HWSW Informatikai Kerekasztal: A PC-s játékok kora leáldozott - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (111 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

A PC-s játékok kora leáldozott A cikkel kapcsolatos hozzászólások

#1141 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 11. 23. 10:47

Idézet

Mar miert ne menne ?
Megy az. 12fps mar turheto egy ev es menni fog jobban.

Ezt melyik vicclapban olvastad? Az eddigi kiserleteket lattam, azok alig par fps-t tudtak egy-ket cimnel es a jatekok 99%-a el sem indul rajtuk. Ezek lennenek a hires emulatorok?

A 18 eves dosos jatekkal meg nem akarok jatszani a PS2-on, azt meghagyom a PC-seknek, biztosan ahhoz kell megvenni a legerosebb, 650 dollarba kerulo videokartyat, amiert ket Xbox 360-at veszek szinte. :)

Krinyo

Szerkesztette: Krinyo 2005. 11. 23. 10:48 -kor

72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#1142 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 23. 10:47

Idézet: bgabor - Dátum: 2005. nov. 22., kedd - 23:32

Akik a PC-t szeretik, azok a sokkal igényesebb játékok miatt teszik ezt.
Én sem cserélném le a PC-met konzolra semmi esetre sem. Hol vannak konzolra olyan játékok, mint a Morrowind, vagy a Pacific fighters? A konzoljátékok nagyrésze tömegtermék.

Pont a Morrowinddel jössz, mikor PC-re két kézzel össze tudom számolni a normális RPG-ket (annak a fele is konzol portolás), ellenben PS2-re meg szinte hetente adnak ki új RPG-t... :omg:
Az, hogy neked a LAN játék az élvezetes, egy dolog. Én a single player RPG-ket (is) szeretem, ettől senki nem lesz rosszabb. De attól még nem lesz szar gép a PS2 hogy nem lehet vele hálóban csézni. Csak nem neked való.
Ez is ugyanolyan, mint a rockzene. Aki nem ásta bele magát, az csak azt látja, hogy Tankcsapda, Junkies, meg Blink 182, és bezzeg az ő kedvenc stílusából mennyi fajta van, ebből azt vonja le, hogy a rockzene csak ebből áll. Aki egész életében 3 játékot látott konzolra - és az is a pokemon 1-2-3 volt - az persze hogy azt fogja hinni hogy semmi más nincs rá...
|Asus P5B|C2D E6300@7x430|2x1GB DDR2|Asus ATi HD3870|

#1143 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 23. 10:50

Idézet: Jakuza - Dátum: 2005. nov. 23., szerda - 10:46

Te most bebeszeled magadnak, hogy lenezem az ovisokat ?
Mindenki volt egyszer ovis.Csak van aki tovabblep. :PPPPPPP

Rettenetesen viccces voltal, jol elintezted a kerdest. Gratulalok, pont ezt vartam. :D

Krinyo

#1144 Felhasználó inaktív   Jakuza 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 23. 10:59

Idézet: Krinyo - Dátum: 2005. nov. 23., szerda - 11:50

Rettenetesen viccces voltal, jol elintezted a kerdest. Gratulalok, pont ezt vartam. :D

Krinyo

Tudod, ilyen felvetesre csak igy lehet reagalni.
Kerdes feletti elsiklas ? Azt nem ti csinaljatok ?
Erdekes egy cafolat nem jott erre az irasra. Minden pontjaban ezekszerint megallja a helyet:

A japan nyelvuek szinten eleg nagy hanyadot felolelnek, es biza te nem fogsz jatszani mondjuk egy JRPGvel, mert kukkot sem fogsz erteni belole, ezzel szemben Japanban eladnak 1 ilyen jatekbol 5 millio darabot, es mellett van meg ilyen jatek tobb tiz es maris van 100 millios eladas.
Igaz egy europai vagy amerikai nem kerul a kozelebe sem.
Akkor beszeltunk a konzolok kozotti inkompatibilitasrol, ami elol erdekesen mindig kitersz.

Kiadnak a egy konzolt az elso idokben meg kell venni hozza a jatekot, mert a warez nem letezik ra ezert feltolja a szoftver eladasi oldalt, ami alapjan hamis kep el bennetek, hogy azert sokkal tobb az eladas mert tobb a sikeres jatek.
Ezzel szemben PCn nem igy van.Elmondhatjuk, hogy a warez ami miatt sokkal kisebb az eladas nem pedig a konzolok miatt.
Amugy amin rohogtem egy nagyot, multkor volt egy magyar statisztikai felmeres azt itthoni viszonyokrol.
Ezres szamu konzol vasarlas evente, pedig a konzol mekkora nagy vilagrengeto masina, viszont ugylatszik ez csak fokent Angliara,USAra meg Japanra vonatkozik

My name is penis.
1. Ha leesnél az EGOd-ról, szörnyet halnál az IQd-on.
2. A szó fegyver, de neked még egy csúzlid sincs.

#1145 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 23. 10:59

Idézet: Jakuza - Dátum: 2005. nov. 23., szerda - 10:30

Ne terelj ott a kep es meg 300 ilyen kepet szurok be neked konzolos szarokrol. A japan nyelvuek szinten eleg nagy hanyadot felolelnek, es biza te nem fogsz jatszani mondjuk egy JRPGvel, mert kukkot sem fogsz erteni belole, ezzel szemben Japanban eladnak 1 ilyen jatekbol 5 millio darabot, es mellett van meg ilyen jatek tobb tiz es maris van 100 millios eladas.

Ennyire egyszeru nem lehetsz. Keresgeljek PC-s szar jatekokat? Szurkaljak be azokbol kepeket? Ki mondta, hogy azokkal kell jatszani... leirtam mivel jatszom (ha mar terelesnel tartunk ugy tunik az elkerulte a figyelmedet ;))

Igaz egy europai vagy amerikai nem kerul a kozelebe sem. Akkor beszeltunk a konzolok kozotti inkompatibilitasrol, ami elol erdekesen mindig kitersz.

Kiterek? Leirtam: a jo jatekok vagy multiplatoform jatekok, vagy a konzolok huzocimei... en a boxon nem tudok jatszani a GT4-el, de kulonosebben nem is baj, mert nekem van Forza Motorsport ami hasonloan elvezetes jo jatek... de az NFSU szeria peldaul kijott mindket konzolra.

S kozben a PCn a nagy hanyaduk ezeknek a konzolos jatekoknak futnak vagy futni fognak emulacioval.

Te soha nem fogsz se GT4-el vagy Forzaval PC-n jatszani. Ezek csak az adott konzolra jonnek ki, ezek a huzocimek, ezekkel akarjak megnyerni a platformhoz a jatekosokat.

Akkor nem beszeltunk a konzolok warez oldalarol.
Kiadnak a egy konzolt az elso idokben meg kell venni hozza a jatekot, mert a warez nem letezik ra ezert feltolja a szoftver eladasi oldalt, ami alapjan hamis kep el bennetek, hogy azert sokkal tobb az eladas mert tobb a sikeres jatek.
Ezzel szemben PCn nem igy van.Elmondhatjuk, hogy a warez ami miatt sokkal kisebb az eladas nem pedig a konzolok miatt.

Latod a warez jo kerdes... ez is kozrejatszik abban, hogy miert sorvad a PC-s piac... ha ugyis ellopjak akkor elobb utobb majd b@sznak elkesziteni oda is a jatekokat. Aztan warezolhatod a soha el nem keszitett jatekokat. Egyebkent konzolon is van warez, de ott kevesbe tomeges mint PC-n...

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1146 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 23. 11:04

Idézet: Krinyo - Dátum: 2005. nov. 23., szerda - 10:47

A 18 eves dosos jatekkal meg nem akarok jatszani a PS2-on, azt meghagyom a PC-seknek, biztosan ahhoz kell megvenni a legerosebb, 650 dollarba kerulo videokartyat, amiert ket Xbox 360-at veszek szinte. :)

A 18 eves dosos jatekok jonnek felturbozott grafikaval 5-10 dolcsiert az XBOX Live Arcade-on...

