HWSW Informatikai Kerekasztal: "Keményebb" zenéket is hallgatóknak... (II) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

"Keményebb" zenéket is hallgatóknak... (II) ...múlt és jelen Értékeld a témát: -----

#201 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 03. 00:09

Idézet: Mike666 - Dátum: 2006. jan. 2., hétfő - 22:13

Magam részéről szeretem. Főleg a Forever Autumn és a The Neonai albumokat. Csak egy-két alkalommal már eljátszották az utolsó albumos dolgot.

Amit én nagyon sajnálok, az az In The Woods... Nagy kár értük, hogy abbahagyták. Az Omnio? albumot rongyosra hallgattam, nagyon ütött :).

:respect: Ráadásul ha ezt kombinálom NIN-nel, meg egy csipetnyi QOTSA-dzsel, olyan koktélt kapok, ami nagyon üt :up:
"Every time i see an automatic door i feel like i'm a Jedi"

>>Egészség és Harmónia<<

#202 Felhasználó inaktív   pascal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 03. 17:28

:drocker:Áprilisban jön az IN FLAMES:drocker:
In Flames We Trust

#203 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 05. 21:23

G3 live in Denver :up:

Vai egy háromnyakú gityóval :lollypop: NICE

Szerkesztette: M_Stipee 2006. 01. 05. 21:26 -kor

>>Egészség és Harmónia<<

#204 Felhasználó inaktív   Neotica 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 06. 12:39

Idézet

Vai egy háromnyakú gityóval  NICE

ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ......

A Bödön gyermekei konciról nincs jelentés??? :(  :reklamacio:

Kedves, haverom..ama nagy Stipee volt olyan kedves :D  és ellátott a Bodom nyú albcsiával és klippekkel thxxxxxxxxxx!!! Nagggyon :up:

Azt egyébként tudtátok, hogy a Bodom egyébként egy finn tó, ahonnan jöttek!

#205 Felhasználó inaktív   Kraken 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 06. 13:37

Asszem korábban már linkeltem a Children of Bodom történetet, többrendbeli minősített gyilkossági ügy volt, a néhai terheltet most (2005. szept asszem) vizsgálják újra DNS elemzéssel, ami az elkövetéskor még nem létezett, de mivel el nem évülő bcs., ezért elővették a kb. 60-70 éves papát, hogy az orrára koppintsanak, ha mégis ő lett volna a tettes.

Különben meg keress rá, lehet, hogy van új fejlemény.
We're the regulators that deregulate///We're the animators that de-animate///We're the propagators of all genocide///Burning through the world's resources///Then we turn and hide

#206 Felhasználó inaktív   Neotica 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 01. 09. 13:33

Idézet

Asszem korábban már linkeltem a Children of Bodom történetet, többrendbeli minősített gyilkossági ügy volt, a néhai terheltet most (2005. szept asszem) vizsgálják újra DNS elemzéssel, ami az elkövetéskor még nem létezett, de mivel el nem évülő bcs., ezért elővették a kb. 60-70 éves papát, hogy az orrára koppintsanak, ha mégis ő lett volna a tettes.

???

Idézet

Különben meg keress rá, lehet, hogy van új fejlemény.

Hol..és mit..mikó?????? ;)

#207 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 09. 14:31

Srácok, ez a szóló melyik Dream Theater számból van?
|Asus P5B|C2D E6300@7x430|2x1GB DDR2|Asus ATi HD3870|

#208 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 09. 14:39

Idézet: HavocS - Dátum: 2006. jan. 9., hétfő - 14:31

Srácok, ez a szóló melyik Dream Theater számból van?

Home. Oda is van írva ;) A Six Degrees album első lemezén van a szám.

Illetve a túrót, a Scenes-en van :)

Szerkesztette: Satriani 2006. 01. 09. 14:40 -kor

#209 Felhasználó inaktív   tolvaly 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 09. 21:45

Július 6. Zágráb Rolling Stones
Ezt még nem éred föl, azt a kanyart ne is próbáld, maradj itt a helyeden.

