HWSW Informatikai Kerekasztal: Forma 1 V. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Forma 1 V. Értékeld a témát: -----

#2391 Felhasználó inaktív   Rudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 19. 13:17

Idézet: Csücsök - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 13:13

Nem a második kanyar kivezetőjénél mászot ki a fűre? :think:

5. kanyarban történt, ez egy nagyon lassú derékszögű jobbos kanyar. Egyébként szinte minden médiában le is írták, hogy a pálya felénél történt az eset. Ahol te mondod ott nincs is gumifal, márpedig Kimi egy gumifalba zúgott bele.

Képeden ez a kanyar a Lanqkawi.

Szerkesztette: Rudi 2006. 03. 19. 13:22 -kor

#2392 Felhasználó inaktív   Csücsök 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 13:20

Oksa, mostmár dereng vmi!  :idea:
Múltkor beállított hozzám egy T-Rex és Hamlet! Volt nagy dínóm, dánom!

#2393 Felhasználó inaktív   Rudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 13:22

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 13:13

Klien még szerintem a 2. egyenes végén (a célegyenes utáni kanyarkombó utáni egyenes jobb kanyarral végén) ment neki Kiminek, majd a következő kanyarban száll el Kimi autója.

Belső kameranézetből lehet látni, hogy az 5. kanyar féktávján (ill. egész pontosan már fordulás közben) lökik meg Kimit, majd az ebből való kinyorsításnál elkezd összevisszatáncolni az autó. A vége meg a következő kanyar bukótere és a gumifal.

#2394 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 13:27

Idézet: Csücsök - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 13:13

Vhol itt:

Lanqkawi-ban löki meg, és a Genting-ben száll el

Szerkesztette: Cadaver 2006. 03. 19. 13:28 -kor

Faster! Harder! Cadaver!

#2395 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 13:33

Idézet: Necros - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 12:45

Megnéztem a videót, de megint az az érzésem van, mint a verseny alatt. Az orrnál az illesztés nem tökéletes, azért mozog. De nem vagyok szakértő, lehet, hogy nincs igazam. Le kellene tesztelni. Akkor minden egyértelmű lenne. De mivel új szárny lesz, ez már tárgytalan. A Ferrariba minek kötnek bele állandóan? 5 évig nyertek, tavaly nem. Most megint jók, persze hogy nem tetszik a többieknek...

Azért az 5-6. hely nem éppen jó. Nem kell összeesküvés elméleteket gyártani. Igaz, hogy a ferrari a legunszimpatikusabb csapat az egész mezőnyben, de attól még ne hidd, hogy ha akárki másnál látszott volna hasonló nem lenne szóvátéve.

#2396 Felhasználó inaktív   _DooM_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 13:43

Idézet: Mumia - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 14:33

Azért az 5-6. hely nem éppen jó.
(...) ferrari a legunszimpatikusabb csapat az egész mezőnyben (...)

De a 14. ill. 22. helyről... ;)
Szerintem meg a Renault ;) , de ezen ne vesszünk össze. :) 
<span style='color:black'><b>GigaByte</b> GA-P35C-DS3R | <b>Intel</b> C2Q Q6600 @ 3,2 GHz (8x 400 MHz) + <b>Zalman</b> CNPS9700 | <b>XFX</b> HD4890 1GB | 2x <b>Corsair</b> Twin2X2048-6400C4 (4GB) | <b>Pioneer</b> DVR-112DB | <b>Maxtor</b> 2x 250GB, <b>Samsung</b> 320GB + 500GB + 750GB + 1000GB, <b>Seagate</b> 320GB + 500GB | <b>Corsair</b> HX750W | <b>Cooler Master</b> Stacker 810 | <b>Logitech</b> Cordless Desktop Wave | <b>Logitech</b> MX Revolution + SteelPad 5L | <b>Dell</b> E228WFP</span>

#2397 Felhasználó inaktív   Csücsök 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 13:49

Rosberg eltévedt! De xar!!! :nevet: :D
Múltkor beállított hozzám egy T-Rex és Hamlet! Volt nagy dínóm, dánom!

