HWSW Informatikai Kerekasztal: A PC-s játékok kora leáldozott - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (111 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

A PC-s játékok kora leáldozott A cikkel kapcsolatos hozzászólások

#1161 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 11. 23. 11:48

Idézet: Jakuza - Dátum: 2005. nov. 23., szerda - 11:38

Igen eleg szanalmas, foleg azokutan, hogy elobb meg arrol volt szo hogy sose fog futni. :p
Most mar mas a baj.Jovore az lesz a baj, hogy kell hozza telepiteni egy Vistat.
Ennyit arrol, hogy osszevissza beszelsz.

Jo lenne ha egy kicsit visszavennel... ha valaki itt ossze-vissza beszel az te vagy. Amint cafolom egy megallapitasodat rogton mashol kezdesz csusztatni. Nem illik igy viselkedni egy vitaparnerrel.

Szerinted az 1,16 fps futas? Tudsz te ezzel jatszani? Akkor miert beszelsz ossze-vissza?

Penz beszel kutya ugat, foleg ha belegondolok abba, hogy a PC ipar minden osszetevojevel mennyit termel es mennyit termel a Konzol piac.
Hiszen ha ti osszesititek a konzolok beveteleit, akkor egy PCs nyugodtan osszesitheti a PCs ipar osszes beveteleit.
Marginalis a kulonbseg nem gondolod a ketto kozott ?
Csak nem eltorpul a konzolipar az oriasra duzzadt PCs ipar mellett beveteleivel es minden massal egyutt egyarant ?
Szal sehol nincs a konzol ipar bevetelei es nem is lesz soha a PCs iparhoz kepest.

Na latod ez a tereles amit itt muvelsz... mi koze van az en munkahelyi PC-mnek (vagy akar az otthoni notebookomnak) a PC-s jatekpiachoz? Ez itt a gameware szekcio itt a jatekokrol vitazunk... az ipari gepeket talan ne keverjuk ide. Egyebkent az asztali gepek piaca is csokken: az egyesult allamokban mar tobb notebookot adnak el mint asztali PC-t (de mar itthon is 40:60 az arany)... es ugye a notebook nem igazan jatekra keszul (azzal egyutt hogy van olyan amin lehet jatszani, de valljuk be ez ott nem elsodleges szempont).

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1162 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 23. 11:49

Igen eleg szanalmas, foleg azokutan, hogy elobb meg arrol volt szo hogy sose fog futni. :p

A nem fog futni nem azt jelenti, hogy nem indul el. Azt mindenki tudja, hogy a játékok x%-a elindul a PCSX2-vel. De 1 fps, sőt még 15 is baromi messze van a játszhatóságtól. Vagy ha ez neked játszható, akkor jó szórakozást.

Nem köpködni kéne, csak egyszerű tényeket figylembe véve. Senki nem akar beletaposni a lelkedbe, kivenni a kezedből az egeret, miközben játszol, de akkor próbálj meg kicsit együttműködőbben beszélgetni a témáról. Én komolyan nem értem, miért ilyen pocsék az emberek 90%-ának vitakultúrája, arról, hogy érvek alátámasztása, vagy a másik érveinek átgondolása (esetleg kultúrált megcáfolása), nem is hallottak. Csak nyomják a szmájlikat, és fröcskölnek, aztán ha a végén kiderül, hogy nem neki van igaza, akkor lehet arra fogni, hogy "de hát én csak poénkodtam".
Próbáljuk már anélkül biztosítani a saját igazunkat, hogy másét porba tapossuk...
|Asus P5B|C2D E6300@7x430|2x1GB DDR2|Asus ATi HD3870|

#1163 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 23. 11:51

Penz beszel kutya ugat, foleg ha belegondolok abba, hogy a PC ipar minden osszetevojevel mennyit termel es mennyit termel a Konzol piac.
Hiszen ha ti osszesititek a konzolok beveteleit, akkor egy PCs nyugodtan osszesitheti a PCs ipar osszes beveteleit.

Nem, mert most kifejezetten a játékokról beszélünk. A PC-k meglepően nagy százaléka nem látott még az aknakeresőnél komolyabb játékot.

