HWSW Informatikai Kerekasztal: Forma 1 V. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Forma 1 V. Értékeld a témát: -----

#2021 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 12. 18:58

Idézet: _DooM_ - Dátum: 2006. márc. 12., vasárnap - 18:50

Már tavaly sem volt akkora pezsgőzés Bahrein-ben. Valami kultúrális indokok mitatt vagy mifene. :think:

Nem csak a mostani versenyre gondoltam... tavaly se nagyon voltak akkora furdetesek (sot jobban belegondolva mar jonehany eve nem lattam nagy furdest). A napokban toltottem egy osszefoglalot a 2000-es Spa-i futamrol... es ott meg volt pancsi rendesen. ;)

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#2022 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 03. 12. 19:01

Idézet: Etele - Dátum: 2006. márc. 12., vasárnap - 18:41

Azért nem kéne átesni a ló túloldalára, elhiszem hogy neked Alonso az Isten és minden amit tesz jó, de nem ártana esetleg visszavenni, és nem illetni más véleményét "szánalmas" és "nevetséges" jelzőkkel. Mert ez nem kicsit taplóság. :(

Úgy? Szóval én tapló vagyok, mert egyesek szemére vetettem, hogy amiről írnak (a felháborító viselkedés a himnusz alatt), az tulajdonképpen nem is létezik, s feleslegesen hisztériáznak?

Mindez tipikusan azt mutatta, hogy azok, akik utálják mindenbe belekapaszkodnak, csak hogy szidni lehessen. Ámde ahhoz már buták/elvakultak/szemellenzősek (bocs, de ez van), hogy belegondoljanak, miről is beszélnek tulajdonképpen. Hogy (mint ahogyan rávilágítottam) kritikájukkal kapásból kedvencüket (mindegy melyik pilóta az) is sújthatnák, ámde ezt mégsem teszik.
No az ilyen viselkedést bizony szánalmasnak, s nevetségesnek nevezem továbbra is.

Ahogyan GI Schumi-val kapcsolatban írt temérdek fröcsögése is az volt. (S mint írtam, fenti -Alonsóra köpködő- "úriemberek" zöme, akkor mélységesen fel volt háborodva.) De éljen a kollektív feledékenység!

(S természetesen "f*sznak", "pöcsnek" titulálni egy versenyzőt egy Forma1-el foglalkozó topic-ban, cseppet sem "taplóság"? :) )

Idézet

Sokak szemében Alonso egy-egy megmozdulása antipatikus, szokj hozzá. Ahogy láttam, versenyzői minőségét senki nem vonta itt kétségbe, csak a viselkedését, ami - ahogy az őt ért kritikák számából is kikövetkeztethető - valóban kifogásolható néha.

Hogy Alonso számomra Isten lenne? Ne légy nevetséges, Etele! :) Számomra ő nem több, mint a kedvenc F1-es pilótám, akit nem mellesleg az évszázad egyik legjobb pilótájának is tartok.
Elítélem, ha nagyképűen nyilatkozik, de nem ítélem el, ha örül a győzelmének, vagy 300°C-os versenylázban égve hevesen gesztikulál. Ez van.  ;)

Szerkesztette: Piftuka 2006. 03. 12. 19:04 -kor

"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#2023 Felhasználó inaktív   Csücsök 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 12. 19:29

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Mi a baj ezzel a nosollyal? :Đ
De úgy látszik, hogy Nektek semmi sem jó: ha vki úgy örül, hogy táncol, az a baj, ha meg nem, akkor meg az a baj! :D
Múltkor beállított hozzám egy T-Rex és Hamlet! Volt nagy dínóm, dánom!

#2024 Felhasználó inaktív   Syner 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 12. 19:40

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. márc. 12., vasárnap - 18:39

Kimi biztosan nem hagyna veszni egy cseppet sem :Đ

mielőtt elkezdett locsolkodni, azért jól meghúzta biztos ami biztos alapon :Đ
így hamarabb megtalálsz:
MSN: gaborszi@msn.com

#2025 Felhasználó inaktív   _DooM_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 12. 20:04

Idézet: Csücsök - Dátum: 2006. márc. 12., vasárnap - 20:29

http://www.origo.hu/...2alonsosch5.jpg

Mi a baj ezzel a nosollyal? :Đ
De úgy látszik, hogy Nektek semmi sem jó: ha vki úgy örül, hogy táncol, az a baj, ha meg nem, akkor meg az a baj! :D

Azért befigyel Alonso kezén az egyes. Bizti nem véletlenül integet így. :D :D
Én tavaly  - persze csak miután egyértelművé vált, h Schumi nem nyerhet :( - azt vártam, h 11 futamot nyerjen. Kiváncsi lettem volna azt hogy mutatja 2 kézzel. :D