#2398 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 15:03

NSO:

Idézet

Kimi Räikkönen (McLaren-Mercedes) a nyitó kör közepén hibázott, váratlanul össze-vissza kezdett csúszkálni, majd a mögötte haladó Christian Klien (Red Bull) eltalálta, így kisodródott a pályáról és a gumifalnak vágódott. Így a futam egyik nagy esélyese befejezte a 8. Malajziai Nagydíjat! A fiatal osztrák a boxba hajtott, majd ő is feladta a viadalt.

Érdekes. Mondjuk, lehetséges. Hiszen, ha már az első szitálásnál beleszállt volna Klien, akkor jobban mozgott volna az autó. Valószínűleg csak a végső lökést adta Klien ennek a tükrében, vétlenül. :think:
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#2399 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 15:08

Idézet: sutyi^ - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 9:38

A dolog szépsége az hogy ilyen szárnyak vannak a McLaren-en is majd két éve.

Briattore monnyon le.

milyenek? engem is érdekelne vmi info, mert én még nem láttam szabad szemmel szárnyat deformálódni rajta.  :rolleyes:  a Ferrarin ezzel szemben igen. már Bahreinben is.

Idézet: Frosty - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 10:08

Valóban elég erősek. Szépet mentek nagyon. 
Massa is jól versenyzett. 

Montoya dög lassú volt. Motor kipörgi 19k-t, van szuper kasztni, és kocka autók letolják a pályáról... No comment.

nem százas ott minden. Monti azt nyilatkozta, hogy nem volt semmi gondja, de azért ott volt a végén, hogy a leszorítóerőből feláldoztak a versenyre a motor kimélése miatt  :down:

Idézet: sutyi^ - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 10:09

Hol írtam hogy szabálytalan ember? Ne idegeljetek már.

Annyit mondtam, hogy azon is hajladoznak lamellák. Inkább foglalkoznának azzal, hogy miért törik már másodjára ropira Kimi hátsószárnya.

mert nem tankkal megy :omg:

mellesleg azt írtad, hogy ilyen szárnyak vannak a Mclarenen is. azt nem fejtetted ki, hogy az ilyen alatt mit értesz, de mivel nyilvánvaló ok miatt megy a vita a Ferrari szárnyakról, ezért egyértelmű volt...

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 11:21

Az összes belső kamerás képen billegett (Renault, McLaren, Ferrari mindnél), és ahogy írod különösen a baloldali volt nagyon feltűnő, már kezdtem azt hinni, hogy valamiféle érzéki csalódás, és tulképpen nem is mozog, csak úgy tünik, de aztán az egyik, pálya oldalán lévő kamerás extra lassítás során is lehetett látni, hogy nagyon billeg...
Mondjuk ez a rezgő visszapillantó szvsz inkább hátrány, mint előny  :)

a mekin hol billegett? nekem a Renaulton (már Bahreinben is) és vmi másik verdán tűnt fel. még épp meg is állapítottam, hogy a mekin milyen szépen áll  :think:  vmiről lemaradhattam...

Idézet: Bucy - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 11:45

Vessetek meg, de amikor lapos kameraállásbál mutatták én a mekit a ferkával is kevertem, mert szinte csak a piros látszott távolról. :)

Az óvást ki fizeti aki veszít, vagy F1-ben nincs ilyen?
Mennyiből jönne ki 1 szélcsatornás vizsgálat?
Én minden autót beráknék nyilvánosan, hivatalos vizsgálatra és nincs vita.

akkor most megvetlek! Ferrarit McLarennel?  :D

Idézet: Degeczi - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 12:00

még gyakran csak fizetős helyeken van, de pl itt egy: Grey clouds over Ferrari wing saga
"formal protests may be lodged if the matter is not sorted prior to the upcoming Melbourne race.
Faced with being dragged through the mud, Ferrari's Jean Todt is understood to have agreed to modify the wings' designs by the time his cars set down on Australian soil."

