Idézet: Lipton - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 16:52
Csak Te kifogásoltad amit írtam, más csak rábólintott, az azért nem ugyanaz.

Ja, akkor ők nem úgy gondolják ahogy én, sőt, nem is kifogásolták, csak bólogató jánosok?
Ne csináld már, ez kezd gázos lenni.
Egyébként valószínűleg azért pont én tettem szóvá az ominózus hozzászólást, mert személy szerint az én szórakozásomba rondítottál bele vele.
Idézet
Egyszerűen nem értem, hogy miért akarod rámerőltetni azt amit Te gondolsz erről a dologról. Kénytelen leszel elfogadni, hogy én máshogy gondolom, bármennyire is nehéz lesz. Nem fogok bocsánatot kérni olyan dologért amiért úgy érzem, hogy nem kell.
Franc se akar ráderőltetni akármit is, egyszerűen tévedésben leledzel a spoiler fogálmát illetően. Erre próbáltam rávilágítani. Lásd zöld szöveg.
Idézet
Azt, hogy szerintem mi számít friss infónak már leírtam, felesleges volt értetlenkedni. Az éppen aktuális, vagy a következő rész tartalma. Éppen ezért egy több hónapos rész már nem tartozik bele ebbe a kategóriába.
Aham, látom még mindig nem érted.
A spoiler nem egyenlő a
neked friss infóval.

Ami neked már lerágott csont, az másnak még soha nem hallot dolog.

Teszem azt egy hónapnál régebbi filmből már lehet kulcsjeleneteket elárulni, mert azt már mindenki látta úgyis, aki meg nem, az magára vessen, így ez már nem spoilerkedés? Ezt te sem gondolod komolyan.
Idézet
Költői kérdés volt, nem vagyok bunkó.
Akkor visszafelé sült el a költői kérdésed, mert a bunkósághoz közeli a vislekedésed. De ne legyünk szigorúak, fogalmazzunk inkább úgy, hogy érzéketlen, jó?
Idézet
Igen, a BSG elején van egy nagyon rövid vágás, hogy abban a részben mi lesz. A főcím előtt van közvetlenül, az adott rész lényegét lövi le.

Milyen bunkók a készítők.
Megint logikailag ugribugrizol.
Gondolom a készítők koncepciójának a része a dolog, kulcsjeleneteket gondolom nem árulnak el (ha eddig nekem fel sem tűnt a dolog, így lehet

) - és valóban összehasonlítható a BSG film elején látható ízelítő azzal, hogy a Lipton nevű fórumozó spoilerkedik a HwSw-n...
Idézet
Akkor végülis mit lehet írni? Milyen klassz ez meg az a sorozat? Milyen jó ez az vagy az rész? Mert ezen kívül minden más olyan lehet, amit valaki nem tud még.
Hát igen, ahhoz kéne egy kis figyelmességet tanúsítani mások irányában, hogy belegondolj, hogy lehet, hogy valaki xy részt még nem látta, és az ő szórakozását rontod el azzal, hogy bebököd egy kulcsfigura halálát, pl.
Spoilerkedj nyugodtan, csak jelezd előtte.
Nem mellesleg ha visszaolvasol a topikban, láthatod, miről is van szó itt, és miről lehet írni.
Na písz, én abbafejeztem már tényleg.
Ja, még mielőtt valaki kitalálja, hogy utáljuk egymást Liptonnal, erről szó sincs, kedvelem a srácot, legtöbbször egyezik is a véleményünk. Pont ezért magyarázok neki ennyit.