HWSW Informatikai Kerekasztal: Kondizás, testépítés III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (173 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Kondizás, testépítés III. testsúlynövelés, sport és egyebek Értékeld a témát: -----

#1 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 09. 09:56

Folytatás innen.

#2 Felhasználó inaktív   IThomas 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 09. 09:59

Zsír!

Akkorleszek az első!
Több mint egy hónap után végre megint érkezett egy Multi-X szállítmány,gyorsan rendeltem is egyet.
Mondjuk az ISS Megpack is ugyanaz,csak ennek szebb a csomagolása.... :D
Real Eyes Realize Real Lies!!!

#3 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 09. 10:43

Idézet: IThomas - Dátum: 2006. dec. 9., szombat - 10:59

Zsír!

Akkorleszek az első!

Idézet

Több mint egy hónap után végre megint érkezett egy Multi-X szállítmány,gyorsan rendeltem is egyet.
Mondjuk az ISS Megpack is ugyanaz,csak ennek szebb a csomagolása.... :D

Nem értem, hogyan lehetséges az, hogy egyes termékekből elfogynak a raktárkészletek... :think: Egy ideig Scitec proteinbar-t sem lehetett kapni... Pedig a 21. században vagyunk már. :D

#4 Felhasználó inaktív   G-e-r-i 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 09. 15:58

A scitec a multi-x alapanyagát (azaz magát a zacskót és a tartalmát) egy beszállítótól veszi. Lead megrendelést x százezer darab zacskó legyártására, és a beszállító pár hónapon belül szállít.
Most egy kicsit elcsúsztak a megrendeléssel...
Egyébként pont a fenti ok miatt van az, hogy az ISS pakk csontra egyezik a multi-x -el. (ua. a gyártó)
Munkahelyem: Best Machinery.
A munkagépek, recycling és biomassza hasznosítási berendezések és targoncák hazája :)

#5 Felhasználó inaktív   do3oM 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 10. 08:18

Nincs senki, aki tudja hogy megéri-e egy andriol krát nyomni 13e-ért?
Elég gyengének tűnik, nem tudom hogy megéri-e az árát, vagy ott van a bolti nolvadex xt (kicsit drágábban) ami, hasonló ehhez (saját teszto. termelést fokozza).

Alri – Cr2 kreatint fogom kprobálni mit tud. Egy doboz 40 napra elég, ugye ehhez nem kell feltöltés meg talán dextoz sem?
Abit KV8pro 3rd eye / 3000+ athlon64 / Thermaltake silent tower 4in1 / 2x512 Mb corsair 4000PT / His Excalibur X800XT PE Iceq II  / Maxtor 80 Gb 7200/8Mb / Sb live 5.1 /Logitech Z-2300 2.1 200W / Samsung combo / Pioneer 108 / Thermaltake VM3000A / 480W Thermaltake táp / Samsung 957MB

#6 Felhasználó inaktív   G-e-r-i 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 10. 08:22

Idézet: do3oM - Dátum: 2006. dec. 10., vasárnap - 8:18

Nincs senki, aki tudja hogy megéri-e egy andriol krát nyomni 13e-ért?
Elég gyengének tűnik, nem tudom hogy megéri-e az árát, vagy ott van a bolti nolvadex xt (kicsit drágábban) ami, hasonló ehhez (saját teszto. termelést fokozza).

Alri – Cr2 kreatint fogom kprobálni mit tud. Egy doboz 40 napra elég, ugye ehhez nem kell feltöltés meg talán dextoz sem?

dobj rám egy privátot, esetleg nem 13 az a 13...
A munkagépek, recycling és biomassza hasznosítási berendezések és targoncák hazája :)

#7 Felhasználó inaktív   do3oM 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 10. 14:19

:up:
Én id drágállom mert a b.b.hu-n kb 4.5e/doboz írnak a kúránál ajánlott árnak.
Valami infod a hatásosságáról, megmarad e ami feljön ha magába szedem,(kreatin menne esetleg)  és utána nem megy izommegtartáshoz más. Vagy mellé kel-e valami hogy jobb legyen.

A ex.fitten volt Methyl Drol régen azt kipróbáltam volna vele, persze ahhoz utókúra is kellet volna.
Már csak Methyl 1-Alpha van amiről nem sokat tudok mivel nem tesztelte ott senki igy nem merem megvenni(mellékhatás és javasot szedés is furcsa, egyszer 2-3 szem alatta meg 2-5 szem).
Abit KV8pro 3rd eye / 3000+ athlon64 / Thermaltake silent tower 4in1 / 2x512 Mb corsair 4000PT / His Excalibur X800XT PE Iceq II  / Maxtor 80 Gb 7200/8Mb / Sb live 5.1 /Logitech Z-2300 2.1 200W / Samsung combo / Pioneer 108 / Thermaltake VM3000A / 480W Thermaltake táp / Samsung 957MB

#8 Felhasználó inaktív   G-e-r-i 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 10. 15:24

prohormonokban és egyéb "természeteshormonszintnövelőcuccokban" én nem hiszek...

