HWSW Informatikai Kerekasztal: Nyugdíjpénztárak - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (247 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 231
  • 232
  • 233
  • 234
  • 235
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nyugdíjpénztárak Mégis melyiket? Értékeld a témát: ***-- 3 szavazás

#4641 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 03. 16. 11:57

Üzenet megtekintéseIdézet: Bujdy - Dátum: 2012. 03. 16. 11:26

Szoval akkor mennyi is a 2011-es hiany az egyszeri tetelek nelkul? ;-)
(ne akarj arrol meggyozni, hogy ezek szarul csinaljak, azt en is tudom. Csak arra probalok ravilagitani, hogy az EU baromi suttyo modon peldatakar velunk statualni. Mert mi eleg kicsik vagyunk ahhoz, hogy meg tudjak csinalni... Ezen jogosan van felhaborodva, aki fel van!)

Mindenekelőtt azt azért diszkutálni kéne, hogy az EU parlament, az nem egy szuverén döntéshozó testület, hanem egy brüsszeli, -a demokrácia formájára álcázott- politikai elfekvőben lévő bólogatók és gombnyomkodók mögött álló gazdasági lobbik szervezete.

#4642 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 16. 12:20

Szoval akkor mennyi is a 2011-es hiany az egyszeri tetelek nelkul? ;-)
(ne akarj arrol meggyozni, hogy ezek szarul csinaljak, azt en is tudom. Csak arra probalok ravilagitani, hogy az EU baromi suttyo modon peldatakar velunk statualni. Mert mi eleg kicsik vagyunk ahhoz, hogy meg tudjak csinalni... Ezen jogosan van felhaborodva, aki fel van!)

Mer' a faszér' kellett ugrálni. Persze, hogy példát statuál. Kicsit több együttműködési hajlamot kellett volna mutatni, oszt' most nem kéne felháborodni.

#4643 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 16. 12:27

Idézet

A székely legény apjához fordul tanácsért, mert tetszik neki egy szép magyar lány, és magáévá szeretné tenni:
-Édesapám, maga mint sokat látott ember mit javasol, hogy járjak el?
-Drága fiam! Először is vidd el a lányt egy szállodába, mutasd meg, hogy a székely tehetős.
-Jólvan édesapám! És utána?
-Fiam, utána ahogy a szállodába értek, vedd az ölödbe és úgy vidd fel a szobába. Lássa a lány, hogy a székely erős.
-Úgy lesz Édesapám! És utána?
-Fiam, utána levetkőzteted a lányt, levetkőzöl te is, biztos már a lány is fog tudni ezt-azt a dolgokról... és megteszitek, amit olyankor tenni szokás!
Az eset után az öreg székely kíváncsian kérdezi a fiát, hogy mi történt a lánnyal...
-Én pont úgy jártam el, ahogy azt Édesapám előtte elmondta, elvittem szállodába, megmutattam, hogy a székely tehetős, az ölemben vittem a szobába, megmutattam, hogy a székely erős...-mondja a fiú
-Értem, édes fiam, de a szobában mi történt??-kérdi az öreg kíváncsian
-Levetkőztünk... majd maszturbáltam!
-De fiam, mi történt nem engedett a lány???
-Az engedett, de megmutattam neki, hogy a székely amellett, hogy tehetős és erős, önálló és autonóm!

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#4644 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 16. 12:34

Baaaazd meeeeg :D
Ez 10 pontos :D

#4645 Felhasználó inaktív   rupic 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 16. 12:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2012. 03. 16. 12:34

Baaaazd meeeeg :D
Ez 10 pontos :D

+1
Erről szól a superstringek (tenzormátrixok) modell.

#4646 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 16. 13:57

Szoval akkor mennyi is a 2011-es hiany az egyszeri tetelek nelkul? ;-) (ne akarj arrol meggyozni, hogy ezek szarul csinaljak, azt en is tudom. Csak arra probalok ravilagitani, hogy az EU baromi suttyo modon peldatakar velunk statualni. Mert mi eleg kicsik vagyunk ahhoz, hogy meg tudjak csinalni... Ezen jogosan van felhaborodva, aki fel van!)

Kuzdesz meg maszatolsz rendesen, de akkor se az EU a suttyo az ugyben, ok nyiltan megmondtak hogy mit akarnak (kiszamithato koltsegvetest). Kulonben meg nem egyszeri tetelekrol, hanem egyszeri intezkedesekrol volt szo, ertsd: iden mar nincs a GDP 10%-at kitevo egyszeri elsikkasztani valo (persze van, de abbol tenyleg lampavas lenne). Es ezt ok jol latjak. Egyebkent meg a torpe ha sallert meg kokit osztogat ne lepodjon meg ha a nagyobb pont ot valasztja, hogy peldat statualjon. Ha rendben lenne minden adatunk, az EU se eroskodhaten. De nincs. Es meg a pofank is nagy.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#4647 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 16. 14:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Samott - Dátum: 2012. 03. 16. 13:57

Kuzdesz meg maszatolsz rendesen, de akkor se az EU a suttyo az ugyben, ok nyiltan megmondtak hogy mit akarnak (kiszamithato koltsegvetest). Kulonben meg nem egyszeri tetelekrol, hanem egyszeri intezkedesekrol volt szo, ertsd: iden mar nincs a GDP 10%-at kitevo egyszeri elsikkasztani valo (persze van, de abbol tenyleg lampavas lenne). Es ezt ok jol latjak. Egyebkent meg a torpe ha sallert meg kokit osztogat ne lepodjon meg ha a nagyobb pont ot valasztja, hogy peldat statualjon. Ha rendben lenne minden adatunk, az EU se eroskodhaten. De nincs. Es meg a pofank is nagy.

