HWSW Informatikai Kerekasztal: Forma 1 V. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Forma 1 V. Értékeld a témát: -----

#381 Felhasználó inaktív   Rstudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 19. 20:04

Idézet: vipisrac - Dátum: 2005. okt. 19., szerda - 20:46

persze ha csak úgy tovább korlátozhatják év közben őket, akkor meg lehet szívatni a V10-es csapatot.
itt viszont bejön némi szubjektivitás is a képbe. gyakorlatilag a jó teljesítmény alapján rangsorolhatják vissza...ameddig gondolják

Végülis az a cél, hogy V8-asokkal menjenek a csapatok, és akinek nincs kész V8-asa, elindulhasson egy gyengébbre korlátozott V10-essel. Ha kilenc csapat megy V10-essel, akkor úgy kell meghatározni a limitet, hogy mind a kilenc gyengébb legyen az egy V8-as csapatnál. :)

#382 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 19. 20:10

Idézet: Tigger - Dátum: 2005. okt. 19., szerda - 21:04

Végülis az a cél, hogy V8-asokkal menjenek a csapatok, és akinek nincs kész V8-asa, elindulhasson egy gyengébbre korlátozott V10-essel. Ha kilenc csapat megy V10-essel, akkor úgy kell meghatározni a limitet, hogy mind a kilenc gyengébb legyen az egy V8-as csapatnál. :)

végül is igaz.
nem kívánságműsor :)

#383 Felhasználó inaktív   bedrone 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 20. 15:38

Idézet: Piftuka - Dátum: 2005. okt. 17., hétfő - 17:43

Ugyaaan! Megint kicsit "hirtelen" voltál! Majd pár nap múlva máshogy látod, ha lehiggadtál! (Ismerlek. :)

Fisichella-ról pedig annyit, hogy őt is ünnepelték, ahogyan azt Indy koma helyesen láttatja. Emellett természetesen része a csapatnak, és az ő pontjai is számítottak, de én akkor is csak azt tudom nézni, hogy éppen neki köszönhető, hogy nem lett sima RENAULT csapat VB győzelem.

Év elején hogy mondta mindenki, hogy majd felváltva cserélgetik egymást Alonsoval a dobogó felső fokán. Ehelyett arról lett emlékezetes Fisichella idei éve, hogy minden futamon izgulni kellett, mit fog már megint elcseszerinteni, mikor enged át pontszerző helyet az utolsó körben, stb.

Tudom, hogy neked nagy kedvenced, én is kedveltem, amikor a Jordan-nál versenyzett, örültem, amikor szerződtetük, de nagyot csalódtam.

A mostani teljesítménye alapján nem sok jót várok jövőre!

Tökéletesen illeszkedik ez a szemlélet a Renault, Briatore és Alonso szemléletéhez. Talán nem is véletlen, hogy ezért beszélsz "unk", "ünk"-ölve, mert különben elég szánika lenne tökidegen emberekkel közvetlen közösséget vállalni, valljuk meg becsülettel. :D

Fisichellának köszönhette Alonso, hogy ilyen hamar világbajnok lett, mert gyakorlatilag az első futam után a tesztversenyző és a csicska szerepére kényszerítették. Bizonyára az ő felelőssége volt, hogy Malajzia után egészen a szezon közepéig, utolsó harmadáig minden futamon lerohadt az autója. Ha jól emlékszem szépséged vonta felelősségre, hogy megelőzték négyen Monacoban, miközben csak 6 másodperccel voltak rosszabbak a köridejei, olyannyira lerohadt az autója. Hát bravó!

Az igaz, hogy Suzukában elvesztette a győzelmet az utolsó körben, és bénán is csinálta a célegyenes előtti sikánt, de a mezőny legjobb autójában az év erkölcsi világbajnoka előzte meg, aki azért Webberéknek, meg a nagy Alonsonak is adott egy huszast a végén, pedig ott voltak egymás mellett 10 körrel a vége előtt.