Az andriol meg szteroid. Gyenge, kevés a mellékhatása, de szteroid...
Leállítja a saját hormontermelésedet, így a kúra után visszaállítás kell.
nem nagyon veszik-viszik az ismerettségi körömben, mert ár/érték arányt tekintve elég gyenge a cucc.
Akkor már inkább stanazolol. Többet érsz vele.
(bár megjegyzem szerintem nem állsz még azon a szinten, hogy kokszolnod kelljen)
Szemes szteroidra egyébként sem lehet alapozni, ha fontos a májad. Kúra elején vagy kúra végén 5-6 hétig érdemesek az injektálható cuccok kiegészítésére, de többre nem jók...

#9 Felhasználó inaktív   G-e-r-i 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 10. 15:30

Egyébként meg a következő kérdéseket szoktam feltenni annak, aki kokszolni akar:
(és érdekel, hogy mi történik a sráccal... Idegeneket nem fogok győzködni, úgysem hallgatnának rám...)

-3 óránkénti minőségi kajálás megvan?
-Napi fél kg hús lecsúszik?
-Edzés utáni táplálékkiegészítés (min 40g tejsavó, gyors szénhidrát) megvan?
-Elérted a természetes határaidat?
-Megvan egy minimum 3 éves edzésmúlt (tudsz normálisan edzeni)?
-Bevállalod, hogy az egészséged akár maradandóan is károsodhat?
-Bevállalod a kúra utáni pszichés és fizikai visszaesést?

Ha ezek közül bármelyikre a válaszod NEM, akkor nem neked való a szteroidok világa.

#10 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 10. 16:34

Korrekt. :up:  :respect:

Én a magam kis buta fejével úgy gondolom, hogy az használjon szteroidokat, aki versenyszerűen akar body buildinggel foglalkozni (sajnos versenysportban szinte már "kötelező").
De aki "hobbigyúrós" (=nálam mindenki aki nem versenyző), az felejtse el a szteroidokat.

Persze felébredek és bilibe lóg a kezem. :D

A teremben is múltkor egy levél Naposint találtam a szekrény tetején, mikor kimentem valamiért az öltözőbe. Mikor végeztem az edzéssel, már nem volt ott. Na most 4 emberke cucca lehetetett, mert annyian voltunk lent. Egyiknek sem lett volna szüksége rá, mert bőven egy éve sem edzettek. :omg:

#11 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 10. 16:51

Én még odabiggyeszteném azt is, h megéri-e, illetve azt, h tervez-e profi szereplést. Ha igen, akkor nem szóltam.
Köcetkezőt még megkérdezném, h tisztában van-e azzal, h hogyan működik a szervezete, képben van-e szteroidokból, stb.

Annak ugye sok értelme nincs, h felkokszolja magát nyárra, utána buli ezerrel, és minden lemegy... Marha sok ilyet láttam 10 éves edzésmúltam alatt.
Most épp aktuális kiskedvencem felkokszolta magát a teremben, erőnlétben hozta is a formám 70-80%-át, de aztán elfogyott a cucc, kiment a hatása is, és úgy összeszakadt, ahogy elő van írva.

Nálam ott bukott meg a dolog, h nem érdemes. 100-105kg között mozgok, ha megfeszülök, kicsi még feljönne, de minek?
Az nevet utoljára, aki először üt.

#12 Felhasználó inaktív   G-e-r-i 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 10. 18:43

Egyébként teljesen fölösleges bárkit is lebeszélni. Saját tapasztalatom az, hogy aki elhatározza, az úgyis belekezd, bármit is hall.

#13 Felhasználó inaktív   do3oM 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 10. 19:04

Nem akarok keményen szteroidozni(nincs komolyabb tervem testépítésben), tudom, azok érnék meg az árukat.
Én csak ilyen gyenge, gyakorlatilag komolyabb mellékhatás nélküli dolgokat nézegetek, amik talán többet érnek a bolti kiegeknél, de árban valamivel olcsóbbak.

Az andriol saját tesztot növeli így nincs leállásnál saját termelés leállása csak az eredeti szintre esik vissza, vagy nem jól tudom?
Vennék én legális cucot pl. az extremefittes dolgok tetszenek csak az áruk nagyon durva.