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1147 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 23. 11:07

Idézet: Jakuza - Dátum: 2005. nov. 23., szerda - 10:59

A japan nyelvuek szinten eleg nagy hanyadot felolelnek, es biza te nem fogsz jatszani mondjuk egy JRPGvel, mert kukkot sem fogsz erteni belole, ezzel szemben Japanban eladnak 1 ilyen jatekbol 5 millio darabot, es mellett van meg ilyen jatek tobb tiz es maris van 100 millios eladas.

A fent beidezett kb. 200 vs. 50 milliardos (konzol vs. PC) kulonbseg csak es kizarolag az Egyesult Allamokrol szol... ott se nagyon vesznek Japan progikat... persze minek is tepem magam: ott meg csak buta hamburger zabalo szerencsetlenek elnek... bezzeg kishazankban. ;)

Samott

#1148 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 23. 11:11

Muhaha, hát ez nagyon jó :D
Persze te kemény gyerek vagy, te katonákat irányítasz egérrel, és igazi fegyverekkel lősz! Bezzeg a sok hülye konzolos meg kontrollerrel játszik, mi az már, sőt, a tévéhez is egeret adjanak távirányító helyett!
Ember, inkább azon gondolkozz el, hogy mi van PC-re? FPS FPS hátán. Manapság mást már ki sem adnak. Egyik ötlettelenebb a másiknál, cserébe pofátlanul magas a gépigényük. Van néhány RTS, OK, ezekből tényleg hiány van konzolra, és kontrollerrel nem is igazán játszható. Kijön havonta valami pocsék autóverseny, az igazán jó játékokat nagyítóval kell keresni.
Ezzel szemben konzolra rengeteg egyedi stílusú játék van, persze ott is van másolás... Nem tudom miért vannak annyira elszállva maguktól a PC-sek, azt hozzák mindig érvnek, hogy mennyivel gizdább az, hogy neki darabokból van összerakva a gép, meg hogy ő igazi hozzáértő, aztán 80% azt se tudja mi a különbség a pentium meg a celeron között, vagy ha kipakolnák elé az alkatrészeket a gépéből, csak lesne bután, hogy most mi van (akinek nem inge...)
A PC-s játékosok átlagéletkora meg max azért magasabb, mert míg a PC a legtöbb helyen adott (akár munkahelyen is), egy konzolt tévével becipelni igen bajos lenne. Korántsem azért, mert primitívebb játékok vannak rá.
Arról meg ne beszéljünk, hogy kinek mi az egy kaptafára épülő szemét. Lehet, hogy neked ezek, nekem sokkal inkább az FPS-ek kezdenek azok lenni, mert ma egy átlagos kölyök dúmozik, hálflájfozik meg csézik mert az trendi. Néha mellé befér egy nfs underground, mert azzal is mindenki játszik.
A PC-s játékok színvonala évek óta csökken. Persze mindig van egy-két jó eresztés, nem véletlenül vesz a legtöbb masszív játékos konzolt. Na mindegy, téged nem fog senki meggyőzni, nem is akar, csak gondold át, hogy nem biztos hogy attól lesz jó vagy rossz valami, hogy (nem) szereted.

#1149 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 23. 11:16

Idézet: Krinyo - Dátum: 2005. nov. 23., szerda - 10:41

Ez nem lenezes? Akkor mi?

Van aki maskeppen kapcsolodik ki, mint te, mi kivetnivalot latsz ebben? En nem nezem le azokat, akik orakat toltenek el online szerepjatekokkal a neten, ha ez a szivuk vagya, tegyek... de azert ne nezz hulyenek legyszives, mert konnyedebb kikapcsolodasra vagyok.

Krinyo

Mondjuk néha elgondolkodok rajta, hogy normális vagyok-e, amikor már negyedik órája bányászom folyamatosan az érceket EVE-Online-ban :D
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#1150 Felhasználó inaktív   Jakuza 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 23. 11:18

Idézet: Samott - Dátum: 2005. nov. 23., szerda - 11:59

Te soha nem fogsz se GT4-el vagy Forzaval PC-n jatszani. Ezek csak az adott konzolra jonnek ki, ezek a huzocimek, ezekkel akarjak megnyerni a platformhoz a jatekosokat.

