Idézet: Carmaged - Dátum: 2006. jan. 13., péntek - 13:01
Pedig 2003-ban Raikkönen nyújtotta a legegyenletesebb teljesítményt, nem emlékszel?
Tessék picit művelődni: http://www.formula1.com/archive/driver/det...2003/12/64.html !
megnéztem az eredményeket, láttam, hogy csak 1 motorhibát írnak, de bevallom, nem arra alapoztam.
láttam az egész szezont és én nem emléxem fényes sikerekre, csak 2 senki által nem várt meglepetésgyőzelemre az első két versenyen, majd pedig küzdelmes versenyekre, ahol pl csak 1x jött össze győzelem.
lehet, hogy ez egyenletes volt, és csak -2 pontot eredményezett év végén, de pl. a 8 pontos második helytől is hangos volt akkoriban sokminden(ki). ami nyilvánvalóan részben igaz is.
na mind1. az adatok nem mondanak el mindent, pontos versenyeket pedig nem tudok már felidézni, de az alaphangulatra emléxem az idénnyel kapcsolatban: nem örültem és ez még enyhe kifejezés volt.
és mint írtam is, KR-ről is felvillannak ilyen emlékképeim.... és füstölő motor is, az biztos.
tökmind1. téma részemről lezárva. mármint a visszatekintés.
ettől függetlenül viszont továbbra is úgy érzem, hogy jobban oda kellene figyelnie a csapatnak. most jtuottam el oda, hogy 4-5 jó (és 2-3 nagyon tuti) év elszalasztása már nem magyarázható csillagegyüttállássokkal. bizony nem ritkán hiányzott a 100%-os teljesítmény.
ennek ellenére persze maximálisan elismerem a teljesítményüket, mert jók és drukkolok is nekik, hogy összejöjjön végre, de ha továbbra is ilyen botlások miatt kell keseregnem - és ami még rosszabb, KR-nek is - akkor ez szomorú
de ne legyen így és az extraerős és tartós V8-ak hada pihienjen a garázsban hátul

Súgó
A téma zárva.