#210 Felhasználó inaktív   Kraken 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 10. 03:49

Neotica drága, mit nem értesz? A Bodom valóban egy tó, de én arra utaltam, hogy azért Children of Bodom a nevük, mert erről a bűnesetről nevezték el maguk, és nem a természeti képződményről (ellentétben a Dimmu Borgirral), valamint a bcsről monttam edj-két szavat.
We're the regulators that deregulate///We're the animators that de-animate///We're the propagators of all genocide///Burning through the world's resources///Then we turn and hide

#211 Felhasználó inaktív   Neotica 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 01. 10. 09:33

ÁÁá..így már tiszta és értem az összefüggést..köszönöm a felvilágosítást! És a drágázást mellőzni lehetne, thx  :)

#212 Felhasználó inaktív   bálesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 11. 18:40

"Változik a március 2-ai MetalMania Fesztivál fellépőinek névsora: a fesztivál egyik headlinere, a Testament helyére a svéd szimfonikus metalzenekar, a Therion kerül, a szintén kieső Carpathian Forest helyett pedig a portugál Moonspell érkezik majd. További egy magyar zenekarral is bővül a sor: a nagyszínpadon bizonyíthat a Stereochrist gárdája."

"A Nagyszínpad fellépői: Therion, Anathema, Moonspell, Nevermore, Soilwork, Charon, Stereochrist, The Dethroners, Gire.
A Kisszínpad fellépői: Vale Of Tears, Remorse, Casketgarden, Black Leaves, Nadir, Prompt, Relikvia, Autumn Twilight, Variola, Stereochrist."

Jön valaki? Elég barátságos a fellépők névsora :)
"Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó..."
"Ez egy álomszép vasúti hid, ami biztosan ott lesz"
"Szabadságot Svájcnak!!!"
Konfig

#213 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 11. 18:52

Idézet: bálesz - Dátum: 2006. jan. 11., szerda - 19:40

"Változik a március 2-ai MetalMania Fesztivál fellépőinek névsora: a fesztivál egyik headlinere, a Testament helyére a svéd szimfonikus metalzenekar, a Therion kerül, a szintén kieső Carpathian Forest helyett pedig a portugál Moonspell érkezik majd. További egy magyar zenekarral is bővül a sor: a nagyszínpadon bizonyíthat a Stereochrist gárdája."

"A Nagyszínpad fellépői: Therion, Anathema, Moonspell, Nevermore, Soilwork, Charon, Stereochrist, The Dethroners, Gire.
A Kisszínpad fellépői: Vale Of Tears, Remorse, Casketgarden, Black Leaves, Nadir, Prompt, Relikvia, Autumn Twilight, Variola, Stereochrist."

Jön valaki? Elég barátságos a fellépők névsora :)

Therion, Moonspell, Nevermore, Autumn T. ismerősek, Moonspell-t kifejezetten szeressük, de nincsen pízem... :( :( :reklamacio: :(

>>Egészség és Harmónia<<

#214 Felhasználó inaktív   Rocketjump 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 11. 20:16

Az Anathema is nagyon  :up:

#215 Felhasználó inaktív   Faffy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 01. 12. 11:00

shockilag kerültek ki dolgok, főleg fotók
csekitt!
link alant.

#216 Felhasználó inaktív   Kraken 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 12. 18:53

Idézet: Neotica - Dátum: 2006. jan. 10., kedd - 10:33

És a drágázást mellőzni lehetne, thx  :)

Elnézését kérem, kisasszony. Remélem, nem fontolgat ellenem személyiségi jogi pert impertinens viselkedésem miatt.
A feltételezett korkülönbség miatt cserébe javaslom, hogy egyszer szólítson tatának, vén hülyének v. hasonló, és akkor egalizálódunk, ok?

On:
Meghallgattam sokadszorra is a Dimmu Borgir és a CoF utolsó két albumát. Továbbra sem tetszik igazán a DB, viszont annál inkább a CoF, a Nymphetamine különösen. Egyéb: az Anthrax 2 of the greater evils c. gyűjteményest is megfüleltem, de az már az új énekessel készült, nem a fejhangúbb Belladonnával, és szerintem kiábrándító. Bár a zene stimmel, olyan, mint volt, az éneknek nevezett valami annyira rányomja bélyegét az egészre, hogy kényteleníttet a régivel való folytonos összehasonlítgatásra, melyben rendre ez az újabb változat marad alul. Nagyon nem jött be, szomorú vagyok.
Megint más: új SOAD (Hypnotize): jó album, de csak jó, nem jeles. A Mezmerize jobban sikerült szvsz, valamint itt már észrevehető, hogy a korábbi albumokon újszerű hangszerelés, előadásmód elcsépeltté kezd válni, túlzottan ismerős jellegűek az egyes zenei megoldások.
Dream Theater: sikerült megint négyszer egymás után meghallgatnom az Endless Sacrifice-t, és továbbra is über-hiper-roxor-ownage az a dal. Eccerűen lenyűgöző.

