HWSW Informatikai Kerekasztal: A PC-s játékok kora leáldozott - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (111 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

A PC-s játékok kora leáldozott A cikkel kapcsolatos hozzászólások

#151 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 28. 12:43

Idézet: Ombuccmann - Dátum: 2005. okt. 28., péntek - 11:08

Az ilyen hozzászólásokból mindig kifelejtődik a 32" wide tv ára amit te is említettél.

cora, philips 40" wide 16:9 tv, 720p, 500 penz. 40-ert hazaviheted, 3 even at havi 15 penz...
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#152 Felhasználó inaktív   Yv@n 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 28. 12:44

Idézet: SFIJ - Dátum: 2005. okt. 28., péntek - 12:40

Ehhem. Te fejleszto vagy. naprakesz hw-ekkel kell rendelkezned, atalg 3-4 CPu es 4-5 VGA tipussal tesztelsz. mindezt megveszed evenkent, akar 8-10 ezer dollar is a vege, per ev. ehhez kepest veszel eg konzol devkitet, 25 ezerert. pont a fele.

Megvan az oka, hogy manapság a PC-s játékok miért kezdődnek vagy ati, vagy nvidia logóval. De a runs best on Intel felirat is elő-elő kerül néha... Ez bizony azért vagyon, mert adott gyártó szépen odatolt a fejlesztőknek egy kissebb adag hw-t.

#153 Felhasználó inaktív   Yv@n 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 28. 12:47

Idézet: SFIJ - Dátum: 2005. okt. 28., péntek - 12:43

cora, philips 40" wide 16:9 tv, 720p, 500 penz. 40-ert hazaviheted, 3 even at havi 15 penz...

Számomra is a legnagyobb élmény, hogy valami amivel kikapcsolódni szeretnék, minden pillanatban amikor ránézek azt juttatja eszembe, hogy még 3 évig fizethetem :)

#154 Felhasználó inaktív   Jakuza 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 28. 12:50

Idézet: Krinyo - Dátum: 2005. okt. 28., péntek - 13:22

A masik kedvenc temam, hogy FPS-t nem lehet jatszani kontrollerrel: dehogynem lehet. :D Csak gyakorlas kerdese, semmi mas, semmivel sem kenyelmetlenebb, mint a billentyu-eger kombo. Tapasztalatbol beszelek. A lamaknak beepitett segitsegeket meg jellemzoen ki lehet kapcsolni.

Krinyo

Gyere akkor Q3zni aztan megmutatom mia  kulonbseg a te kontrollered es a bill+eger kombo kozott.
Annyira lehet vele jatszani, hogy minuszra verlek.
My name is penis.
1. Ha leesnél az EGOd-ról, szörnyet halnál az IQd-on.
2. A szó fegyver, de neked még egy csúzlid sincs.

#155 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 28. 12:59

Idézet: Jakuza - Dátum: 2005. okt. 28., péntek - 11:16

Raadasul a konzolok tokre kezdenek elPCsedni, mert mar kell ra nekunk a Linux, a billentyuzet, Wifi, eger es kitudja milyen szamitogepes kiegeszitok.

pontosan errol van szo. szorakoztato elektronikat akar a tobbseg. ha ehhez hozzajuthat $400-ert akkor hulye lesz $1400-at fizetni erte. Usakban az emberek tobbsege nem ad mar ki PCre se $600-nal tobbet. A $600-as PC-t meg barmennyire is faj, de egy PS2 csont nelkul lenyom jatekelmenyben ha ugyanazt a cimet nezed... A $600-as PC budgetebe ugyanis csak egy Inte GMA9000-es 3D-lassito fer bele...

#156 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 28. 13:03

Idézet: Konor - Dátum: 2005. okt. 28., péntek - 11:24

flame on :Đ
aki nem tud feltelepíteni egy játékot mer béna csak az vesz konzolt :Đ :Đ :Đ
flame off :)

tod ez ugy van, hogy veszel egy funyirot es hetente pocsolsz vele 1-2 orat, vagy felveszel egy kerteszt :D Amugy miert is kell egy jatekot telepiteni?  :think:

#157 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 28. 13:18

Idézet: Yv@n - Dátum: 2005. okt. 28., péntek - 11:58

Ez az irányítás megvalósításán múlik, bár én is nehezen tudom elképzelni, hogy hogyan tudnék WoW-ozni egy pár gombos kontrolleren, mikor most a fél billentyűzet be van hotkeyezve...

tudod, mar a C64-es idokben is feltalaltak a gesture-oket (the liast ninja) :)

#158 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 28. 13:24

Idézet: Krinyo - Dátum: 2005. okt. 28., péntek - 12:53

Amugy nem kell a jatekokat ujonnan venni es akkor nem kerulnek egy vagyonba. Sot, ebayrol dunat lehetne rekeszteni az olcso, "levetett", de eredeti konzolos jatekokkal. :D

Viszont haszon szempontjából azok semmit sem különböznek a wareztől.