#14 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 10. 19:55

Idézet: do3oM - Dátum: 2006. dec. 10., vasárnap - 20:04

Nem akarok keményen szteroidozni(nincs komolyabb tervem testépítésben), tudom, azok érnék meg az árukat.
Én csak ilyen gyenge, gyakorlatilag komolyabb mellékhatás nélküli dolgokat nézegetek, amik talán többet érnek a bolti kiegeknél, de árban valamivel olcsóbbak.

Javíts ki ha tévednék, de minden szteroidnak van mellékhatása. :(

Ha meg csak gyengét akarsz szedni, akkor nem éred el u.azt az eredményt kicsit hosszabb idő alatt, naturálban?

#15 Felhasználó inaktív   do3oM 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 10. 21:01

Idézet: Etele - Dátum: 2006. dec. 10., vasárnap - 20:55

Javíts ki ha tévednék, de minden szteroidnak van mellékhatása. :(

Ha meg csak gyengét akarsz szedni, akkor nem éred el u.azt az eredményt kicsit hosszabb idő alatt, naturálban?

Gondolom én is hogy nem hiába tiltják.

Egyenlőre a kreatin marad, remélem vége normálisan hat mert eddig nem maradt semmi meg belőle csak vizesített, de hátha a Cr2 jobb lesz. Nem túl jó kidobni egy rakás pénzt ezekre.

A W. P-mnek kicsit furcsa az ize a réginek teljesen kakaó íze volt ennek van valami más is, meg a szaga is más és fehér szemcsék is vannak benne.

#16 Felhasználó inaktív   G-e-r-i 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 10. 21:33

Idézet: do3oM - Dátum: 2006. dec. 10., vasárnap - 19:04

Az andriol saját tesztot növeli így nincs leállásnál saját termelés leállása csak az eredeti szintre esik vissza, vagy nem jól tudom?
Vennék én legális cucot pl. az extremefittes dolgok tetszenek csak az áruk nagyon durva.

tudod mi az andriol? Tesztoszteron-undecanoát. Szerinted ha az nem állítja le a saját hormontermelésedet, akkor mi??? Mellesleg ha a saját termelést serkentené, akkor mindenki ezt nyomná kúrák között...

#17 Felhasználó inaktív   do3oM 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 11. 07:26

Idézet: G-e-r-i - Dátum: 2006. dec. 10., vasárnap - 22:33

tudod mi az andriol? Tesztoszteron-undecanoát. Szerinted ha az nem állítja le a saját hormontermelésedet, akkor mi??? Mellesleg ha a saját termelést serkentené, akkor mindenki ezt nyomná kúrák között...

Akkor valamit nem jól tudtam, de hát ép ezért kérdezek.
Viszont így talán nem ártana nolvadex xt utána, ami meg 15-16e igy máris túl sokba lenne.

Majd meglátom mi legyen.

#18 Felhasználó inaktív   G-e-r-i 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 11. 08:08

A döntés a te kezedben van :) Ha a sötét oldalt választod, akkor azért dobj egy privát üzenetet...

#19 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 11. 08:24

Idézet: do3oM - Dátum: 2006. dec. 11., hétfő - 7:26

Akkor valamit nem jól tudtam, de hát ép ezért kérdezek.
Viszont így talán nem ártana nolvadex xt utána, ami meg 15-16e igy máris túl sokba lenne.

Majd meglátom mi legyen.

do3oM:
Mik a céljaid? Versenyzel?
Szerintem érdemes megfogadni Geri tanácsát:

Idézet

-3 óránkénti minőségi kajálás megvan?
-Napi fél kg hús lecsúszik?
-Edzés utáni táplálékkiegészítés (min 40g tejsavó, gyors szénhidrát) megvan?
-Elérted a természetes határaidat?
-Megvan egy minimum 3 éves edzésmúlt (tudsz normálisan edzeni)?
-Bevállalod, hogy az egészséged akár maradandóan is károsodhat?
-Bevállalod a kúra utáni pszichés és fizikai visszaesést?

Ha ezek közül bármelyikre a válaszod NEM, akkor nem neked való a szteroidok világa.

Wherever you go, go with all your heart.

#20 Felhasználó inaktív   tasp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 11. 14:40

Idézet: do3oM - Dátum: 2006. dec. 10., vasárnap - 21:01

Egyenlőre a kreatin marad, remélem vége normálisan hat mert eddig nem maradt semmi meg belőle csak vizesített, de hátha a Cr2 jobb lesz.

kreatin nem is csinál mást. vizet köt meg :) ennyi.
A számítógépes játékok nincsenek hatással ránk!!!
Ha kiskorunkban hatott volna ránk a PacMan akkor most sötét termekben rohangálnánk tablettákat rágcsálva miközben repetatív ritmusú elektronikus zene szól!!!

Téma megosztása:

• (173 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó