HWSW Informatikai Kerekasztal: Forma 1 V. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Forma 1 V. Értékeld a témát: -----

#1981 Felhasználó inaktív   hobizoli 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 12. 14:58

Idézet: Etele - Dátum: 2006. márc. 12., vasárnap - 14:34

Nem hibázik, szimplán dilettáns hülye. :D

Engem már idegesít, de hogy még mindig itt van, jelzi, hogy a többség a te véleményedet osztja. ( :think: )

Meg mindig jobb, mint David Sandor, aki csak dormog vmit, mint egy medve, azt is alig hallani...

hobizoli

Szerkesztette: hobizoli 2006. 03. 12. 14:58 -kor

Powered by:
intel Core i3-7350K (4.2GHz), Gigabyte GA-Z270M-D3H, Corsair Vengeance 16GB DDR4-3200, Asus Radeon RX580-8GB OC, Samsung 830 120GB SSD, WD Green 0.5TB HDD, Samsung M3 Portable 0.5TB USB, SoundBlaster Tactic THX USB, Enermax MaxPro 700W PSU
intel Pentium G4560 (3.5GHz), Gigabyte GA-B250M-D3H, Corsair Vengeance 8GB DDR4-3000, Asus GT730SL-2GB, Kingston HyperX 120GB SSD, WD Blue 1TB HDD, WD Green 3TB HDD, Asus Xonar DG PCI, Gigabyte 620W PSU
Dell D630, intel Core2Duo T7250 (2GHz), 4GB DDR2-800, Kingston HyperX 120GB SSD
VEMS standalone EFI, www.diyautotune.com

"Jópofa dolog a pörgős szívómotor, de ami üt, az a turbó"

#1982 Felhasználó inaktív   Brett Shaw 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 12. 15:14

Király besorolású futam volt!! :)  :up:
Sokan leírták, én is: a kis Rosberg  :respect:

Palikot meg hagyjátok már békén! Annyira hülye, hogy az már aranyos. :D Az ökörségei ellenére még mindig szívesebben hallgatom, mint azt a másik két köcsögöt.  :down: A Palik pl. legalább befogja a száját addig míg a belső kamerás cockpitet mutataják. Soxor mondja, hogy: hallgassuk ezt meg ezt  a motorhangot. Czollnerék meg azt is végigdumálják. 
NE ESS PÁNIKBA! ...és mindig legyen nálad törülköző!
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit

#1983 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 03. 12. 15:15

Jó kis meccs volt... Sajnos a megérzésem ismét beigazolódott; Button ismét elszúrta a rajtot. :( A verseny alatt azért egész jól ment! Kiváncsi leszek arra, hogy mi történ Bariccsal, mert ennyire nem lett volna szabad lemaradnia.

Szegény Massa-t jól megszivatták a pitben a srácok. Még érdekesebb lett volna a vége, ha ő is ottmarad az élbolyban...

Alonso meg ismét bebizonyította számomra, hogy egy beképzelt pöcs... Nála antipatikusabb ember nincs számomra az F1 világában!

Az újoncként bemutatkozó Rosbergnek meg külön drakula! Megérdemelte a pontokat!

Ja, hát Räikkönenhez meg aztán no comment... :rolleyes: :up:
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#1984 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 03. 12. 15:21

Nagyszerű verseny volt! Kiváló szórakozás a Forma1 rajongóinak.  :up: Remélem, a folytatás is hasonlóan magas színvonalat hoz.

Több pilóta iskolázta a mezőnyt. Elsőként Alonso.  :respect: Bemutatta, hogy miért méltó a világbajnoki címre. Jah, utálni azt lehet, de akkor is rommáveri a mezőnyt. :cool:  :p

(Megjegyzem annak akit illet -köztük is elsőként Diablovazze-nak- amikor GI "józsizta" okkal/ok nélkül Schumit, akkor egységes volt a felháborodás. Úgy látszik, a kis spanyolt büntetlenül lehet "pöcsözni, faszozni". Hát ennyit a kettős mércéről.
Személyes megjegyzés a témához: mindkét viselkedés elítélendő, s sportrajongóhoz méltatlan. )

Villeneuve és Fisichella nagyon peches volt. Csakúgy, mint Massa. Mindhárman jó helyezést érdemeltek volna.