#159 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 28. 13:27

Idézet: Yv@n - Dátum: 2005. okt. 28., péntek - 12:47

Számomra is a legnagyobb élmény, hogy valami amivel kikapcsolódni szeretnék, minden pillanatban amikor ránézek azt juttatja eszembe, hogy még 3 évig fizethetem :)

mikor a mult honapban a cora-ban vettem kajat, mast ilyen helyen nem szoktam, mert macis a garis ufijuk ezeknek, nos akkor 1 ora leforgasa alatt kb 3-at vittek el. az egyik "csalad" szakadt kockaladaval. Amugymeg ne szerenykedj a spiller PCdre teis otthagysz 1.5-2 evente vagy 300-as, ha nem tobbet :)

#160 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 28. 13:28

Idézet: Yv@n - Dátum: 2005. okt. 28., péntek - 12:44

Megvan az oka, hogy manapság a PC-s játékok miért kezdődnek vagy ati, vagy nvidia logóval. De a runs best on Intel felirat is elő-elő kerül néha... Ez bizony azért vagyon, mert adott gyártó szépen odatolt a fejlesztőknek egy kissebb adag hw-t.

tehat ez azt is jelenti, hogy egyszerrek 2 izom PCd is van. Egy Inteles es egy AMD-s. Van 2 spiller zsugad, egy ATis es egy nVIDIAS. Es attol fuggoen hogy mit jatszol eloszor breakod a zsugat a megfelelo gepbe, es bootolsz.. vagy megsem? ;)

#161 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 28. 13:30

Idézet: SFIJ - Dátum: 2005. okt. 28., péntek - 14:18

tudod, mar a C64-es idokben is feltalaltak a gesture-oket (the liast ninja) :)

Meg is folytanám, aki kitalálta. A leggagyibb dolog, amikor ott állunk egymással szemben, és tíz percig azon szenvedünk, na most talán hátha beveszi a program ezt a kombót. Amikor nyomd fel le össze vissza közben nyomd ezt, de ne túl sokáig, tartsd a kezed itt, kerüld meg tépd szét...

#162 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 28. 13:33

Idézet: SFIJ - Dátum: 2005. okt. 28., péntek - 13:43

Akinek van havi 15 pénze +ba, annak van félrerakva annyi, hogy megvegye hitel nélkül. A legnagyobb átverés a hitel. Azt hiszed deolcsó, aztán még akkor is nyögöd, amikor már a roncstelepen figyel a cucc.

#163 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 28. 13:35

Emlexem, nem is olyan regen a legjobbnak kikialtott es minden ujsag altal 99%, ***** es hasonlo eredmenyeket elert konzolos "RPG"-t (lol :) ) 3 ora alatt vegig jatszottam. Egy szamomra rpg-nek nevezheto jateknal kb ennyit toltok el a karakter generalassal. En lesz@rom, hogy milyen platformra jonnek ki a jo jatekok, jatszom veluk. De: konzolokra egyenlore -ugy 99%-ban csak igenytelen szarokat sikerult kiadni (nyilvan ezert ilyen sikeresek, lasd szappanoperak nezettsegi mutatoi Vs. konzolos jatekok eladasi statisztikai). Szoval, felolem bedogolhet a PCs jatekipar, de elobb jojjenek ki szinvonalas es TARTALMAS jatekok konzolokra is.

Noti temahoz: ez egy divatcikk amivel lehet villogni, de ha valakinek nincs szuksege ra a munkajahoz akkor meg is erdemli, hogy azon a hangyafasznyi billentyuzeten szerencsetlenkedjen :D  Jatekra meg egyenesen vicc. :rolleyes:

szerk: ja, es a valaki altal felhozott erv, hogy a jatekok alandoan fagynak es minden jatekhoz sajat driver kell: Nekem nem. Miert? :eek: Nincs vorosizzasig huzva a cpu es gpu a gepemben? Van viruskeresom es tuzfalam? Elolvasom a "readme"-t telepites elott? Lofaszt, csak hazudozok itt ossze-vissza mert PC hivo vagyok es a konzolok monnyanak le :down:

Szerkesztette: szabinar 2005. 10. 28. 13:40 -kor

#164 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 28. 13:42

Idézet: szabinar - Dátum: 2005. okt. 28., péntek - 14:35

Noti temahoz: ez egy divatcikk amivel lehet villogni, de ha valakinek nincs szuksege ra a munkajahoz akkor meg is erdemli, hogy azon a hangyafasznyi billentyuzeten szerencsetlenkedjen...

Nem tudom, az en noti billentyuzetemen pont akkora gombok vannak mint a regi logitech billentyuzetemen... pont jo.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#165 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 28. 13:45

Idézet: Samott - Dátum: 2005. okt. 28., péntek - 13:42

Nem tudom, az en noti billentyuzetemen pont akkora gombok vannak mint a regi logitech billentyuzetemen... pont jo.