#1164 Felhasználó inaktív   Jakuza 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 23. 11:53

Idézet: Samott - Dátum: 2005. nov. 23., szerda - 12:48

Jo lenne ha egy kicsit visszavennel... ha valaki itt ossze-vissza beszel az te vagy. Amint cafolom egy megallapitasodat rogton mashol kezdesz csusztatni. Nem illik igy viselkedni egy vitaparnerrel.

Szerinted az 1,16 fps futas? Tudsz te ezzel jatszani? Akkor miert beszelsz ossze-vissza?

Na latod ez a tereles amit itt muvelsz... mi koze van az en munkahelyi PC-mnek (vagy akar az otthoni notebookomnak) a PC-s jatekpiachoz? Ez itt a gameware szekcio itt a jatekokrol vitazunk... az ipari gepeket talan ne keverjuk ide. Egyebkent az asztali gepek piaca is csokken: az egyesult allamokban mar tobb notebookot adnak el mint asztali PC-t (de mar itthon is 40:60 az arany)... es ugye a notebook nem igazan jatekra keszul (azzal egyutt hogy van olyan amin lehet jatszani, de valljuk be ez ott nem elsodleges szempont).

Samott

Te mit cafolsz ?
Vegyel mar vissza es az igazsagot ird mar le.

Nem te irtad, hogy en sohasem fogok ilyen nagy nevvel jatszani mint a GT4 ?
Jo lenne ha nem kezdenel el utana egybol terelni.
Ennyit arrol, hogy te mit cafolsz.
Cafolod a sajat hibas megallapitasodat egy masik kifogassal.
Latom az sem tetszik, hogy a PCs ipar minden bevetelevel egyutt felfalja reggelire a dragalatos konzolodat, mert a beveteleik aranya kb a 10000:1-hez viszonyulnak egymashoz.
Ennyit a realitasrol.
My name is penis.
1. Ha leesnél az EGOd-ról, szörnyet halnál az IQd-on.
2. A szó fegyver, de neked még egy csúzlid sincs.

#1165 Felhasználó inaktív   Jakuza 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 23. 11:57

Idézet: Samott - Dátum: 2005. nov. 23., szerda - 12:48

Samott

Kb annyi koze van mint a Sega bevetelenek a Sonyehoz, vagy a Nintendoehoz.
Ja hogy csak egy konzolosnak szabad a beveteleket osszegezni, ertem. :PPPP
Vegul is igy az arany  mar leirtam kb 10000:1 es nem a konzol javara.
Persze ez a megkozelites mar nem tetszik nektek.
My name is penis.

#1166 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 23. 11:59

Idézet: Jakuza - Dátum: 2005. nov. 23., szerda - 11:53

Te mit cafolsz ?

Nem te irtad, hogy en sohasem fogok ilyen nagy nevvel jatszani mint a GT4 ?

Miért, szerinted mekkora gép kell ahhoz, hogy ezt normális sebességgel emuláld? Hm?
Amúgy szerinted az, hogy egy képet beszúrsz, amin 1.16 fps-sel megy a játék az mi, ha nem terelés? Mert nem bizonyít semmit... 7 év múlva meg hol akarsz te PC-n GT4-ezni?

#1167 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 23. 12:00

Idézet: Jakuza - Dátum: 2005. nov. 23., szerda - 11:53

Te mit cafolsz ?

Ennyit arrol, hogy te mit cafolsz.

Csak egy pelda:

Idézet: Jakuza - Dátum: 2005. nov. 23., szerda - 11:18

Nezzuk mar mag mondjuk abbol a szamadatbol, vajon mennyi egyedul az Xbox eladasa ? Ja hogy ugy mar nem is all olyan rosszul a PC , ha csak egy adott ceg termeket vesszuk ?

Idézet: Samott - Dátum: 2005. nov. 23., szerda - 11:31

...a PS2 kb 3x 4x akkora piac mint a masik ketto... szamoljunk ugy, hogy 1 xbox es 1 nintendo eladasra jut 3 ps2... akkor az xbox piaca kb. akkora mint a teljes PC jatekpiac a PS2 piaca meg kb. 3x akkora mint a teljes PC-s jatekpiac...

Erre te elkezdesz hadovalni a teljes PC piacrol amibe az irodai - jatekot soha nem latott - gepek is beleszamitanak... akkor most ki terel, csusztat ossze-vissza?

