HWSW Informatikai Kerekasztal: A PC-s játékok kora leáldozott - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (111 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

A PC-s játékok kora leáldozott A cikkel kapcsolatos hozzászólások

#1051 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 11. 09. 07:05

Idézet: special - Dátum: 2005. nov. 8., kedd - 22:58

....azért azt ugye észrevetted, hogy a konzolt olcsóbban megkapod, sőt a merrill lynch becslése szerint olcsóbban legyártják , mint amennyiért a egy aktuálius csúcsvideokártyát megkapsz a boltban: egy komplett gép olcsóbb, mint a pc egyetlen darabja. .....
blabla

Csak én érzek csúsztatást? :think:
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#1052 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 09. 07:06

Uh, tegnap rászántam magam és megnéztem, hogy mennyibe kerül egy PSP-s játék. (14-16e) Hát bazzz.... :fuck: :mad: :)

#1053 Felhasználó inaktív   phsihodad 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 09. 07:27

A legújabb pc-s sláger játékok se olcsóbbak... Cod2 13990.... és a Pc-nél még meg kell venned az op rendszert, a szöveg szerkesztőt és minden apró vacak programot. (persze vannak ingyenes programok, de linuxon nem biztos, hogy fogsz age of-ozni

Szerkesztette: phsihodad 2005. 11. 09. 07:28 -kor

"Spartans... The finest soldiers the world has ever known."

"We will stand and fight... and die!"

Blogom

#1054 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 09. 07:35

Idézet: phsihodad - Dátum: 2005. nov. 9., szerda - 7:27

A legújabb pc-s sláger játékok se olcsóbbak... Cod2 13990.... és a Pc-nél még meg kell venned az op rendszert, a szöveg szerkesztőt és minden apró vacak programot. (persze vannak ingyenes programok, de linuxon nem biztos, hogy fogsz age of-ozni

Nyilván meg kell vennem a szövegszerkesztőt, ha játszani akarok.... :bolond:

No meg ne hasonlíts egy PSP-s játékot egy COD2-höz, amit évek múlva is a neten fogok játszani....

#1055 Felhasználó inaktív   phsihodad 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 09. 07:43

Én általánosságban beszéltem a szoftok áráról. Csak itt felmerült korábban, hogy igen a pc nem csak játékra való... igen, de ha nem csak játszani akarsz vele, néha talán értelmesebb dologra is használod, akkor meg kell venned a hozzá szükséges szoftvereket is.

Idézet

No meg ne hasonlíts egy PSP-s játékot egy COD2-höz, amit évek múlva is a neten fogok játszani....

Miért? PSP-re nem lehet szerinted olyan játékot találni, amivel még évekig eljátszol? Szerintem biztosan van. Ne soroljunk be minden konzolos játékot 1-2 hétig játszható eldobható vacknak kérem...

Idézet

:bolond:
ja és bolond aki mondja....

Blogom

#1056 Felhasználó inaktív   phsihodad 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 09. 07:49

De kétségtelen tény, hogy ha te csak játszani akarsz a gépeddel akkor nem kell szövegszerkesztő. Bár aki csak játékra vesz egy PC-t, az kétségtelenül értékes erőforrások durván elhibázott felhasználásának miősített esetét követi el...
A szövegszerkesztőt azért említettem, hogy rávilágítsak arra, hogy Pc se olcsóbb semmivel, mint egy konzol. Sőt véleményem szerint jóval drágább mulatság.

szerk: +1-2 sor :)

Szerkesztette: phsihodad 2005. 11. 09. 08:08 -kor

Blogom

#1057 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 09. 08:12

Idézet: phsihodad - Dátum: 2005. nov. 9., szerda - 7:49

De kétségtelen tény, hogy ha te csak játszani akarsz a gépeddel akkor nem kell szövegszerkesztő. Bár aki csak játékra vesz egy PC-t, az kétségtelenül értékes erőforrások durván elhibázott felhasználásának miősített esetét követi el...

Ez megint baromság. Mikor értitek meg, hogy vannak játékok amíg CSAK PC-re jelennek meg. Hiába akarnék én PS2-n játszani velük, ha nincsenek rá.

