HWSW Informatikai Kerekasztal: Forma 1 V. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Forma 1 V. Értékeld a témát: -----

#2181 Felhasználó inaktív   GI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 16. 11:56

Idézet

"Két és háromnegyed kiló benzin miatt veszített Schumacher?" - nem! azért vesztett, mert nem is akart nyerni

LOL  :D
muhaha..

Hát ha már így, akkor ilyet én is tudok.
Azért vesztett, mert tehetség hiányában képtelen volt kiélezett helyzetben határon autózni.
És miután alonso bejött elé, nem bírta idegileg és egy próbálkozás alkalmával lecsúszott az ívről, elszállt minden esélye.
Ez sem igaz, mert nem, mint ahogy a te írásod sem.
Az enyémnek azonban annyi alapja legalább van, hogy tényleg megpróbálta és egy vezetéstechnikai hiba szólt közbe, utána tényleg nem próbálkozott, mivel értelmetlen volt.

Egyébként imádom ezt, amikor valami józsinak nem sikerül, akkor egyböl vagy az autó, vagy a gumi, vagy egyátalán nem is akarta... muhaha..
Persze ha 2 versenyképes autó van a pályán és abból az egyik elengedi majd így nyer, akkor máris a hatalmas tehetség kerül előtérbe és hogy ennyiszer még senki sem győzőtt versenyen (pláne nem így)
-sata és az ata a számítógép rákja, megállíthatatlanul terjed tovább, elpusztítva környezetét
-ha mondják, hogy SCSI, akkor rávágom, hogy adattárolás
-ha mondják, hogy S/ATA, akkor rávágom, hogy CRC és bad sector

#2182 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 16. 12:23

Rossi párbajra hívta Alonsót

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#2183 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 16. 12:37

Idézet: Drummaster - Dátum: 2006. márc. 16., csütörtök - 11:45

Úgy nézem, Börni meg valami jedi trükkel próbálkozik... :D :D :D

sztem csak a régi jó "kérlek ne bánts!!!" mondattal próbálkozik :D

#2184 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 16. 12:46

Idézet: Samott - Dátum: 2006. márc. 16., csütörtök - 12:23

A három kategóriát összegezve Rossi szerintem ropira verné Alonso-t. Motoron elhúzna rendesen.

Szerkesztette: sutyi^ 2006. 03. 16. 12:46 -kor

"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#2185 Felhasználó inaktív   GI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 16. 13:00

De nem értem, hogy miért kellene ALonsonak és bármelyik másik F1-es pilótának motoron jónak lennie?
Sőt rallyban sem értem.

Nemtudom Rossi mit pattog. Alonso nyilatkozata sem szép, de nem értem az erölködést.

szerk:
Alonso Rossi forma1-es próbálkozásáról nyilatkozott.
Ha Rossi cáfolni akar, akkor azt tegye F1-es kocsival.
Azzal nem bizonyít az égvilágon semmit sem, ha motoron, vagy akár rallyban is elkenné Alonsot.
szerintem.

Szerkesztette: GI 2006. 03. 16. 13:03 -kor

-sata és az ata a számítógép rákja, megállíthatatlanul terjed tovább, elpusztítva környezetét
-ha mondják, hogy SCSI, akkor rávágom, hogy adattárolás
-ha mondják, hogy S/ATA, akkor rávágom, hogy CRC és bad sector

#2186 Felhasználó inaktív   Bucy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 16. 13:05

Idézet: GI - Dátum: 2006. márc. 16., csütörtök - 13:00

De nem értem, hogy miért kellene ALonsonak és bármelyik másik F1-es pilótának motoron jónak lennie?
Sőt rallyban sem értem?

Nemtudom Rossi mit pattog. Alonso nyilatkozata sem szép, de nem értem az erölködést.

Nem kéne Alonsonak, nagyképű hülyeségeket nyilatkozni, de ezt tegnap kitárgyaltuk az autosport topikban.
Nem Rossi mondta, hogy megveri Alonso-t, hanem fordítva. Ő csak kihívta kultúráltan, hol van a pattogás? Nem mondta, hogy lemossa Alonso-t pedíg úgy lesz. :)

szerk.: na közben szerkesztetted, azzal a nyilatkoztatával van baj Alonso-nak, hogy ő mekkora motoros lenne. Na meg ez is erős picit:

Idézet

"Valentino háromszorosan ki akar hívni engem? Azt hiszem, ez szórakoztató. A válaszom az, hogy készen állok."