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1168 Felhasználó inaktív   bgabor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 23. 12:04

Idézet: HavocS - Dátum: 2005. nov. 23., szerda - 12:11

Muhaha, hát ez nagyon jó :D
Persze te kemény gyerek vagy, te katonákat irányítasz egérrel, és igazi fegyverekkel lősz! Bezzeg a sok hülye konzolos meg kontrollerrel játszik, mi az már, sőt, a tévéhez is egeret adjanak távirányító helyett!
Ember, inkább azon gondolkozz el, hogy mi van PC-re? FPS FPS hátán. Manapság mást már ki sem adnak. Egyik ötlettelenebb a másiknál, cserébe pofátlanul magas a gépigényük. Van néhány RTS, OK, ezekből tényleg hiány van konzolra, és kontrollerrel nem is igazán játszható. Kijön havonta valami pocsék autóverseny, az igazán jó játékokat nagyítóval kell keresni.
Ezzel szemben konzolra rengeteg egyedi stílusú játék van, persze ott is van másolás... Nem tudom miért vannak annyira elszállva maguktól a PC-sek, azt hozzák mindig érvnek, hogy mennyivel gizdább az, hogy neki darabokból van összerakva a gép, meg hogy ő igazi hozzáértő, aztán 80% azt se tudja mi a különbség a pentium meg a celeron között, vagy ha kipakolnák elé az alkatrészeket a gépéből, csak lesne bután, hogy most mi van (akinek nem inge...)
A PC-s játékosok átlagéletkora meg max azért magasabb, mert míg a PC a legtöbb helyen adott (akár munkahelyen is), egy konzolt tévével becipelni igen bajos lenne. Korántsem azért, mert primitívebb játékok vannak rá.
Arról meg ne beszéljünk, hogy kinek mi az egy kaptafára épülő szemét. Lehet, hogy neked ezek, nekem sokkal inkább az FPS-ek kezdenek azok lenni, mert ma egy átlagos kölyök dúmozik, hálflájfozik meg csézik mert az trendi. Néha mellé befér egy nfs underground, mert azzal is mindenki játszik.
A PC-s játékok színvonala évek óta csökken. Persze mindig van egy-két jó eresztés, nem véletlenül vesz a legtöbb masszív játékos konzolt. Na mindegy, téged nem fog senki meggyőzni, nem is akar, csak gondold át, hogy nem biztos hogy attól lesz jó vagy rossz valami, hogy (nem) szereted.

Azért a PC-seket sem kellene leszólni. Képzeld, nem CS-t játszunk LAN-ban hanem IL-2 FB+AEP+PF et, meg Age of Kingset. Nem is igazán szoktam FPS-el játszani. A HL2t ,doom3at egyszer végigjátszottam, sőt a Q4-et is. Szépek voltak és érdekesek, de egyiket sem fogom mégegyszer játszani. Nem minden PC-s FPS mániás. És vannak nagyon igényes FPS-ek is, pl FEAR, COD2, Hitman sorozat(bár az TPS).
Igen, én PC-s vagyok, és baromira zavar, ha csak egy darab kontroller van a kezemben. Szertetem az egéret és a billentyűzetet, a windowst, és mindent ami a játékok mögött áll. Mert azt is igénylem, hogy a játékból kilépve ugyanaz a környezet fogadjon, ahonnal internetezhetek, gépelhetek, kedvem szerint manipulálhatom. Ezt az érzést nekem egy PS2 sosem fogja visszaadni. És igen, ismerem a PC-met, szoftveresen és hardveresen, mert ezer nyűgjét oldottam már meg, és elértem azt, hogy simán, fagyás vagy bármilyen hiba nélkül fusson. XP-t általában 2 évente telepítem újra, akkor is csak hardvercsere miatt. És tényleg baromira szokatlan a precíz egerezés után kontrollerrel a kezedben kavarni. Sosem fogom megszokni. Még ha néha néha le is ülök az öcsémmel a PS2 elé vívni egyet a Revenge of the Sith-ben, mindig jó érzés visszaülni utána a desktopom elé. És szerintem ez az oka annak, hogy egy veterán PC gamert puskával sem fog tudni bárki a konzol elé kényszeríteni.

#1169 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 23. 12:08

Idézet: Jakuza - Dátum: 2005. nov. 23., szerda - 11:57

Kb annyi koze van mint a Sega bevetelenek a Sonyehoz, vagy a Nintendoehoz. Ja hogy csak egy konzolosnak szabad a beveteleket osszegezni, ertem. :PPPP Vegul is igy az arany  mar leirtam kb 10000:1 es nem a konzol javara. Persze ez a megkozelites mar nem tetszik nektek.

Forumos csusztatasok 1.0-as valtozatat lathattak... az egyszer mar megcafolt szoveg ujrabofogese.

A konzolpiacot 3 konzol uralja: PS2, XBOX, GC... az egyes konzolok aranyai 3:1:1 (nagyon kerekitett szamok, lehet hogy a PS2 nem 3 hanem 4 es valszeg a GC kisebb mint a box)... a PC-s piac es a konzol aranya 1:4-hez (vagy 1:5-hoz)... tehat ha jol latom a legnagyobb szereplo 3x 4x akkora mint a teljes PC-s jatekpiac. Ha mindenkeppen le szeretned osztani kiadokra beveteleket akkor ezt illene a PC-s jatekpiacon is megtenned... es akkor bizony az aranyok is pont ugyan igy alakulnanak.

Samott

#1170 Felhasználó inaktív   bgabor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 23. 12:08

Idézet: Samott - Dátum: 2005. nov. 23., szerda - 13:00

Csak egy pelda:

Erre te elkezdesz hadovalni a teljes PC piacrol amibe az irodai - jatekot soha nem latott - gepek is beleszamitanak... akkor most ki terel, csusztat ossze-vissza?

Samott

Nem gondolod ugye, hogy a PC-s JÁTÉKpiac statisztikáiba az irodai gépeket is beleszámoltuk?
Mint ahogy feltételezem a konzolos statisztikákba sem számítanak bele a nukleáris erőművekben reaktortevékenység vizsgálatára használt konzolok(célszámítógépek).  ;)

#1171 Felhasználó inaktív   Jakuza 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 23. 12:09

Idézet: Samott - Dátum: 2005. nov. 23., szerda - 13:00

Csak egy pelda:

Samott

Juj.
Latom ha leirjak hogy osszevissza beszelsz akkor jon a, vegyel vissza oreg duma.
Aztan jon ket megallapitas, azert terelek,  mert volt kepem osszesiteni a beveteleket iparag szerint. :PPPPP
Inkabb arrol beszelj, hogy ha keppel bizonyittanak neked valamit az allitasod helytelensegerol, miert jossz te az 1,6 FPS-el ?

Te nem mondtal igazat, en csak masik oldalrol kozelitettem meg a helyzetet, hogy miert nem allja meg a helyet a cikk es miert nem fog kihalni a PCs jatek piac es miert termel joval tobbet, annal mint amit a konzol valaha is fog.
Az mas kerdes, hogy ez neked nem tetszik.
De ettol minden szava igaz. Lehet kepekkel es adatokkal megcafolni a mondandomat, mint ahogy en megcafoltam a te hamis megallapitasodat.
De addig ne lovoldozz csuzlival elefantra.
My name is penis.

#1172 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 23. 12:12

Egy valamit vegyél már észre. Itt egyedül te támadod a konzolo(so)kat, mi pedig - ha észrevetted - egymástól függetlenül ugyanazokkal az érvekkel védjük meg. Az összegzések meg senkit nem érdekelnek, a statisztika mindenre jó, csak tények alátámasztására nem. Egy dolgot gondolj át:

Ha nem is lenne konzol, amilyen szinteket ölt a warezolás, akkor se jönne ki normális játék egy idő után, mert egyszerűen senki nem fejlesztene úgy, hogy ne keressen vele. Szerinted nem fejlesztenének PC-re nagy játékokat, ha akkora felvevőpiac lenne a pc-s gamer társadalom?

#1173 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 23. 12:13

Idézet

Inkabb arrol beszelj, hogy ha keppel bizonyittanak neked valamit az allitasod helytelensegerol, miert jossz te az 1,6 FPS-el ?