#1058 Felhasználó inaktív   phsihodad 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 09. 08:17

Lehet, hogy baromság, de csak úgy játékra kidobni ennyi pénzt én pazarlásnak tartok... mondjon bárki bármit 150-200 ezer forint erre szerintem sok, és akkor még meg se vette hozzá a szofvereket (így nem lehet belekötni  ;)
Természetesen ez szubjektív, hogy ki mit tart soknak. Tény, hogy startégiákkal nem kényeztetik el a konzolos társadalmat, de én még annó Panzereztem és C&C-t is nyomtam PS1-en :D

Blogom

#1059 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 09. 08:41

Idézet: phsihodad - Dátum: 2005. nov. 9., szerda - 8:17

Lehet, hogy baromság, de csak úgy játékra kidobni ennyi pénzt én pazarlásnak tartok... mondjon bárki bármit 150-200 ezer forint erre szerintem sok, és akkor még meg se vette hozzá a szofvereket (így nem lehet belekötni  ;)
Természetesen ez szubjektív, hogy ki mit tart soknak. Tény, hogy startégiákkal nem kényeztetik el a konzolos társadalmat, de én még annó Panzereztem és C&C-t is nyomtam PS1-en :D

Az, hogy te mit tartasz baromságnak a te dolgod, de ennek ehhez a topikhoz semmi köze. Érdekes terelés, hogy most meg azzal jössz, hogy pl én képes voltam ~120e forintot kiadni egy olyan géppel, amivel mondjuk napi 4-5 órát játszom a neten. Inkább adnék ki ~70 ezret egy PS2-re, amit elő se vennék. Szerintem meg EZ baromság.

Nem tudom érted-e, hogy mit akartam mondani ezzel.  :think:

#1060 Felhasználó inaktív   phsihodad 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 09. 08:49

Tisztában vagyok vele, hogy miről van szó. Ezért írtam, hogy szubjektív! Ha neked megéri, akkor ki vagyok én hogy itélkezzek? Van aki milliókat költ hobbiból az autójára, ahoz képest ez semmi...  de szerintem akkor is elég drága szórakozás /tegyük hozzá sajnos, mert nekem is PC-m van, bár nem csak játszom rajta/

Blogom

#1061 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 09. 09:00

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. nov. 9., szerda - 7:05

Csak én érzek csúsztatást? :think:

Nincs csusztatas: a konzolt olcsobban kapod meg a boltban, mint amennyibe a gyartasa kerul... ;)

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1062 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 09. 09:25

70 ezer forintba egyetlen PS2 sem kerul, 40e a listaara, hasznaltan meg olcsobb, 25-30 kozott a tied lehet. Hogy nincs belole 50 ezer fajta/fele? Minek? En kulon orulok annak, hogy a slim PS2 (PSTwo) ilyen kicsi es az alap fekete, elveszik a butoron, az is sotetbarna. :)

Azt pedig senki sem vonta ketsegbe, hogy vannak olyan jatekok, melyek csak PC-n futnak jelenleg, csak ott erhetok el, a PS2 is 5,5 eves konstrukcio, nem lehet ra aoe3-at irni. Ez azonban az uj konzolokkal azt hiszem teljesen megvaltoztat.
Nem hiszem, hogy letezik olyan jatekkategoria, amit a 3 core-os, 3,2 GHz-es, megfelelo mennyisegu memoriaval es csucs videokartyaval ellatott Xbox 360-ra ne lehetne elkesziteni. A fejlesztok dolga sokkal egyszerubb lesz, hiszen a kotott hardver oriasi elony. Ez pedig csak tovabb erositi a mar elindult folyamatot.

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#1063 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 09. 09:26

A legújabb pc-s sláger játékok se olcsóbbak... Cod2 13990....

Cod2 elég rossz példa, csak a név 12k rajta :D
de pl. F.E.A.R. 9990Ft és szvsz sokkal több ujdonságot hozott mint a cod2. ill. Half-Life 2 is volt 9990Ft (igaz 5 cd-s) ujonnan tavaly, szoval azért még van különbség.
8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.

