.
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#553 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 21:45

Idézet: Lance - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 20:10

Ugye a tegnapi Született Feleségekben nem volt új adalék, csak az eddig történteket foglalta össze?

Ja, én otthagytam 10 perc után.

#554 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 21:55

Idézet: Lipton - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 19:31

Kim kisztizik?
Nem személyeskedés volt, komolyan gondolom, nagyon túldramatizálod már ezt a dolgot.

Helyettesíts be akárkit, legyen ennyi fantáziád. :D
Nem dramatizálom egyáltalán, csak nem értem, hogy miért nem akarod megérteni miről beszélek, és próbálom mindenféle példákon keresztül megmutatni, hogy esetleg nem kéne szentírásnak venni a saját elképzeléseidet, és elgondolkodhatnál azon, hogy kicsit belegondolj a másik szemszögéből is a dologba - ne csak szajkózd ezt a "miért nem fogadod el hogy én ezt így látom és bele se gondolok hogy esetleg nem egyértelmű a dolog" litániát.
Viszont nagyon nem megy neked, ezért tényleg nem erőltetem és már nem is írok a többi semmitmondó, körbe-körbe járó, önmagát ismétlő válaszodra semmit. (Félve kérdezem azért, hogy miért spoiler az, hogy lelőnek egy mutáns jegesmedvét, és miért nem az, hogy megölik az egyik főszereplőt? Hogy ezt a macis dolgot - még ha gúnyosan is - spoilerként hoztad fel, jól mutatja, hogy lövésed sincsen miről beszéltem eddig.) Itt tettem pontot a "megvilágítási kísérlet" végére. Ami nem megy, az nem megy, ne erőltessük. Elég, ha a fórumon a többi beszélgetésünk 90%-ban egyetértünk vagy dűlőre tudunk jutni. :D
:offtopic:
Hogy ontopik legyek: ajánlj valami jó kis sorozatot nekünk. És akkor te is ontopik leszel kicsit. :D

RE: sorozatos elgépelések javítva, nem megy ez nekem, le is fekszem aludni. :D

Szerkesztette: Etele 2006. 03. 30. 22:21 -kor

#555 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 22:01

Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 20:37

Ha jol emlekszem azt irtak, hogy a keszitok probaltak a valodi vadnyugatot bemutatni ilyen teren. Biztos igazuk van, en tul fiatal vagyok. :D Egyebkent meg nem lattam a sorozatot, de sokan dicsertek mar.

Ha teheted, nézd meg. Tényleg szuper.
(Mondjuk én szinkronosan láttam, úgyse rossz, de megnézem majd eredeti hanggal is, az lehet a tuti. :D )

A "káromkodós" koncepciójukról én is olvastam, de azért elsőre meglepő volt a sok "basszameg"et és egyéb kötőszavakat hallani tévében (na jó, PC-n :D ). Mondjuk az is igaz, hogy nem valószínű hogy rímekben beszéltek anno, szóval érthető a dolog. :D A legkeményebb Calamity Jane, na amikor be van nyomva, cifrán beszél, és akkor finom voltam.

Szerkesztette: Etele 2006. 03. 30. 22:05 -kor

#556 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 22:28

Neznem, csak nem nagyon van magyar felirat. :(

Apropo, ha mar sorozat ajanlas.

Veronica Mars. Joss Whedon (Angel, Buffy, Firefly) nyilatkozta rola: Best. Show. Ever. :cool: Ehhez en mar foloslegesen teszem hozza, hogy ez egy tenyleg jo sorozat. :)
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#557 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 31. 00:08

