HWSW Informatikai Kerekasztal: Forma 1 V. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Forma 1 V. Értékeld a témát: -----

#2351 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 19. 11:23

Idézet: sutyi^ - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 8:36

Hitetlen ez a Palik... :D
Azért Midland-et egy McLaren-el keverni, az...  :omg:

Közelről már meg lehet őket különböztetni. De messzebbről nem. Szerintem nagyon elcseszték a festéseket. Ennyire egyformának megcsinálni. Ez a :omg:
Plusz a az idei autófestések nem épp a legszebbek. Van egy csomó nagyon hasonló autó. Abszolúte nem "színes" a mezőny. Talán jövőre... :(

A verseny egész jó volt. Kimit én is sajnálom (egy kicsit :D). De igazán a Williams-ért kár. Bekavarhattak volna az első 3-ba... :( A Ferrari tényleg versenyképes. Ha két hét múlva büntetés nélkül indulhatnak, még több gondja lesz a Renault-nak. 3 csapat meg Button és Raikönen is beleszólhat a dobogós helyekbe. Ez nagyon jó! :up: :)

Fisichella kitűnő hétvégét produkált, csak így tovább! Megérdemelne egy VB címet. ;) Alonso is jól ment, gratula neki is. :)

Ezt a két hétvégés motor dolgot elfelejthetnék. Nagyon sokan estek ki...
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#2352 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 11:25

Idézet: Necros - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 11:23

Közelről már meg lehet őket különböztetni. De messzebbről nem. Szerintem nagyon elcseszték a festéseket. Ennyire egyformának megcsinálni. Ez a :omg:
Plusz a az idei autófestések nem épp a legszebbek. Van egy csomó nagyon hasonló autó. Abszolúte nem "színes" a mezőny. Talán jövőre... :(

Nem igazán értem ezt az összekeveréses dolgot: a Midland orrkúpja nagyon széles, a McLarené a legkeskenyebb a mezőnyben. Messziről megismerhető.

#2353 Felhasználó inaktív   _DooM_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 11:26

Idézet: Samott - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 10:32

Csak Én nem látok különbséget a két képen a szárny állása között? :confused:
Komolyan mondom ez már undorító. Legközelebb miért óvnak majd? Hogy túlságosan a szélen van a visszapillantó? :omg:
Azért érdekes, h csak most tűnt fel nekik... Ha már a hátsó szárnnyal nem tudták megszívatni a Ferrari-t akkor bepróbálkoznak az elsővel? :down: pfff
Ennyi erővel a Renaul-t és főleg a McLarent is fel lehetne jelenteni. Azt hittem leszakad a bal tükör. (amúgy érdekes, h a jobb oldali meg sem moccant :o ) Vagy Alonso jobb első kerekének a belső része tök simára volt kopva...

Szerintem befostak a Ferkától. :Đ Félnek, h megint 2000-2004 lesz? :D :D
<span style='color:black'><b>GigaByte</b> GA-P35C-DS3R | <b>Intel</b> C2Q Q6600 @ 3,2 GHz (8x 400 MHz) + <b>Zalman</b> CNPS9700 | <b>XFX</b> HD4890 1GB | 2x <b>Corsair</b> Twin2X2048-6400C4 (4GB) | <b>Pioneer</b> DVR-112DB | <b>Maxtor</b> 2x 250GB, <b>Samsung</b> 320GB + 500GB + 750GB + 1000GB, <b>Seagate</b> 320GB + 500GB | <b>Corsair</b> HX750W | <b>Cooler Master</b> Stacker 810 | <b>Logitech</b> Cordless Desktop Wave | <b>Logitech</b> MX Revolution + SteelPad 5L | <b>Dell</b> E228WFP</span>

#2354 Felhasználó inaktív   _DooM_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 11:29

Idézet: Carmaged - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 12:25

Nem igazán értem ezt az összekeveréses dolgot: a Midland orrkúpja nagyon széles, a McLarené a legkeskenyebb a mezőnyben. Messziről megismerhető.