vagy itt is: "Ferrari have agreed to scrap their 'flexy' rear wing ahead of the Australian Grand Prix following a quiet word from the FIA.
(...)
According to reports, Ferrari have now conceded that they had misinterpreted the regulations :nevet: governing the cars' wings and had assured their rivals that they would use modified wings at the next race, the Australian GP."

ennyit a feltételezésekről meg Ross bácsi (és az őket védők) nagyon tényszerű és tárgyilagos "az a baj, hogy jók vagyuk" indokáról... :lol:

Idézet

mondjuk akkor már meglehetősen fölösleges mosdatni a szerecsent, amikor saját maga is elismerte...

nem értem, hogy mire számítotok?
-vajon a többi csapat fellépne ilyen agresszíven, ha ők is ugyanezt csinálnák?
-vajon a többi csapatnál nem csapna le rögtön vki, ha ilyet látna?
-vajon az utóbbi évek tapasztalata alapján 10-ből 9 ilyen meggyanúsítást nem a Ferrari szokott tenni?

kicsit el kéne gondolkodni ezeken, mikor védeni kezdünk vkit érvek nélkül és szemmel látható bizonyítékok mellett, sőt, mi több: beismerés után. attól teljesen függetlenül, hogy melyik csapat használhat még ilyet...

Idézet: Carmaged - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 11:25

Nem igazán értem ezt az összekeveréses dolgot: a Midland orrkúpja nagyon széles, a McLarené a legkeskenyebb a mezőnyben. Messziről megismerhető.

a McLaren ezüst, piros szárnyakkal. a Midland pedig középen is piros. csak ezt nem látják a szakértők...
Palik meg színvak: vmi narancs szárnyakról beszélt.

#2400 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 15:10

Idézet: Frosty - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 9:50

Unalmas f.s verseny volt. Malajzia hozta a formáját.  :down:

tényleg f*s volt. :down:
köszönhetően Kimi kilökésének, a Williamsek kiesésének és a Ferrarik (és RB) száműzésének az élbolyból.

szerk: bocs. a végén volt izgalom a kommentátorok között, hogy MS-t elengedi-e Massa  :rolleyes:

Szerkesztette: vipisrac 2006. 03. 19. 15:26 -kor

#2401 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 15:24

Ilyen első szárnyat mutató video nincs másik kocsiról?

Mert mondjuk egy ponton van felfogatva az orra középen egy szénszálas szárny, akkor nagysebnél a leszorító erő lejjebb nyomja.

Azt kéne kideríteni, hogy másnál meghajlik-e.
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#2402 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 15:27

Idézet: sutyi^ - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 15:24

Ilyen első szárnyat mutató video nincs másik kocsiról?

Mert mondjuk egy ponton van felfogatva az orra középen egy szénszálas szárny, akkor nagysebnél a leszorító erő lejjebb nyomja.

Azt kéne kideríteni, hogy másnál meghajlik-e.

ki fogják deríteni...
a Ferrarinak már biztosan új szárnya lesz és a többiekét sem hagyják szó nélkül, ha egy icipici támadható felület is van.

#2403 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 15:29

Idézet: vipisrac - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 15:08

a mekin hol billegett? nekem a Renaulton (már Bahreinben is) és vmi másik verdán tűnt fel. még épp meg is állapítottam, hogy a mekin milyen szépen áll  :think:  vmiről lemaradhattam...

1-2 belső felvételen lehetett látni, hogy Montoya autóján is rendesen mozgott a tükör, de én úgy láttam, csak a bal.

Szerkesztette: Kory 2006. 03. 19. 15:29 -kor

#2404 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: vipisrac - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 15:27

ki fogják deríteni...
a Ferrarinak már biztosan új szárnya lesz és a többiekét sem hagyják szó nélkül, ha egy icipici támadható felület is van.