Senki sem mondta, hogy nincsenek emulatorok. Akadnak, de azokkal jovore sem fogsz jatszani PS2 jatekokat. Es meg azutan sem. Ezen mi nem ertheto?

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#1174 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 23. 12:15

Idézet: Jakuza - Dátum: 2005. nov. 23., szerda - 12:09

Azert, mert en azt mondtam, hogy nem fogsz PC-n jatszani GT4-el... es 1,16 fps-el nem fogsz jatszani, mert 1,16 fps-el nem lehet jatszani... max kepeket renderelni. Ennyit arrol, hogy ki beszel ossze-vissza. ;)

Samott

#1175 Felhasználó inaktív   bgabor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 23. 12:16

Idézet: Samott - Dátum: 2005. nov. 23., szerda - 13:08

Forumos csusztatasok 1.0-as valtozatat lathattak... az egyszer mar megcafolt szoveg ujrabofogese.

A konzolpiacot 3 konzol uralja: PS2, XBOX, GC... az egyes konzolok aranyai 3:1:1 (nagyon kerekitett szamok, lehet hogy a PS2 nem 3 hanem 4 es valszeg a GC kisebb mint a box)... a PC-s piac es a konzol aranya 1:4-hez (vagy 1:5-hoz)... tehat ha jol latom a legnagyobb szereplo 3x 4x akkora mint a teljes PC-s jatekpiac. Ha mindenkeppen le szeretned osztani kiadokra beveteleket akkor ezt illene a PC-s jatekpiacon is megtenned... es akkor bizony az aranyok is pont ugyan igy alakulnanak.

Samott

Hiba van a gondolatmenetedben. Ő nem kiadókra hanem típusokra felosztva szeretné vizsgálni a helyzetet, és ebben nagyon is igaza van, mert a konzoleladásokat nem reális szembeállítani a PC eladásokkal, lévén hogy konzolból van vagy 5-6 fajta, PCből pedig mindössze egy. Ez a játékok kompatibilitása miatt is nagyon fontos. Ugy reális, ha mondjuk a PS2 vagy az Xbox játékeladásokat vetjük össze a PC-s eladásokkal.
Nem is értem a kiadók hgy jönnek ide? Miért kéne kiadókra felosztani a bevételt akár a PC, akár mondjuk a PS2 játékok esetében?  :think:

#1176 Felhasználó inaktív   bgabor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 23. 12:18

Idézet: HavocS - Dátum: 2005. nov. 23., szerda - 13:12

Egy valamit vegyél már észre. Itt egyedül te támadod a konzolo(so)kat, mi pedig - ha észrevetted - egymástól függetlenül ugyanazokkal az érvekkel védjük meg. Az összegzések meg senkit nem érdekelnek, a statisztika mindenre jó, csak tények alátámasztására nem. Egy dolgot gondolj át:

Ha nem is lenne konzol, amilyen szinteket ölt a warezolás, akkor se jönne ki normális játék egy idő után, mert egyszerűen senki nem fejlesztene úgy, hogy ne keressen vele. Szerinted nem fejlesztenének PC-re nagy játékokat, ha akkora felvevőpiac lenne a pc-s gamer társadalom?

Nem, nincs egyedül, én sem értek egyet veletek.

#1177 Felhasználó inaktív   Jakuza 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 23. 12:19

Idézet: Samott - Dátum: 2005. nov. 23., szerda - 13:15

Azert, mert en azt mondtam, hogy nem fogsz PC-n jatszani GT4-el... es 1,16 fps-el nem fogsz jatszani, mert 1,16 fps-el nem lehet jatszani... max kepeket renderelni. Ennyit arrol, hogy ki beszel ossze-vissza. ;)

Samott

Mar megint valotlant allitasz es terelsz.
Te ezt mondtad szo szerint:

"Te soha nem fogsz se GT4-el vagy Forzaval PC-n jatszani."

Na ha ebben nem az szerepelne hogy sohasem, hanem ahogy most mar ugy emlekszel ra, hogy nem fogok rendesen jatszani.
Szanalmas amit csinalsz.
My name is penis.