Nem, en valoszinuleg nem fogok jatszani :p

Vajon ez mi ? Csak nem egy emulalt GT4 ?

http://www.pcsx2.net...oad.php?aid=337

DE te kerdem en majd veszel egy GBA-t, Sega-t? XBoxot ? vagy mas szazfele konzolt, ha a tieden a nev nem jelenik meg ?
Nezzuk mar mag mondjuk abbol a szamadatbol, vajon mennyi egyedul az Xbox eladasa ?
Ja hogy ugy mar nem is all olyan rosszul a PC , ha csak egy adott ceg termeket vesszuk ? Ertem, ezert van az osszegzes, hogy konzoljatek, amikor egyfajta azaz PCs jatekkal versenyzik 30 termek osszesitett listaja. :PPP Miert nem csoportositjuk, mondjuk a jatektermigepeket is a konzolokhoz? Na ennyire szanalmas es helytallo az a ledegradalo cikkcim es a benne foglalt adatok.
My name is penis.

#1151 Felhasználó inaktív   Jakuza 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 23. 11:20

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. nov. 23., szerda - 12:16

Mondjuk néha elgondolkodok rajta, hogy normális vagyok-e, amikor már negyedik órája bányászom folyamatosan az érceket EVE-Online-ban :D

Vazz en meg most agentezek.
Igaz elgurult a gyogyszerem kozben. :PPP
My name is penis.

#1152 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 23. 11:25

Erről beszélünk, ha neked az kikapcsolódás, szórakozás, akkor csináld azt. Ha valakinek a windows kernel hangos felolvasása a szórakozás akkor csinálja azt. Ha valaki RPG-kkel akar játszani: PS2. Nem a játékok minősége a más, hanem a célközönség. És ez nem életkorfüggő, mert ugyanúgy érdekelhet komoly összetett RPG is egy 9 éves kissrácot, és ugyanúgy néznek pl. animet is felnőttek. Az a baj, hogy ezeket leszűkítik 1-2 példára, és akkor már lehet is mondani hogy "a konzol meg az anime dedó", "a rock szar", vagy "a pc szar, mert lefagy".

#1153 Felhasználó inaktív   Jakuza 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 23. 11:26

Idézet: HavocS - Dátum: 2005. nov. 23., szerda - 12:11

A PC-s játékosok átlagéletkora meg max azért magasabb, mert míg a PC a legtöbb helyen adott (akár munkahelyen is), egy konzolt tévével becipelni igen bajos lenne. Korántsem azért, mert primitívebb játékok vannak rá......

Gyozz meg pls, mint tapasztalt oreg roka.
Csak hogy tisztaban legyel a helyzettel nekem, akkor volt mar konzolom amikor meg meg sem szulettel.
Ha valaki tisztaban lehet a ket-gep kulonbsegevel felhasznalhatosagaval, az nem te vagy.
My name is penis.

#1154 Felhasználó inaktív   Jakuza 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 23. 11:29

Idézet: HavocS - Dátum: 2005. nov. 23., szerda - 12:25

Erről beszélünk, ha neked az kikapcsolódás, szórakozás, akkor csináld azt. Ha valakinek a windows kernel hangos felolvasása a szórakozás akkor csinálja azt. Ha valaki RPG-kkel akar játszani: PS2. Nem a játékok minősége a más, hanem a célközönség. És ez nem életkorfüggő, mert ugyanúgy érdekelhet komoly összetett RPG is egy 9 éves kissrácot, és ugyanúgy néznek pl. animet is felnőttek. Az a baj, hogy ezeket leszűkítik 1-2 példára, és akkor már lehet is mondani hogy "a konzol meg az anime dedó", "a rock szar", vagy "a pc szar, mert lefagy".

Komoly RPG ami a Final Fantasy sorozat maximum, de az sem sima RPG, hanem JRPG.
Na kb ennyi jo RPG van PS2-re.A legtobb mint akcio RPG, ami inkabb egy controllerkoptato szemet, mint sem statokon alapulo RPG.
My name is penis.

#1155 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 23. 11:31

Idézet: Jakuza - Dátum: 2005. nov. 23., szerda - 11:18

1,16 fps... komoly.

