Idézet
Szerinted mivel tesztelték november-decemberben ugyanezt a V8-at ? Ugyanebbe az MP20B-be rakták bele akkor is. Vagy akkor teknokolrapiddal fogatták oda a motorhoz a kasztnit ?
Istenem...
érted, ha más a hengertömböt, váltóharangot körülvevő burkolat geometriailag, tehát a 20-as kocsiba passzol, akkor azt hogy akarnád egy új nem oda passzoló vázzal körülépíteni????
Nem tudom egyébként, hogy hol cáfoltam.
Sőt írtam is, hogy nem 1 perc alatt nyomnak le egy blokkot.
Attól, hogy más kasztniban tesztelték, azért a motor karakterisztikáját szerintem eléggé jól behatárolhatták.
Idézet
A V8 már megvolt tavaly novemberben. Tehát adott volt az új motor a felfogatási pontokkal és ehhez képest máshová rakják az MP21 kasztniban a rögzítési helyeket ? Vicces lenne Mert ügye tavaly még bele tudták rakni az MP20-ba ezt a motort, idén meg már nem ?
Rudi!
Mindig azt vágják a fejemhez, hogy ismételgetem önmagamat.
De úgy látszik szükséges.
Nincs olyan, hogy a kasztnin a rögzítési helyek. Ez felejtsed el, nem olyan, mint egy átlag személykocsi, hogy ott a pár bak, be a motort aztán szevasz.
A motor és a váltó a kocsi váza. Erre jönnek rá az elemek. És kész slusz passz.
Nincs olyan, hogy máshol van a felfogatás.
A motor a kocsi váza. Ennyi.
Az elhiszed amit írsz írásodra meg nem tudom mit mondjak.
Többször is publikáltad, hogy lövésed sincs egyes témákról. Szerintem ez mindent megmagyaráz.
Továbbá az, hogy nem teszteltek
szerinted eleget motort vagy gumikat, nem tudom hogy miért igazol engem vagy téged, egyátalán bárkit/bármit is.
Mi a kapcsolat a két dolog között?
Egyszerűen nem tehetek arról, hogy fogalmad sincs bizonyos dolgokról, hiányos a tudásod.
De őszontén szólva ma este már nem érek rá és ne haragudj, hogy nem válaszolok, de azt hiszem nem is fogok.
Mert eleve egy olyan hír, amiben az szerepel, hogy egyesek szerint ez van..
Mikor a mezőgazdasági támogatásokról a politikusok a híradóban mondjuk azt mondják, hogy kifizették, az is egyértelmű hazugság. Aki ott van a közelben, az tudja is..
Nade ha már a hiradóban is tényként közölnek hazugságokat, akkor egy szimpla hírecskében ha azt írják le, hogy egyesek szerint ez van... na az számomra egyenesen a totális hazugságot jelenti.
Így ilyenekkel nem is foglalkozok.
Nade hogy egyesek az ilyen egyesek szerintes híreket még továbbkombinálják hiányos tudásukkal egyetemben, az már eléggé meredek. De úgy látom tényleg jobb nem foglalkozni vele.
-sata és az ata a számítógép rákja, megállíthatatlanul terjed tovább, elpusztítva környezetét
-ha mondják, hogy SCSI, akkor rávágom, hogy adattárolás
-ha mondják, hogy S/ATA, akkor rávágom, hogy CRC és bad sector