Most nem azért, mert Schumi fan vagyok - meg b*zi sem vagyok, és egyébként sem az esetem :Đ - de szvsz neki van hármójuk közül a legszimpatikusabb mosolya. :)

Szerkesztette: _DooM_ 2006. 03. 12. 20:05 -kor

<span style='color:black'><b>GigaByte</b> GA-P35C-DS3R | <b>Intel</b> C2Q Q6600 @ 3,2 GHz (8x 400 MHz) + <b>Zalman</b> CNPS9700 | <b>XFX</b> HD4890 1GB | 2x <b>Corsair</b> Twin2X2048-6400C4 (4GB) | <b>Pioneer</b> DVR-112DB | <b>Maxtor</b> 2x 250GB, <b>Samsung</b> 320GB + 500GB + 750GB + 1000GB, <b>Seagate</b> 320GB + 500GB | <b>Corsair</b> HX750W | <b>Cooler Master</b> Stacker 810 | <b>Logitech</b> Cordless Desktop Wave | <b>Logitech</b> MX Revolution + SteelPad 5L | <b>Dell</b> E228WFP</span>

#2026 Felhasználó inaktív   Syner 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 12. 20:13

Idézet: _DooM_ - Dátum: 2006. márc. 12., vasárnap - 20:04

Azért befigyel Alonso kezén az egyes. Bizti nem véletlenül integet így. :D :D
Én tavaly  - persze csak miután egyértelművé vált, h Schumi nem nyerhet :( - azt vártam, h 11 futamot nyerjen. Kiváncsi lettem volna azt hogy mutatja 2 kézzel. :D

Most nem azért, mert Schumi fan vagyok - meg b*zi sem vagyok, és egyébként sem az esetem :Đ - de szvsz neki van hármójuk közül a legszimpatikusabb mosolya. :)

mert az egyiknek nincs is :Đ
de azért érdekelne, hogy akkor se mosolyodik el, mikor félhalálra itta már magát? :Đ
így hamarabb megtalálsz:
MSN: gaborszi@msn.com

#2027 Felhasználó inaktív   Bucy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 12. 20:33

Azé Kimi gyomra nem biztos, hogy beveszi a kölyökpezsgőt. :cool:

Én is örömködés párti vagyok. Mutogatás nem zavar, viszont a nagyképű nyilatkozatok igen.

Kimi olyan mint Senna, őt is azért nem csíptem akár milyen zseniális volt, mert unott fapofával vette át a díjakat.

#2028 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 12. 20:36

Nyilatkozatok a Nemzeti Sport online-ról:

Fernando Alonso (Renault, 1. hely): „Tudtam, hogy a második boxkiállás dönti el a verseny sorsát, ezért minden beleadtam az utolsó körökben. Csak így volt esélyem a sikerre, s szerencsére meg tudtam valósítani a taktikát. Michael előtt kellett maradnom, s elé is jöttem vissza. Utána már előnyt is tudtam szerezni, s nem volt gondom az utolsó körökben. Briliáns évkezdet! Az időmérőn még nem remekeltem, de tökéletes taktikát dolgoztunk ki.”

Michael Schumacher (Ferrari, 2. hely): "Ha a múlt héten valaki azt mondja, hogy második leszünk, akkor gondolkodás nélkül elfogadom, ugyanis a teszteken nem voltunk igazán jók. A győzelemre is vol esélyem, de így sem vagyok elégedetlen. Kezdésnek egészen jó ez a második hely.”

Kimi Räikkönen (McLaren-Mercedes, 3. hely): „Tegnap még nagyon csalódott voltam, hiszen gyors volt az autóm, a beállítás is megfelelőnek tűnt, mégis az utolsó helyre kerültem. Az elmúlt hetekben sokan mondták, hogy nem leszünk elég jók, mi sem voltunk biztosak a pozíciónkban a tesztelések után. De most a versenyen kiderült, hogy elég erősek vagyunk, ez örömmel tölt el.”
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#2029 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 12. 20:38

Idézet: Necros - Dátum: 2006. márc. 12., vasárnap - 18:47

Kiváló filmeket is sokan fikáztak, ok nélkül...  Valaki elkezdte, a többi meg ment utána, csak mert az volt a trendi. :(

Persze, tisztelet a kivételnek. :D

:rolleyes: Azért nem bánnám, ha elhinnéd az itteni emberekről, hogy van saját véleményük és nem bírkák...  :rolleyes:
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#2030 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 12. 20:43

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2006. márc. 12., vasárnap - 20:38

:rolleyes: Azért nem bánnám, ha elhinnéd az itteni emberekről, hogy van saját véleményük és nem bírkák...  :rolleyes:

Nem hiszem, hogy ezt a HWSW fórumozóira értette volna.
Faster! Harder! Cadaver!