DE te kerdem en majd veszel egy GBA-t, Sega-t? XBoxot ? vagy mas szazfele konzolt, ha a tieden a nev nem jelenik meg ?

Nem, en atgondoltam a lehetosegeket amikor az xbox mellett dontottem... es a GT szeria nem volt annyira nyomos erv, hogy amiatt a PS2 mellett dontottem volna... es mivel a ket "nagy" konzolra jon ki a legtobb engem erdeklo jatek csak e ketto kozt kellett dontenem. Sega talan mar nincs is... GBA meg olyan amilyennek te a konzolokat kepzeled...

Nezzuk mar mag mondjuk abbol a szamadatbol, vajon mennyi egyedul az Xbox eladasa ? Ja hogy ugy mar nem is all olyan rosszul a PC , ha csak egy adott ceg termeket vesszuk ? Ertem, ezert van az osszegzes, hogy konzoljatek, amikor egyfajta azaz PCs jatekkal versenyzik 30 termek osszesitett listaja. :PPP Miert nem csoportositjuk, mondjuk a jatektermigepeket is a konzolokhoz? Na ennyire szanalmas es helytallo az a ledegradalo cikkcim es a benne foglalt adatok.

Nem tudom a pontos szamokat, de a PS2 kb 3x 4x akkora piac mint a masik ketto... szamoljunk ugy, hogy 1 xbox es 1 nintendo eladasra jut 3 ps2... akkor az xbox piaca kb. akkora mint a teljes PC jatekpiac a PS2 piaca meg kb. 3x akkora mint a teljes PC-s jatekpiac... meg mindig szanalmas a cim?

Samott

#1156 Felhasználó inaktív   Jakuza 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 23. 11:38

Idézet: Samott - Dátum: 2005. nov. 23., szerda - 12:31

1,16 fps... komoly.

Nem, en atgondoltam a lehetosegeket amikor az xbox mellett dontottem... es a GT szeria nem volt annyira nyomos erv, hogy amiatt a PS2 mellett dontottem volna... es mivel a ket "nagy" konzolra jon ki a legtobb engem erdeklo jatek csak e ketto kozt kellett dontenem. Sega talan mar nincs is... GBA meg olyan amilyennek te a konzolokat kepzeled...

Nem tudom a pontos szamokat, de a PS2 kb 3x 4x akkora piac mint a masik ketto... szamoljunk ugy, hogy 1 xbox es 1 nintendo eladasra jut 3 ps2... akkor az xbox piaca kb. akkora mint a teljes PC jatekpiac a PS2 piaca meg kb. 3x akkora mint a teljes PC-s jatekpiac... meg mindig szanalmas a cim?

Samott

Igen eleg szanalmas, foleg azokutan, hogy elobb meg arrol volt szo hogy sose fog futni. :p
Most mar mas a baj.Jovore az lesz a baj, hogy kell hozza telepiteni egy Vistat.
Ennyit arrol, hogy osszevissza beszelsz.

Penz beszel kutya ugat, foleg ha belegondolok abba, hogy a PC ipar minden osszetevojevel mennyit termel es mennyit termel a Konzol piac.
Hiszen ha ti osszesititek a konzolok beveteleit, akkor egy PCs nyugodtan osszesitheti a PCs ipar osszes beveteleit.
Marginalis a kulonbseg nem gondolod a ketto kozott ?
Csak nem eltorpul a konzolipar az oriasra duzzadt PCs ipar mellett beveteleivel es minden massal egyutt egyarant ?
Szal sehol nincs a konzol ipar bevetelei es nem is lesz soha a PCs iparhoz kepest.

Szerkesztette: Jakuza 2005. 11. 23. 11:39 -kor

My name is penis.

#1157 Felhasználó inaktív   rulla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Idézet: Jakuza - Dátum: 2005. nov. 23., szerda - 10:02

Csak gratulalni tudok.
Japanul nem akarsz megtanulni?
Csak azert kerdezem, mert van egy par jatek ami csak Japanul jelenik meg konzolokra.
Ez kb a kiadott jatekok 10-15%-a.
Szepek meg jok, csak az a baj, hogy a Japanokon kivul nem nagyon erti az ember oket es azt sem tudja milyen gombot nyomott meg a kepernyon.