Samott

En csak egy kerdest tettem fel, hogy mennyi volt a hiany egyszeri tetelek nelkul. Miert kell erre egy bekezdest valaszolni, ahelyett, hogy leirnal egy szamot? ;-)

#4648 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 16. 14:57

Üzenet megtekintéseIdézet: Bujdy - Dátum: 2012. 03. 16. 14:22

En csak egy kerdest tettem fel, hogy mennyi volt a hiany egyszeri tetelek nelkul. Miert kell erre egy bekezdest valaszolni, ahelyett, hogy leirnal egy szamot? ;-)

Mert maszatolsz. Ott volt az EU kozlemenyben, minek kell evidens dolgokat kerdezni? "Ezen egyszeri intézkedések nélkül a 2011-es hiány elérte volna a GDP 6%-át." - hogy ok melyik egyszeri intezkedeseket szamoltak bele az o dolguk, nekik kell megfelelni (hiszen az o penzukert kuncsorgunk).

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#4649 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 16. 15:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Samott - Dátum: 2012. 03. 16. 14:57

Mert maszatolsz. Ott volt az EU kozlemenyben, minek kell evidens dolgokat kerdezni? "Ezen egyszeri intézkedések nélkül a 2011-es hiány elérte volna a GDP 6%-át." - hogy ok melyik egyszeri intezkedeseket szamoltak bele az o dolguk, nekik kell megfelelni (hiszen az o penzukert kuncsorgunk).

Samott

Az egyik egyszeri intezkedest be kell szamolni, a masikat meg nem? Es en maszatolok? :think:

#4650 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 16. 16:17

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2012. 03. 16. 11:14

Már ne haragudj, de hogyan lehet többet költeni, mint amennyit megkeresek? Én sem költök többet. Muter sem. Én nem ezt láttam a családban, ezek nem tudom, hol nőttek fel. Azt kell szétosztani, ami van. Ha kevesebb van, akkor kevesebbet kell szétosztani. És nem hiányt betervezni.

Jó, de egy modern államot ne hasonlíts egy polgárhoz. Teljesen normális, hogy egy civilizált országnak van valamekkora, épp hogy valahány % hiánya. Válság előtt kutyát nem érdekelte. Most meg megy a baszakodás rajta, mikor nem a jól teljesítés a tét, hanem az életben maradás.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#4651 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 16. 16:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Bujdy - Dátum: 2012. 03. 16. 15:22

Az egyik egyszeri intezkedest be kell szamolni, a masikat meg nem? Es en maszatolok? :think:

Csak szarabb volna, ha nem számolnák bele, inkább örülj neki.
Ilyen nagyképű és ki-ha-én-nem hozzáállás után, amit műveltünk, azt várod, hogy jóindulatúak vagy fairek legyenek velünk? Persze, hogy adnak pár pofont, hogy "kapjál a fejedhez, kisfiam" ...

#4652 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 16. 16:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2012. 03. 16. 16:17

Jó, de egy modern államot ne hasonlíts egy polgárhoz. Teljesen normális, hogy egy civilizált országnak van valamekkora, épp hogy valahány % hiánya. Válság előtt kutyát nem érdekelte. Most meg megy a baszakodás rajta, mikor nem a jól teljesítés a tét, hanem az életben maradás.

Valszeg nem a % a lényeg. Mint ahogy a c.kérdést sem véletlenül most próbálták felfújni, hogy itt mennyire félnek a romák. Meg a többit.
Csak egy kicsit ugráltatnak, hogy lássuk, ki melyik végén van a póráznak.

#4653 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 16. 16:29

Mire gondolsz? Kettős mércére? :-)

Az a bajuk a ballibsiknek, hogy a klasszikus/váltópártos demokráciában olyan, hogy 2/3 egy pártra, olyan nincs. Elképzelhetetlen. Ezért is 2/3osak a sarkalatos törvények. De Mo-n olyan morális mélyrepülést produkáltak, hogy itt még ez is sikerült nekik. Most persze világszerte beszartak az elvtársak, összezártak és nemcsak visítoznak, hanem előkerült az összes gátlástalan, hazug, féreg módszerük, hogy valahogy a hatalomba visszakapaszkodjanak.