Fisichella ezekután hihetetlenül méltatlan szerepbe került Kínában, amiért mégjobban utálom a Renaultkat és Briatorét, mint eddig valaha. Ahelyett, hogy hajtották volna a vb 3. helyért, és Alonso segítette volna a győzelemhez a McLarenek feltartásával, még most is Fisichellának kellett csicskáznia. Még azután is, hogy Montoya és Schumi kiestek, Fisi pedig a 2. helyen haladt. Ezért kapta Briatorétől a dícséretet. Neki sokkal fontosabb volt most is Alonso, mint Fisichella, pedig ez utóbbit segíthette volna ki a győzelem igazán. Ráadásul a sebessége végig megvolt hozzá. De Alonso nem nyert ugyebár július közepe óta (akkoris csak mákkal  :D), és hát miféle dolog az, hogy Kiminek több győzelme van.

A Renault csak így tudta megnyerni a világbajnokságot, a valódi sikert azonban az emberek nagyon helyesen a McLarenek és Räikkönen kezébe adják. Briatore és csapata ezzel a kínai fogással erkölcsileg elvesztett minden bajnokságot. Az egyénit és a csapatot is. Az még csak tetézi, hogy hencegi is a hőstettét. :( 

#384 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 20. 16:53

Jó látni, hogy mások is azon a véleményen vannak, mint én  ;)
- Where are we going?
- Let's go find out.

#385 Felhasználó inaktív   olaj 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 20. 19:56

Bahh! :D
Kép

#386 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 20. 20:07

Idézet: olaj - Dátum: 2005. okt. 20., csütörtök - 20:56

Bahh! :D

:Đ :Đ :Đ

Szerkesztette: vipisrac 2005. 10. 20. 20:07 -kor

#387 Felhasználó inaktív   Rudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 20. 21:58

Idézet: bedrone - Dátum: 2005. okt. 20., csütörtök - 16:38

A Renault csak így tudta megnyerni a világbajnokságot, a valódi sikert azonban az emberek nagyon helyesen a McLarenek és Räikkönen kezébe adják. Briatore és csapata ezzel a kínai fogással erkölcsileg elvesztett minden bajnokságot. Az egyénit és a csapatot is. Az még csak tetézi, hogy hencegi is a hőstettét.

Kicsit szánalmas a gondolatmeneted, nem gondolod ?  :o 
Erkölcsi világbajnok ? Az meg micsoda ? :confused:

Fisico csak akkor lehetett volna 3., ha monti és sumák nem szerez pontot és fisico nyeri a futamot. Verseny elött mennyi esélyt láttál erre ?  :think: Őszintén ! Meklárenesként tuti azt mondtad volna verseny elött, hogy meki 1-2 lesz, nemde ? Utólag qrva könnyű okoskodni, hogy mit lehetett volna csinálni, hogy kellett volna tenni, kinek hol kellett volna lenni...  :o

Inkább foglalkozz a saját csapatoddal meg a pilótáiddal...  :rolleyes: Pl. montival. Még egy ilyen balfasz pilóta nem nagyon van élcsapatnál. Japánban hol akart mégis előzni ? Max Sato próbálkozott volna be ott rajta kívül. Nem gondolkodik, eszébe nem jutott volna elvenni a gázt az 1. körben. Helyette felkenődött. Aztán kína: kimi nyilatkozta, hogy már 1 körrel hamarabb látta, hogy valami nem kóser azzal a kerékvetővel, már 1 körrel korábban sem volt a helyén a vízelevezető rácsa, ezért az ominózus körben szűkebben is vette azt az ívet. Monti nem látta ezt ? Mégisi mit néz futam közben ? Nem figyel a körülményekre csak megy, mint a hülye ? Mások meglátták időben, ő meg nem ? Érdekes módon mindig őt ütik ki a többiek (lekörözöttek) ? Miért csak ezzel a szerencsétlennel történnek ilyenek ? És ezekről is a rönó tehet ? Ilyen balfaszságok miatt mákos a rönó ? Nagy frászt... Ezeket mind maguknak köszönheti a mekláren, senki másnak. Ők főzték, egyék is meg. És utána ne csodálkozzanak, hogy szar az íze.  :rolleyes: Mellékesen jegyzem meg monti motorhiba miatt állt ki...

Szóval először a saját portádon sepergess, aztán ha ott minden rendben van, akkor elkezdhetsz köpködni a szomszéd felé is. És ha jársz majd boltban valamikor, akkor vegyél majd legalább 1 kiló porcukrot is, aztán mikor szőlőt majszolsz, akkor majd szórjál a szemekre belőle keveset. Talán akkor nem lesz majd annyira savanyú...  :rolleyes:

De semmi gond, jövőre lehet újra próbálkozni. Addig meg próbáljátok megszokni, feldolgozni azt a tudatot, hogy már megint úgy fejeződött be egy újabb évad a mekinek, hogy semmit sem nyertek...

