HWSW Informatikai Kerekasztal: A PC-s játékok kora leáldozott - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (111 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

A PC-s játékok kora leáldozott A cikkel kapcsolatos hozzászólások

#1181 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 11. 23. 12:29

Idézet: Jakuza - Dátum: 2005. nov. 23., szerda - 12:19

Mar megint valotlant allitasz es terelsz.
Te ezt mondtad szo szerint:

"Te soha nem fogsz se GT4-el vagy Forzaval PC-n jatszani."

Na ha ebben nem az szerepelne hogy sohasem, hanem ahogy most mar ugy emlekszel ra, hogy nem fogok rendesen jatszani.
Szanalmas amit csinalsz.

Komolyan mondom szovegertesi problemaid vannak. Es az a szanalmas, ahogy a szavaimat probalod kitekerni. Azt allitottam hogy: "Te soha nem fogsz se GT4-el vagy Forzaval PC-n jatszani." Erre te beideztel egy kepet ahol 1,16 fps-el renderelnek egy GT4-et... ez hol cafolja azt a kijelentest, hogy te nem fogsz soha PC-n GT4-el jatszani? 1,16 fps-el nem lehet autoversenyt jatszani... legjobb tudomasom szerint.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1182 Felhasználó inaktív   Jakuza 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 23. 12:30

Idézet: HavocS - Dátum: 2005. nov. 23., szerda - 13:24

Mint mondtam, én is PC-s vagyok, és ugyanezeket érzem én is. Nem a PC-seket szóltam le, csak próbáltam egy ugyanolyan sarkított példát hozni, amilyenekkel Jakuza jött. Bocsánat, ha megbántottam vele valakit. Számomra a játék a valóságtól való elrugaszkodást jelenti, másnak pont az, hogy egy másik valóságba élje bele magát. Ahány ház...

Nálam is beletartozik az egészbe az, hogy élvezem, ha egy új alkatrészt veszek a géphez, ha 20 Mhz-cel gyorsabb lesz, ha 1 fps-sel többet fut, hogy elégedetten nézek egy új wallpapert. De pl. a Final Fantasy, Castlevania, Devil May Cry és a Burnout sorozat olyan játékok, amik eszméletlen élményt nyújtanak kontrollerrel, és el sem tudnám képzelni őket egérrel vagy billentyűzettel. Ugyanúgy, ahogy ez FPS-t sem vagyok képes kontrollerrel játszani...

Kényszeríteni meg senki sem akar senkit :) Én csak azt szeretném, ha végre a berögzött PC-sek rájönnének arra, vagy csak elfogadnák, hogy a konzolon is ugyanúgy játékok futnak, mint pc-n :)

Nem arrol van szo, hogy nem fogadja el egy PCs, hogy nem fut konzolon a jatek es ugyanugy lekot barkit, hanem a stilus es a ledegradalas, hogy "a tied pusztulasra van itelve, mert szar es hasonlo hozzaszolasok es cikkek.
Ha annyira kedveli acikkiro a konzolokat, miert nem azt irta a cimben., hogy a a Konzoljatek ipar eloretor ? Vagy fellenduloben a konzoljatek ipar ?
Miert az volt az elso reakcioja, hogy a PCs jatek kihal ?
Elmondom miert, mert egy begyoposodott konzolparti irta a cikket, aki fogadom allandoan valami PCt flamelo forumban bujik meg es varja a betevedo PCs aldozatokat, akinek nem tetszik az iras.
My name is penis.
1. Ha leesnél az EGOd-ról, szörnyet halnál az IQd-on.
2. A szó fegyver, de neked még egy csúzlid sincs.

#1183 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 23. 12:31

Idézet: bgabor - Dátum: 2005. nov. 23., szerda - 12:16

Hiba van a gondolatmenetedben. Ő nem kiadókra hanem típusokra felosztva szeretné vizsgálni a helyzetet, és ebben nagyon is igaza van, mert a konzoleladásokat nem reális szembeállítani a PC eladásokkal, lévén hogy konzolból van vagy 5-6 fajta, PCből pedig mindössze egy. Ez a játékok kompatibilitása miatt is nagyon fontos. Ugy reális, ha mondjuk a PS2 vagy az Xbox játékeladásokat vetjük össze a PC-s eladásokkal.