Schumi nagyszerűen ment. Ezért tartom én nagyon sokra. A múltban FIA és csapata által elkövetett aljas húzáoktól nekem is heveny hányingerem támad, de senki ne merje azt mondani, hogy Michael Schumacher nem az évszázad egyik legjobb autóversenyzője. Én nagyon szeretem nézni, amikor a verdát "terelgeti".

Kimi előtt le a kalappal!  :respect: Róla is csak szuperlativuszokban lehet beszélni. Remélem, kijut neki pár futamgyőzelem idén, mert megérdemli. De meg kell jegyeznem, hogy találó az "Iceman" becenév. Nála sótlanabb ember nem sok van a Forma1-ben, az biztos.

A Forma1-hez még annyit, hogy....

1. Számomra kiábrándaítóan "szürke" az F1 mezőnye az autók festését szemlélve. Most, mozgásban látva lehetett észrevenni, hogy gyakorlatilag csak a FERRARI, a RENAULT és a McLaren tűnik ki a mezőnyből. Igen, előbbi kettő színes, utóbbi bár ezüst, de nagyon szép autó lett. Én változatlanul minden pirost leszednék róla.
A többi... tök egyformák. A két-két Williams vs. BMW "hibrid" jellegtelen festéssel, a két-két jellegtelen "hófehérke", a Mekire hajazó, ámde sokkal jellegtelenebb Midland, s a 4 szinte egyforma, jellegtelen Redbull. Nem is értem, hogy utóbbiak például az "olasz" különítményt miért nem színaranyra festették, azon vörös bika motívumokkal. Százszor szebb lett volna.

Tudom, ez sokat nem dönt el, de lévén TV-ben nézem... marhára szemet szúr, hogy milyen jellegtelen festésekkel szúrták el az autókat. Miért ne lehetne a mezőny ilyen tekintetben színes?

2. Színes viszont a teljesítményt nézve. Én úgy vagyok vele, hogy nem látom a sport szempontjából gyakorlati hasznát olyan csapatok indításának, mint a hátul kullogók. Esélyük semmi kiemelkedőre nicsen gyakorlatilag, egyébként pedig az első kanyar után csak "töltelékek", a mezőny feltartását szolgálják. Azt mondom, hogy ne legyen egy olyan csapat sem az F1-ben, amelyik a mostani, stabil középmezőny szintjét nem üti meg. Az tényleg a verseny érdekeit szolgálná! Ilyen Aguri meg menjen a GP2-be! Ott talán jól szerepelhet.

3. Mi történt a Toyota-val? Mert amit mutattak az eddigi években, abból az tűnik ki, hogy a legpancserabb csapat ott dolgozik. A legnagyobb költségvetéssel munkálkodnak, mégis évekbe telik, míg eredményeket mutatnak fel egy adott technikával. Ennyi idő kell nekik az alkalmazkodáshoz? Most megint évekbe telik, míg az ottani mérnökök rájönnek, hogy a V8-assal szerelt autót hogyan is kellene megépíteni? Égő!  :down:
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#1985 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 12. 15:21

"Coulthard zárja a szöget"meg "sikerült zárnia a kanyarívet", még ekkora baromságokat.  :D (copyright Palik)
Amúgy télleg jó volt a verseny.
Alfonzo meg monnyon le. :down:

Idézet

de akkor is rommáveri a mezőnyt
ez meg kicsit túlzás vagy legalábbis most az

Szerkesztette: carcass 2006. 03. 12. 15:23 -kor

Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
ÖNTSÜNK TISZTA VIZET A POHÁRBA

Bravo

#1986 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 03. 12. 15:22

Idézet: _DooM_ - Dátum: 2006. márc. 12., vasárnap - 14:48

De akkor is. Schumi vagy Raikonnen helyében tuti lelöktem volna. :Đ (jah és ráadásul a himnusz közben)

Hja! Szerencsére ők -egyesekkel ellentétben- nem őstulkok!  :rolleyes:

#1987 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 03. 12. 15:26

Idézet: LightBringer - Dátum: 2006. márc. 12., vasárnap - 15:15

Alonso meg ismét bebizonyította számomra, hogy egy beképzelt pöcs... Nála antipatikusabb ember nincs számomra az F1 világában!