Nekem nyolc. Én a Williams-nek és a Honda-nak szorítok. :)

Csak már kezdem unni hogy legkissebb hülyeségbe is belekötnek egymás kocsiján... olyan mint valami Mónika Show.  :Đ
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#2405 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: Necros - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 15:03

NSO:

Érdekes. Mondjuk, lehetséges. Hiszen, ha már az első szitálásnál beleszállt volna Klien, akkor jobban mozgott volna az autó. Valószínűleg csak a végső lökést adta Klien ennek a tükrében, vétlenül. :think:

:rolleyes: Ezek se tudják miről írnak, azért szitált az autó, mert belement Klien.
Az történt, hogy a Lanqkawi kanyarban ahogy elfordultak Klien nekiment Raikönnen-nek(gondolom elszabta a féktávot) ezt pont nem lehetett látni az élőképen -épp kifutnak a képből- majd a következő vágásnál már a Genting kanyar kamerájából lehetett látni, hogy Kimi lassú, és furán mozog, míg Klient kerülgetik a többiek, a kamera követte a mezőny legelejét, így nem lehetett látni azt ahogy Kimi megpördül, csak amikor gyorsan visszakapcsoltak belső nézetre. ennyit lehetett látni az élő képen

Igazán Kimi belső kamerás lassításánál lehetett lázni azt, hogy mi történt: Kimi ahogy beveszi a Lanqkawi nevű kanyart, és már taposna a gázra 1*csak egy ütés éri hátulról az autót, korrigálnia kell, majd ekkor kezd el össze-vissza csúszkálni az autó, és a Gentingben nemes 1*űséggel elszáll a verda! ekkor viszont Klien már 3 kerékkel próbált lavírozni.

Igazából Klien belső kamerás felvételéből lenne minden tiszta.
Faster! Harder! Cadaver!

#2406 Felhasználó inaktív   Bucy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 15:30

Most nagyon jól látszott a TV-ben, eltávolodott majd 1 centire a szárny a kúptól és csak 1 rúdszerű megvezető tartotta.
Ez tényleg nem tűnik semmiképp szabályosnak.

#2407 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 15:34

Idézet: Kory - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 15:29

1-2 belső felvételen lehetett látni, hogy Montoya autóján is rendesen mozgott a tükör, de én úgy láttam, csak a bal.

pedig direkt figyeltem, de lehet, hogy nem eléggé... :D
egyébként ahol mozgást láttam más autókon, ott is csak a bal volt. sőt, már Bahreinben is csak a balt láttam mozogni Fisiconál.

nem lehet, hogy a bal oldali kamera miatt?

#2408 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: vipisrac - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 15:08

Le biz'... ;)

#2409 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

En is eszrevettem, hogy Montoya tukre mozog. Meg a Renaultnak, meg a....
JóSebesség

#2410 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 15:37

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 15:29

Igazán Kimi belső kamerás lassításánál lehetett lázni azt, hogy mi történt: Kimi ahogy beveszi a Lanqkawi nevű kanyart, és már taposna a gázra 1*csak egy ütés éri hátulról az autót, korrigálnia kell, majd ekkor kezd el össze-vissza csúszkálni az autó, és a Gentingben nemes 1*űséggel elszáll a verda! ekkor viszont Klien már 3 kerékkel próbált lavírozni.

Igazából Klien belső kamerás felvételéből lenne minden tiszta.

ez sztem is tiszta volt a belső kamerából. csak az nem látszott így, hogy Klien valójában miért mehetett bele

Idézet: sutyi^ - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 15:29

Nekem nyolc. Én a Williams-nek és a Honda-nak szorítok. :)

Csak már kezdem unni hogy legkissebb hülyeségbe is belekötnek egymás kocsiján... olyan mint valami Mónika Show.  :Đ

sztem elég rég volt már ilyen kötekedés. talán a BAR Hondábál a benzintankkal....
és ha jogos, akkor sztem kell is. nem fair, ha vki ilyenekkel nyomja le a többieket.

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.