Kettős győzelem!
Fisico most nagyon szépen versenyzett, örülök, hogy végre futamot nyert. Remélem, egész szezonban ilyen határozottsággal fog vezetni! Alonso második helye a hab a tortán (és micsoda rajtot produkált!!!). Nekem édes mindegy melyikük lesz a világbajnok, csak egyikük legyen, és a csapat is gyűjtse be a világbajnoki címet!
Az nagyon jó volt, amikor a lófarkassal összeölelkezve örömtáncot jártak.
No, persze Kimitől sem sajnálnám a világbajnoki címet. Ő is megérdemli. Sajnálom, hogy megint nem tudott végigmenni a versenyen. De én úgy láttam, hogy valami probléma volt ott az autóval, mert a közelében sem volt senki, amikor a hátulja szitálni kezdett.

(Ha közvetlenül a rajtnál megütötte valaki hátulról, akkor nem szóltam, de nem értem, hogy juthatott el akkor egyáltalán abba a viszonylag távoli kanyarba még az élbolyban hibás autóval.)
De Schumi azért többet már ne nyerjen!
Mondjuk, ahogy a kocsi most áll... nem is értem miért mondta Gyuszika, hogy a Ferrari is jó. A motorcserék nem erről árukodtak, no meg az az 5. és 6. hely sem olyan acélos.
A motorcsere tilalom pedig egy baromság. Ez a kéthétvégés motor szabály megöli a versenyt. Lehet, hogy most egy izgalmas futamot láthattunk volna, ha a két Williams nem füstöl el.
Mert egyébként sajnos ez a verseny dögunalom volt.

Maximum amiatt lehetett izgulni, hogy melyik motor bírja. De hát ez bakfitty. Én nem ezért nézek F1-et, hanem a pilóták csatározásai miatt.
Sokkal jobb, az első futamhoz hasonló versenyeket szeretnék. Jó lesz, ha Mózli, meg az összes pancser -akit illet- összeszedi magát, és a szabályalkotást olyanra bízzák, aki ért hozzá!
Netán esetleg érdemes lenne a csapatokkal egyeztetve kidolgozni a szabályokat.