U.i.: Jah, és kínában nem elvesztették a bajnokságot a rönósok, hanem éppen megnyerték. ;) De téged ez ne zavarjon. :D

Szerkesztette: Rudi 2005. 10. 20. 22:04 -kor

#388 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 20. 22:10

Nah, már megint kezdődik a fröcsögés. :(

Egy darabig megint nem nézek be ide, azt hiszem.

#389 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 20. 22:15

Idézet: Piftuka - Dátum: 2005. okt. 17., hétfő - 17:43

Ugyaaan! Megint kicsit "hirtelen" voltál! Majd pár nap múlva máshogy látod, ha lehiggadtál! (Ismerlek. :)

Fisichella-ról pedig annyit, hogy őt is ünnepelték, ahogyan azt Indy koma helyesen láttatja. Emellett természetesen része a csapatnak, és az ő pontjai is számítottak, de én akkor is csak azt tudom nézni, hogy éppen neki köszönhető, hogy nem lett sima RENAULT csapat VB győzelem.

Év elején hogy mondta mindenki, hogy majd felváltva cserélgetik egymást Alonsoval a dobogó felső fokán. Ehelyett arról lett emlékezetes Fisichella idei éve, hogy minden futamon izgulni kellett, mit fog már megint elcseszerinteni, mikor enged át pontszerző helyet az utolsó körben, stb.

Tudom, hogy neked nagy kedvenced, én is kedveltem, amikor a Jordan-nál versenyzett, örültem, amikor szerződtetük, de nagyot csalódtam.

A mostani teljesítménye alapján nem sok jót várok jövőre!

Idézet: Piftuka - Dátum: 2005. máj. 30., hétfő - 13:43

Idézet: Carmaged - Dátum: 2005. máj. 30., hétfő - 12:16

Az objektivitást pedig nagyon nehezen tudom elképzelni egy olyan embertől, aki a Renault sikereit T/1-ben értékeli, emellett személyeskedik is. Valahogy nagyon nem fér össze.
Aham. Hát ez mellément! Talán neked sem ártana elolvasni a hozzászólásaimat visszamenőleg, kinyilatkoztatsz velem kapcsolatban bármit is!

Köszönöm, eleget olvastam. Nem szégyen, minek tagadod?

/FLAME OFF...

Azt ki mondta, hogy egymást fogják cserélgetni? Szerintem a Fisichella- és Renault-drukkereken kívül senki, mindenki csak várakozással figyelte. Kérdezd meg pl. Diablot! ;)

Szerkesztette: Carmaged 2005. 10. 20. 22:21 -kor

#390 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 20. 22:21

Idézet: Rudi - Dátum: 2005. okt. 20., csütörtök - 22:58

Aztán kína: kimi nyilatkozta, hogy már 1 körrel hamarabb látta, hogy valami nem kóser azzal a kerékvetővel, már 1 körrel korábban sem volt a helyén a vízelevezető rácsa, ezért az ominózus körben szűkebben is vette azt az ívet. Monti nem látta ezt ? Mégisi mit néz futam közben ? Nem figyel a körülményekre csak megy, mint a hülye ? Mások meglátták időben, ő meg nem ?

Kína: a csapatrádió szerinted mire való? :p

#391 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 20. 23:06

Kicsit szánalmas a gondolatmeneted, nem gondolod ? 
Erkölcsi világbajnok ? Az meg micsoda ?

Fisico csak akkor lehetett volna 3., ha monti és sumák nem szerez pontot és fisico nyeri a futamot. Verseny elött mennyi esélyt láttál erre ?  :think: Őszintén ! Meklárenesként tuti azt mondtad volna verseny elött, hogy meki 1-2 lesz, nemde ? Utólag qrva könnyű okoskodni, hogy mit lehetett volna csinálni, hogy kellett volna tenni, kinek hol kellett volna lenni...