#4654 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 16. 16:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2012. 03. 16. 16:24

Valszeg nem a % a lényeg. Mint ahogy a c.kérdést sem véletlenül most próbálták felfújni, hogy itt mennyire félnek a romák. Meg a többit.
Csak egy kicsit ugráltatnak, hogy lássuk, ki melyik végén van a póráznak.

Gondolom te nem cigány pecsenyét kérsz az étteremben, hanem roma pecsenyét. Esetleg c. pecsenyét? Buksisimogatást vársz érte valakitől, hogy ilyen gagyi polkorrekt vagy? :-s

#4655 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 16. 17:00

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2012. 03. 16. 16:38

Gondolom te nem cigány pecsenyét kérsz az étteremben, hanem roma pecsenyét. Esetleg c. pecsenyét? Buksisimogatást vársz érte valakitől, hogy ilyen gagyi polkorrekt vagy? :-s

Nem szoktam cigánypecsenyét enni.
És szarok a politikai korrektségre is.

Egyébként efelé megy a világ, mindenki kényes arra, hogyan nevezik. (Ráadásul annak, hogy cigány, elég pejoratív értelme lett. Persze semmi nem történik ok nélkül.)
Egyszer voltam látogatóban a bratyónál, ott pl. nem mondják hogy nigger/néger, hanem hogy "black people", és eléggé fel is háborodnak, ha nem a megfelelő névvel illetik őket.

#4656 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 16. 17:07

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2012. 03. 16. 16:29

Mire gondolsz? Kettős mércére? :-)

Hábazmeg, ezután az ámokfutás után mit vársz?
Ha te foglalkoznál a problémájával valakinek, aki bajban van, és tanácsokat, előirányzatokat adnál neki, pénzt adnál neki, de ő leszarná, mindenben az ellenkezőjét tenné, és azt mondaná, hogy ebbe nem szólhatsz bele, lekezelne, nagyképű volna, aztán meg jönne hozzád, hogy segíts rajta, te mit csinálnál?
Megsimogatnád, hogy gyere, segítek, vagy megszívatnád, hogy vért fosson?

#4657 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 16. 17:30

Igen, mert egyreszt az is csak rontott az egyenlegen, masreszt az egesz probelmakorhoz kepest elhanyagolhato merteku. Plane, hogy az EU szamara nem garancia, hogy nem csinal hasonlo f.szsagokat iden is a fidesz kormany.

Samott

#4658 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 16. 17:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2012. 03. 16. 17:00

Egyébként efelé megy a világ, mindenki kényes arra, hogyan nevezik. (Ráadásul annak, hogy cigány, elég pejoratív értelme lett. Persze semmi nem történik ok nélkül.)

Ha cigánygyerekek potyognak az égből, a magyar nyelvben a cigány az akkor is cigány. Cigányul meg roma. És én pl nem vagyok kényes arra és nem kérem ki magamnak, hogy engem a németek a saját nyelvükön ungarische-nek, vagy az angolok hungarian-nak hívnak. Az, hogy pejoratív értelme lett (tolvaj/rabló/élősködő/ingyenélő/stb) az pedig kizárólag az ő bűnük, nomeg a megosztó politikáé, nem a magyar nyelvé.

#4659 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 16. 18:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2012. 03. 16. 17:07

Hábazmeg, ezután az ámokfutás után mit vársz?
Ha te foglalkoznál a problémájával valakinek, aki bajban van, és tanácsokat, előirányzatokat adnál neki, pénzt adnál neki, de ő leszarná, mindenben az ellenkezőjét tenné, és azt mondaná, hogy ebbe nem szólhatsz bele, lekezelne, nagyképű volna, aztán meg jönne hozzád, hogy segíts rajta, te mit csinálnál?
Megsimogatnád, hogy gyere, segítek, vagy megszívatnád, hogy vért fosson?

Sztem te nem érted a csapdát, hogy ami pénzt ők adnak, az soha nem kerül ide. Max leírnak egy-két tizedes jegyet egy két semmit nem jelentő virtuális változóban, mi pedig fizethetjük a reális tőkét, meg a reális kamatokat is évekig/örökké.

#4660 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 16. 18:09

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2012. 03. 16. 17:39

Ha cigánygyerekek potyognak az égből, a magyar nyelvben a cigány az akkor is cigány. Cigányul meg roma. És én pl nem vagyok kényes arra és nem kérem ki magamnak, hogy engem a németek a saját nyelvükön ungarische-nek, vagy az angolok hungarian-nak hívnak. Az, hogy pejoratív értelme lett (tolvaj/rabló/élősködő/ingyenélő/stb) az pedig kizárólag az ő bűnük, nomeg a megosztó politikáé, nem a magyar nyelvé.

Az más. Hogy magyar, ungarische vagy hungarian, az az állampolgárság. Azt minden országban saját nyelven mondják, nem is hallottam olyat, hogy az sértett volna bárkit is.

A legtöbb helyen, ahol sok más bőrszínű ember is él, ott érzékenyek rá. A rendőrkapitány mindig néger a tévébe' :D

Téma megosztása:

• (247 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 231
  • 232
  • 233
  • 234
  • 235
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.