HWSW Informatikai Kerekasztal: Kondizás, testépítés II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Kondizás, testépítés II. testsúlynövelés, sport és egyebek Értékeld a témát: -----

#421 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 06. 14:41

Idézet: Poopa - Dátum: 2006. jan. 6., péntek - 13:52

Bakke, mennyit röhögtem a film alatt.. :p

És mekkora karja van a srácnak, az a nem semmi. Nagyon komoly. :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#422 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 06. 15:06

Idézet: Poopa - Dátum: 2006. jan. 6., péntek - 9:46

Kíváncsi lennék, meddig bírnád ha minden nap ezt a menüt kellene enned  :p

Akkor mondok valami meglepőt: általában ezt eszem. ;)
Wherever you go, go with all your heart.

#423 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 06. 15:09

Idézet: Dorien - Dátum: 2006. jan. 6., péntek - 15:06

Akkor mondok valami meglepőt: általában ezt eszem. ;)

Az egész jó.  ;) Tesco power?  :smoker:  :p

OFF
Bő 3 hét (addig suxx az élet), és megyek hozzátok a terembe.  ;)

Szerkesztette: Poopa 2006. 01. 06. 15:09 -kor

Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

#424 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 06. 15:23

Idézet: Larson - Dátum: 2006. jan. 6., péntek - 10:15

Azért nem ennyire egyszerű az élet. Nem számoltad a tusfürdőt, a közös költséget, a shampont, a tisztítószereket, a mosóport és egyéb dolgokat...

És akkor nézzd meg a maradék pénzből milyen albérletben lehetne lakni...

TG tusfürdő valami 200Ft egy liter. Fejre is jó. :D
A Lidl-ben láttam 12 kilós mosóport dög olcsón. Számold ki, meddig elég az.
Itt Győrben egy 5x5-ös szobát bérlek egy csendes környéken lévő családi házban 19k+rezsiharmadért. Pesten drágák az albik, viszont a munkahelyek is sokkal jobban fizetnek.

A testépítés egy eszköz, amivel lehet élni. Kinek mi fontosabb...

#425 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 06. 15:25

Idézet: Kraken - Dátum: 2006. jan. 6., péntek - 12:57

Azt meg, hogy kitől nem tanácsos kérdezni, úgyis észreveszed, ahogy Leslie írta, külső jelei:
hőzöng, hangoskodik, méltatlankodik, szerepel. Ha ilyet látsz, tőle ne kérdezz, de mástól nyugodtan.

A legjobb megnézni, hogy milyen teste van az embernek. ;)

#426 Felhasználó inaktív   fLeSs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 06. 15:39

Idézet: Dorien - Dátum: 2006. jan. 6., péntek - 15:25

A legjobb megnézni, hogy milyen teste van az embernek. ;)

Nem feltétlen... ;)

#427 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 01. 06. 16:16

Idézet: Larson - Dátum: 2006. jan. 6., péntek - 10:15

Azért nem ennyire egyszerű az élet. Nem számoltad a tusfürdőt, a közös költséget, a shampont, a tisztítószereket, a mosóport és egyéb dolgokat...

És akkor nézzd meg a maradék pénzből milyen albérletben lehetne lakni...

S még egyéb dolgokat sem vett figyelembe, de ne menjünk bele!

Úgyhogy....

Kedves Dorien!

Szépen megkérlek, hogy fejezzük be a pénztárcámban, anyagi helyzetemben való turkálást, annak bizonygatását, hogy ki mennyiből milyen frankón tud megélni!

Egyrészt nem tartozik ide, másrészt nem szeretném, ha ebből egy olyan két oldalú beszélgetés lenne, amelynek során olyat találnék mondani, amit később magam is megbánok!

Hálás köszönettel: Piftuka

Szerkesztette: Piftuka 2006. 01. 06. 16:17 -kor

"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#428 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 01. 06. 16:31

Idézet: Kraken - Dátum: 2006. jan. 6., péntek - 13:00

Off: Dorien, Piftuka:

Nekem van diplomám, haragszom is rátok, hogy elveszitek a jó zsíros álláshelyeket :).

OFF: Ezt erősen kétlem! /OFF

#429 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 01. 06. 16:36

Idézet: fLeSs - Dátum: 2006. jan. 6., péntek - 15:39

Nem feltétlen... ;)

Így igaz!