Meg a McLaren sokkal ezüstösebb festést kapott...
Viszont az a rikító narancssárga hirtelen tényleg megtévesztő lehet, főleg amikor csak "bevillannak" a képbe.
<span style='color:black'><b>GigaByte</b> GA-P35C-DS3R | <b>Intel</b> C2Q Q6600 @ 3,2 GHz (8x 400 MHz) + <b>Zalman</b> CNPS9700 | <b>XFX</b> HD4890 1GB | 2x <b>Corsair</b> Twin2X2048-6400C4 (4GB) | <b>Pioneer</b> DVR-112DB | <b>Maxtor</b> 2x 250GB, <b>Samsung</b> 320GB + 500GB + 750GB + 1000GB, <b>Seagate</b> 320GB + 500GB | <b>Corsair</b> HX750W | <b>Cooler Master</b> Stacker 810 | <b>Logitech</b> Cordless Desktop Wave | <b>Logitech</b> MX Revolution + SteelPad 5L | <b>Dell</b> E228WFP</span>

#2355 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 11:31

A futammal kapcsolatban pedig:
Dögunalmas volt, 0 izgalommal legalábbis onnantól, hogy Kimi, és a Williamsek kiszálltak elég egyértelmű volt az első 4 sorrendje.

A Renault nagyon erősnek tűnik, viszont a Meki meg nem :( , bár azt nem tudjuk, hogy csak Monty bénázott-e, vagy valóban ennyit tudnak, mert Kimit elég hamar partvonalon kívülre rakták.
Azt nem tudom,hogy nem tünt fel kommentátoraiknak az összefüggés Kimi hátsófelfüggesztéses, és Klien elsőfelfüggesztéses gondja között.
Faster! Harder! Cadaver!

#2356 Felhasználó inaktív   Ark Angel 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 11:31

Inkább nézem a futamokat! :Đ
A bohózatot meghagyom a Fan-oknak! :D
iN...

Az első hierarchia angyalai a Szeráfok, a Kerubok és a Trónusok. A második hierarchiát az Uralmak, Erők és Hatalmasságok rendje alkotja. A harmadik hierarchia rendjei a Fejedelemségek, az Arkangyalok és az Angyalok.

#2357 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 11:35

Idézet: Carmaged - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 11:25

Én is összekevertem őket jónéhányszor, majd mexokom valahogy  ;)

viszont ahogy Necros mondta csomó egyforma autó van a mezőnyben, a Super Aguri, a BMW, meg a Bar is tök ugyanolyan fehér, valami színt vihettek volna az autókba :rolleyes:
Faster! Harder! Cadaver!

#2358 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 11:36

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 11:35

Én is összekevertem őket jónéhányszor, majd mexokom valahogy  ;)

viszont ahogy Necros mondta csomó egyforma autó van a mezőnyben, a Super Aguri, a BMW, meg a Bar is tök ugyanolyan fehér, valami színt vihettek volna az autókba :rolleyes:

Igen, nekem a BMW és a Williams volt problémás, aztán megszoktam. A Super Aguri megint könnyen felismerhető szerintem: feltűnően "régi" a formája és szinte teljesen fehér.

De lehet, hogy csak szerencsém van, hogy nincs bajom ezekkel. :)

#2359 Felhasználó inaktív   Csücsök 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 11:38

Idézet: _DooM_ - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 11:26

Azért csak látszik, hogy az első képen vmivel magasabban, vagy ha nem is magasabba, de nagyobb dőlésszöge van a szárnynak. Alig észrevehető, de futam közben, pl. boxkiálláskor sem egy 10 centit állítanak a szárnyakon!
Múltkor beállított hozzám egy T-Rex és Hamlet! Volt nagy dínóm, dánom!

#2360 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 11:41

Idézet: Carmaged - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 11:36

Igen, nekem a BMW és a Williams volt problémás, aztán megszoktam. A Super Aguri megint könnyen felismerhető szerintem: feltűnően "régi" a formája és szinte teljesen fehér.

De lehet, hogy csak szerencsém van, hogy nincs bajom ezekkel. :)

Hát az SA-nak (fene fogja mindig kiírkálni a teljes nevet, rövidítsünk kérem szépen :Đ ) tényleg őskövület kinézete van, persze az is sokat számít, hogy ki milyen tévén nézi ;)

Más: Bari miért kapott stop&go büntit, az ilyenekért néhány éve csak áthajtásos jár, változott volna a szabály :think: ?
Faster! Harder! Cadaver!