#2031 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 12. 20:46

Plusz, mint írtam: "Persze, tisztelet a kivételnek. :D"
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

#2032 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 12. 20:47

Idézet: Necros - Dátum: 2006. márc. 12., vasárnap - 20:46

Plusz, mint írtam: "Persze, tisztelet a kivételnek. :D"

Akkor meg mi értelme volt postolni egyáltalán?  :rolleyes: Pontosan lehet tudni mire értetted.
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#2033 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 12. 21:00

Idézet: Piftuka - Dátum: 2006. márc. 12., vasárnap - 19:01

Úgy? Szóval én tapló vagyok, mert egyesek szemére vetettem, hogy amiről írnak (a felháborító viselkedés a himnusz alatt), az tulajdonképpen nem is létezik, s feleslegesen hisztériáznak?

Hm, lehet hogy félreértettelek, én úgy értelmeztem a mondandódat, hogy mindenki szánalmas és nevetséges, aki kritizálja Alonso viselkedését, és nem csak (sőt kifejezetten nem) a himnuszok alatti viselkedését (amiben speciel nekem semmi különös nem tűnt fel).  :think:

Idézet

Hogy Alonso számomra Isten lenne? Ne légy nevetséges, Etele! :) Számomra ő nem több, mint a kedvenc F1-es pilótám, akit nem mellesleg az évszázad egyik legjobb pilótájának is tartok.

Már megint ez a nevetséges jelző... komolyan kell ez? :think:

Idézet

Elítélem, ha nagyképűen nyilatkozik, de nem ítélem el, ha örül a győzelmének, vagy 300°C-os versenylázban égve hevesen gesztikulál. Ez van.  ;)

Hát nagyképű nyilatkozatra is bőven volt példa tavaly, és lesz idén is (szerintem ezekkel tette magát a legtöbb ember szemében antipatikussá).
A heves gesztikuláció illetve a látótávolságba éppen beérkező lekörözendő pilótának való (mellesleg felesleges) "takarodj az útból" integetés eléggé különböző dolgok, de mivel te rajongóként elfogult vagy (bár az ellenkezőjét állítod magadról :) ) nem biztos hogy annyira feltűnik, mint egy "kívülállónak". Ez van. ;) Nem feltétlenül baj ez, hiszen egy "drukker" soha nem lehet elfogulatlan.

RE:

Idézet

(S természetesen "f*sznak", "pöcsnek" titulálni egy versenyzőt egy Forma1-el foglalkozó topic-ban, cseppet sem "taplóság"?  )

Tehetek én arról, hogy Alonso a szememben egy arrogáns pöcs? :omg:
Egyébként nem taplóság, hanem vélemény.

Szerkesztette: Etele 2006. 03. 12. 21:24 -kor

#2034 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 12. 21:27

Idézet: Pikkolo - Dátum: 2006. márc. 12., vasárnap - 13:07

azaz lényegében elismerték, hogy bizony vmi sántitott

a FIA, aki pedig az egész felügyelője és észrevette a sántítást elengedte őket szó nélkül, mert... jó napja volt :omg:

#2035 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 12. 21:51

Nem olvastam végig a topicot, úgyhogy lehet, hogy ismételek. Én így láttam a futamot (beérkezési sorrend):
  • Alonso: jót futott, habár az időmérő kicsit eltaktikázás szagú, kevés volt az egy gyors kör, érthető. Egyébként teljesen korrekt versenyt futott, óriási szerencséje volt a Massa-féle incidensnél, hogy nem kaszálta el a Ferrari. A Renault érdekeset alakított, egyáltalán nem tűnt úgy, hogy nagyon meg lehetne szorongatni.
  • Schumacher: korrekt versenyzés, ebben a futamban és az autóban ennyi volt. Lehet kövezni, de szívesen láttam az élen - rendes harcban maradt alul (már amennyira a taktika világában van rendes harc).
  • Raikkönen: azt hiszem, ennyi elég lesz: :respect2: . Ennek az embernek hihetlen kitartása, akaratereje van. Kellene alá egy rendes autó, a tempóval persze megint nincs gond... azt lehet tudni, hogy pontosan mitől tört ki az a jobb hátsó kerék?
  • Button: nagy harcos, szépeket előzgetett, :respect: neki is. :)
  • Montoya: csalódás, csúnya, hogy Raikkönen mögé tudott csak bejönni. Nem értem az egész hétvégét.
  • Rosberg: hát, izé. Raikkönen mutatkozott be anno hasonlóképpen, csak kevesebb előzéssel. Ebből a srácból még lehet valami, ha nem válik kamikazevá, nagyon bevállalós.
  • Toyoták: csúnya lesz ez így...

