HWSW Informatikai Kerekasztal: Kondizás, testépítés II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Kondizás, testépítés II. testsúlynövelés, sport és egyebek Értékeld a témát: -----

#441 Felhasználó inaktív   fLeSs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 07. 13:50

Idézet: do3oM - Dátum: 2006. jan. 7., szombat - 13:17

Akkor inkább vegyek kondigépet?
Egyépként ezt akartam eredetileg is de gondoltam meg kéne próbálni a izomnövelést elősegítő készítményt.

A fekvőtámaszt inkább már 3 széken teljesen leengedve magam nyomom, mert normál módon nem volt az a mennyiség ami kifárasszon annyira belejöttem. De én nem is akarok túl sok izmot felszedni, és tényleg kicsit tartok tőle ha szedek valamit és abbahagyom összeeshetek és biztos leálnák vel mert 80kg-tol semmiképp nem akarok több lenni.
De még egyszer mondom nem az a célom, hogy 130 kg csupa izom legyek, mert sokat mászok hegyet, és nem akarok tetű lassú lenni, talán ikább van szükségem álloképességre, csak jó lene ha a haverok néznék milyen kemény vagyok :D (ez már mst is kezd bejönni).

Figy, szted ha megeszel egy 6 kilós tömegnövelőt, attól te 130 kiló leszel azonnal? Ez tök vicces, mindenki azt hiszi, hogy hozzányúl a súlyokhoz, megiszik 2 fehérjeturmixot meg egy doboz kreatint és azonnal Svarci lesz belőle. :D
Nem tucc felszedni túl sok izomzatot, kivéve ha vmi olyan genetikai rendellenességed van, amitől igen, de ez nem valószínű. :D
Előző oldalon leírtam, hogy mit érdemes venni otthonra (nem kondigépet).

#442 Felhasználó inaktív   Norbik@ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 07. 18:11

Üdv. Mindenkinek

Engedelmetekkel csatlakoznék a topichoz! Én is rendszeresen járok edzeni igaz most egy hónapot kihagytam, de már elkezdtem újra nyomni!!! Nem tom ki hova jár de én speciel a Gilda Max II-be.

Volt idő mikor nagyon figyeltem a kajára, most annyira már nem érdekel, belecsömöröltem, h reggelente 20-30dkg pulykamellsonkát és tsait ettem tojással v. nélküle+ a többi!

Most a célom, h nyárra leadjak egy 10kg-ot!
"Bár a Trabant útfekvése kitűnő, és gyorsulása kifogástalan, ez mégsem szabad, hogy könnyelműségre csábítson!"
[Telefonom: 30/568-0668]

#443 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 07. 18:23

Szerk.: TÖRÖLVE

Szerkesztette: Poopa 2006. 01. 07. 19:02 -kor

Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

#444 Felhasználó inaktív   Norbik@ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 07. 18:28

Szerkesztette: Norbik@ 2006. 01. 07. 18:52 -kor

"Bár a Trabant útfekvése kitűnő, és gyorsulása kifogástalan, ez mégsem szabad, hogy könnyelműségre csábítson!"

#445 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 07. 18:32

Szerkesztette: Poopa 2006. 01. 07. 18:54 -kor

Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

#446 Felhasználó inaktív   Norbik@ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 07. 18:34

Hallottam vmilyen amerikai fehérjéről amit lehet venni a tábornok u.-ban 12e 2kg
vkinek tapasztalata??

Szerkesztette: Norbik@ 2006. 01. 07. 18:53 -kor

#447 Felhasználó inaktív   fLeSs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 07. 18:44

Idézet: Norbik@ - Dátum: 2006. jan. 7., szombat - 18:34

12e 2kg
vkinek tapasztalata??

az nincs, viszont qrva drága. :D

#448 Felhasználó inaktív   Norbik@ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 07. 18:47

Idézet: fLeSs - Dátum: 2006. jan. 7., szombat - 18:44

az nincs, viszont qrva drága. :D

Tény drága, vmi isolatum és egyik emberke mondta a terembe, h nagyon jó (sokkal jobb mint pl. Scietec és tsai)

#449 Felhasználó inaktív   fLeSs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 07. 18:53

Idézet: Norbik@ - Dátum: 2006. jan. 7., szombat - 18:47

Tény drága, vmi isolatum és egyik emberke mondta a terembe, h nagyon jó (sokkal jobb mint pl. Scietec és tsai)

Sokkal jobb?  :) sztem ha ezt eszed fél évig, aztán a másikat eszed fél évig semmi különbség nem lesz közöttük.
Sztem Cytogen Whey Pro vagy Scitec Anabolic Whey.

#450 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 07. 18:56

Idézet: Norbik@ - Dátum: 2006. jan. 7., szombat - 18:34

Hallottam vmilyen amerikai fehérjéről amit lehet venni a tábornok u.-ban 12e 2kg
vkinek tapasztalata??

Abban mi a franc van? :eek:
A Scitec Whey Isolate is olcsóbb ennél.
Wherever you go, go with all your heart.

#451 Felhasználó inaktív   Norbik@ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 07. 18:58

Idézet: Dorien - Dátum: 2006. jan. 7., szombat - 18:56

Abban mi a franc van? :eek:
A Scitec Whey Isolate is olcsóbb ennél.

Én is scietecet nyomok, elvileg az is amerikai nem tom...

Megkérdezem majd a pontos nevét... mindent!

#452 Felhasználó inaktív   do3oM 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 07. 19:23

Idézet: fLeSs - Dátum: 2006. jan. 7., szombat - 14:50

Figy, szted ha megeszel egy 6 kilós tömegnövelőt, attól te 130 kiló leszel azonnal? Ez tök vicces, mindenki azt hiszi, hogy hozzányúl a súlyokhoz, megiszik 2 fehérjeturmixot meg egy doboz kreatint és azonnal Svarci lesz belőle. :D
Nem tucc felszedni túl sok izomzatot, kivéve ha vmi olyan genetikai rendellenességed van, amitől igen, de ez nem valószínű. :D
Előző oldalon leírtam, hogy mit érdemes venni otthonra (nem kondigépet).

Nem úgy értettem, hanem ha elérnék egy max +10kg-os többlethez le kellene állnom vele mert nem szeretnék nagyobb súly, az mindegy hogy ez 0,5-1 év múlva történne.

Szóval akkor az általatok említett anyagok közül számomra érdemes vajon venni valamit, vagy inkább ne, és nyomja tovább nélküle- így viszont nincs láthat izomnövekedésem egy jó pár hónapja de erőnléti van.

Szerkesztette: do3oM 2006. 01. 07. 19:24 -kor

Abit KV8pro 3rd eye / 3000+ athlon64 / Thermaltake silent tower 4in1 / 2x512 Mb corsair 4000PT / His Excalibur X800XT PE Iceq II  / Maxtor 80 Gb 7200/8Mb / Sb live 5.1 /Logitech Z-2300 2.1 200W / Samsung combo / Pioneer 108 / Thermaltake VM3000A / 480W Thermaltake táp / Samsung 957MB

#453 Felhasználó inaktív   fLeSs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 07. 19:55

Idézet: do3oM - Dátum: 2006. jan. 7., szombat - 19:23

Nem úgy értettem, hanem ha elérnék egy max +10kg-os többlethez le kellene állnom vele mert nem szeretnék nagyobb súly, az mindegy hogy ez 0,5-1 év múlva történne.

Szóval akkor az általatok említett anyagok közül számomra érdemes vajon venni valamit, vagy inkább ne, és nyomja tovább nélküle- így viszont nincs láthat izomnövekedésem egy jó pár hónapja de erőnléti van.

Menj le terembe, és ha rendesen eszel, akkor lesz fejlődés.

#454 Felhasználó inaktív   do3oM 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 08. 06:39

Idézet: fLeSs - Dátum: 2006. jan. 7., szombat - 20:55

Menj le terembe, és ha rendesen eszel, akkor lesz fejlődés.

Egyébként nem 2 zsemlét eszek naponta :cool: . Elég sokat kajálok.
Vidéken lakok, bár van egy konditerem a környéken, de nem hiszen hogy rendes a felszerelése(2-3 gép lehet ott)

Nem hinném hogy még sokat fejlődhetnék kinézetre, kb 5 ével ezelőtt koliban nyomtam viszonylag rendesen (nem volt nagy a felszerelés ott sem) kb 1 évig, aztán kihagyás 2év és csak nyáron nyomtam most kb 1 éve nyomon viszonylag rendszeresen, de előtte még 1év volt lazában (ezek már csak otthon felszerelés nélkül).

Majd használtan veszek valami multifunkciós gépet.
Ha találok eladó gépet, majd kikérem a véleményed hogy megfelelne-e. :)
Abit KV8pro 3rd eye / 3000+ athlon64 / Thermaltake silent tower 4in1 / 2x512 Mb corsair 4000PT / His Excalibur X800XT PE Iceq II  / Maxtor 80 Gb 7200/8Mb / Sb live 5.1 /Logitech Z-2300 2.1 200W / Samsung combo / Pioneer 108 / Thermaltake VM3000A / 480W Thermaltake táp / Samsung 957MB

#455 Felhasználó inaktív   fLeSs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 08. 09:07

Idézet: do3oM - Dátum: 2006. jan. 8., vasárnap - 6:39

Egyébként nem 2 zsemlét eszek naponta :cool: . Elég sokat kajálok.
Vidéken lakok, bár van egy konditerem a környéken, de nem hiszen hogy rendes a felszerelése(2-3 gép lehet ott)

Nem hinném hogy még sokat fejlődhetnék kinézetre, kb 5 ével ezelőtt koliban nyomtam viszonylag rendesen (nem volt nagy a felszerelés ott sem) kb 1 évig, aztán kihagyás 2év és csak nyáron nyomtam most kb 1 éve nyomon viszonylag rendszeresen, de előtte még 1év volt lazában (ezek már csak otthon felszerelés nélkül).

Majd használtan veszek valami multifunkciós gépet.
Ha találok eladó gépet, majd kikérem a véleményed hogy megfelelne-e. :)

Felesleges, az ilyen gépeken kevés a súly, pár hónap alatt "kinövöd". De az is lehet, hogy még annyi sem kell hozzá ha alapból jó erőben vagy.
Az edzéshez nem gépek kellenek, az előző oldalon felsoroltam, hogy mi kell, sztem ezek meg is vannak minden kis sz@r teremben: fekpad, húzóckodóállvány, guggoló állvány, kétkezes rúd, két egykezes rúd és sok súly.

Szerkesztette: fLeSs 2006. 01. 08. 09:11 -kor

#456 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 08. 11:39

Idézet: fLeSs - Dátum: 2006. jan. 8., vasárnap - 9:07

Felesleges, az ilyen gépeken kevés a súly, pár hónap alatt "kinövöd". De az is lehet, hogy még annyi sem kell hozzá ha alapból jó erőben vagy.
Az edzéshez nem gépek kellenek, az előző oldalon felsoroltam, hogy mi kell, sztem ezek meg is vannak minden kis sz@r teremben: fekpad, húzóckodóállvány, guggoló állvány, kétkezes rúd, két egykezes rúd és sok súly.

Vannak olyan gépek, amiken nem lapsúly van, hanem tárcsákat aggathatsz rájuk. Ezeket lehet terhelni, amíg bírja a vázszerkezetük. :)

#457 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 08. 13:55

Idézet: Dorien - Dátum: 2006. jan. 8., vasárnap - 11:39

Vannak olyan gépek, amiken nem lapsúly van, hanem tárcsákat aggathatsz rájuk. Ezeket lehet terhelni, amíg bírja a vázszerkezetük. :)

Nálunk is aggatog a csigás hátgépre 10-25kg-ot, de van, h leesik. Igaz, nem gyári megoldás beszúrni még 1 pöcköt a súlyba, de hát ha a tulaj nem hoz nagyobb gépeket...
Az nevet utoljára, aki először üt.

#458 Felhasználó inaktív   knifemaster 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 08. 18:15

Segítsetek egy kicsit,mert próbáltam olvasni a témában de a végére mindíg besokaltam a sok infótól.
Újévi fogadalom  +10 kiló tömeg felvétele mert ..bla bla bla.
Tény ,hogy nem egészséges életmódot folytatok,nem eszem rendessen,10 éve tartom a versenysúllyom :D 75-78 kg között.Melóhelyeim sem voltak  herepacsisak,per pill kovácsszerszámokkal dolgozom,szóval van mit megmozgatni.Állítólag genetikailag nem vagyok hajlamos a hízásra.
Azon kívűl,hogy most megpróbálok valami hasznos étrendet kialakítani,mivel az evés nemigazán vonz :),érdemes e valami táplálékkiegészítőt,használnom?
Meg úgy egyáltalán,mit tudnék elkövetni,hogy ha bekapok egy fél disznót,akkor valami maradjon is rajtam?
Nem hülye vagyok,csak tudatlan....

#459 Felhasználó inaktív   do3oM 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 09. 06:53

Idézet: fLeSs - Dátum: 2006. jan. 8., vasárnap - 10:07

Csak ha kevés a felszerelés egy teremben nem azzal lesz a baj, hogy nem tudok mindenféle edzést csinálni hanem mi van ha pl. vannak ott akár cakk ketten is, egyből nem a saját elképzelésem szerint tudok edzeni.

Én is az áthalad említett eszközök megvételére gondoltam( guggoló állvány-ez kivéve) használtba szerintem megvan 60-70e-ből +súlyokkal együtt, és egyesével megvenni amikor van valami jó ajánlat.
Most csak egy 18kg rudam van, nyáron volt egy általam összedobott fekpad is 55kg súllyal.

#460 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 09. 08:33

Tegnap guggoltam, de nem mertem 50-nél feljebb menni itthon, féltem, hogy eltaknyolok a parkettán.
Csináltam kitörést is egykezes súlyzókkal, jóval nagyobb biztonságérzetet ad, mint kétkezessel.
Szerintem még ma délelőtt elmegyek hátazni, vállazni.

Téma megosztása:

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.