Szerintem nincs ezzel semmi gond, legfeljebb azzal az x %-kal nem játszunk, esetleg később.
A keresett és népszerű játékok tömkelege úgyis mindenképpen megjelenik nemzetközi (angol, német stb.) nyelven, problémád csak akkor lehet, hogy ha valami innen-onnan kotort, agyonrippelt iso-kból próbálsz játékhoz jutni, ami esetleg el sem indul, vagy angol helyett japán nyelvű - a warez átka, ugye.

Amúgy meg nem igazán értem, miért probléma neked a japán szöveg és felirat megértése - egy jakuza alapból tud japánul; elég nagy szégyen, ha ez nem így van. ;)
The blood of martyrs is the seed of the Imperium.

#1158 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Nezzuk mar mag mondjuk abbol a szamadatbol, vajon mennyi egyedul az Xbox eladasa ?
Ja hogy ugy mar nem is all olyan rosszul a PC , ha csak egy adott ceg termeket vesszuk ? Ertem, ezert van az osszegzes, hogy konzoljatek, amikor egyfajta azaz PCs jatekkal versenyzik 30 termek osszesitett listaja. :PPP Miert nem csoportositjuk, mondjuk a jatektermigepeket is a konzolokhoz? Na ennyire szanalmas es helytallo az a ledegradalo cikkcim es a benne foglalt adatok.

1.16 fps :D és valószínűleg 466-os cerkán tesztelték... majd szólj ha 30 lesz...

A csoportosításban viszont egyetértünk, ez tényleg hülyeség. De szerintem mindenki, aki konzolt vesz, mérlegeli, hogy mire akarja használni. Aki RPG-zni, autóversenyezni akar, az PS-t vesz, az FPS/RTS-eket kedveli jobban, az az X-nél marad, Nintendot meg az, aki marionzi meg resident evilezni akar.
A PC-t is lehetne kategorizálni oprendszer szerint, csak mivel se Mac-re, se Linuxra nincs (vagy csak nagyon kevés olyan játék, ami nincs winre, ezért értelmetlen.

A cikkre visszatérve meg tényleg alaptalan, nem halnak ki a PC-s játékok, csak átalakulnak. Elképzelhető, hogy szépen lassan már csak online havidíjas játékok lesznek egy-két kivétellel (kezdő programozók játékai, mert devkitre nem mindenkinek van ám zsebből pénze), mert lassan már tényleg nem éri meg PC-re fejleszteni. Ingyen meg dolgozzon a franc egy évig (és én sem tudok ám megfizetni egy 12 ezer forintos játékot, mikor egy 25 ezres vinyóra fél évig spórolok, de megértem a másik oldalt is. Ha meg nem lesz játék, akkor nem játszok. Vagy játszok a régiekkel).

szerk: áh, lassú vagyok bakker :D

Szerkesztette: HavocS 2005. 11. 23. 11:39 -kor

#1159 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 23. 11:39

Idézet

Vajon ez mi ? Csak nem egy emulalt GT4

1,16 fps :D Meddig kellett varni mig idaig eljutott? Egesz delutan? :D Milyen konfigon futott? 3,4 P4 Extreme? :D

Idézet

Nem, eppen ezert nagyon nem mind1, milyen cimek jonnek ki egy-egy konzolra. De ezt neked hiaba is magyaraznam, ennek koze nincs a trendekhez, ez mar a PS3 vs XB360 tema. :D

Krinyo

#1160 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 23. 11:46

Idézet

Igen eleg szanalmas, foleg azokutan, hogy elobb meg arrol volt szo hogy sose fog futni. tongue_2.gif

Jovore sem fog futni. Ahhoz elobb szerezz egy 20x gyorsabb processzort es optimalizald 2x-es sebessegure a programot. Aztan nezd meg mennyi PS2-t lehet venni abbol, amibe a gyors procid kerul. :D

Krinyo

Téma megosztása:

• (111 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • Utolsó »