Idézet: Etele - Dátum: 2006. márc. 12., vasárnap - 18:41
Azért nem kéne átesni a ló túloldalára, elhiszem hogy neked Alonso az Isten és minden amit tesz jó, de nem ártana esetleg visszavenni, és nem illetni más véleményét "szánalmas" és "nevetséges" jelzőkkel. Mert ez nem kicsit taplóság.
Úgy? Szóval én tapló vagyok, mert egyesek szemére vetettem, hogy amiről írnak (a felháborító viselkedés a himnusz alatt), az tulajdonképpen nem is létezik, s feleslegesen hisztériáznak?
Mindez tipikusan azt mutatta, hogy azok, akik utálják mindenbe belekapaszkodnak, csak hogy szidni lehessen. Ámde ahhoz már buták/elvakultak/szemellenzősek (bocs, de ez van), hogy belegondoljanak, miről is beszélnek tulajdonképpen. Hogy (mint ahogyan rávilágítottam) kritikájukkal kapásból kedvencüket (mindegy melyik pilóta az) is sújthatnák, ámde ezt mégsem teszik.
No az ilyen viselkedést bizony szánalmasnak, s nevetségesnek nevezem továbbra is.
Ahogyan GI Schumi-val kapcsolatban írt temérdek fröcsögése is az volt. (S mint írtam, fenti -Alonsóra köpködő- "úriemberek" zöme, akkor mélységesen fel volt háborodva.) De éljen a kollektív feledékenység!
(S természetesen "f*sznak", "pöcsnek" titulálni egy versenyzőt egy Forma1-el foglalkozó topic-ban, cseppet sem "taplóság"?

)
Idézet
Sokak szemében Alonso egy-egy megmozdulása antipatikus, szokj hozzá. Ahogy láttam, versenyzői minőségét senki nem vonta itt kétségbe, csak a viselkedését, ami - ahogy az őt ért kritikák számából is kikövetkeztethető - valóban kifogásolható néha.
Hogy Alonso számomra Isten lenne? Ne légy nevetséges, Etele!

Számomra ő nem több, mint a kedvenc F1-es pilótám, akit nem mellesleg az évszázad egyik legjobb pilótájának is tartok.
Elítélem, ha nagyképűen nyilatkozik, de nem ítélem el, ha örül a győzelmének, vagy 300°C-os versenylázban égve hevesen gesztikulál. Ez van.
Szerkesztette: Piftuka 2006. 03. 12. 19:04 -kor