Na írjatok ti is!

#217 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 12. 23:02

Idézet: Kraken - Dátum: 2006. jan. 12., csütörtök - 19:53

Elnézését kérem, kisasszony. Remélem, nem fontolgat ellenem személyiségi jogi pert impertinens viselkedésem miatt.
A feltételezett korkülönbség miatt cserébe javaslom, hogy egyszer szólítson tatának, vén hülyének v. hasonló, és akkor egalizálódunk, ok?

On:
Meghallgattam sokadszorra is a Dimmu Borgir és a CoF utolsó két albumát. Továbbra sem tetszik igazán a DB, viszont annál inkább a CoF, a Nymphetamine különösen. Egyéb: az Anthrax 2 of the greater evils c. gyűjteményest is megfüleltem, de az már az új énekessel készült, nem a fejhangúbb Belladonnával, és szerintem kiábrándító. Bár a zene stimmel, olyan, mint volt, az éneknek nevezett valami annyira rányomja bélyegét az egészre, hogy kényteleníttet a régivel való folytonos összehasonlítgatásra, melyben rendre ez az újabb változat marad alul. Nagyon nem jött be, szomorú vagyok.
Megint más: új SOAD (Hypnotize): jó album, de csak jó, nem jeles. A Mezmerize jobban sikerült szvsz, valamint itt már észrevehető, hogy a korábbi albumokon újszerű hangszerelés, előadásmód elcsépeltté kezd válni, túlzottan ismerős jellegűek az egyes zenei megoldások.
Dream Theater: sikerült megint négyszer egymás után meghallgatnom az Endless Sacrifice-t, és továbbra is über-hiper-roxor-ownage az a dal. Eccerűen lenyűgöző.

Na írjatok ti is!

Írok: CoF: fúj-fúj.
Dream Theater: :respect:

A Hypntize meg hanyagolható. Hallgatható, de volt jobb is. :up:

Más.: "... i did a dance, i did a maniac dance..."

Új Strato: :up:  Igen jóra sikeredett!

Liquid Tension kikből áll? Igaz-e, hogy a Dream T.-s fiúk álltak össze, és hogy a DT koncikon kedvelt szám az Acid Rain (kedvenc számom :) )

>>Egészség és Harmónia<<

#218 Felhasználó inaktív   Kraken 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 13. 00:09

LTE: úgy tudom, hogy valóban a DT-s arcok csinálták, talán nem az összes tag DTs, de javarészben azok.

#219 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 13. 07:44

Idézet: Kraken - Dátum: 2006. jan. 13., péntek - 0:09

LTE: úgy tudom, hogy valóban a DT-s arcok csinálták, talán nem az összes tag DTs, de javarészben azok.

Akkor, mikor a project összeállt, csak Petrucci és Portnoy volt DT tag. Azóta Rudess is beszállt a zenekarba (ő előtte Steve Morse-szal és Vinnie Moore-ral biztosan turnézott, meg gondolom, session-munkái voltak), de az LTE-lemezek idejében még Derek Sherinian billentyűzött a DT-ben. (Az ő lemezeinek is erősen javallott utánanézni, a Black Utopia és a Mythology is parádés vendégzenészekkel készült, elsőrangú zenét hoz.) A basszusgitáros Tony Levin viszont sosem volt DT tag, ő a King Crimsonban zenél.

#220 Felhasználó inaktív   Neotica 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 01. 13. 13:35

Nem sértődtem meg, csak nem szeretem, ha ledrágáznak, arnyoskámnak..vagy kislyányoznak  :D  :D  :D

Cradle: :banana:  (de ez egyéni, szuvenyír vélemény!  :p  )
Hypnotize: Nekem jobban bejött, mint a Mezmerise, de nem a kedvenc albumom egyik se..úgy ahogy mondjátok..hanyagolható.........
Dimmu: Nem vagyok fan, de az Armageddonos szám és kilipp se rossz :up:  :)

Téma megosztása:

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.