Szerkesztette: Bucy 2006. 03. 16. 13:08 -kor

#2187 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 16. 13:09

Idézet: sutyi^ - Dátum: 2006. márc. 16., csütörtök - 12:46

A három kategóriát összegezve Rossi szerintem ropira verné Alonso-t. Motoron elhúzna rendesen.

feljebb volt már linkelve... és az is, hogy a motoros topicban kifejtették a várható eredményt. kb. ugyanez :D

Idézet: GI - Dátum: 2006. márc. 16., csütörtök - 13:00

Sőt rallyban sem értem.

szerk:
Alonso Rossi forma1-es próbálkozásáról nyilatkozott.
Ha Rossi cáfolni akar, akkor azt tegye F1-es kocsival.
Azzal nem bizonyít az égvilágon semmit sem, ha motoron, vagy akár rallyban is elkenné Alonsot.
szerintem.

tévedsz. Alonso nem csak Rossi F1-es próbálkozását nevezte időpocsékolásnak, hanem azt is kijelentette, hogy ha ugyan beérne versenyen a 3-5-helyen, az nem nagy cucc. némi gyakorlással ő is megtenné ugyanezt motoron.

szóval egyáltalán nem Rossi pattog vagy dicsekszik a tudásával. Rossi csendben tud :D FA az aki arcoskodva nyilatkozik saját (senki által nem látott) motoros tudásáról

itt az alkalom bizonyítani :D

Szerkesztette: vipisrac 2006. 03. 16. 13:10 -kor

#2188 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 16. 13:16

Erre befizetek egyébként. Mármint hogy az Alonso vs. Rossi mókából mi lesz. Mert igaz ugyan, hogy Alonso kissé nagyarcúan nyilatkozik, míg Rossi csendben tud, de tudjuk, hogy Rossi tud, azt meg nem tudjuk, hogy Alonso mit tudna esetleg egy rally verdával, vagy motorral megfelelő edzés után.
Amúgy szerintem is Alonso ropi lesz, motoron mindenképp... :D

Szerk: Amúgy Rossi F1-es próbálkozását én is időpocsékolásnak tartom, egy ember 2 lábról nem könnyen ereszkedik vissza 4 lábra, hacsak nem tökrészeg. Ezért lett Kimi autóversenyző... :lol:

#2189 Felhasználó inaktív   keselyuu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 16. 13:19

Alonsonak csak az arca nagy, de az nagyon. Kérem az egy élő Istent hogy jöjjön össze ez a meccs, az majd letöri a szárnyait. Egy MotoGP masinát egy SBK versenyző is nehezen ül meg, hátmég egy FA...A rallyról meg annyit hogy Rossi rallyban is eredményes. Asszem tavaly volt egy verseny ahol nagyobb nevű rallypilótákat is lealázott.

1 VB cím után nem arcoskodnék Alonso helyében, mert az számtalan niemandnak összejött már...ha megvédi a címet akkor már azt mondom hogy valami, de addig...mehet a levesbe (ld. Villneuve)
Be kell vállalni, meg kell csinálni!

#2190 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 16. 13:39

Idézet: keselyuu - Dátum: 2006. márc. 16., csütörtök - 13:19

Alonsonak csak az arca nagy, de az nagyon. Kérem az egy élő Istent hogy jöjjön össze ez a meccs, az majd letöri a szárnyait. Egy MotoGP masinát egy SBK versenyző is nehezen ül meg, hátmég egy FA...A rallyról meg annyit hogy Rossi rallyban is eredményes. Asszem tavaly volt egy verseny ahol nagyobb nevű rallypilótákat is lealázott.

1 VB cím után nem arcoskodnék Alonso helyében, mert az számtalan niemandnak összejött már...ha megvédi a címet akkor már azt mondom hogy valami, de addig...mehet a levesbe (ld. Villneuve)

Mondj még ilyenket és te is megkapod az Alonso rajongóktól, hogy minden alkalmat megragadsz, hogy fikázd :) Lásd még: Pár oldallal visszább....
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#2191 Felhasználó inaktív   keselyuu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 16. 14:12

Méne' fikázzam? Nagyképű kis senki, még nem tett le semmit az asztalra aztán' mégis mutogatja a kezével a győzelmeit mintha valakit is érdekelne...majd a Roseberg gyerek..abban látok fantáziát. Vagy Kimi...neki már azért drukkolok hogy egyszer végre összejöjjön neki az utolsó helyről győzni  :D

Tök jó volt látni a dobogón Vasárnap. Ha lett volna zseb az overállján akkor zsebretett kézzál álldigált volna a pódiumon, pedig keresztülverekedte magán az egész mezőnyön. Mit tudna ez a gyerek mutatni ha egyszer végre nem a mezőny végéről kellene indulnia...Az Öreg, meg FA is mehet a levesbe ha egyszer ezek odateszik magukat. Tavaly nem néztem F1-et mert unalmas volt, de végre idén úgy néz ki olyan lehet a verseny mint régen. Van végre izgalom.