Ahol edzem ott is van egy srác, kinek táplálkozását, edzését rossz szó nem érheti, mégis testépítő szemmel nézve azt mondaná minden hozzáértő, hogy "nincs túl szép felsőteste".

Szerintem szarik rá magasról, megjegyzem én is azt tenném.

Ez ugyanis alkat kérdése. Kinek, melyik izomcsoport hogyan fejlődik, milyen alakban, meg ugyebár ott kezdve, hogy alapból hogy néz ki a teste, milyen hosszú a keze, a törzse... és még sorolhatnám.

#430 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 06. 19:33

Épp most hallom, hogy 1kg friss csirkecomb ~400ft a TESCO-ban.

#431 Felhasználó inaktív   do3oM 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 06. 20:50

Egy kis segítséget szeretnék kérni, most készülök valamilyen izomnövekedést elősegítő szert vásárolni, és nem szeretnék rosszat venni.
Már jó ideje edzek(kisseb-nagyobb kihagyásokkal), de csak otthon, semmilyen szert nem használtam sohasem. Nem vagyok nagydarab (177cm, 70kg, 23év) ezért gondoltam jó lenne valami ami segit egy kicsit. Kezdetben pár hét alatt felszedtem 5kg izmot ami rögtön meg is látszott (a korábi edzéseknek hála hamar visszajött a pihenő izomzat). De mindig elérem a most is lévő maximumot, amin szerintem az alkatom miatt csak rásegítő szerrel tudnák túllépni a karom mérete is beált 37cm-en.
Konditerembe nem járhatok, mert nem sűrűn van a közelben, de mivel már jó ideje nincs munkám (1év) minden nap tudok edzeni átlag 3 órát.

A fless által ajánlott szerekből érdemes-e venni valamelyiket vagy más kellene. Semmilyen káros hatású nem kell, vagy olyan melynek használata az edzés kihagyása (max 1-2 hónap) esetén hirtelen csak bőr marad az emberből. Ha lesz a használatával látható változás veszek pár kondigépet is.
Ha van valami jó ajánlatotok szívesen várom, nem akarok 10 kilónál többet felszedni, mert most nagyon gyors és rendkívül ügyes vagyok :) , és ezt szeretném meg is tartani.
Csak felsőtestre edzek, nyáron úgy is sokat járom a hegyeket.
Abit KV8pro 3rd eye / 3000+ athlon64 / Thermaltake silent tower 4in1 / 2x512 Mb corsair 4000PT / His Excalibur X800XT PE Iceq II  / Maxtor 80 Gb 7200/8Mb / Sb live 5.1 /Logitech Z-2300 2.1 200W / Samsung combo / Pioneer 108 / Thermaltake VM3000A / 480W Thermaltake táp / Samsung 957MB

#432 Felhasználó inaktív   tolvaly 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 06. 21:01

Idézet: Poopa - Dátum: 2006. jan. 6., péntek - 20:33

Épp most hallom, hogy 1kg friss csirkecomb ~400ft a TESCO-ban.

Keleti import :D
Ezt még nem éred föl, azt a kanyart ne is próbáld, maradj itt a helyeden.

#433 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 06. 21:06

Idézet: tolvaly - Dátum: 2006. jan. 6., péntek - 21:01

Keleti import :D

Jah.. :D ázsiai motyó.. h5n1 :D

#434 Felhasználó inaktív   fLeSs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 06. 21:44

Idézet: do3oM - Dátum: 2006. jan. 6., péntek - 20:50

Egy kis segítséget szeretnék kérni, most készülök valamilyen izomnövekedést elősegítő szert vásárolni, és nem szeretnék rosszat venni.
Már jó ideje edzek(kisseb-nagyobb kihagyásokkal), de csak otthon, semmilyen szert nem használtam sohasem. Nem vagyok nagydarab (177cm, 70kg, 23év) ezért gondoltam jó lenne valami ami segit egy kicsit. Kezdetben pár hét alatt felszedtem 5kg izmot ami rögtön meg is látszott (a korábi edzéseknek hála hamar visszajött a pihenő izomzat). De mindig elérem a most is lévő maximumot, amin szerintem az alkatom miatt csak rásegítő szerrel tudnák túllépni a karom mérete is beált 37cm-en.
Konditerembe nem járhatok, mert nem sűrűn van a közelben, de mivel már jó ideje nincs munkám (1év) minden nap tudok edzeni átlag 3 órát.