#2036 Felhasználó inaktív   Indy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 12. 21:58

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2006. márc. 12., vasárnap - 17:36

Jah, valahol olvastam, hogy elég sok angol van a francia csapatnál...

Mivelhogy a kasztni Angliában készül. :)

Fikázzátok csak a kis spanyolt ha jólesik.  :p Jó meccs volt, igaz csak felvételről láttam, most fejeztem be. Renault-Ferrari-McLaren.  :respect:

Sajnálom Fisichellát, remélem összekapja magát a csapat (meg ő is) a következő futamra!  :reklamacio:

Piftunak igaza van, de a déli vérmérsékletet én csak 80%-nak tudom be, a többi színtiszta ego.  :Đ De ennyi kell. Belefér. Bőven.  :cool:

Idézet

Alonso, aki a futam egyik szakaszában hevesen integetett, hogy a lekörözéseknél hamar engedjék el, azt mondta, nem a lassabb versenyzőkre volt mérges, hanem a kék zászlók hiányára igyekezett felhívni a sportbírók figyelmét.

"Valóban sűrű volt a forgalom, és szerintem a srácok szépen elengedtek, kék zászlók azonban egyáltalán nem voltak, mintha a sportbírók akkor ott sem lettek volna a versenyen" - jelentette ki. - "De így is elég szerencsés voltam hozzá, hogy Michael elé kerüljek."

Máskor azért olvassatok fröcsögés helyett... ;)

Szerkesztette: Indy 2006. 03. 12. 22:42 -kor

"All the way up to six if I have to... Maybe even faster than you."

#2037 Felhasználó inaktív   foxyr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 12. 22:44

Idézet: Bucy - Dátum: 2006. márc. 12., vasárnap - 20:33

Kimi olyan mint Senna, őt is azért nem csíptem akár milyen zseniális volt, mert unott fapofával vette át a díjakat.

Hat ez Sennara egyaltalan nem volt jellemzo. Amikor megnyerte a brazil nagydijat (szinte minden Sennarol keszulo videoban beleteszik), igencsak orult neki.

#2038 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 12. 22:45

Idézet: Etele - Dátum: 2006. márc. 12., vasárnap - 21:00

Tehetek én arról, hogy Alonso a szememben egy arrogáns pöcs? :omg:
Egyébként nem taplóság, hanem vélemény.

A vélemény ilyen kifejezése szerintem a taplóság. Lehet szebben, másokat kevésbé sértő módon is megfogalmazni. Másnak ő a kedvence, neked sem esne jól, ha a te kedvencedre mondanak csúnya jelzőket...

És nem kell mindent személyeskedésnek venni. ;)
Peace gyerekek, meg lehet vitatni a dolgokat normálisan is. :)

#2039 Felhasználó inaktív   Bucy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 12. 22:56

Idézet: foxyr - Dátum: 2006. márc. 12., vasárnap - 22:44

Hat ez Sennara egyaltalan nem volt jellemzo. Amikor megnyerte a brazil nagydijat (szinte minden Sennarol keszulo videoban beleteszik), igencsak orult neki.

1* életében. Ez még Kimivel is előfordulhat. :)
Nagyon jelemző volt, mindig figyeltem és zavart.
A ringen is kiabáltak neki a lelátón ugrálva kórusban és még csak oda se mosolygott.

#2040 Felhasználó inaktív   Csücsök 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 12. 23:18

Idézet: Carmaged - Dátum: 2006. márc. 12., vasárnap - 21:51

Montoya: csalódás, csúnya, hogy Raikkönen mögé tudott csak bejönni. Nem értem az egész hétvégét.

Azért sztem nem kellene leírni Montit! Azt ne feledjük el, hogy Ő 2x volt kint a boxban, míg Kimi csak 1x. Igaz, Montinak úgyszolván 3x volt könnyű autója, új gumija, míg Kiminek csak 2x.

Én még szegény Fisit sajnálom. :( Miért várja el az ember tőle, hogy jól menjen, mikor pár körrel a kezdés előtt a fülébe mondják: Na mennyé, villogjá bakker vagy 2-3 kört, azután úgyis elromlik a kocsid, szal ennyi neked a kezdő futam. :smoker:
Szerk: és ebből is csak annyi lesz az idény végén, hogy Fisi nem tud semmit Alonsohoz képest, pedig ugyanaz a vas, meg mittomén... :(

Szerkesztette: Csücsök 2006. 03. 12. 23:23 -kor

Múltkor beállított hozzám egy T-Rex és Hamlet! Volt nagy dínóm, dánom!

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.