Én a ferrarival történő hátráltatásból kizárólag annyira emlkszem, hogy a FIA és börni az ominozus szezon elött kedvenc csapatával teszteltetett, akkor is nagy háborodást keltve.
Erre bárki visszakereshet.
A Minardi gyengébb gumikat kap. Egy cikkben volt olvasható, F1hirek, minardi gyárlátogatás.
Vagyis nem ez, hanem mikor a ferrari adott kölcsön gumikat, akkor közel 1 seccel gyorsabbak voltak, azonos beállítások mellett.
Teljesen mindegy.
A Jordan utolsó futamon Bridgestone gumikkal verte meg a Ferrarit.
Továbbá a Minardi és a Jordan sem csúszott lejebb, tartották szokásos x lemaradásukat a korábbi évekhez képest.
Kizárólag a ferrari csúszott le.
És pont.
Továbbá Pikkolonak:
Lehet válaszoltál, gondolom nem kulturált módon, mert írtad hogy kiszerkesztették. Mindegy, hunyjunk szemet felette. És kérdeztem kulturáltan, sajnos nem olvashattam el akkori válaszodat, úgyhogy szeretnék most egy kulturált választ kapni.
Megköszönném.
Ismét:
Melyek azok a szabályok (többes szám!!!), melyek csak és kizárólag a Ferrarit súlytották?
Tételesen légyszives, és kis részletezéssel légyszi, mármint hogy miért.
2 már elég lesz. Az már szabályok.
De légyszi ne a gumit.
Én "hátráltatásra" csak arra emlékszem, amikor közfelháborodásra a FIA a következő évi (2005) aerodinamikai elemeket a ferrari kocsijain tesztelgette.
Erre szerintem többen is emlékeznek.
Idézet
Azért ez nem úgy működik, hogy mondjuk 2 hónap alatt építünk egy vadiúj autót, mert mellényúltunk, meg tervezünk gyorsan egy tökéletes gumit, ami végigbír egy versenyt és mellette maximális tapadást nyújt. Ha ennyire egyszerű lenne, akkor nem 1-2 élcsapat lenne, hanem 10.
Pontosan.
Meg nem úgy kellene elindulni a versenyen, hogy tudják a gumi csak 20 kört bír ki, és bíznak, hogy végigmegy.
Mert ez nem kockáztatás, hanem egyenesen hülyeség.
De ez már legyen az atomfizikus gondja.
Csak azt ne mondják egyesek, hogy nem volt olyan gumi ami végigbírta volna.
De végül is mindegy, utólag a ferrari is elismerte, hogy aerodinamikai gondjaik voltak.
Ennek tükrében érdekes, hogy nem sokat változott a kocsi.
A McLaren meg szinte az egyik legjobb kocsi aerodinamikailag és elégé meredek változtatások voltak.
Ki érti ezt...
Szerkesztette: GI 2006. 01. 25. 15:49 -kor
-sata és az ata a számítógép rákja, megállíthatatlanul terjed tovább, elpusztítva környezetét
-ha mondják, hogy SCSI, akkor rávágom, hogy adattárolás
-ha mondják, hogy S/ATA, akkor rávágom, hogy CRC és bad sector