A fless által ajánlott szerekből érdemes-e venni valamelyiket vagy más kellene. Semmilyen káros hatású nem kell, vagy olyan melynek használata az edzés kihagyása (max 1-2 hónap) esetén hirtelen csak bőr marad az emberből. Ha lesz a használatával látható változás veszek pár kondigépet is.
Ha van valami jó ajánlatotok szívesen várom, nem akarok 10 kilónál többet felszedni, mert most nagyon gyors és rendkívül ügyes vagyok :) , és ezt szeretném meg is tartani.
Csak felsőtestre edzek, nyáron úgy is sokat járom a hegyeket.

Idézet

minden nap tudok edzeni átlag 3 órát

sztem az első dolog, hogy ezt felejtsd el. :D
heti 3 vagy 4x1 óra max. nem edzés közben nő az izom, hanem pihenés közben.

ebből az írásodból van egy olyan sejtésem, hogy a kajáláshoz nem sokat konyatasz, sztem először azt tedd rendbe, és csak utána vegyél pl. tömegnövelőt, mert addig csak pénzkidobás.

#435 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 06. 23:50

..........

Szerkesztette: Dorien 2006. 01. 07. 00:04 -kor

#436 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 07. 00:02

Idézet: Piftuka - Dátum: 2006. jan. 6., péntek - 16:16

Kedves Dorien!

Szépen megkérlek, hogy fejezzük be a pénztárcámban, anyagi helyzetemben való turkálást, annak bizonygatását, hogy ki mennyiből milyen frankón tud megélni!

Egyrészt nem tartozik ide, másrészt nem szeretném, ha ebből egy olyan két oldalú beszélgetés lenne, amelynek során olyat találnék mondani, amit később magam is megbánok!

Hálás köszönettel: Piftuka

Piftu!
Nem akartalak megsérteni, ha valamivel mégis sikerült, akkor bocsánat! :(
Az, hogy mennyibe kerülnek a testépítéshez szükséges dolgok, szerintem eléggé a témába vág.
Csak arra szerettem volna rávilágítani, hogy ez amatőr szinten nem feltétlenül a milliomosok sportja. A versenyzés az persze más tészta.
üdv. és peace:
Dorien

#437 Felhasználó inaktív   do3oM 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 07. 07:17

Idézet: fLeSs - Dátum: 2006. jan. 6., péntek - 22:44

sztem az első dolog, hogy ezt felejtsd el. :D
heti 3 vagy 4x1 óra max. nem edzés közben nő az izom, hanem pihenés közben.

ebből az írásodból van egy olyan sejtésem, hogy a kajáláshoz nem sokat konyatasz, sztem először azt tedd rendbe, és csak utána vegyél pl. tömegnövelőt, mert addig csak pénzkidobás.

Nem konditeremben edzek így sokkal több időt kell naponta mivel nincsenek nehéz súlyaim(saját magam használom annak), ezért időráfordítással pótolom a hiányosságot. Szóval sokkal több idő kell hogy rendesen bedurranjon egy izomcsoport, persze hogy profi felszereléssel nem bírnám annyit, bár szerintem súlyomhoz képest elég izmos vagyok.
Pl volt idő hogy 1 órán ár nyomtam a fekvőtámaszt mire kifáradtam, 3 percenként 50db, ez több mint 1000-et jelent.

A tápálékkiegészitők, izomnövekedést elősegítők, és megtartók pedig pont az étkezési hiányosságokat egészítik ki gondolom. Vagy szerinted profiknak találták ki? Nekem sem a profi szintre érrés a cél, hanem csak kicsit több izomzat. Egyébként elég sok húst eszek de mint írtam nem tudom a súlyomat tovább növelni 1kg-mal sem mert ilyen az alkatom - így izom sem nő tovább. Valóban nem nézem mit kellene ennem de nem is akarok sokat felszedni az már egy másik szint amin Te is vagy -már egy életmód.

