Nagyszerű verseny volt! Kiváló szórakozás a Forma1 rajongóinak.

Remélem, a folytatás is hasonlóan magas színvonalat hoz.
Több pilóta iskolázta a mezőnyt. Elsőként Alonso.

Bemutatta, hogy miért méltó a világbajnoki címre. Jah, utálni azt lehet, de akkor is rommáveri a mezőnyt.
(Megjegyzem annak akit illet -köztük is elsőként Diablovazze-nak- amikor GI "józsizta" okkal/ok nélkül Schumit, akkor egységes volt a felháborodás. Úgy látszik, a kis spanyolt büntetlenül lehet "pöcsözni, faszozni". Hát ennyit a kettős mércéről.
Személyes megjegyzés a témához: mindkét viselkedés elítélendő, s sportrajongóhoz méltatlan. )
Villeneuve és Fisichella nagyon peches volt. Csakúgy, mint Massa. Mindhárman jó helyezést érdemeltek volna.
Schumi nagyszerűen ment. Ezért tartom én nagyon sokra. A múltban FIA és csapata által elkövetett aljas húzáoktól nekem is heveny hányingerem támad, de senki ne merje azt mondani, hogy Michael Schumacher nem az évszázad egyik legjobb autóversenyzője. Én nagyon szeretem nézni, amikor a verdát "terelgeti".
Kimi előtt le a kalappal!

Róla is csak szuperlativuszokban lehet beszélni. Remélem, kijut neki pár futamgyőzelem idén, mert megérdemli. De meg kell jegyeznem, hogy találó az "Iceman" becenév. Nála sótlanabb ember nem sok van a Forma1-ben, az biztos.
A Forma1-hez még annyit, hogy....
1. Számomra kiábrándaítóan "szürke" az F1 mezőnye az autók festését szemlélve. Most, mozgásban látva lehetett észrevenni, hogy gyakorlatilag csak a FERRARI, a RENAULT és a McLaren tűnik ki a mezőnyből. Igen, előbbi kettő színes, utóbbi bár ezüst, de nagyon szép autó lett. Én változatlanul minden pirost leszednék róla.
A többi... tök egyformák. A két-két Williams vs. BMW "hibrid" jellegtelen festéssel, a két-két jellegtelen "hófehérke", a Mekire hajazó, ámde sokkal jellegtelenebb Midland, s a 4 szinte egyforma, jellegtelen Redbull. Nem is értem, hogy utóbbiak például az "olasz" különítményt miért nem színaranyra festették, azon vörös bika motívumokkal. Százszor szebb lett volna.
Tudom, ez sokat nem dönt el, de lévén TV-ben nézem... marhára szemet szúr, hogy milyen jellegtelen festésekkel szúrták el az autókat. Miért ne lehetne a mezőny ilyen tekintetben színes?
2. Színes viszont a teljesítményt nézve. Én úgy vagyok vele, hogy nem látom a sport szempontjából gyakorlati hasznát olyan csapatok indításának, mint a hátul kullogók. Esélyük semmi kiemelkedőre nicsen gyakorlatilag, egyébként pedig az első kanyar után csak "töltelékek", a mezőny feltartását szolgálják. Azt mondom, hogy ne legyen egy olyan csapat sem az F1-ben, amelyik a mostani, stabil középmezőny szintjét nem üti meg. Az tényleg a verseny érdekeit szolgálná! Ilyen Aguri meg menjen a GP2-be! Ott talán jól szerepelhet.
3. Mi történt a Toyota-val? Mert amit mutattak az eddigi években, abból az tűnik ki, hogy a legpancserabb csapat ott dolgozik. A legnagyobb költségvetéssel munkálkodnak, mégis évekbe telik, míg eredményeket mutatnak fel egy adott technikával. Ennyi idő kell nekik az alkalmazkodáshoz? Most megint évekbe telik, míg az ottani mérnökök rájönnek, hogy a V8-assal szerelt autót hogyan is kellene megépíteni? Égő!