#2361 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 11:44

Nagyon gyenge minőségű ez a kép, de azért a recéken (nincs AA :Đ ) lehet látni, hogy van különbség, azt persze nem tudjuk, hogy a többi csapatnál mekkora mozgás van...

szerk.: kész az a5 szöveges beszámoló http://www.a5.hu/cikkek/2/14523.shtml

Szerkesztette: Cadaver 2006. 03. 19. 11:46 -kor

Faster! Harder! Cadaver!

#2362 Felhasználó inaktív   Bucy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 11:45

Vessetek meg, de amikor lapos kameraállásbál mutatták én a mekit a ferkával is kevertem, mert szinte csak a piros látszott távolról. :)

Az óvást ki fizeti aki veszít, vagy F1-ben nincs ilyen?
Mennyiből jönne ki 1 szélcsatornás vizsgálat?
Én minden autót beráknék nyilvánosan, hivatalos vizsgálatra és nincs vita.

#2363 Felhasználó inaktív   Degeczi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 11:49

Komolyan mondom ez már undorító. Legközelebb miért óvnak majd? Hogy túlságosan a szélen van a visszapillantó?

így már valszeg jobban látszik:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

egyébként nem történt óvás, csak kilátásba helyezték, ha nem változna a helyzet

és láss csodát: a Ferrarinál már be is jelentették, h új szárnyakat készítenek az Ausztrál futamra...

#2364 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 11:54

Idézet: Degeczi - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 11:49

egyébként nem történt óvás, csak kilátásba helyezték, ha nem változna a helyzet

és láss csodát: a Ferrarinál már be is jelentették, h új szárnyakat készítenek az Ausztrál futamra...

Linket dobj lécci  ;)
Faster! Harder! Cadaver!

#2365 Felhasználó inaktív   Csücsök 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 11:55

- Úúú, mekkora szárnyak! :nevet2:

Kép

#2366 Felhasználó inaktív   Degeczi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 12:00

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 11:54

Linket dobj lécci  ;)

még gyakran csak fizetős helyeken van, de pl itt egy: Grey clouds over Ferrari wing saga
"formal protests may be lodged if the matter is not sorted prior to the upcoming Melbourne race.
Faced with being dragged through the mud, Ferrari's Jean Todt is understood to have agreed to modify the wings' designs by the time his cars set down on Australian soil."

vagy itt is: "Ferrari have agreed to scrap their 'flexy' rear wing ahead of the Australian Grand Prix following a quiet word from the FIA.
(...)
According to reports, Ferrari have now conceded that they had misinterpreted the regulations :nevet: governing the cars' wings and had assured their rivals that they would use modified wings at the next race, the Australian GP."

Szerkesztette: Degeczi 2006. 03. 19. 12:05 -kor

#2367 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 12:01

A fentebbi képen tényleg látható a különbség, de azért szintkülönbség is van. Számomra ez nem perdöntő.
Ahogy Bucy is írta, küldjenek be mindenkit egy tesztre, egyenlő feltételekkel, akkor kiderül. :up:
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#2368 Felhasználó inaktív   Rudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 12:01

Grat a Renaultnak, Fisiconak és Alonsonak, hibátlan futamot mentek !  :respect:  :up:  :cool:

Más: mikor bemutatták a mekik új festését már akkor mondtam, hogy messziről könnyen összekeverhető a két autó (szürke orrkúpok és piros elsőszárnyak), biztos voltam benne, hogy palikéknak meg fog gyűlni a bajuk velük :Đ

#2369 Felhasználó inaktív   Csücsök 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 12:03

Idézet: Necros - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 12:01

A fentebbi képen tényleg látható a különbség, de azért szintkülönbség is van. Számomra ez nem perdöntő.
Ahogy Bucy is írta, küldjenek be mindenkit egy tesztre, egyenlő feltételekkel, akkor kiderül. :up:

Azon nincs olyan, hogy szintkülönbség! ;)
Nem a földet kell nézni, hanem a szárny felső vonalát, ami süljed, ha gázt ad!

#2370 Felhasználó inaktív   Rudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 12:05

Idézet: Necros - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 12:01

Az orrkúp mindkét esetben ugyaolyan távol van az aszfalttól, míg a szárny széle nagy sebességnél kiegyenesedik (közel kerül az aszfalthoz), míg fékezésnél, alacsonyabb sebességnél emelkedik (eredeti pozícióját felveszi). Nincs itt semmilyen szintkülönbség az aszfaltban. A szárny mozog annyit.

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.