Dehat pont ezt tettem mar meg vagy 2x is a threadben... a PC-s jatekpiac kb. akkora mint az XBOX piaca es a PS2 piaca kb. 3x - 4x akkora piac mint a PC-s jatekpiac.

Samott

Szerkesztette: Samott 2005. 11. 23. 12:31 -kor

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1184 Felhasználó inaktív   Jakuza 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 23. 12:32

Idézet: Samott - Dátum: 2005. nov. 23., szerda - 13:29

Komolyan mondom szovegertesi problemaid vannak. Es az a szanalmas, ahogy a szavaimat probalod kitekerni. Azt allitottam hogy: "Te soha nem fogsz se GT4-el vagy Forzaval PC-n jatszani." Erre te beideztel egy kepet ahol 1,16 fps-el renderelnek egy GT4-et... ez hol cafolja azt a kijelentest, hogy te nem fogsz soha PC-n GT4-el jatszani? 1,16 fps-el nem lehet autoversenyt jatszani... legjobb tudomasom szerint.

Samott

Menj el legyszives valami nyelveszhez es kerdezd mar meg tole, vajon mit jelent az , hogy sohasem fogsz csinalni valamit.
Sohasem fogsz te sem meghalni, persze majd az elet megcafol.
Tudom nekem vannak szovegertelmezesi gondjaim, nem te vagy az elfogult magaddal szemben.

A kulonbseg egy kicsit mas:

1.Sohasem fogsz hegedulni.
2. Sohasem fogsz, tisztesegesen hangszeren jatszani.

Szerinted melyik mit jelent ?
Na ennyit a szovegertelmezesrol.

Szerkesztette: Jakuza 2005. 11. 23. 12:35 -kor

My name is penis.

#1185 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 23. 12:35

Hehe, ideillo idezet egy friss review-bol:

"I can hear the PC gamers out there right now saying “Oh yeah, my PC can do graphics like that” and we agree 100%. But when is the last time you saw a console do graphics like that? Sure a killer gaming PC can do the same graphics or better, but for the price of a high-end video card, you can have the entire Xbox 360 experience. The Xbox 360 is a console graphics junkie’s dream come true."

:D

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#1186 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 23. 12:37

Idézet: Jakuza - Dátum: 2005. nov. 23., szerda - 12:32

Menj el legyszives valami nyelveszhez es kerdezd mar meg tole, vajon mit jelent az , hogy sohasem fogsz csinalni valamit.
Sohasem fogsz te sem meghalni, persze majd az elet megcafol.
Tudom nekem vannak szovegertelmezesi gondjaim, nem te vagy az elfogult magaddal szemben.

Annyira kulonbozik a PS2 architekturaja es a PC architekturaja, hogy azt hiszem nyugodtan kijelenthetem hogy az elotted allo max kb. 80 evben nem valoszinu, hogy megerne barkinek a faradsagot, hogy abbol az 1,16 fpsbol 30-at csinaljon. Nem kell ehhez nyelveszkedni.

Samott

#1187 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 23. 12:38

http://www.hardocp.c...ml?art=ODk3LDU=

Idézet

Conclusion:

We came into this review with a very skeptical eye, not wanting to be bowled over by high tech hardware, flashy graphics, catchy games or marketing hype. The reason we must be careful in these types of situations is that we are not only hardware enthusiasts, but we are also gamers at heart; products like the Xbox 360 cater to our weaknesses for high horsepower hardware and graphically impressive games.

Does the Xbox 360’s hardware live up to our initial expectations? Yes, very much so, and then some. It is hard not to be impressed with what we have seen, heard, and experienced. On the hardware level, the Xbox 360 delivers a true next-gen gaming experience that promises to deliver for a long time to come.

How about the gaming? Did the games we played live up to our expectations? The two games we did play, although our opinion is purely subjective, were a blast and I would certainly not hesitate to recommend either of them. With games on the horizon like Gears of War , Enemy Territory: Quake Wars, Huxley and Halo 3, the future of gaming on the Xbox 360 is looking very, very bright.

Now that I have talked about the features we “thought” would be important to us, I want to talk about what really makes the Xbox 360 “must have hardware” in our eyes.

#1188 Felhasználó inaktív   Jakuza 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 23. 12:38

Idézet: Samott - Dátum: 2005. nov. 23., szerda - 13:37

Annyira kulonbozik a PS2 architekturaja es a PC architekturaja, hogy azt hiszem nyugodtan kijelenthetem hogy az elotted allo max kb. 80 evben nem valoszinu, hogy megerne barkinek a faradsagot, hogy abbol az 1,16 fpsbol 30-at csinaljon. Nem kell ehhez nyelveszkedni.