#1178 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 23. 12:23

Idézet: Jakuza - Dátum: 2005. nov. 23., szerda - 12:09

Te nem mondtal igazat, en csak masik oldalrol kozelitettem meg a helyzetet, hogy miert nem allja meg a helyet a cikk es miert nem fog kihalni a PCs jatek piac es miert termel joval tobbet, annal mint amit a konzol valaha is fog. Az mas kerdes, hogy ez neked nem tetszik.

Azt hiszem itt van a problema gyokere. Mar az elejen leszogeztem, hogy nem ertek egyet a cikk azon megallapitasaval hogy a PC-s jatekok eltunnek. Semmit nem mutattal fel, ami bizonyitana hogy a PC-s jatekpiac tobbet termel mint a konzolpiac (legalabbis en nem emlekeszem egyetlen szamra, adatra amit ennek vedelmeben beideztel volna)... az meg tevedes, hogy en ennek orulok, hogy igy alakult. Viragozzek minden virag... 

Samott

#1179 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 23. 12:24

Idézet: bgabor - Dátum: 2005. nov. 23., szerda - 12:04

Azért a PC-seket sem kellene leszólni. Szertetem az egéret és a billentyűzetet, a windowst, és mindent ami a játékok mögött áll. Mert azt is igénylem, hogy a játékból kilépve ugyanaz a környezet fogadjon, ahonnal internetezhetek, gépelhetek, kedvem szerint manipulálhatom. Ezt az érzést nekem egy PS2 sosem fogja visszaadni. És igen, ismerem a PC-met, szoftveresen és hardveresen, mert ezer nyűgjét oldottam már meg, és elértem azt, hogy simán, fagyás vagy bármilyen hiba nélkül fusson. XP-t általában 2 évente telepítem újra, akkor is csak hardvercsere miatt. És tényleg baromira szokatlan a precíz egerezés után kontrollerrel a kezedben kavarni. Sosem fogom megszokni. Még ha néha néha le is ülök az öcsémmel a PS2 elé vívni egyet a Revenge of the Sith-ben, mindig jó érzés visszaülni utána a desktopom elé. És szerintem ez az oka annak, hogy egy veterán PC gamert puskával sem fog tudni bárki a konzol elé kényszeríteni.

Mint mondtam, én is PC-s vagyok, és ugyanezeket érzem én is. Nem a PC-seket szóltam le, csak próbáltam egy ugyanolyan sarkított példát hozni, amilyenekkel Jakuza jött. Bocsánat, ha megbántottam vele valakit. Számomra a játék a valóságtól való elrugaszkodást jelenti, másnak pont az, hogy egy másik valóságba élje bele magát. Ahány ház...

Nálam is beletartozik az egészbe az, hogy élvezem, ha egy új alkatrészt veszek a géphez, ha 20 Mhz-cel gyorsabb lesz, ha 1 fps-sel többet fut, hogy elégedetten nézek egy új wallpapert. De pl. a Final Fantasy, Castlevania, Devil May Cry és a Burnout sorozat olyan játékok, amik eszméletlen élményt nyújtanak kontrollerrel, és el sem tudnám képzelni őket egérrel vagy billentyűzettel. Ugyanúgy, ahogy ez FPS-t sem vagyok képes kontrollerrel játszani...

Kényszeríteni meg senki sem akar senkit :) Én csak azt szeretném, ha végre a berögzött PC-sek rájönnének arra, vagy csak elfogadnák, hogy a konzolon is ugyanúgy játékok futnak, mint pc-n :)

#1180 Felhasználó inaktív   Jakuza 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 23. 12:25

Idézet: Krinyo - Dátum: 2005. nov. 23., szerda - 13:13

Senki sem mondta, hogy nincsenek emulatorok. Akadnak, de azokkal jovore sem fogsz jatszani PS2 jatekokat. Es meg azutan sem. Ezen mi nem ertheto?

Krinyo

Elmondanad nekem hany konzol van es ebbol hanyat emulalnak PC-n es hanyat nem ?
Csak mert kicsit megfogsz dobbenni a szam adatokon, hogy a tobb 100 kiadott tipusu konzolok es gepek emulacioja 99%ban fut PCn.
Jelenleg van 7 konzol aminek nem tokeletes az emulacioja, de a tobbi mind fut tokeletesen PCn.
De azert en megnezem, hogy te a PS2n hol jatszol N64el.
My name is penis.

Téma megosztása:

• (111 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.