Inkább foglalkozz a saját csapatoddal meg a pilótáiddal...  :rolleyes: Pl. montival. Még egy ilyen balfasz pilóta nem nagyon van élcsapatnál. Japánban hol akart mégis előzni ? Max Sato próbálkozott volna be ott rajta kívül. Nem gondolkodik, eszébe nem jutott volna elvenni a gázt az 1. körben. Helyette felkenődött. Aztán kína: kimi nyilatkozta, hogy már 1 körrel hamarabb látta, hogy valami nem kóser azzal a kerékvetővel, már 1 körrel korábban sem volt a helyén a vízelevezető rácsa, ezért az ominózus körben szűkebben is vette azt az ívet. Monti nem látta ezt ? Mégisi mit néz futam közben ? Nem figyel a körülményekre csak megy, mint a hülye ? Mások meglátták időben, ő meg nem ? Érdekes módon mindig őt ütik ki a többiek (lekörözöttek) ? Miért csak ezzel a szerencsétlennel történnek ilyenek ? És ezekről is a rönó tehet ? Ilyen balfaszságok miatt mákos a rönó ? Nagy frászt... Ezeket mind maguknak köszönheti a mekláren, senki másnak. Ők főzték, egyék is meg. És utána ne csodálkozzanak, hogy szar az íze.  :rolleyes: Mellékesen jegyzem meg monti motorhiba miatt állt ki...

Szóval először a saját portádon sepergess, aztán ha ott minden rendben van, akkor elkezdhetsz köpködni a szomszéd felé is. És ha jársz majd boltban valamikor, akkor vegyél majd legalább 1 kiló porcukrot is, aztán mikor szőlőt majszolsz, akkor majd szórjál a szemekre belőle keveset. Talán akkor nem lesz majd annyira savanyú...

De semmi gond, jövőre lehet újra próbálkozni. Addig meg próbáljátok megszokni, feldolgozni azt a tudatot, hogy már megint úgy fejeződött be egy újabb évad a mekinek, hogy semmit sem nyertek...

U.i.: Jah, és kínában nem elvesztették a bajnokságot a rönósok, hanem éppen megnyerték. ;) De téged ez ne zavarjon. :D

abban igazad van, hogy a verseny után könnyű okoskodni, de a többi :omg:

attól, hogy mi okosak vagyunk verseny után, még Fisico azt kapta idén, amit kapott. ezen nem változtat semmi...

JPM-mel kapcsolatban is vissza kéne venned. nem a Renault hibája hogy kilökték vagy kiesik a kerékvetőn, esetleg fekete zászlóval kizárják, de talán ebből még nem következik közvetlenül, hogy mindent saját magának köszönhet, nem gondolod?
úgyhogy nem kéne elküldeni a f@szba ilyen módon senkit sem. főleg egy ilyen kvalitású embert.

bírom az ilyet, mikor egy Satót elküldenek a halál f@szára, aztán egy Fisico-t, Montoyát. akkor ki versenyezzen Sumáher egyedül? ja de az is :omg:, elég csak a kínai futamot megnézni...

...akkor inkább valami robotpilóta meccset kéne nézned, talán ott nem hibáznak. és nem elküldeni a mégiscsak az autóverseny elitjébe tartozó egyéneket.

ha majd ezt csinálja 6 éven kersztül és 4vb címet csesz el, akkor esetleg lelámázhatod - jó magyar szokás szerint - hogy miért balf@szkodott és miért tudott csak éveken át a 2. 3.... 8. legjobb lenni valamiben a világon. akkor ennyi "alapod" lesz rá, ha ezt annak lehet nevezni

SZERINTEM

ps: a mclaren MEGMONDTA, hogy motorhiba volt. nem volt köcsögölés, hazudozás, átverések. pedig elég könnyű lett volna másra fogni. :rolleyes:

Szerkesztette: vipisrac 2005. 10. 20. 23:08 -kor

#392 Felhasználó inaktív   Friczy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 21. 09:04

Szóval először a saját portádon sepergess, aztán ha ott minden rendben van, akkor elkezdhetsz köpködni a szomszéd felé is.

Légy szíves, szívleld meg saját intelmedet. Elhiszem, hogy utálod Montoyát, többször tanújelét adtad, de talán nem kéne. Na meg bedrone provokációjának sem kellene felülni...
Friczy
Death is not a bug, it's a feature
Hogyan kérdezzünk okosan?

#393 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 21. 09:54

Idézet: vipisrac - Dátum: 2005. okt. 21., péntek - 0:06

ps: a mclaren MEGMONDTA, hogy motorhiba volt. nem volt köcsögölés, hazudozás, átverések. pedig elég könnyű lett volna másra fogni. :rolleyes:

Emlekeim szerint azt is megmondtak, hogy a motor (vagyis a hutorendszere) a balesetben serult meg.

