Idézet: joshua7 - Dátum: 2006. márc. 17., péntek - 17:05
Wurz igen, de a 2 pilóta nagyon spórolt (5 és 6 kör)! Számolni kell a Williams pilótákkal, meglátjátok!
bizony. mondtam én, hogy még több van a Williamsekben, mint amit Bahreinben láttunk, pedig már az is

volt az utóbbi évek után.
Rosberg nagyon bemákolta az idei szerződését és eddig nagyon szépen tud is élni a lehetőséggel tapasztalat (és most pályaismeret) nélkül is. ez a nagy dolog

Webbernek pedig nagyon örülök. ő már letett vmit az asztalra, de az versenyképtelen gépekkel csak relatíve jó teljesítményt jelentett. végre egy ütőképes autó alá! nagyon megérdemli a lehetőséget.
Idézet: _DooM_ - Dátum: 2006. márc. 18., szombat - 8:57
Fisichella bazi jót ment.

A kis Rosberg se gyenge!
Raikonnen, Montoya nem nagyon brillírozott... Schumit meg jól hátrasorolják...

De legalább lesz valami izgi, amikor felküzdi magát!

sztem a mekik megint meg vannak tankolva. nyers erőben még nincsenek a toppon, de hosszabb etapokkal van esélyük. (szerk. tényleg ilyesmire játszanak:
A McLaren stratégiai győzelemben bízik)
FA is meg lehet tankolva, de az is lehet, hogy csak hibázott:
-nála nem jellemző a teletank. meg úgy egyáltalán a Renaultnál sem. max Fisico szokott néha úgy indulni
-elég későn jött ki gumiért, lehet, hogy elhibázta. bár egy 2. gyors kör még elvileg belefért még
-még taktikakülönbség esetén is nagyon nagy a különbség Fisicohoz képest.
(szerk:
Alonso, az idénynyitó győztese, közvetlenül a McLarenek mögül fog startolni, de mivel műszaki problémákkal küszködik, a Renault hagyományosan jó rajttechnikája most nem feltétlenül jelent fenyegetést az ellenfelekre nézve.)
(mindenesetre eltalátam a tippversenyben a pole-ost

)
Idézet: Diablovazze - Dátum: 2006. márc. 18., szombat - 11:42
Állítólag "át kellett programozni" (kamuduma) szal' nem derült ki. Mindenesetre 4 ferrari motorból 3 cserés volt. Ez jó hír az ellenfeleknek, a híresen megbízhatatlan mercedes motorok bírják (eddig).
nem akartam elkiabálni a leintésig, de Frostyval metettétek
szerk:
"Idáig motorcsere nélkül eljutottunk - pedig ez sokaknak nem sikerült" - mondta Whitmarsh. - "Szerintem ezen a téren egyre nő az önbizalmunk, de az igazság az, hogy valójában minden erőnkkel fohászkodunk a boxutcai irányítóközpontban (azért, hogy ne hibásodjon meg a motorunk)."
Szerkesztette: vipisrac 2006. 03. 18. 14:17 -kor