Idézet: d n . r - Dátum: 2006. jún. 27., kedd - 0:45
Special szerintem egyáltalán nem állította, hogy az XE ne 65 W fölötti TDP-vel jönne ki. A mai napi első hozzászólása is ezt mutatja
azt mondta, hogy nem tudhatjuk! anno is ezt mondta. es ezt mondta hvuk is a hozzaszolasod elott nehannyal. tessek mar figyelmesebben olvasni! merthogy ezzel szemben en azt allitom, hogy TUDHATJUK, es BIZTOSAN nem fer bele a 65W-ba! (latod mar az ellentmondast a ket allaspont kozott? mert ha vegre igen, akkor ertheted, hogy miert hoztam elo a temat most, hogy van uj erv mellette!
Idézet
Bocs, de a "nagybecsű társaság" mit fogalkozzon a Te fantazmagóriáiddal?
remelem Te nem ezt a vitastilust kivanod itt folytatni.. merthogy mi lenne a fantazmagoria? az, hogy szerintem -- szemben a tarsasag masik reszevel -- biztosan tudhato, hogy a 2.93-as Conroe nem fer bele a 65W-os envelope-ba? (es ebbol kovetkezoen nagy valoszinuseggel allithatjuk, hogy jelenleg nem is tudna az Intel gyorsabb Conroet piacra dobni?) vagy az, hogy van egy uj ervem? nalad melyik a fantazmagoria?
(megjegyzem, szerintem az a fantazmagoria, a szo egyenes ertelmeben, hogy az intel kihozhatna egy 130W-os Conroe-t!)
Idézet
(1) Mutasd meg, hogy amikor még szó volt a 3,33ról, akkor le volt fektetve hozzá a TDP! Ide a linket erről!
Vazze, hetek óta jössz ezzel a marhasággal, _nulla_ alátámasztással!
eleg figyelmetlenul olvasod a forumot, es meg arra sem emlekszel, hogy Te mit irtal! junius 3-an mar felmerult ez a kerdes, es hvuk ket linket is hozott. akkor Te erre azt kerted, hogy legyunk szivesek fel evvel korabbi linkeket hozni!!
Idézet
(2) Ráadásul én hetekkel ezelőtt teszek egy állítást, amivel Te akkor is és most is úgy kívánsz vitába szállni, hogy valójában nem is vitatod?* Azért ez meredek...

nem vitatom, hanem egyszeru fantazmagorianak nevezem a szohasznalatodat!

(ahogy masok is..) ezek utan kijavitva helyes szohasznalatra megmutatom, hogy ugy meg nem mukodhet!