Samott

Orulok, hogy Te elegedett vagy vele. Nekem amiota nincs ra szuksegem a munkamhoz azota a polcon figyel, az asszony neha letorli rola a port amikor ontozi a viragokat. Tudom, persze, ha vendegek jonnek akkor le kene vennem es az asztalra tenni, a crt-monitoromat meg eldugni addig a spajzba, mert mit gondolnak majd rolam :D  :D  :D

#166 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 10. 28. 13:49

Idézet: Mumia - Dátum: 2005. okt. 28., péntek - 14:33

Akinek van havi 15 pénze +ba, annak van félrerakva annyi, hogy megvegye hitel nélkül. A legnagyobb átverés a hitel. Azt hiszed deolcsó, aztán még akkor is nyögöd, amikor már a roncstelepen figyel a cucc.

Ez valami egészen elképesztő gondolatmenet számomra, bocs.:) Ha van is valakinek egyben fél millája, mint ahogyan  sokaknak nincs, miért nem ésszerűbb folyamatosan fizetni kis összegeket, és közben marad egy csomó pénzed, tekinthetjük vésztartaléknak is, mint egyben kifizetni egy rahedli pénzt? azzal a pénzzel mást is lehet kezdeni, példának okáért más dolgokat is ugyanígy hitelre megvenni, pl. háztartási berendezések, vagy elmenni nyaralni belőle. Asszem minden tudományban alapvetés, hogy a jövőbeli dolgok jelenértéke kisebb, mint a jelenlegieké. És nem akarok 3 éveki gyűjtögetni, hogy legyen valamim, ha akarom, hanem a használat alatt törlesztem. Persze többet fizetek a végén, hiszen pénzügyileg kompenzálnom kell az eladót, de én 3 évig használom a már TV-t, míg más összegyűjti addigra rá a pénzt.

#167 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 28. 13:50

Idézet: szabinar - Dátum: 2005. okt. 28., péntek - 14:45

Orulok, hogy Te elegedett vagy vele. Nekem amiota nincs ra szuksegem a munkamhoz azota a polcon figyel, az asszony neha letorli rola a port amikor ontozi a viragokat. Tudom, persze, ha vendegek jonnek akkor le kene vennem es az asztalra tenni, a crt-monitoromat meg eldugni addig a spajzba, mert mit gondolnak majd rolam :D  :D  :D

Nem kell a rossz duma... ma mar egyaltalan nem statuszszimbolum egy notebook. Sok mindennel lehet vadolni a notebookokat, de speciel a billentyuzet van olyan jo mint egy asztali gep billentyuzete... a villodzo crt viszont manapsag mar tenyleg ciki.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#168 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 28. 13:51

Idézet: Samott - Dátum: 2005. okt. 28., péntek - 13:50

Nem kell a rossz duma...

Nem lesz tobb, igerem ;)

#169 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 28. 13:55

Idézet: Mumia - Dátum: 2005. okt. 28., péntek - 13:30

Meg is folytanám, aki kitalálta. A leggagyibb dolog, amikor ott állunk egymással szemben, és tíz percig azon szenvedünk, na most talán hátha beveszi a program ezt a kombót. Amikor nyomd fel le össze vissza közben nyomd ezt, de ne túl sokáig, tartsd a kezed itt, kerüld meg tépd szét...
na erre mondhato, kinek a pap, kinek meg a papne. nekem pl bejott. hogy mast ne mondjak az opera-t is mouse gesture-okkel hasznalom mikor a HTPC-n browse-olok otthon :)

Idézet: Mumia - Dátum: 2005. okt. 28., péntek - 13:33

Gondolod? Szerinted miert sipakol honapok ota a jegybankelnok az egbeszoko lakossagi fogyasztasi hitelek miatt?

Szerkesztette: SFIJ 2005. 10. 28. 13:59 -kor

#170 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 28. 13:57

Idézet: special - Dátum: 2005. okt. 28., péntek - 14:49

Ez valami egészen elképesztő gondolatmenet számomra, bocs.:) Ha van is valakinek egyben fél millája, mint ahogyan  sokaknak nincs, miért nem ésszerűbb folyamatosan fizetni kis összegeket, és közben marad egy csomó pénzed, tekinthetjük vésztartaléknak is, mint egyben kifizetni egy rahedli pénzt?

Én úgy vagyok vele, ha nincs rá pénzem nem kell. És ha időközben neadjisten egy kereset kiesik a háztartásból, mert megszűnik a munkahely, betegség vagy bármi miatt, akkor mivan? Beledöglesz a hitelbe, majd jönnek a behajtók, jelzálog,  és végül azt veszed észre, hogy új lakás után kell nézned, ami sokkal kisebb és szarabb.

Téma megosztása:

• (111 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.