Samott

Tudod ez annyira igaz hozzaszolas, mint amennyire en sohasem fogok PCn jatszani GT4-et.
My name is penis.

#1189 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 23. 12:39

Idézet: Jakuza - Dátum: 2005. nov. 23., szerda - 12:32

1.Sohasem fogsz hegedulni.
2. Sohasem fogsz, tisztesegesen hangszeren jatszani.

Szerinted melyik mit jelent ?
Na ennyit a szovegertelmezesrol.

Az hogy rancigalod a vonot a hegedun meg nem hegedules. Ennyit a szovegertelmezesrol. ;)

Samott

#1190 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 23. 12:40

Idézet: Jakuza - Dátum: 2005. nov. 23., szerda - 12:38

Tudod ez annyira igaz hozzaszolas, mint amennyire en sohasem fogok PCn jatszani GT4-et.

Egyezzunk ki abban, hogy van kb. 80 eved arra, hogy talalj egy 30 fps-el futo GT4-et PC-re... ;)

Samott

#1191 Felhasználó inaktív   Jakuza 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 23. 12:55

Idézet: Samott - Dátum: 2005. nov. 23., szerda - 13:39

Az hogy rancigalod a vonot a hegedun meg nem hegedules. Ennyit a szovegertelmezesrol. ;)

Samott

Gihihihi. Szerintem alkalmatlan vagy barmifele vitara.
Ha a pirost is fehernek latod, ha a konzolrol legyen szo.
Szerintem eleg annyi ha nem ir ide senki ebbe a topicba aztan lesullyed magatol, oda ahova valo az igazsagerzeteddel egy szintre.
My name is penis.

#1192 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 23. 12:58

Idézet: Jakuza - Dátum: 2005. nov. 23., szerda - 12:55

Gihihihi. Szerintem alkalmatlan vagy barmifele vitara.
Ha a pirost is fehernek latod, ha a konzolrol legyen szo.
Szerintem eleg annyi ha nem ir ide senki ebbe a topicba aztan lesullyed magatol, oda ahova valo az igazsagerzeteddel egy szintre.

Gratulalok, frappans szemelyeskedo ki postot sikerult megint osszehoznod. Ahelyett, hogy megprobaltad volna cafolni a kijelentesemet. Tenyleg kell ez?

Samott

#1193 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 23. 13:07

Szerintem sem kell, fejezzuk is be itt...

Krinyo

#1194 Felhasználó inaktív   RDaneel_hu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 23. 13:24

Konzolokra kijövő multigammáknál van lehetőseég arra, hogy mod-okat tegyek alá?
Pl. Q4. :)
RDaneel_hu

#1195 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 23. 13:40

Idézet: Hasse - Dátum: 2005. nov. 22., kedd - 21:56

Összefoglalva (én sem olvasnám el a fentieket) : Szerintem a piaci modell változásának kényszere fennál/fent fog állni a játékipar egészére nézve, és ez inkább a PC felé dolgozik. Egy innovációra épülő iparágban ne hanyagoljuk el az innováció szerepét.

nos ez igaz. az egesz ipar a "szolgaltatas" iranyaba fog elmenni, nemcsak a jatekipar. ellenben ha a juzernek van egy eleg szeles nete, a konzol mint intelligens terminal nagyonis mukodhet. futtathacc rajta jatekot vagy offiszt, barmit amire elofizettel: a kod es az adathalmaz szepen lestreamelodik a szolgaltatasi pontrol a konzolodra. igy nezhetsz videot is, hallgathatsz zenet. Az MMORPG jatekoknal kezdunk valami ilyet latni: a site-rol ingyenesen letoltheto a kliens, mig a jatek magvahoz, artwork, sztori, kozosseg egy elofizu birtokaban ferhetsz hozza. a kliens meg futhat akarmin, sot skalazhato is lehet mondjuk java/macromedia flash-tol felfele egeszen a csucspckig es a konzolokon at.
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#1196 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 23. 13:40

Idézet: RDaneel_hu - Dátum: 2005. nov. 23., szerda - 13:24

Konzolokra kijövő multigammáknál van lehetőseég arra, hogy mod-okat tegyek alá?
Pl. Q4. :)

Eladnad a kenyszer PC-d? ;) Szerintem nem nagyon lesz ilyesmi... a merevlemez egyik konzolnal se lesz az alapfelszereltseg resze, de az X360 marketplace-nel lesz lehetoseg extra palyak, karakterek, autok letoltesere... oda a modok is befernenek. De meg nem hallottam ilyen jellegu tervekrol.