Én azon mosolygok, hogy sokaknak itt fogalmuk sincsen a mediterrán mentalitásról. Heves vérméséklet, széles gesztusok... miért viselkedne máshogyan versenyben, vagy amikor örül?

(Megjegyzem, gyermekkorom óta rajongója vagyok Spanyolországnak, Portugáliának, az ottani embereknek... De szeretek mindent, ami mediterrán. És százszor inkább tölteném az időmet ilyen "antipatikus" emberekkel, mint egy olyan emberrel, aki körül megfagy a levegő 100 méteres körzetben, és még életében nem örült semminek.)

#1988 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 03. 12. 15:29

Idézet: Brett Shaw - Dátum: 2006. márc. 12., vasárnap - 15:14

Sokan leírták, én is: a kis Rosberg  :respect:

A fene! Őt kihagytam. Pedig zseniális volt! :respect:

Idézet

Palikot meg hagyjátok már békén! Annyira hülye, hogy az már aranyos. :D Az ökörségei ellenére még mindig szívesebben hallgatom, mint azt a másik két köcsögöt.  :down:

Ezzel mára már én is így vagyok. ;)

Idézet

A Palik pl. legalább befogja a száját addig míg a belső kamerás cockpitet mutataják. Soxor mondja, hogy: hallgassuk ezt meg ezt  a motorhangot. Czollnerék meg azt is végigdumálják. 

Ez pedig 100%-ban a javára billenti a mérleget. Fel tudnék robbani, amikor az a két jampi végigpofázza a belsőnézetes felvételeket. Hiszen azok a felvételek a legjobbak, amikor a néző "benne ül" a versenyautóban, s dübörög a kasztni.  :cool:

#1989 Felhasználó inaktív   foxyr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 12. 15:30

Kimi nagy volt ma...az utso helyrol jobb eredmenyt ert el, mint a csapattarsa...durva. Mellesleg az o kocsija volt a legjobban megtankolva. Gumijai is kemenyebbek voltak, igy tapadasa sem volt akkora, mint pl. Buttone...szoval ezekt figyelembe veve fenomenalis teljesitmenyt nyujtott. :respect:

Alonso es Schumi is szepen ment. Szerintem az idei evben nem lehet majd olyan konnyen kihasznalni a nehezebb kocsi elonyet, mint tavaly, mert aki elobb kijon, az uj gumikat rakat fel, s igy nem lesz annyira lassu. Valoszinuleg Alonso is azert nem tudott semmit sem kihasznalni az elso etapon. A 2.-on is eppen hogy vissza tudott jonni Schumi ele, pedig 2 vagy 3 korrel tovabb kint volt. Szoval mig konnyebb volt a kocsija, addig a gumijai mar nem voltak olyan jo allapotban, mig Schuminal pont forditva. Tavaly konnyeden meglett volna mar az elso kiallas utan is az elso hely Alonsonak.

Nem tudom eszrevettetek-e, de pl. tiszta elozes szinte nem is volt...szinte minden elozes csak kifekezes volt (Button még csak Montoya mellett sem volt, egyszeruen beszurt ele, ami legtobbszor az elol levon mulik), ami valjuk be nem szep...sok mulik az elol levo engedekenysegen, hogy ne legyen belole baleset.

Szerkesztette: foxyr 2006. 03. 12. 15:33 -kor

#1990 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 12. 15:33

Idézet: Piftuka - Dátum: 2006. márc. 12., vasárnap - 15:21

3. Mi történt a Toyota-val? Mert amit mutattak az eddigi években, abból az tűnik ki, hogy a legpancserabb csapat ott dolgozik. A legnagyobb költségvetéssel munkálkodnak, mégis évekbe telik, míg eredményeket mutatnak fel egy adott technikával. Ennyi idő kell nekik az alkalmazkodáshoz? Most megint évekbe telik, míg az ottani mérnökök rájönnek, hogy a V8-assal szerelt autót hogyan is kellene megépíteni? Égő!  :down:

A felhasználható és a felhasznált összeg nem ugyanaz. Valahol azt olvastam, hogy a múlt évben se ők költötték a legtöbbet.