#1064 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 09. 09:32

En Vateran vettem MGS3 lemezt 5 rugoert, boltban tenyleg 16. Azt hiszem konzoljatekoknal is eleg sokat szamit a nev, nem csak a COD-nal. :D

Krinyo

#1065 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 09. 09:58

Idézet: phsihodad - Dátum: 2005. nov. 9., szerda - 8:49

Tisztában vagyok vele, hogy miről van szó. Ezért írtam, hogy szubjektív! Ha neked megéri, akkor ki vagyok én hogy itélkezzek? Van aki milliókat költ hobbiból az autójára, ahoz képest ez semmi...  de szerintem akkor is elég drága szórakozás /tegyük hozzá sajnos, mert nekem is PC-m van, bár nem csak játszom rajta/

:OFF: Nekem autóm is van, elég sokat költök rá, de jó szorakozás ;)

#1066 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 09. 10:05

Idézet: Krinyo - Dátum: 2005. nov. 9., szerda - 9:25

70 ezer forintba egyetlen PS2 sem kerul, 40e a listaara, hasznaltan meg olcsobb, 25-30 kozott a tied lehet. Hogy nincs belole 50 ezer fajta/fele? Minek? En kulon orulok annak, hogy a slim PS2 (PSTwo) ilyen kicsi es az alap fekete, elveszik a butoron, az is sotetbarna. :)

Azt pedig senki sem vonta ketsegbe, hogy vannak olyan jatekok, melyek csak PC-n futnak jelenleg, csak ott erhetok el, a PS2 is 5,5 eves konstrukcio, nem lehet ra aoe3-at irni. Ez azonban az uj konzolokkal azt hiszem teljesen megvaltoztat.
Nem hiszem, hogy letezik olyan jatekkategoria, amit a 3 core-os, 3,2 GHz-es, megfelelo mennyisegu memoriaval es csucs videokartyaval ellatott Xbox 360-ra ne lehetne elkesziteni. A fejlesztok dolga sokkal egyszerubb lesz, hiszen a kotott hardver oriasi elony. Ez pedig csak tovabb erositi a mar elindult folyamatot.

Krinyo

70 ezer volt az ára újonnan, most megkapod 40-ért, de egy 5 évvel ezelötti pc-t is megkapsz annyiért, ha érted mit akarok mondani....

Figy, elhiszed, ha azt mondom, hogy boldog lennék, ha nem kéne hw-t feljesztenem? Örülnék, ha menne az xbox360-on pl az EVE-Online, technikailag nem hiszem, hogy ne lehetne megoldani, de bármibe fogadok veled, hogy nem lesz rá. A másik ilyen para nálam pl, hogy én hajlamos vagyok hajnalba nyúlóan játszogatni ilyemivel, de olyan tv-m egy jó darabig nem lesz, amit bírna a szemem 4-6-8 órát folymatosan... ;) (Meg ha lesz is, az asszony fog rajta CSI-t nézni a Viasat-on, nem én EVE-ezni :p ) :D

#1067 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 09. 10:06

Idézet: acu - Dátum: 2005. nov. 9., szerda - 9:26

Cod2 elég rossz példa, csak a név 12k rajta :D
de pl. F.E.A.R. 9990Ft és szvsz sokkal több ujdonságot hozott mint a cod2. ill. Half-Life 2 is volt 9990Ft (igaz 5 cd-s) ujonnan tavaly, szoval azért még van különbség.

Viszont CB ladderen és hostedcup-on nem a FEAR lesz a sláger, abban biztos lehetsz.... :p :D

#1068 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 09. 10:13

de linuxon nem biztos, hogy fogsz age of-ozni

Én már megcsináltam. Nálam UHU Linux 1.2 kernel 2.6.9-22.1+fglrx ATi driver 8.18.8+KDE 3.3+wine combó alatt fut az Age of Empires I és II, a III-om az nem, úgyhogy azt nem is próbáltam. cedega-val valószínűleg a III is futna, csak lusta vagyok..

#1069 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 09. 10:17

Idézet

70 ezer volt az ára újonnan, most megkapod 40-ért, de egy 5 évvel ezelötti pc-t is megkapsz annyiért, ha érted mit akarok mondani....

Nem ertem mit akarsz mondani, egy 5 eves PC-vel hol jatszol MAI jatekokat?
Orulnek, ha PC-re MA lenne olyan jatek, mint a MGS3, vagy a GT4, de nincs.

Krinyo

#1070 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 09. 10:24

Idézet: Krinyo - Dátum: 2005. nov. 9., szerda - 10:17

Nem ertem mit akarsz mondani, egy 5 eves PC-vel hol jatszol MAI jatekokat?
Orulnek, ha PC-re MA lenne olyan jatek, mint a MGS3, vagy a GT4, de nincs.

Krinyo

Azt akartam mondani, hogy 5 éves konzolokat hasonlítjátok olyan videokártya-árakhoz, amiket még nem is lehet kapni...

Téma megosztása:

• (111 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.