Idézet: Piftuka - Dátum: 2007. jan. 24., szerda - 20:25
Elmondom, én hogyan látom.
Jól látod, de szerintem nem ez a kizárólagos ok.
Elmondom az én tippem: egy ideig alkottak Hetfieldék, fürödtek a sikerben, dúskáltak a lében. Aztán szépen belefásultak, megunták, biztos úgy érzték, hogy már kimerítették a kereteket, eljátszottak minden varit, ismételni pedig nem akarják magukat. Persze továbbra is zenéltek, hogy csörrenjen a kassza (Load, amit ennek ellenére nagyon szeretek, atomgyenge Reload, aztán tűrhető Garage, +pfujj St. Anger), de már ezt is feladták.
Nem azt mondom legyenek újra lázadó fiatalok, de "vénen" is lehet alkotni. Személy szerint el tudnám őket képzelni kisnyugdíjasok klubjában/stúdiójában, golfgatyában-mellénykében, esetleg öltöny-nyakkendő kombóban, ápolt frizuval, józanon. Beállítják szépen a cuccost (nem kell annak MW-tokkal szólnia), gitárok csatlakoznak, legörnyednek a kissámlikra és nyomják az új szerzeményket, profin-kimérten, energiaspórolósan-megfontoltan, de mindenképp technikásan.
Nem kéne tenniük a fejüket, káromkodniuk, 3-6 órán keresztül megállás nélkül nyomniuk. Egy vágott audió felvétel hanggörbéjén úgyse látszana, hogyan néznek ki. Engem az se érdekelne, ha növesztenének egy 3. fület is fejenként. Sőt, a koncert se érdekel. Csak tennék a dolgukat végre, már csak az önmegvalósítás végett is, és saját maguk szórakoztatására "just4fun". Ne a régi dolgokból éldegéljenek, mert azt a rajongók már rojtosra hallgatták. Kár, hogy ezt ők magukról nem tudják elképzelni.

Súgó
A téma zárva.