#1991 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 12. 15:37

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. márc. 12., vasárnap - 14:46

omg, tancikalt a dobogon, mert nyert. lincs!
az integetes nem volt jogos, de a tancikalas.. oruljon csak. :)

Jah, a francia himnusz alatt....  :omg:
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#1992 Felhasználó inaktív   nitrousa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 12. 16:17

Idézet: foxyr - Dátum: 2006. márc. 12., vasárnap - 15:30

Nem tudom eszrevettetek-e, de pl. tiszta elozes szinte nem is volt...szinte minden elozes csak kifekezes volt (Button még csak Montoya mellett sem volt, egyszeruen beszurt ele, ami legtobbszor az elol levon mulik), ami valjuk be nem szep...sok mulik az elol levo engedekenysegen, hogy ne legyen belole baleset.

Csak Rosbergtől lehetett látni legalább 3 előzést és volt még néhány...igaz mind a célegyenes végén.
"..Ahogy aztán jelezték, az első kör végére már 34 másodperc volt az előnyöm. VB-futamon ilyenre nem igen volt példa... Brno, 1971
1    DRAPAL, Janos     HUN    Yamaha    57' 43.500"   
2    SZABO, Lazlo     HUN    Yamaha    58' 23.200"   
3    SAARINEN, Jarno     FIN    Yamaha    59' 45.200"

#1993 Felhasználó inaktív   _DooM_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 12. 16:17

Idézet: Piftuka - Dátum: 2006. márc. 12., vasárnap - 16:22

Hja! Szerencsére ők -egyesekkel ellentétben- nem őstulkok!  :rolleyes:

Én sem vagyok. ;)
Pusztán egy unszimpatikus, ám kétségtelenül nagyon tehetséges pilótának tarom.
<span style='color:black'><b>GigaByte</b> GA-P35C-DS3R | <b>Intel</b> C2Q Q6600 @ 3,2 GHz (8x 400 MHz) + <b>Zalman</b> CNPS9700 | <b>XFX</b> HD4890 1GB | 2x <b>Corsair</b> Twin2X2048-6400C4 (4GB) | <b>Pioneer</b> DVR-112DB | <b>Maxtor</b> 2x 250GB, <b>Samsung</b> 320GB + 500GB + 750GB + 1000GB, <b>Seagate</b> 320GB + 500GB | <b>Corsair</b> HX750W | <b>Cooler Master</b> Stacker 810 | <b>Logitech</b> Cordless Desktop Wave | <b>Logitech</b> MX Revolution + SteelPad 5L | <b>Dell</b> E228WFP</span>

#1994 Felhasználó inaktív   joshua7 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 12. 16:19

Idézet: foxyr - Dátum: 2006. márc. 12., vasárnap - 15:30

Kimi nagy volt ma...az utso helyrol jobb eredmenyt ert el, mint a csapattarsa...durva. Mellesleg az o kocsija volt a legjobban megtankolva.
...

Egészen pontosan ő és Coulthard mindketten a 30. körig mentek az első tankkal.
Semper Fi

#1995 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 12. 16:25

Idézet: Atti - Dátum: 2006. márc. 12., vasárnap - 14:35

Az a baj hogy végig baromságokat beszélt :mad:  Kurvára idegesít hogy úgy csinál mintha értene hozzá (pl mikor kvázi lehülyézte RS-t hogy bement a pálya közepére a célegyenes végén hogy fogja Liuzzit, érdekes, később szinte mindenki azt csinálta...)

Joggal akadt ki rá Palik, mert nem a célegyenes végén húzódott be, hanem szinte a teljes célegyeneset ott tette meg, míg a többiek gyakorlatilag féktávon zárták le az ívet. RS meg ott kolbászolt a rajtrács közepén  :omg: nagyon amatőr volt, mintha csak lekörözésnél el akarta volna engedni...