Samott

#1197 Felhasználó inaktív   RDaneel_hu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 23. 13:45

Idézet: Samott - Dátum: 2005. nov. 23., szerda - 14:40

Eladnad a kenyszer PC-d? ;) Szerintem nem nagyon lesz ilyesmi... a merevlemez egyik konzolnal se lesz az alapfelszereltseg resze, de az X360 marketplace-nel lesz lehetoseg extra palyak, karakterek, autok letoltesere... oda a modok is befernenek. De meg nem hallottam ilyen jellegu tervekrol.

Samott

Nem... dehogy adnám el. :)

Csak azért kérdeztem mert anno a C64 is egy mágikus korszak volt számomra, és ugye ott mindenkinek ugyanaz a vas volt a segge alatt. Mégis jók voltak a játékok, sőt jobbak mint a korszakbeli XT vagy AT-ken.
Persze aztán jött az Amiga, ami megfejelte az egészet.

De ha nem tudok a konzol alatt modokat telepíteni, akkor kakukk marci. :)
Úgy látom akkor a multi-szegmensben még sokáig marad a PC.
Itt ugyanis nagyon lényeges a modok + billentyűzet + net + egér... :)
RDaneel_hu

#1198 Felhasználó inaktív   UNREG 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 23. 13:56

Jakuza: Gratulálok, beraktál egy képet a GT4-ből, amin 1.6 FPS-el fut a játék MENÜJE (!!) Mennyivel futhat akkor a játék mozgás közben?? Ez neked bizonyíték?
Inkább nem menj bírónak...

Szerkesztette: UNREG 2005. 11. 23. 13:57 -kor

#1199 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 23. 14:02

Idézet

nos ez igaz. az egesz ipar a "szolgaltatas" iranyaba fog elmenni, nemcsak a jatekipar. ellenben ha a juzernek van egy eleg szeles nete, a konzol mint intelligens terminal nagyonis mukodhet. futtathacc rajta jatekot vagy offiszt, barmit amire elofizettel: a kod es az adathalmaz szepen lestreamelodik a szolgaltatasi pontrol a konzolodra. igy nezhetsz videot is, hallgathatsz zenet. Az MMORPG jatekoknal kezdunk valami ilyet latni: a site-rol ingyenesen letoltheto a kliens, mig a jatek magvahoz, artwork, sztori, kozosseg egy elofizu birtokaban ferhetsz hozza. a kliens meg futhat akarmin, sot skalazhato is lehet mondjuk java/macromedia flash-tol felfele egeszen a csucspckig es a konzolokon at.

Nezd meg a HardOCP tesztjeben, hogy az Xbox Live Silver mire kepes most, a konzol indulasakor. Pontosan erre: demokat tolthetsz le, mielott megvenned a jatekot, trailerek (akar HD is), kiegeszitok, minden vacak streamelodik. A crediteket megveheted prepaid kartyan is, mint a telefonhoz, nem is kell bankkartyat hasznalni. Innen csak egy lepes a film es a zene by internet @ HD. :D

Krinyo

#1200 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 23. 14:07

Idézet: bgabor - Dátum: 2005. nov. 23., szerda - 6:45

Meg aztán a régi gameket is simán elővehetem nosztalgiázni PC-n.

khmm. kis nosztalgiaelmeny okan megprobaltam ujra vegigjatszani a tomb raider sorozatot. 1-2-3 meg eros kinlodas okan sikerult, most a tomb raider 4 futtatasaval kuzdok. ha szervencses vagyok es bele tudok telepiteneni vmware-be egy megfelelo w98-at DX6-tal (az utobbi beszerzese nez ki egyelore bonyolultnak) akkor yo lesz. ehhez kepest a PS2 gond nelkul futtatja a PS1-es jatekokat is. bizony-bizony a picipuha annyit hekkelt a dx-szel az ezredfordulo kornyeken, hogy a 90-es evek masodik felenek jatekait bajosan futtatod egy mai atlagos XPn...
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

Téma megosztása:

• (111 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • Utolsó »