Ezért kérdem nekem mit lenne érdemes venni, aminek elég tartós a hatása szünet esetén is.
Abit KV8pro 3rd eye / 3000+ athlon64 / Thermaltake silent tower 4in1 / 2x512 Mb corsair 4000PT / His Excalibur X800XT PE Iceq II  / Maxtor 80 Gb 7200/8Mb / Sb live 5.1 /Logitech Z-2300 2.1 200W / Samsung combo / Pioneer 108 / Thermaltake VM3000A / 480W Thermaltake táp / Samsung 957MB

#438 Felhasználó inaktív   fLeSs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 07. 08:16

Idézet: do3oM - Dátum: 2006. jan. 7., szombat - 7:17

Nem konditeremben edzek így sokkal több időt kell naponta mivel nincsenek nehéz súlyaim(saját magam használom annak), ezért időráfordítással pótolom a hiányosságot. Szóval sokkal több idő kell hogy rendesen bedurranjon egy izomcsoport, persze hogy profi felszereléssel nem bírnám annyit, bár szerintem súlyomhoz képest elég izmos vagyok.
Pl volt idő hogy 1 órán ár nyomtam a fekvőtámaszt mire kifáradtam, 3 percenként 50db, ez több mint 1000-et jelent.

A tápálékkiegészitők, izomnövekedést elősegítők, és megtartók pedig pont az étkezési hiányosságokat egészítik ki gondolom. Vagy szerinted profiknak találták ki? Nekem sem a profi szintre érrés a cél, hanem csak kicsit több izomzat. Egyébként elég sok húst eszek de mint írtam nem tudom a súlyomat tovább növelni 1kg-mal sem mert ilyen az alkatom - így izom sem nő tovább. Valóban nem nézem mit kellene ennem de nem is akarok sokat felszedni az már egy másik szint amin Te is vagy -már egy életmód.

Ezért kérdem nekem mit lenne érdemes venni, aminek elég tartós a hatása szünet esetén is.

Azért nem nő az izmod, mert amit te művelsz az már nem jó izomnövelésre, csak állóképességnövelésre. Ismerek pár embert, akik a kondizás előtt többszáz fekvőtámaszt meg guggolást meg ilyesmiket csináltak, de ettől egy idő után már nem izmosodtak. Ahhoz, hogy nőjön az izom, a terhelésnek nőnie kell. Namost szted melyik a nagyobb megterhelés az izmod számára (melyik okoz nagyobb izomsérülést), ha fekvenyomsz 50 kilóval, aztán 55 kilóval, vagy ha csinálsz 1000 fekvőtámaszt, aztán következő edzésen 1010-et? :D

Szerkesztette: fLeSs 2006. 01. 07. 08:18 -kor

#439 Felhasználó inaktív   fLeSs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 07. 08:56

1ébként a tápkiegekre rátérve sokan azt hiszik, hogy ezek vmiféle csodaszerek, és ettől nőnek majd meg, pedig mint a nevükben is benne van, ezek a táplálkozást egészítik ki. Namost ha a táplálkozásod rossz, akkor felesleges megvenni, mert a rosszat nem lehet jól kiegészíteni. Ha napi 2 zsemlét eszel, akkor plusz két turmixtól nem fox megnőni (persze ez nem rád vonatkozik).
Rátérve az edzésre és az összeesésre, mivel ezek kaják, ebből következően ha nem megfelelően kajálsz, akkor az addig felépített izomzat leépül. Ha abbahagyod egy tápkieg evését, és azt rendes kajával nem pótolod, akkor vesztesz az izomzatból. És "érdekes" módon ez a helyzet az edzéssel is, ha abbahagyod a fekvőtámaszozást, akkor mivel nem kap ingert az izomzat, ezért elkezd lassan leépülni. Ez egy ilyen játék.

Szerkesztette: fLeSs 2006. 01. 07. 08:57 -kor

#440 Felhasználó inaktív   do3oM 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 07. 13:17

Akkor inkább vegyek kondigépet?
Egyépként ezt akartam eredetileg is de gondoltam meg kéne próbálni a izomnövelést elősegítő készítményt.

A fekvőtámaszt inkább már 3 széken teljesen leengedve magam nyomom, mert normál módon nem volt az a mennyiség ami kifárasszon annyira belejöttem. De én nem is akarok túl sok izmot felszedni, és tényleg kicsit tartok tőle ha szedek valamit és abbahagyom összeeshetek és biztos leálnák vel mert 80kg-tol semmiképp nem akarok több lenni.
De még egyszer mondom nem az a célom, hogy 130 kg csupa izom legyek, mert sokat mászok hegyet, és nem akarok tetű lassú lenni, talán ikább van szükségem álloképességre, csak jó lene ha a haverok néznék milyen kemény vagyok :D (ez már mst is kezd bejönni).

Téma megosztása:

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.