Idézet: Etele - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 21:55

Helyettesíts be akárkit, legyen ennyi fantáziád. :D
Nem dramatizálom egyáltalán, csak nem értem, hogy miért nem akarod megérteni miről beszélek, és próbálom mindenféle példákon keresztül megmutatni, hogy esetleg nem kéne szentírásnak venni a saját elképzeléseidet, és elgondolkodhatnál azon, hogy kicsit belegondolj a másik szemszögéből is a dologba - ne csak szajkózd ezt a "miért nem fogadod el hogy én ezt így látom és bele se gondolok hogy esetleg nem egyértelmű a dolog" litániát.
Viszont nagyon nem megy neked, ezért tényleg nem erőltetem és már nem is írok a többi semmitmondó, körbe-körbe járó, önmagát ismétlő válaszodra semmit. (Félve kérdezem azért, hogy miért spoiler az, hogy lelőnek egy mutáns jegesmedvét, és miért nem az, hogy megölik az egyik főszereplőt? Hogy ezt a macis dolgot - még ha gúnyosan is - spoilerként hoztad fel, jól mutatja, hogy lövésed sincsen miről beszéltem eddig.) Itt tettem pontot a "megvilágítási kísérlet" végére. Ami nem megy, az nem megy, ne erőltessük. Elég, ha a fórumon a többi beszélgetésünk 90%-ban egyetértünk vagy dűlőre tudunk jutni. :D
:offtopic:
Hogy ontopik legyek: ajánlj valami jó kis sorozatot nekünk. És akkor te is ontopik leszel kicsit. :D

RE: sorozatos elgépelések javítva, nem megy ez nekem, le is fekszem aludni. :D

Csak röviden. :)
Hiszen már behelyettesítettem valakit, Téged! :D
Értem miről beszélsz, ezt már írtam is többször. Te kötöd az ebet a karóhoz, hogy pedig nem úgy van ahogy én gondolom, és nem érted meg, hogy a véleményem nem fog megváltozni egy zöld idézet miatt se. Elfogadom a véleményed, nincs ezzel semmi baj.
Az én válaszaim pont annyira járnak körbe mint amiket Te írsz.
Az írásodból nekem mindig az jön le, hogy a másikat hülyének nézed, butának tartod (nem megy neked, bunkó vagy, felnőttebbnek gondoltalak, lövésed sincs, megvilágítási kísérlet, ami nem megy nem megy, ne erőltessük, stb, stb, stb), mind mind egy kis árnyalt leszólás, lekezelés.

Sorozatot ajánlani nem tudok, mert amiket ismerek azok már mind elhangoztak cím szinten.

#558 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 31. 00:46

Fentebb írtad, hogy mások csak rábólintottak a te véleményedre. Ez nem igaz. Turbón és Etelén kívül én és még valaki (most nem keresek vissza) is említettük, hogy el vagy tévedve.

Itt egy meghatározás a Spoiler Warning-ról:

Idézet

Some articles contain spoilers. A spoiler is a piece of information about a narrative work (such as a book, feature film, television show or video game) that may reduce your enjoyment of it by revealing certain plot events or twists. If you haven't read, watched or played the material to which the warning refers, you might want to do so before reading the spoiler in the article.

Itt meg a Spoilerről: Wikipedia meghatározás

Ha ezek után sem érted meg mi a spoiler és hogy nem számít, hogy régi vagy új az adott film/könyv/játék/akármi, nem illik más szórakozását elrontani fontos információk elfecsegésével, akkor tényleg nincs valami rendben nálad. Nézz be a könyvajánlóba, ajánlottam 3 könyvet, de egyikről sem írtam sokat, mert az már elronthatta volna azok szórakozást, akik még nem olvasták őket, pedig egyik sem új. ;)

Hogy on is legyek.  Valaki tud infót esetleges új Star Trek sorozatról? Nagyon szeretném, ha csinálnának még újakat (meg filmeket is :D).
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#559 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 31. 01:08

Idézet: Necros - Dátum: 2006. márc. 31., péntek - 1:46

Hogy on is legyek.  Valaki tud infót esetleges új Star Trek sorozatról? Nagyon szeretném, ha csinálnának még újakat (meg filmeket is :D).

hagyd már a trekit  :D

Firefly + Serenity  :up:  ez kell neked, hidd el.  :D

off: ismerős valakinek ez a rajzfilm: Adventures of Galaxy Rangers
hm?
8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.

#560 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 31. 07:04

Elhiszem, hogy király sorozatok azok is, de én már javíthatatlan Star Trek rajongó vagyok. :) Szóval, ha van infó, szeretettel várom. :D
A Firefly + Serenity párost meg majd kipróbálom, ha végeztem a maradék pár rész DS9-cel. ;)
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

Téma megosztása:

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.