Szerk: Montoya a rázókő hibája miatt búcsúzott

Samott

Szerkesztette: Samott 2005. 10. 21. 09:56 -kor

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#394 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 21. 10:33

Idézet: Etele - Dátum: 2005. okt. 20., csütörtök - 23:10

Nah, már megint kezdődik a fröcsögés. :(

Egy darabig megint nem nézek be ide, azt hiszem.

Ha folytatódik, akkor meg majd senki sem fog tudni benézni. Igéret, nem fenyegetés.

#395 Felhasználó inaktív   Nirak 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 21. 11:08

Végül is tökmindegy ki a világbajnok, úgyis szidják.
"Nem haragszom Önre, Needa kapitány." - Lord Vader

#396 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 10. 21. 11:17

Idézet: Drummaster - Dátum: 2005. okt. 18., kedd - 13:59

Nem fogom másként gondolni szerintem. [..]

Pedig de. :) Ismerlek.

Egyébként pedig a "Köszönet az egész éves munkáért mindenkinek!" mondatban ott van a lényeg. Szerintem a mindenki az tényleg mindekit (beleértve Fisichella-t is) takar.  ;)
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#397 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 10. 21. 11:20

Idézet: Gandalf - Dátum: 2005. okt. 18., kedd - 21:09

Nyugi, itt vannak helyettük a mostani renault szurkolók  :p

:D

LOL Gandi! Majd felébredsz! :p

#398 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 10. 21. 11:36

Idézet: Carmaged - Dátum: 2005. okt. 20., csütörtök - 23:15

Köszönöm, eleget olvastam. Nem szégyen, minek tagadod?

/FLAME OFF...

Hát igen. Én inkább úgy fogalmazok, hogy eleget keverted a szart! Szégyen, remélem, nem tagadod! (Ráadásul fel is vállalod, hogy flame szításaként írtad, amit írtál. Te dolgod, csak aztán ne csodálkozz, ha következménye is lesz!)

(Tulajdonképpen még talán érthető is a reakciód, mert neked is savanyú a szőlő! )

Az pedig nem szégyen, ha egy DRUKKER T/1-ben értékeli az általa kedvelt csapat sikereit. De ha esetleg a magyar kézilabda válogatott világbajnoki győzelme után nem tudod azt mondani: "Győztünk!", akkor csak sajnálni tudlak.

Idézet

Azt ki mondta, hogy egymást fogják cserélgetni? Szerintem a Fisichella- és Renault-drukkereken kívül senki, mindenki csak várakozással figyelte. Kérdezd meg pl. Diablot! ;)

Diablovazze véleménye a RENAULT-al kapcsolatban aztán nagyon mérvadó!  :omg:  :D

Szerkesztette: Piftuka 2005. 10. 21. 11:39 -kor

#399 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 10. 21. 11:38

Idézet: Drummaster - Dátum: 2005. okt. 21., péntek - 11:33

Ha folytatódik, akkor meg majd senki sem fog tudni benézni. Igéret, nem fenyegetés.

Mondjuk mint ígéret már számtalanszor elhangzott, de most nem is ez a lényeg.

Hanem az, hogy az ilyen bedrone fikanick-eket kellene végleg parkolópályára tenni!

#400 Felhasználó inaktív   bedrone 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 21. 16:42

Idézet: Piftuka - Dátum: 2005. okt. 21., péntek - 12:38

Mondjuk mint ígéret már számtalanszor elhangzott, de most nem is ez a lényeg.

Hanem az, hogy az ilyen bedrone fikanick-eket kellene végleg parkolópályára tenni!

Érdekes emberke vagy te kicsi pöfe fafmadaram. Miért kéne engem parkolópályára tenni? Mert tényeket közöltem a kedvenc csapatoddal kapcsolatban? Cáfolj meg, ha tudsz. Na ugye... Ennyit tudsz. Téged kéne, meg Rudikát parkolópályára tenni, egész jó lenne a topik hangulata.

Mindamellett for jor informésön én elsősorban Schumachernek és a Ferrarinak drukkolok, a Meki és Räikkönen nekem pótcselekvés, mert sokkal inkább ők, mint a 2 felfuvalkodott hólyag a csigazabáló csapatban. 

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.