Ja és mindennek tetejébe : ROSSI az isten..:-)
Be kell vállalni, meg kell csinálni!

#2192 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 16. 14:15

:omg:
JóSebesség

#2193 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 16. 14:17

Idézet: keselyuu - Dátum: 2006. márc. 16., csütörtök - 14:12

Méne' fikázzam? Nagyképű kis senki, még nem tett le semmit az asztalra aztán' mégis mutogatja a kezével a győzelmeit mintha valakit is érdekelne...majd a Roseberg gyerek..abban látok fantáziát. Vagy Kimi...neki már azért drukkolok hogy egyszer végre összejöjjön neki az utolsó helyről győzni  :D

:lol:

Egyébként Kimi már nyert az utolsó helyről indulva. :p

Ha meg majd a Rosberg lesz világbajnok tfh jövőre, akkor majd azt fikázzák, ha meg a Kimi akkor meg azt mer iszik, stb stb. stb stb. stb stb. stb stb.stb stb. stb stb. stb stb. stb stb. stb stb. stb stb. stb stb. stb stb.

#2194 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 16. 14:19

Idézet: Kory - Dátum: 2006. márc. 16., csütörtök - 14:17

:lol:

Egyébként Kimi már nyert az utolsó helyről indulva. :p

Ha meg majd a Rosberg lesz világbajnok tfh jövőre, akkor majd azt fikázzák, ha meg a Kimi akkor meg azt mer iszik, stb stb. stb stb. stb stb. stb stb.stb stb. stb stb. stb stb. stb stb. stb stb. stb stb. stb stb. stb stb.

Hehe.  Nekem az is szimpatikus Kimiben, hogy iszik. :) Legalább ráfoghatom, hogy ő a példaképem..  :omg:  :Đ

#2195 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 16. 14:20

Idézet: keselyuu - Dátum: 2006. márc. 16., csütörtök - 14:12

Tök jó volt látni a dobogón Vasárnap. Ha lett volna zseb az overállján akkor zsebretett kézzál álldigált volna a pódiumon, pedig keresztülverekedte magán az egész mezőnyön. Mit tudna ez a gyerek mutatni ha egyszer végre nem a mezőny végéről kellene indulnia...Az Öreg, meg FA is mehet a levesbe ha egyszer ezek odateszik magukat. Tavaly nem néztem F1-et mert unalmas volt, de végre idén úgy néz ki olyan lehet a verseny mint régen. Van végre izgalom.

Ja és mindennek tetejébe : ROSSI az isten..:-)

Rosberg tökös csávó, de nem (sokkal) gyorsabb, mint a csapattársa. ;)

#2196 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 16. 14:21

Idézet: Drummaster - Dátum: 2006. márc. 16., csütörtök - 14:20

Rosberg tökös csávó, de nem (sokkal) gyorsabb, mint a csapattársa. ;)

Viszont ez az első versenye volt. Innen csak előre fejlődik, nem vissza... :)

#2197 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 16. 14:21

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2006. márc. 16., csütörtök - 14:19

Hehe.  Nekem az is szimpatikus Kimiben, hogy iszik. :) Legalább ráfoghatom, hogy ő a példaképem..  :omg:  :Đ

Ráadásul az ő verdája megy is 280-al... :D :D :D

#2198 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 16. 14:22

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2006. márc. 16., csütörtök - 14:21

Viszont ez az első versenye volt. Innen csak előre fejlődik, nem vissza... :)

Úgy legyen, én is nagyon tehetségesnek tartom a csákót. De már sok mindenkiről mondták, hogy az év/évtized/évszázad tehetsége, oszt mégsem... :)

#2199 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 16. 14:23

Idézet: Drummaster - Dátum: 2006. márc. 16., csütörtök - 14:21

Ráadásul az ő verdája megy is 280-al... :D :D :D

:fuck: :nevet: :nevet2:  :Đ

#2200 Felhasználó inaktív   denes44 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa