Idézet: do3oM - Dátum: 2006. jan. 7., szombat - 13:17
Egyépként ezt akartam eredetileg is de gondoltam meg kéne próbálni a izomnövelést elősegítő készítményt.
A fekvőtámaszt inkább már 3 széken teljesen leengedve magam nyomom, mert normál módon nem volt az a mennyiség ami kifárasszon annyira belejöttem. De én nem is akarok túl sok izmot felszedni, és tényleg kicsit tartok tőle ha szedek valamit és abbahagyom összeeshetek és biztos leálnák vel mert 80kg-tol semmiképp nem akarok több lenni.
De még egyszer mondom nem az a célom, hogy 130 kg csupa izom legyek, mert sokat mászok hegyet, és nem akarok tetű lassú lenni, talán ikább van szükségem álloképességre, csak jó lene ha a haverok néznék milyen kemény vagyok
Figy, szted ha megeszel egy 6 kilós tömegnövelőt, attól te 130 kiló leszel azonnal? Ez tök vicces, mindenki azt hiszi, hogy hozzányúl a súlyokhoz, megiszik 2 fehérjeturmixot meg egy doboz kreatint és azonnal Svarci lesz belőle.
Nem tucc felszedni túl sok izomzatot, kivéve ha vmi olyan genetikai rendellenességed van, amitől igen, de ez nem valószínű.
Előző oldalon leírtam, hogy mit érdemes venni otthonra (nem kondigépet).

Súgó
A téma zárva.