A Palikot kritizálóknak ajánlom figyelmükbe pölö az Eurosport féle MotoGP közvetítést, vagy a Sport1 féle Nascart :down:
Amikor vérre menő küzdelem megy a győzelemért, azok meg ülnek mint a kuka, vagy tök másról beszélnek, aztán amikor vége van az 1 kilométeren tartó előzés sorozat tök fahangon megszólal valamelyik: XY átvette a vezetést  :omg:.
Palik ezzel szemben a FUTAMOT közvetíti, neki van stílusa (számomra nagyon is bejövős stílusa) ,és ha még hülyeségeket is beszél, mi az értő közönség tudjuk, hogy mi az igazság  ;)
Faster! Harder! Cadaver!

#1996 Felhasználó inaktív   Csücsök 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 12. 16:26

Idézet: Piftuka - Dátum: 2006. márc. 12., vasárnap - 15:26

....mint egy olyan emberrel, aki körül megfagy a levegő 100 méteres körzetben, és még életében nem örült semminek.)

Most mit vártál volna, minek örüljön? Annak, hogy a meki "megint kiba**ott" vele?
Ha nem történik mindez, ami szombaton történt, akkor lehet, hogy nem csak a 3. helyet szerezte volna meg!
Múltkor beállított hozzám egy T-Rex és Hamlet! Volt nagy dínóm, dánom!

#1997 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 12. 16:45

Idézet: Csücsök - Dátum: 2006. Mar. 12., Sunday - 16:26

Most mit vártál volna, minek örüljön? Annak, hogy a meki "megint kiba**ott" vele?
Ha nem történik mindez, ami szombaton történt, akkor lehet, hogy nem csak a 3. helyet szerezte volna meg!

mar megint kezditek :(  honnan tudod..? amugy sokszor volt Kimi 1. es eddig max 1 mosolyt lattam tole. :)
JóSebesség

#1998 Felhasználó inaktív   foxyr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 12. 16:47

Idézet: nitrousa - Dátum: 2006. márc. 12., vasárnap - 16:17

Csak Rosbergtől lehetett látni legalább 3 előzést és volt még néhány...igaz mind a célegyenes végén.

nem az elozesek szamat kritizaltam, hanem hogy tiszta előzés alig akadt. Mert pl. Button mindket alkalommal ugy elozte Montit, de Baricsot is, hogy az egyenesben meg csak melle sem ert, ki sem bujt, hanem a 2 pilota fekezesi pontjanal hirtelen kivagodott, rovidebb fekutat veve...ez nem tiszta elozes. Ez vakmeroseg, es kockazatos. Ugyanakkor latvanyos is egyben.

#1999 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 12. 16:47

Palik témában Cadaver igazat szólt!  :respect: :D
Viszont nem ártana találni pár jó kommentátort (mondjuk, nem csak az F1-be), mert Palik sem lesz itt mindig közvetíteni, a rally futamok miatt.

Kimi meg tényleg egy jégcsap, nekem inkább ő nem jön be. Semmi stílusa... Schumi-nak, Alonso-nak van stílusa. Persze, Kimi-nek most nem volt sok oka az örömre, de ha 2 kört verne a másodikra, akkor sem vágna más pofát. Sótlan, sivár figura a versenyeken. Máskor viszont tud vidámkodni, például sajtó eseményen, ezt meg nem értem...
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#2000 Felhasználó inaktív   Atti 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 12. 17:12

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. márc. 12., vasárnap - 16:25

Joggal akadt ki rá Palik, mert nem a célegyenes végén húzódott be, hanem szinte a teljes célegyeneset ott tette meg, míg a többiek gyakorlatilag féktávon zárták le az ívet. RS meg ott kolbászolt a rajtrács közepén  :omg: nagyon amatőr volt, mintha csak lekörözésnél el akarta volna engedni...

Szerintem meg nem, mert a V10 jobban gyorsult, ha az elején nem megy be középre akkor utána már csinálhatott volna bármit. Szerintem legalábbis
WoT nick: Atti77

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.