Idézet: Tinca - Dátum: 2012. 03. 27. 10:53
Én nem fosok. Egyrészt látszik, hogy mindent nem mernek megtenni, azért szépen vettek vissza már a kezdetekhez viszonyítva. Másrészt a maradék százezerben lehet sok kormányközeli is, akik nem akarnak magukkal kicseszni. Ettől még az arany jó ötlet, de már régóta emlegeted, ideje lépni, pl. most is úgy tűnik érdemes venni.
Mondhuk még gondolkodom, de az ING-nél vagyok, így annyira nem rossz a helyzetem. A félő az, hogy mennyien tudnak fizetni havi 4-5 ezret (magamat is beleértve).
ING-nél 0 vagy 500Ft a havi tagdíj, nem? Írtam fentebb, de senki nem reagált az összegyűjtött tagdíjakra.
Én Aegonnál vagyok, onnan lépek valszeg át az ING-hez.
Idézet: leslie - Dátum: 2012. 03. 27. 13:38
Ha nem raksz bele pénzt, akkor elúszik az egész, mert vonnak vmi kezelési kőccséget, vagy mit.
Ez se annyira biztos, hisz ezért hosszú távon csak kéne hozni vmi infla feletti hozamot. Éves 6% körül meg kéne lenni hosszú távon kockázatos befektetéssel is normál időkben.
Persze most nem normál idők vannak, beüthet bármi. De szerintem ha ilyen 20 éves távlatban szar lesz az átlaghozam mondjuk egy részvényportfolión akkor itt olyan világ lesz, hogy a többi befektetését is cseszheti az ember. Kivéve, ha nem irtó szerencsés/ügyes, avagy ezzel foglalkozik.
Szóval én is úgy vagyok vele, hogy most - legalább 1-2 évig, amíg ezek a majmok bohóckodnak - nem tolnék bele szívesen az mnyp befizetésbe a havi minimális összegnél többet. 5-10e-eket semmikép.. Majd ha már látszik 1-2 év múlva, hogy marad az egész pénztárasdiból valami, akkor max... De inkább akkor is magamnak.
Arany pl. jó lehetne, de itt nem mernék beszállni. 1400-1500 között már lehetne csipegetni.
Megint csúcson van lassan az összes rvpiac, problémák megoldva.